Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από simba »

joshua έγραψε: Υ.Γ Τραγικη εμπνευση ηταν και η αλλαγη του Κωνσταντινιδη στο 0-0 οταν και δημιουργησε μια τεραστια τρυπα στα αριστερα της αμυνας,τρυπα την οποια πληρωσαμε με το πρωτο γκολ του ατρομητου να μην πω και για την αλλαγη Σαμπο-Βιτορ που μετετρεψρ το παιχνιδι σε ροντεο.
Στα δεξια εννοεις..Οκ, θα μπορουσε να βαλει κιτσιου και να το παει πιο συντηρητικα αλλα επελεξε να βαλει μακ σ'ολη την πλευρα για να δημιουργησει ανισορροπια στην αμυνα του ατρομητου με Μπερμπα-Κλαους μαζι..
Τωρα αυτο φταιει που ηρθε το γκολ 3 λεπτα αργοτερα?
Μπορει εν μερει επειδη ο Μακ εχασε τον Ουμπιδες και μετα ο Κοστα τον κοιτουσε αταραχος να σουταρει χωρις ν'απλωσει το ποδι..
http://nvcdn.forthnet.gr/novasports/GOA ... 270915.mp4

Αλλα ρισκα βγαινουν και αλλα οχι..

Στην αλλαγη Σαμπο-Βιτορ εγω προσωπικα θα ηθελα Κιτσιου μεσα, αλλα προφανως ο Τζιολης ειχε σκασει στο κεντρο και επελεξε να τον γυρισει πισω, ελπιζοντας ματαια πως ο Σαμπο θα γεμισει το χωρο του κεντρου οπως ο Τζιολης...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι δυνατον μεσα στο περιστερι με το σκορ 0-0 να αφηνεις την ομαδα με 3 μολις αμυντικους οι οποιοι δεν φημιζονται και για την ικανοτητα τους σε συγκεκριμενα σημεια του γηπεδου οπως αυτα των ακρων ειδικα μαλιστα δεξια.Αν ο Ροντριγκεζ εχει δειξει πολυ καλα σημαδια σε τακτικο επιπεδο κρατωντας την θεση του αριστερα,ο Μακ πριν αλλαξει πλευρα ειχε κατασκηνωσει πανω απο την μεσαια γραμμη αφηνωντας το δεξια ακρο πραγματικα αδειο.Το ιδιο επιχειρησε και με την αεκ αλλα τοτε χαναμε 0-1 και μαλιστα δεν το διορθωσε οταν το γυρισαμε και απο τυχη δεν το πληρωσαμε αλλα και παλυ δεν κολαω σε αυτα,ειναι λαθη που γινονται ειδικα απο εναν νεο προπονητη,με διαθεση να πετυχει ισως και λιγο γρηγοροτερα απο οσο πρεπει.Μονο πραγματικο αλλα σημαντικο λαθος που εγω τουλαχιστον βλεπω ειναι ο σχηματισμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 27 Σεπ 2015, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ηταν αλλαγη ρισκου και του βγηκε.Το ιδιο εγινε και με κουλα.Στο γκολ φταιει ο Βιτορ που δεν καθαριζιε την κεφαλια και ο Κοστα που τρωει την προσποιηση..Για τον Σαμπο,πιστευω πως τον γυρισε στοπερ για να εχει αναπτυξη απο πισω..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στο γκολ τη μεγαλυτερη ευθυνη την εχει ο βιτορ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για μενα Τζος θα ναι έγκλημα ν αλλάξει σχηματισμό

Ειδικα τα πλαγια Μπακ θα τα καταστρέψουμε δε θα μπορούν να ανεβαίνουν όπως ανεβαίνουν
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κατά τη γνώμη μου σε κακή μέρα . Άσχετα με το αποτέλεσμα...

Και στην αρχική ενδεκάδα και σε αλλαγές.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε:στο γκολ τη μεγαλυτερη ευθυνη την εχει ο βιτορ.
Επειδη ενας φρεσκοτατος παικτης στο ιδιο υψος με τον βιτορ,
του πηρε την κεφαλια? :shock:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μανιακε διαφωνω αν θυμασαι καλα μια χαρα ανεβαινε ο Λινο και σε διαφορετικο σχηματισμο και αν με ρωτας προτιμω να θυσιασω τα πλαγια μου μπακ απο το να θυσιαζω τα ικανοτατα εξτρεμ μου αλλα και τον φορ μου τοποθετωντας τους σε χωρους που δεν μπορουν να λειτουργησουν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οχι. την κεφαλιά να του την έπαιρνε. αλλά αν είχε έστω μια μικρή "παρενόχληση" θα μείωνε τις πιθανότητες να τους βγεί η φάση που λογικά είναι δουλεμένη και έτσι τους βγήκε σαν σε...προπονηση...

αλλά εντάξει και αυτούς τους βγαίνει κουτί η φάση και αυτό φαίνεται ακόμα και στο ότι η πασα του ναπολεονι γινεται ακριβως τη στιγμη που ο κοστα εχει παρει πορεια στα δεξια και ετσι χανει χρονο (και παιχτη) στην αλλαγη κατευθυνσης.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μ΄άρεσε το νταηλίκι στον αχώνευτο τον κοντοέ
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Νομιζω οτι ο Μακ μια χαρ μπορει να λειτουργησει,αλλωστε το δειχνουν και τα στατιστικα του..

http://olapaok.gr/podosfairo/pio_eleuth ... 87348.html
niks

Δημοσίευση από niks »

Θεωρω σωστη την αλλαγη Σαμπο- Βιτορ.
Τον Τζιολη τον χρειαζοταν για παιχνιδι απο πισω, ο Σαμπο για τα τρεξιματα, και απο τεχνιτες , Μπερμπατοφ και Ζαιρο.
Μια χαρα το ξεστραβωσε το ματς σημερα ο Ιγκορ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

danirifle έγραψε:μ΄άρεσε το νταηλίκι στον αχώνευτο τον κοντοέ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ!!!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καταρχας το γκολ το φαγαμε απο στημενη μπαλια και με γιομα αρκετα μετρα πισω απο το κεντρο, με την αμυνα μας σε ισορροπια.
πρωτα ευθυνεται ο αρκετα καλος τα δυο τελευταια παιχνιδια βιτορ γιατι ολιγωρει και δεν πιεζει καθολου τουν λεταλεκο ουτως ωστε ακομα και αν κερδισει την κεφαλια αυτη να μην ειναι στοχευμενη και επειτα εχει πιο μεγαλη ευθυνη ο τζαβελλας γιατι αργει πολυ να συγκλινει προς τον δεξιο του συμπαικτη με αποτελεσμα να δημιουργηθει φαση τρεις με τρεις και ως γνωστον σε αυτες τις περιπτωσεις ο επιτιθεμενος εχειπαντα το πλεονεκτημα.

απο κει και περα εγω ειμαι με την νοοτροπια του του ει τουντορα.
της ομαδας πρεπει να της γινει δευτερη φυση η νοοτροπια οτι το ισσοπαλο αποτελεσμα ειναι δυο χαμενοι βαθμοι και οχι ενας κερδισμενος. το να ειχε δυο ισσοπαλιες η ομαδα με γιαννενο και ατρομητα ( που φαινομενικα ειναι καλα αποτελεσματα) ειναι χειροτερο βαθμολογικα απο την ηττα στο γιαννενο και την νικη στο περιστερι που εν τελη εγινε.

γι αυτο ειμαι με τα χιλια με τον προπονητη που ρισκαρει για να παρει το τριποντο και δεν το παιζει στα σιγουρα να φυγει με τον βαθμο της ισσοπαλιας απο το περιστερι οπου κανενας δεν θα του πει και τιποτα.

σημερα η ανατροπη μπορει να ηρθε με καποια δοση τυχης αλλα η τυχη βοηθαει τους τολμηρους
ετσι φτιαχνονται οι ομαδες που παιρνουν τιτλους,η μετριοπαθεια ειναι για του μετριους
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και στα 2 ματς λεμε οτι μας πηγε η τυχη..ειχαμε και στα 2 ομως ατυχια,ειδικα με αεκ,που δεν προηγηθηκαμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”