Για τα δικά του στάνταρ κ αυτά που προσωπικά έστω εγώ περιμένω να δω, ήταν μετριοκακος. Άποψή μουRizla έγραψε:Tolaros έγραψε:MVP Τζιόλαρος γιατί στο καλό διάστημα του ΠΑΟΚ με τον πάλι μετριοκακο Κάτσε ήταν ένα κέντρο μόνος του. Μεγάλη νίκη.
Και αν κ δεν το λέω συχνά γιατί δε χρειάζεται κ ποιος είμαι εγώ άλλωστε , πραγματικοί MVP και ΧΊΛΙΑ ΜΠΡΆΒΟ στα αλάνια στην κερκίδα , δίδαξαν ΠΑΟΚ (και) σήμερα
Δεν ηταν καθολου κακος ο Κατσε.
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- theodorsalonika
τωρα που ξαναβλεπω τα γκολ...αυτος ο ΤΖΙΟΛΗς με συγκινησε στο δευτερο γκολ..ΑΞΙΟΣ!!! 

- PAOK_Antarctica
Τρομερή νίκη, με τον τρόπο που ήρθε.
Πρώτη φορά θυμάμαι να παίζουμε κατά κράτος τον Ατρόμητα μέσα στο περιστέρι, αυτό κάτι λέει. Στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον. Στο δεύτερο ήμασταν λίγο στα χαμένα.
Όσο καλά κι αν έπαιξαν κάποιοι, δεν γίνεται να μην ψηφίσεις αυτόν που έβαλε ένα γκολ και είχε συμμετοχή στο άλλο
Ο μόνος που με ξένισε πολύ ήταν ο Κωνσταντινίδης. Πραγματικά κακό παιχνίδι.
Στη φάση που το χάνει ο Κλάους, έχω την εντύπωση πως επίτηδες την άφησε γιατί νόμιζε πως ακολουθούσε συμπαίκτης.
Είναι εμφανές πως πρέπει να γίνει ροτέισον γιατί κάποιοι παίκτες, πχ Τζιόλης, τα έχουν φτύσει και γιατί άλλοι, πχ Ζάιρο, πρέπει να εγκλιματίζονται και να παίρνουν 90λεπτα. Δυστυχώς όμως με Ντόρτμουντ, γκέι, βάζελο, γριά, Κράσνονταρ να ακολουθούν δεν βλέπω χώρο για αλλαγές.
ΥΓ. Το τελευταίο έμμεσο που είχαμε κερδίσει είχε σκοράρει ο κοντός ε;
Το σημερινό ήταν πολύ δύσκολο, δεν περίμενα να μπει έτσι κι αλλιώς.
Πρώτη φορά θυμάμαι να παίζουμε κατά κράτος τον Ατρόμητα μέσα στο περιστέρι, αυτό κάτι λέει. Στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον. Στο δεύτερο ήμασταν λίγο στα χαμένα.
Όσο καλά κι αν έπαιξαν κάποιοι, δεν γίνεται να μην ψηφίσεις αυτόν που έβαλε ένα γκολ και είχε συμμετοχή στο άλλο

Ο μόνος που με ξένισε πολύ ήταν ο Κωνσταντινίδης. Πραγματικά κακό παιχνίδι.
Στη φάση που το χάνει ο Κλάους, έχω την εντύπωση πως επίτηδες την άφησε γιατί νόμιζε πως ακολουθούσε συμπαίκτης.
Είναι εμφανές πως πρέπει να γίνει ροτέισον γιατί κάποιοι παίκτες, πχ Τζιόλης, τα έχουν φτύσει και γιατί άλλοι, πχ Ζάιρο, πρέπει να εγκλιματίζονται και να παίρνουν 90λεπτα. Δυστυχώς όμως με Ντόρτμουντ, γκέι, βάζελο, γριά, Κράσνονταρ να ακολουθούν δεν βλέπω χώρο για αλλαγές.
ΥΓ. Το τελευταίο έμμεσο που είχαμε κερδίσει είχε σκοράρει ο κοντός ε;

Ποιος κακος Κλαους ρε παιδια, αυτος ειναι ο Κλαους. Αν δε βαλει γκολ κακος θα φαίνεται παντα.
Ο Ζαιρο ειναι παικταρας αλλα δεν ειναι τυχαιο που δεν παιζει πολυ ακομα, ειναι φανερα ακομα "εκτος κλιματος"¨και πολυ ασυνδετος με την ομαδα, θελει προπονησεις ακομα για να μπορει να βρεθει με τους συμπαικτες του.
Ο Ζαιρο ειναι παικταρας αλλα δεν ειναι τυχαιο που δεν παιζει πολυ ακομα, ειναι φανερα ακομα "εκτος κλιματος"¨και πολυ ασυνδετος με την ομαδα, θελει προπονησεις ακομα για να μπορει να βρεθει με τους συμπαικτες του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Κυρ 27 Σεπ 2015, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το είσαι παλαβός που του λέει στα μούτρα του ο κιβρακιδης δεν είναι αποβολή;mpafos4 έγραψε:Ναι....εαν εξαιρεσεις και τα 3-4 καθαρα κλεψιματα στο κεντρο μετα το '80 που τα εδωσε φαουλ.....αψογος....nico4 έγραψε:Ο Κωλογεροπουλος πάντως με εξαίρεση το χέρι του πρώτου ημιχρόνου ήταν άψογος για Κωλογεροπουλος.
Μόνο στον κάτσε είναι έ;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Για μένα δεν ήταν κακό που μπήκε ο καλός Σάμπο μέσα, απλά πίστευα ότι έπρεπε να βγει ο Πέλκας, που δεν έδωσε τίποτα. Δεν κρατούσε μπάλα και συνέχεια έκανε λάθη. Από τη στιγμή που είχαμε 2 εξτρέμ για μπακ, ήθελα στο 6 Τζιώλη και 2 οκτάρια τους Σάμπο και Κάτσε, ώστε να έχουμε τις μονομαχίες στο κέντρο και το πλεονέκτημα στο ύψος. όπως και να έχει του βγήκαν του Τούντορ και είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενος!!!!
. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ συγκεντρωμένος στο καυτό μας 35λεπτο.
Φοβάμαι πάντως ότι θα σκάσει ο Τζιώλης. Ελπίζω να μη παίξει ούτε λεπτό με Ντόρτμουντ για να είναι φρέσκος με γαύρο. Πιο πολύτιμοι μέχρι τώρα για τον ΠΑΟΚ οι Τζιώλης και Μακ, και για αυτό θέλω να προφυλαχτεί ο 1ος από κόπωση που μπορεί να του στοιχίσει πάλι τη σεζόν.

Φοβάμαι πάντως ότι θα σκάσει ο Τζιώλης. Ελπίζω να μη παίξει ούτε λεπτό με Ντόρτμουντ για να είναι φρέσκος με γαύρο. Πιο πολύτιμοι μέχρι τώρα για τον ΠΑΟΚ οι Τζιώλης και Μακ, και για αυτό θέλω να προφυλαχτεί ο 1ος από κόπωση που μπορεί να του στοιχίσει πάλι τη σεζόν.
Ουτε καν αυτο ειπα αλλα αστο να παει. Συστημική ομαδα ειναι μονο ο γαύρος αντε κ ο βαζελος οποτε θυμάται. Αλλο αυτο και αλλο το οτι με βεροια Γιάννενα κλπ θα σου σφυρίξουν πιο ευκολα φάουλ υπέρ.pilotos έγραψε:Δεν το είπα εγώ, αλλά......aquila έγραψε:Σωστα αλλα να διαβάζουμε λιγο και τι γραφουμε γιατι εγω ακουσα ακομη και οτι ειπα οτι θεωρω τον ΠΑΟΚ τη δεύτερη πιο ευνοημένη ομαδα του πρωταθλήματος.pilotos έγραψε:@aquila Αν ήσουν γαύρος, τώρα όλες οι φυλλάδες και... Αθλητικά portal θα έκαναν μαζικό ντου για τα δύο πέναλτι, που δεν έδωσε, και ο κόρακας δεν θα ξανασφυριζε, σωστά;
Δεν ζήτησα κανένα πιστοποιητικό.
Sent from my iPad using Tapatalk
Αν νομίζεις ότι ο ΠΑΟΚ, είναι στην εποχή Σαββίδη, συστημική ομάδα, είσαι εντελώς λάθος. Στο λέω καλοπροαίρετα
5 φορες παλαβος, αλλες 4 χαζος και δεν ξερω και γω τι αλλο τουσουρε...pilotos έγραψε:Το είσαι παλαβός που του λέει στα μούτρα του ο κιβρακιδης δεν είναι αποβολή;mpafos4 έγραψε:Ναι....εαν εξαιρεσεις και τα 3-4 καθαρα κλεψιματα στο κεντρο μετα το '80 που τα εδωσε φαουλ.....αψογος....nico4 έγραψε:Ο Κωλογεροπουλος πάντως με εξαίρεση το χέρι του πρώτου ημιχρόνου ήταν άψογος για Κωλογεροπουλος.
Μόνο στον κάτσε είναι έ;
Και οι δικοι μας παιρνουν κοκκινες για παλαμακια και 1 φορα βρισιμο..
Τεσπα, νομιζω φτανει η κορακοσυζητηση, αφου ο φιλος δεν αλλαζει γνωμη, ειναι και νεοκοπος στα του ΠΑΟΚ, οποτε κλαιν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 27 Σεπ 2015, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο Σάμπο μπήκε γιατί ο Βιτορ είχε ενα μικροτραυματισμό.vs40 έγραψε:Για μένα δεν ήταν κακό που μπήκε ο καλός Σάμπο μέσα, απλά πίστευα ότι έπρεπε να βγει ο Πέλκας, που δεν έδωσε τίποτα.

τί ήθελες να πεις τελικά;aquila έγραψε:Ουτε καν αυτο ειπα αλλα αστο να παει. Συστημική ομαδα ειναι μονο ο γαύρος αντε κ ο βαζελος οποτε θυμάται. Αλλο αυτο και αλλο το οτι με βεροια Γιάννενα κλπ θα σου σφυρίξουν πιο ευκολα φάουλ υπέρ.pilotos έγραψε:Δεν το είπα εγώ, αλλά......aquila έγραψε: Σωστα αλλα να διαβάζουμε λιγο και τι γραφουμε γιατι εγω ακουσα ακομη και οτι ειπα οτι θεωρω τον ΠΑΟΚ τη δεύτερη πιο ευνοημένη ομαδα του πρωταθλήματος.
Αν νομίζεις ότι ο ΠΑΟΚ, είναι στην εποχή Σαββίδη, συστημική ομάδα, είσαι εντελώς λάθος. Στο λέω καλοπροαίρετα
Σήμερα το είδες το ματς;
Ο ΠΑΟΚ ευνοηθηκε, αδικήθηκε ή είχαμε μια πολύ καλή διαιτησία;
Αν θες πες την άποψη σου για τη σημερινή διαιτησία, για να καταλάβω, πως βλέπετε το ποδόσφαιρο. Μπορεί εγώ να βλέπω αλλιώς την μπάλα
Για μένα ειναι νίκη που προσφέρει δυο πράγματα. Χτίζει χαρακτήρα και δένει τους παιχτες το ενα και δεύτερον οι 3 βαθμοί. Κατα τα αλλα πέρα απο τη νίκη ειναι παιχνίδι για πολυ μεγαλη αυτοκριτική ειδικά απο Μακ, Ροντριγκεζ και Πελκα που ήταν μακράν ο χειρότερος παίχτης του αγωνα. Δεν ειχε μια σωστή ενέργεια σε όλο το παιχνίδι. Χάσαμε ενα ημίχρονο μ αυτούς τους τρεις να προσπαθούν να περάσουν όλη την άμυνα του Ατρομητου χωρις καμια διάθεση συνεργασίας. Πολυ σημαντικό το γκολ του Μπερμπα για να πάρει μπρος. Εκπληκτική αμυντική λειτουργία στο πρωτο απο Κατσε Τζιόλη και τους τρεις πίσω και νομίζω οτι το γκολ που τρώμε οφείλετε πιο πολυ στη κούραση. Επειδή ξεκινήσαμε νωρίς και η κούραση θα αρχίσει να βγαίνει σιγά σιγα πρεπει να τέτοια παιχνιδια που έχουμε τη μπαλα τόση ωρα στα πόδια μας να τα τελειώνουμε οσο πιο νωρίς γίνετε...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάντως ρε παιδιά με το που κουράζεται ο τζιόλης, ο κάτσε αδυνατεί να κοντρολάρει το κέντρο και να γεμίσει τον χώρο...ελπίζω να ξεκουρασεί με τα λίκια και να παίξει ο χαρίσης με το σαμπό...
Επίσης ο Μάκ άμα αρχίσει να τα καρφώνει θα γίνει παίκτουρας...
Χρειάζεται ο ξεκούραστος Τζιόλης με σκατόγαυρο
Επίσης ο Μάκ άμα αρχίσει να τα καρφώνει θα γίνει παίκτουρας...
Χρειάζεται ο ξεκούραστος Τζιόλης με σκατόγαυρο
- falconakis
Αφου κοντέψαμε να χάσουμε ένα δικό μας παιχνίδι τελικά μίλησε η αξία του Μητσαρα!
Και μόνο που είναι μέσα αλλάζει οχι μόνο η δική μας ψυχολογία αλλά και των αντιπάλων...
Πάμε χαλαρά για ένα καθαρό 2-0 με τους ναζιδες...και μετά να γλεντήσουμε τον γαύρο!
Και μόνο που είναι μέσα αλλάζει οχι μόνο η δική μας ψυχολογία αλλά και των αντιπάλων...
Πάμε χαλαρά για ένα καθαρό 2-0 με τους ναζιδες...και μετά να γλεντήσουμε τον γαύρο!
- back in black
Ειχα πει πριν το παιχνίδι οτι περισσότερο και απο τη νίκη ήθελα να τσεκάρω την αντίδραση της ομάδας μέσα σε μια έδρα που παραδοσιακά μας δυσκολευει. Αυτό που ειδα μου άρεσε, όχι γιατί πάιξαμε καμμιά μπαλάρα, αλλά κυρίως γιατί δίνει προοπτική και ελπίδες για το μέλλον.
Είδα έναν ΠΑΟΚ, που προσπάθησε να παιξει στρωτά, με σχέδιο και καλή οργάνωση. Είναι προφανές ότι δεν τα κατάφερε στο 100%, θα ήταν αφύσικο να το καταφέρει μια ομάδα που ακόμη φτιάχνεται. Στο πρώτο ημιχρονο κυριάρχησε, εκτιμώ ότι ήταν ένα απο τα καλύτερα ημίχρονα που έχουμε πάιξει τα τελευταία χρονια με τον Ατρόμητα. Στο δευτερο βγήκαμε εκτός ρυθμού και παρότι δεν ήμασταν τόσο καλοί κατορθώσαμε να πάρουμε το παιχνίδι με 2η μεγάλη ανατροπή σε 4 ημέρες.
Τζιόλης εξαιρετικός, απο κοντά και οι Ροντρίγκεζ, Μακ. Μπορεί ο Τζαβέλας να μην αρέσει σε πολλούς, οφείλουμε όμως να του αναγνωρίσουμε τη φετινή του προσπάθεια και βελτίωση. Αν μπορέσουμε να βελτιωθούμε αμυντικά είμαστε για μεγάλα πράγματα. Ο Μπερμπάτωφ είναι μια κατηγορία μόνος του, καθώς και "ακίνητος" να είναι θα απασχολεί πάντα την αντίπαλη άμυνα.
Η σημερινή νίκη έχει πολοπλά οφέλη καθώς εκτός απο τους 3 βαθμούς, δυναμώνει ψυχικά την ομάδα, της δίνει τον απαραίτητο χρόνο να οργανωθεί και να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα και επιπλεον ψαρώνει και τους αντιπάλους.
ΥΓ Το είπαν και άλλοι φίλοι και το λεω και εγώ για να το χωνέψουμε καλύτερα, η ομάδα τώρα φτιάχνεται και αναπόφευκτα θα έχει σκαμπανεβάσματα, κάτι σαν σκωτσέζικο ντους. Ας είμαστε έτοιμοι όχι απλώς να το αντέξουμε, αλλά νατο απολάυσουμε.
Είδα έναν ΠΑΟΚ, που προσπάθησε να παιξει στρωτά, με σχέδιο και καλή οργάνωση. Είναι προφανές ότι δεν τα κατάφερε στο 100%, θα ήταν αφύσικο να το καταφέρει μια ομάδα που ακόμη φτιάχνεται. Στο πρώτο ημιχρονο κυριάρχησε, εκτιμώ ότι ήταν ένα απο τα καλύτερα ημίχρονα που έχουμε πάιξει τα τελευταία χρονια με τον Ατρόμητα. Στο δευτερο βγήκαμε εκτός ρυθμού και παρότι δεν ήμασταν τόσο καλοί κατορθώσαμε να πάρουμε το παιχνίδι με 2η μεγάλη ανατροπή σε 4 ημέρες.
Τζιόλης εξαιρετικός, απο κοντά και οι Ροντρίγκεζ, Μακ. Μπορεί ο Τζαβέλας να μην αρέσει σε πολλούς, οφείλουμε όμως να του αναγνωρίσουμε τη φετινή του προσπάθεια και βελτίωση. Αν μπορέσουμε να βελτιωθούμε αμυντικά είμαστε για μεγάλα πράγματα. Ο Μπερμπάτωφ είναι μια κατηγορία μόνος του, καθώς και "ακίνητος" να είναι θα απασχολεί πάντα την αντίπαλη άμυνα.
Η σημερινή νίκη έχει πολοπλά οφέλη καθώς εκτός απο τους 3 βαθμούς, δυναμώνει ψυχικά την ομάδα, της δίνει τον απαραίτητο χρόνο να οργανωθεί και να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα και επιπλεον ψαρώνει και τους αντιπάλους.
ΥΓ Το είπαν και άλλοι φίλοι και το λεω και εγώ για να το χωνέψουμε καλύτερα, η ομάδα τώρα φτιάχνεται και αναπόφευκτα θα έχει σκαμπανεβάσματα, κάτι σαν σκωτσέζικο ντους. Ας είμαστε έτοιμοι όχι απλώς να το αντέξουμε, αλλά νατο απολάυσουμε.
Εγω λεω ότι μας παει καλα γενικα.Ακομα και οι τραυματισμοι,το ότι αργησανε οι μεταγραφες,μερικα κακα αποτελεσματα,και αλλα, σε καλο θα μας βγουνε.Να πω ένα παράδειγμα,Ο Μακ δεν είναι φορ, αλλα επαιξε σα φορ από αναγγη.Ο μακ είναι χαφ χωρις καλα τελειώματα.Αλλα όπως πηγανε τα πραγματα πηρε και αγωνες σαν φορ και αυτό τον βοηθαη σα παιχτη και τα τελειώματα του.Χαμηλα τη μπαλα και παμε παρακατω.
ΥΓ.Οσο για τη διατησια που διαβαζω,τι να λεμε τωρα.Εδω ολος ο πλανήτης ξερει για τη διαθφορα στο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα και οι μισοι προεδροι,η επο,κεδ κτλ είναι με 5 κακουργήματα ο καθενας.
ΥΓ.Οσο για τη διατησια που διαβαζω,τι να λεμε τωρα.Εδω ολος ο πλανήτης ξερει για τη διαθφορα στο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα και οι μισοι προεδροι,η επο,κεδ κτλ είναι με 5 κακουργήματα ο καθενας.