Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπραβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.Μεγαλο διπλο.Διαβασα καπου παντως ΠΑΟΚ για μεγαλα γουστα.Τι μεγαλα γουστα.Μεγαλα καρδιακα ειναι αυτα

-
Ποιος πελκας καλός στα κόρνερ ρε φίλε;pgetsos έγραψε:Τυχερός Ο Στέφανος που δεν ήταν αυτός στο ζειμπεκικο
Τρομερή μέχρι την περιοχή τους στο πρώτο ημίχρονο, κακοί μέχρι το 1-0 στο δεύτερο, γκολ ο Βούλγαρος, ΑΚΌΜΑ ένα ο Μακ
Κωνσταντινίδης, Κλάους κακοί, Πέλκας μετριοτατος εκτός των κόρνερ, οι άλλοι καλοί, εκτός Κόστα στο γκολ, αυτό ήταν μαρκάρισμα με τα μάτια....
Και ένα μπράβο στο Τζαβέλλα που έμαθε να συγκρατεί τα νεύρα του, καιρός ήταν
αφού τον κατάλαβε ο τουντορ κ έβαλε τον κάτσε μετά να τα εκτελεί όλα, τραγικός ο πελκας στα κόρνερ
τι να πει κανείς...
-2η ανατροπή στο 2ο ημίχρονο σε 2ο συνεχόμενο ματς.
-2η ανατροπή μετά απο την είσοδο Μπερμπάτοφ
-ένα ακόμα ματς που η ομάδα τουλάχιστον στο 1ο ημίχρονο είχε σβήσει τον αντίπαλο και δικαιούταν ενα γκόλ
-με ενα καταφανεστατο και ενα ντεμι ντεμι πεναλτι να μην δίνονται.
-2 γκολ απο στημένες φάσεις. σημαντικό και αυτό!
κατα τα άλλα, φυσικά και με μεγάλη ευκολία, mvp τζιόλης.
τίποτα. συνεχίζουμε. διπλό μετά το 1981 σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος μεσα στο περιστέρι με ανατροπή. τι άλλο να θέλει κανείς;
παμε τώρα για ντορτμουντ και γαυρο.
-2η ανατροπή στο 2ο ημίχρονο σε 2ο συνεχόμενο ματς.
-2η ανατροπή μετά απο την είσοδο Μπερμπάτοφ
-ένα ακόμα ματς που η ομάδα τουλάχιστον στο 1ο ημίχρονο είχε σβήσει τον αντίπαλο και δικαιούταν ενα γκόλ
-με ενα καταφανεστατο και ενα ντεμι ντεμι πεναλτι να μην δίνονται.
-2 γκολ απο στημένες φάσεις. σημαντικό και αυτό!
κατα τα άλλα, φυσικά και με μεγάλη ευκολία, mvp τζιόλης.

τίποτα. συνεχίζουμε. διπλό μετά το 1981 σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος μεσα στο περιστέρι με ανατροπή. τι άλλο να θέλει κανείς;
παμε τώρα για ντορτμουντ και γαυρο.
Πετράκης τώρα στη νοβα...
Ο ατρόμητος αδικείται από το αποτέλεσμα...
Κλαίω με λυγμούς!!! Χαχαχα Χαχαχα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ο ατρόμητος αδικείται από το αποτέλεσμα...
Κλαίω με λυγμούς!!! Χαχαχα Χαχαχα
Διορθώνω, άρχισαν να το λένε. Όχι βέβαια όπως της ΑΕΚ, στο κείμενο μέσα μόνοpgetsos έγραψε:Δεν αναφέρονται ΚΑΝ, ΠΟΥΘΕΝΆ
aquila έγραψε:Το πρώτο ηταν, για το δεύτερο δεν ειδα Ρίπλεϊ δεν εχω αποψη μηπως θες και πιστοποιητικό παοκοφροσυνης; Παντως διαιτησία εσκεμμένα εισαι βαρος μας δεν ειδα.pilotos έγραψε:Πες μας και για τα χέρια όμωςaquila έγραψε:Έπιασα και σκορ και σκόρερ κι αν τον ξεκινούσε απο την αρχη τον Μπέρμπ. Ο τουντορ θα έπιανα κ λεπτό.
Sent from my iPad using Tapatalk

Τη διαφορα την βλεπεις στα φαουλ-κοψιμο στο κεντρο. Εφοσον δεν μπορουν να καλυφθουν σε φαση μαρς, πχ κοκκινη ή πεναλτι
Σωστα αλλα να διαβάζουμε λιγο και τι γραφουμε γιατι εγω ακουσα ακομη και οτι ειπα οτι θεωρω τον ΠΑΟΚ τη δεύτερη πιο ευνοημένη ομαδα του πρωταθλήματος.pilotos έγραψε:@aquila Αν ήσουν γαύρος, τώρα όλες οι φυλλάδες και... Αθλητικά portal θα έκαναν μαζικό ντου για τα δύο πέναλτι, που δεν έδωσε, και ο κόρακας δεν θα ξανασφυριζε, σωστά;
Δεν ζήτησα κανένα πιστοποιητικό.
Ο κάτσε ήταν και στα δύο? Διορθώνω τότε. Πέλκας μέτριος προς κακός σε όλο το ματςτσιριγώτης έγραψε:Ποιος πελκας καλός στα κόρνερ ρε φίλε;pgetsos έγραψε:Τυχερός Ο Στέφανος που δεν ήταν αυτός στο ζειμπεκικο
Τρομερή μέχρι την περιοχή τους στο πρώτο ημίχρονο, κακοί μέχρι το 1-0 στο δεύτερο, γκολ ο Βούλγαρος, ΑΚΌΜΑ ένα ο Μακ
Κωνσταντινίδης, Κλάους κακοί, Πέλκας μετριοτατος εκτός των κόρνερ, οι άλλοι καλοί, εκτός Κόστα στο γκολ, αυτό ήταν μαρκάρισμα με τα μάτια....
Και ένα μπράβο στο Τζαβέλλα που έμαθε να συγκρατεί τα νεύρα του, καιρός ήταν
αφού τον κατάλαβε ο τουντορ κ έβαλε τον κάτσε μετά να τα εκτελεί όλα, τραγικός ο πελκας στα κόρνερ
Δεν το είπα εγώ, αλλά......aquila έγραψε:Σωστα αλλα να διαβάζουμε λιγο και τι γραφουμε γιατι εγω ακουσα ακομη και οτι ειπα οτι θεωρω τον ΠΑΟΚ τη δεύτερη πιο ευνοημένη ομαδα του πρωταθλήματος.pilotos έγραψε:@aquila Αν ήσουν γαύρος, τώρα όλες οι φυλλάδες και... Αθλητικά portal θα έκαναν μαζικό ντου για τα δύο πέναλτι, που δεν έδωσε, και ο κόρακας δεν θα ξανασφυριζε, σωστά;
Δεν ζήτησα κανένα πιστοποιητικό.
Αν νομίζεις ότι ο ΠΑΟΚ, είναι στην εποχή Σαββίδη, συστημική ομάδα, είσαι εντελώς λάθος. Στο λέω καλοπροαίρετα
-
αααα...
και να το πω τωρα να μην ξεχνιόμαστε. διπλό μετά το 1981 σε κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος... η μαυρόγατα...

και να το πω τωρα να μην ξεχνιόμαστε. διπλό μετά το 1981 σε κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος... η μαυρόγατα...

Ο Κωλογεροπουλος πάντως με εξαίρεση το χέρι του πρώτου ημιχρόνου ήταν άψογος για Κωλογεροπουλος.