Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ, 27/09, 20:30, NS1 & 1HD
Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ, 27/09, 20:30, NS1 & 1HD
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Για γαυρο δε νομιζω οτι διαφωνούν ακομη και οι γαύροι που δεν ειναι καμένοι βεβαια. Αλλωστε δεν ειναι τυχαία ολα αυτα που γίνονται με Μαρινάκη. Για μενα βασικό ειναι να μη βρίσκουμε άλλοθι σε διαιτησίες και να κανουμε ομαδα που θα χαιρόμαστε να βλέπουμε οπως παει να γινει φετος. Λογικές τυπου αεκ που ενω τους εχουμε ισοπεδώσει στο γηπεδο μου λενε για διαιτησίες και αδικίες (που και πέναλτι να ηταν το δικο τους αλλο τοσο ηταν και του βιτορ στο πρώτο ημίχρονο) δε μ αρεσουν και δε τις ενστερνίζομαι και για την ομαδα μου. Αυτα, Εχουμε παιχνιδι τωρα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Ον τόπικ.
Ο Σπανός έχει 3 γκολ ενεργητικό μέχρι τώρα, κοινώς σκοράρει μόνο με αίτηση.
Έχει όμως ένα καλό κέντρο, ίδιας φιλοσοφίας και μια καλή και σκληροτράχηλη άμυνα.
Γι αυτό το λόγο έχει μόνο 3 γκολ παθητικό, αν κι έχει αντιμετωπίσει ομάδες με δυσκολία στο γκολ.
Αν αποφύγουμε τα δώρα στα στημένα, (που έχουν καλούς εκτελεστές και καλούς κεφαλοσφαιριστές)
ντιν-ντον Όλσεν και ντον-ντιν Κόστα νομίζω ότι θα σκοράρουμε και ότι το χουμε το ματς.
Ο Σπανός έχει 3 γκολ ενεργητικό μέχρι τώρα, κοινώς σκοράρει μόνο με αίτηση.
Έχει όμως ένα καλό κέντρο, ίδιας φιλοσοφίας και μια καλή και σκληροτράχηλη άμυνα.
Γι αυτό το λόγο έχει μόνο 3 γκολ παθητικό, αν κι έχει αντιμετωπίσει ομάδες με δυσκολία στο γκολ.
Αν αποφύγουμε τα δώρα στα στημένα, (που έχουν καλούς εκτελεστές και καλούς κεφαλοσφαιριστές)
ντιν-ντον Όλσεν και ντον-ντιν Κόστα νομίζω ότι θα σκοράρουμε και ότι το χουμε το ματς.
Χέρι ρε
Ο Γκαρυ τον κιβρακιδη στα είκοσι μέτρα τον αφήνει πίσω δέκα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ο Γκαρυ τον κιβρακιδη στα είκοσι μέτρα τον αφήνει πίσω δέκα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ψηνεται...
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
karl έγραψε:http://justfirstrowsports.com/atromitos-athens-vs-paok-saloniki-v-165092-t-today
SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused
θα ποσταρω ενα λινκ που εχουν καποιοι οπαδοι αντιπαλης ομαδας αλλα το λινκ δειχνει ολα τα ματς της σουπερλιγκας με ελληνικη περιγραφη και παρα πολυ καλη ποιοτητα
http://monoaek24.blogspot.gr
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΛΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΦΟΥΛ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ PLAYER ΤΟΥ ΛΙΝΚ.Δεν δειχνουν μονο σημερα παοκ τα δειχνουν ολα τα ματς ως επι το πλειστον του οσφπ,παο,παοκ,αεκ
http://monoaek24.blogspot.gr
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΛΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΦΟΥΛ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ PLAYER ΤΟΥ ΛΙΝΚ.Δεν δειχνουν μονο σημερα παοκ τα δειχνουν ολα τα ματς ως επι το πλειστον του οσφπ,παο,παοκ,αεκ
- Lacedaemonian