Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ, 27/09, 20:30, NS1 & 1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
aquila

Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ, 27/09, 20:30, NS1 & 1HD

Δημοσίευση από aquila »

Η ιστορία ιστορία κ οι αλήθειες αλήθειες λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει ποτε αν και ο καθενας βλεπει υποκειμενικά τα πραγματα. Για το ματς με Ολυμπιακό θα συμφωνήσω 1-3 επρεπε να ερθει αλλα εγω για αλλα ματς μίλησα οχι με γαυρο.

Sent from my iPad using Tapatalk
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

το να εχεις μια αλλη αποψη και οπτικη το σεβομαι παροτι διαφωνω καθετα.
το να λες ομως οτι η αποψη/οπτικη σου ειναι και η απολυτη αληθεια και ολοι εμεις που δεν την κατεχουμε πρεπει να κανουμε την αυτοκριτικη μας ειναι απαραδεκτο.
Άβαταρ μέλους
4doctor4

Δημοσίευση από 4doctor4 »

Μαγκες ξερουμε ποσο κοσμο θα εχουμε μεσα?
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

aquila έγραψε:Καλα περιμένω ν ακουσω διαφορα για αυτο αλλα ο ΠΑΟΚ συνήθως αντιμετωπίζεται ως μεγαλη ομαδα οταν παιζει με μικρότερου βεληνεκούς ομαδες, οπως αλλωστε και οι βάζελοι και τωρα που ανέβηκαν και τα χανουμια. Ο γαύρος ειπαμε ειναι αλλη κατηγορία. Δε μιλαω για χοντρά λαθος σφυρίγματα που τα περισσοτερα για μενα ειναι λάθη των διαιτητών αλλα σε ολες τις μεγάλες ομαδες και του ΠΑΟΚ συμπεριλαμβανομένου σφυρίζουν πιο ευκολα υπέρ τους οι διαιτητές. Παντως σε καμια περιπτωση δε θεωρω συνολικά την ομαδα αδικημένη απο τη διαιτησία σε σχεση με το σύνολο των ομάδων παντα μη μου συγκρίνεται με γαυρο πχ.

Δηλαδή πέρσι η διαιτησία όσο ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος τον ευνοόυσε; Για ξαναδές λίγο μερικά ματς.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Πρωτα απ ολους για μενα το λεω αλλα και γενικα δε νομιζω να ειναι προσβλητικό να πω σε οποιονδήποτε να κανει αυτοκριτική και σε καθε περιπτωση δε το ειπα με τετοιο σκοπο. Συζητηση κανουμε καμια αληθεια δεν κατέχω απόψεις εχω σε αντίθεση με μερικούς που νομίζουν οτι κατέχουν την απόλυτη αληθεια κ πέσαν να με φάνε. Αλλα νομιζω το παρακάναμε με τα οφτοπικ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aquila την Κυρ 27 Σεπ 2015, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
4doctor4

μαγκες ξερουμε ποσο κοσμο θα εχουμε μεσα?
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

αν ειναι ετσι τοτε δες τους ξανα τους περυσινους αγωνες με τις μικρες ομαδες που ειπαν ολοι οι φιλοι παραπανω και κανε την αυτοκριτικη σου. καλοπιστα στο λεω. πιστευω οτι θα αλλαξεις γνωμη.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Εχω δει τους περισσότερους. Αν ειχα δει και πριν τη διετία θα ειχα αποψη και για πριν

Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Επειδη εγω κατεχω την απολυτη αληθεια, σταματα το κ μη μας αναγκαζεις να ποσταρουμε ολοι οφτοπικ. Εισαι πεντε μετρα οφσαιντ. Σπαθας, παπουτσελης, καζναφερης, καλογεροπουλος, λιτσας κ τοσοι αλλοι, ολοκληρος τηλεφωνικος καταλογος με σφαγες. Μαθε ιστορια

Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Αν και δεν καταλαβαινω γιατι σας αναγκάζω εγω και δε με αναγκάζεται εσεις, οι κάτοχοι της απόλυτης αλήθειας, σταματαω εδω το οφτοπικ.

Άβαταρ μέλους
4doctor4

παμε ρε :pano:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Odi έγραψε:aquila τραγικά πράγματα λες..

Σταματήστε τα off topic..
ρε Odi, έλεος με την ανοχή σας σε κάτι που κάνει μπαμ απο μακριά. Κατι fn και κάτι άλλους μυστήριους, τους φάγαμε στη μάπα μήνες ως που να το αποφασίσετε. ηρθε ο αλλος να μας πει οτι μας ευνοεί η διαιτησία, και βλέπει ΠΑΟΚ απο Χουμπ και μετά και είναι 41 ετων; Ελεος Odi δηλαδή! Και απευθύνομαι σε σένα προσωπικά, επειδήεσύ το είδες σίγουρα απ'τους Μοντ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εντάξει ρε συ Χωρικε, συγκρίνεις εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

aquila έγραψε:Αν και δεν καταλαβαινω γιατι σας αναγκάζω εγω και δε με αναγκάζεται εσεις, οι κάτοχοι της απόλυτης αλήθειας, σταματαω εδω το οφτοπικ.

Αιντε ρε αγορι μου πηγαινε στην ομαδουλα σου, αιντε απο δω..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

aquila έγραψε:Καλα περιμένω ν ακουσω διαφορα για αυτο αλλα ο ΠΑΟΚ συνήθως αντιμετωπίζεται ως μεγαλη ομαδα οταν παιζει με μικρότερου βεληνεκούς ομαδες, οπως αλλωστε και οι βάζελοι και τωρα που ανέβηκαν και τα χανουμια. Ο γαύρος ειπαμε ειναι αλλη κατηγορία. Δε μιλαω για χοντρά λαθος σφυρίγματα που τα περισσοτερα για μενα ειναι λάθη των διαιτητών αλλα σε ολες τις μεγάλες ομαδες και του ΠΑΟΚ συμπεριλαμβανομένου σφυρίζουν πιο ευκολα υπέρ τους οι διαιτητές. Παντως σε καμια περιπτωση δε θεωρω συνολικά την ομαδα αδικημένη απο τη διαιτησία σε σχεση με το σύνολο των ομάδων παντα μη μου συγκρίνεται με γαυρο πχ.

Για το πόσα υπέρ τους σφυρίγματα οι ... μικρές, ούτε καν μικρομεσαίες, ομάδες, και επί εποχής Σαββίδη, έχουν "ανέλπιστα " πάρει σε βάρος μας έχεις σχηματοποιήσει γνώμη ή ακόμα το ψάχνεις; Εκτός αν το θεωρείς ανέκδοτο ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”