Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
niks

Re: Ε.Π.Ο super leage κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις

Δημοσίευση από niks »

Για χεσιμο θα χρειαζεται καρτα ή αρκεί μια σελφι με τη φασολάδα;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

danirifle έγραψε:θα ακολουθήσει η ποινικοποίηση των πυρσών?
Θα καταλήξουμε Αγγλία που κάθονται με τα ποπ κορν και θα φωνάζουμε "come on PAOK".
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

1. Επειδή εγώ μπορεί να είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί παραπάνω από την ταυτότητα + ΑΜΚΑ προσφέρει η κάρτα φιλάθλου;
2. Το ΑΜΚΑ γιατί χρειάζεται στο γήπεδο;
3. Πού κολλάει η κάρτα φιλάθλου με τις κάμερες; Οι κάμερες αν λειτουργούν, μπορούν άνετα να βρουν από ποιά θέση πετάχτηκε αντικείμενο. Άρα και ποιός το πέταξε (αφού δίνουμε ταυτότητα για να αγοράσουμε εισιτήριο).
4. Δεν έχω λογαριασμό στο facebook κλπ και δεν βλέπω τον λογο να φακελωθώ επειδή πάω στο γήπεδο, όπου δεν έχω πετάξει ούτε τσόφλι κάτω.

Ξέρει ο Φρανκ
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Μαλακίες, τίποτε παραπάνω δεν προσφέρει εκτός του να λένε ότι κάτι έκαναν

*εγώ δεν έχω κάτσει ποτέ στη θέση που γράφει το εισιτήριο
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάντως, έχει διογκωθεί ένα μεμονωμένο γεγονός - μία κροτίδα - σε απίστευτο βαθμό.
Αυτά γίνονται στην Ελλάδα εδώ και 20-30 χρόνια και δεν ανοίγει μύτη. Ξαφνικά, θυμούνται όλοι τον κακό ΠΑΟΚτσή. Ο τύπος που το έκανε είναι φελλός, δεν είναι καν ΠΑΟΚτσής, αλλά είναι κρίμα να μιλάμε για τιμωρίες.
Τα γήπεδα υποτίθεται ότι έχουν κάμερες (και μάλιστα αυτό αποτελεί προαπαιτούμενο από το Υπουργείο).
Αν θέλουν επιτέλους τα Υπουργεία και οι ΠΑΕ να τελειώσουν με τους σουρωμένους, ας τους βρουν από τις κάμερες κι ας πάνε στα σπίτια τους.
Στο εξωτερικό έχουν απαγορεύσει την είσοδο στα γήπεδα σε οπαδούς-μέλη, πολλάκις, την επόμενη μέρα οι ίδιες οι ομάδες.
Εδώ μια ζωή διυλίζουμε τον κώνωπα και μια ζωή γίνονται τα ίδια.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Στο ματς της ξαδερφης στην Ξανθη νομιζω πως επισης υπηρξε μια μικρη διακοπη απο πυρσους που πεταχτηκαν στον αγωνιστικο χωρο (οι περιορισμενης αντιληψης δεν υπαρχουν μονο στον ΠΑΟΚ αλλα παντου)

Δεν θυμαμαι αν εφαγε προστιμο και ποσο ηταν αυτο, αλλα θυμαμαι οτι κι αυτοι ειναι υποτροποι λογω εισβολης στον αγωνιστικο χωρο και διακοπης του περσινου αγωνα κυπελλου με τον γαυρο. Δεν ειδα παντως να γινεται και πολυς ντορος.

Οσον αφορα βεβαια εσενα που πεταξες την κροτιδα μεσα, απο την στιγμη που οι ιδιοι οι οργανωμενοι ειπαν μεσα στην εβδομαδα οτι θα κανουμε κερκιδα δυνατη και τους πυρσους μας θα αναψουμε κτλ, αλλα δεν θα πεσει μεσα τιποτα, τοτε δεν εισαι μαγκας αλλα εισαι απλα ο τυπος που οδηγει αντιθετα σε μονοδρομο και αναρωτιεται που πανε ολοι οι αλλοι οι μαλακες.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Odi έγραψε:
Θα καταλήξουμε Αγγλία που κάθονται με τα ποπ κορν και θα φωνάζουμε "come on PAOK".
Δεν υπάρχουν μόνο τα άκρα, ποπκόρν η αντικείμενα στο γήπεδο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

PAOKhead έγραψε:Στο ματς της ξαδερφης στην Ξανθη νομιζω πως επισης υπηρξε μια μικρη διακοπη απο πυρσους που πεταχτηκαν στον αγωνιστικο χωρο (οι περιορισμενης αντιληψης δεν υπαρχουν μονο στον ΠΑΟΚ αλλα παντου)

Δεν θυμαμαι αν εφαγε προστιμο και ποσο ηταν αυτο, αλλα θυμαμαι οτι κι αυτοι ειναι υποτροποι λογω εισβολης στον αγωνιστικο χωρο και διακοπης του περσινου αγωνα κυπελλου με τον γαυρο. Δεν ειδα παντως να γινεται και πολυς ντορος.

Οσον αφορα βεβαια εσενα που πεταξες την κροτιδα μεσα, απο την στιγμη που οι ιδιοι οι οργανωμενοι ειπαν μεσα στην εβδομαδα οτι θα κανουμε κερκιδα δυνατη και τους πυρσους μας θα αναψουμε κτλ, αλλα δεν θα πεσει μεσα τιποτα, τοτε δεν εισαι μαγκας αλλα εισαι απλα ο τυπος που οδηγει αντιθετα σε μονοδρομο και αναρωτιεται που πανε ολοι οι αλλοι οι μαλακες.
αεκ πλατανιας 12.000€
ξανθη αεκ 13.000€
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

pgetsos έγραψε:
Odi έγραψε:
Δεν υπάρχουν μόνο τα άκρα, ποπκόρν η αντικείμενα στο γήπεδο

Ετσι ακριβως.

Ομολογω πως η ατμοσφαιρα καπνογονων και κροτιδων βοηθανε πολυ στο να νιωθει κολαση το γηπεδο,ωστοσο πρεπει να βρεις τροπο που να αποφευγονται οι ριψεις τους στον αγωνιστικο χωρο.Καμερες θα βαλεις?Ψηλα προστατευτικα που δεν θα περνανε αντικειμενα? Δεν ξερω,παντως το να προσευχομαστε καθε φορα να μην πετυχουν οι διαφοροι μαστουριδες τους αντιπαλους παικτες για να διακοπει ο αγωνας πρεπει να σταματησει με καθε κοστος.

Δοκιμαζεις μια σειρα απο λυσεις και βλεπεις αν εφαρμοζονται και αν αποτυχουν οι προηγουμενες τοτε προχωρας στην λυση των "ποπκορν".Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει γινει κανενα βημα για την αντιμετωπιση του προβληματος ριψης αντικειμενων στο γηπεδο οσα χρονια ασχολουμε με τον ΠΑΟΚ.Μονο ο Ζαγορακης νομιζω ειχε βαλει διχτυα μπροστα απτην 4 αν δε κανω λαθος,αλλα μετα κατεβηκαν νομιζω
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

john4serres έγραψε: αεκ πλατανιας 12.000€
ξανθη αεκ 13.000€
Thanks αδερφε γιατι βαριομουν να το ψαξω...

Να τα εχουμε υποψη αυτα οταν παει να περασει η προπαγανδα οτι πεσαμε στα μαλακα, μας την χαρισαν αυτη τη φορα κι αλλα τετοια
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Απο ανακοινωση Παναιτωλικου
"Παρά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις μας για τα μέτρα πρόληψης της βίας και ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων που ισχύουν πλέον (Ηλεκτρονικό – ονομαστικό εισιτήριο, σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες κ.α.), δυστυχώς στον αγώνα με τη Βέροια «φίλαθλος» πέταξε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο κατά αντιπάλου ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Η Ελληνική Αστυνομία που διαχειρίζεται το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας, ανακοίνωσε τον εντοπισμό του και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του.
Για τη συμπεριφορά αυτή ο Παναιτωλικός έχει κληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή. Σε περίπτωση τιμωρίας του, θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου «φιλάθλου» διεκδικώντας αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί (χρηματικό πρόστιμο ή άλλη ποινή), επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα “να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα” κατά της ομάδας μας και του ποδοσφαίρου."

ΑΜΗΝ! Ας πιαστει το ψευτομαγκακι που πεταξε κροτιδα και μας στοιχισε 15 χιλιαρικα, να τα πληρωσει ο ιδιος και σου λεω μετα πως το ξανασκεφτονται
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε:1. Επειδή εγώ μπορεί να είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί παραπάνω από την ταυτότητα + ΑΜΚΑ προσφέρει η κάρτα φιλάθλου;
2. Το ΑΜΚΑ γιατί χρειάζεται στο γήπεδο;
3. Πού κολλάει η κάρτα φιλάθλου με τις κάμερες; Οι κάμερες αν λειτουργούν, μπορούν άνετα να βρουν από ποιά θέση πετάχτηκε αντικείμενο. Άρα και ποιός το πέταξε (αφού δίνουμε ταυτότητα για να αγοράσουμε εισιτήριο).
4. Δεν έχω λογαριασμό στο facebook κλπ και δεν βλέπω τον λογο να φακελωθώ επειδή πάω στο γήπεδο, όπου δεν έχω πετάξει ούτε τσόφλι κάτω.

Ξέρει ο Φρανκ
Η κάρτα φιλάθλου μας βάζει στο τρυπάκι του ηλεκτρονικού φακελώματος. Το ίδιο και οι χρεωστικές κάρτες, που εξ αιτίας του capital control αυξήθηκαν κατά 1.100.000, μέσα σε 3 εβδομάδες. Κάποια στιγμή θα έρθουν και οι ηλεκτρονικές ταυτότητες. Όλα γίνονται σιγά - σιγά για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ron-swanson έγραψε:Αν ας πουμε παει ενας στημενος γαυρος και μπει με τους δικους μας στο Περιστερι μεθαυριο και πεταξει κροτιδα, υπαρχει κινδυνος τιμωριας με τον γαυρο;
.
Με τον Ολυμπιακό, όχι δεν θα υπάρξει τιμωρία, γιατί αυτή πρέπει να κοινοποιηθεί 5 εργάσιμες ημέρες πριν τον αγώνα. Θα μας επηρεάσει όμως (αν αφορά τιμωρία έδρας) στον επόμενο εντός έδρας αγώνα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έ, τί φοβάσαι; κάποτε, για αυτήν ακριβώς την κάρτα που λες, θα χρειαστεί να πούμε το μεγάλο ΌΧΙ... και μετά, όσοι αντέξουν

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Η κάρτα φιλάθλου μας βάζει στο τρυπάκι του ηλεκτρονικού φακελώματος. Το ίδιο και οι χρεωστικές κάρτες, που εξ αιτίας του capital control αυξήθηκαν κατά 1.100.000, μέσα σε 3 εβδομάδες. Κάποια στιγμή θα έρθουν και οι ηλεκτρονικές ταυτότητες. Όλα γίνονται σιγά - σιγά για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.
Εμένα πάντως δε με πείραξε ότι σταμάτησαν να με κοιτάνε σα χαζό όταν έδινα την κάρτα για 5-10-20€ επειδή δεν είχα πάνω μου ρευστό (που δε μου αρέσει να κουβαλάω κιόλας)

Ούτε που μειώθηκαν οι ουρές για μια μικρή ανάληψη/κατάθεση, που θα μπορούσαν να την κάνουν με την κάρτα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”