52.Erik Sabo
- ΑποστόληςΑ
Re: 52.Erik Sabo
Πέρα από κάποια σωματικά προσόντα, εγώ δεν βλέπω ένα παίκτη που μπορεί να σταθεί ως βασικός στην ομάδα.
- Περιπτερος
To θεωρώ απαράδεκτο αυτό που γίνεται.
Καθόμαστε σαν τις κουτσομπόλες και βγάζουμε άχρηστους παίκτες της ομάδας μας !!!.
Ο συγκεκριμένος δείχνει κομπλαρισμένος στα παιχνίδια και το καλύτερό του είναι ότι είναι ο μόνος που βλέπει τα σέντερ φορ. Στα υπόλοιπα δείχνει φοβικός και εκτός κλίματος ομάδας.
Δεν μπορεί όμως, κάτι θα βλέπουν στην προπόνηση, ο Τούντορ και το προπονητικό τημ.
Να ξεπεράσει τις φοβίες του και να λυθεί και μην ξεχνάμε ότι είναι ένα μήνα (και αν) στην ομάδα και πέρασε και τραυματισμό (εκτός εάν είναι ακόμα τραυματίας και το κρύβει). Μήπως θυμόμαστε τον Βιερίνια πρώτη χρονιά ?
Εδώ ο μεγάλος Μπερμπάτοφ και θέλει προσαρμογή, δεν θα θέλει ένα παιδί από ένα χωριό της Σλοβακίας ?
Φτάνει η μπαρούφα εκ μέρους μας.
Προσωπικά, επειδή μερικές φορές έχω γράψει αρνητικά πράγματα για παίκτες, το έχω κάνει με μεγάλη περίσκεψη και πάντοτε σε σχέση με την απόδοσή τους σε κάποιον αγώνα. Το δε αρνητικό συνήθως το μετατρέπω σε παραίνεση για κάποια προσπάθεια παραπάνω. Νομίζω ότι κάπως έτσι και πολύ μετρημένα θα πρέπει να εκφραζόμαστε και μάλιστα με φειδώ.
Καθόμαστε σαν τις κουτσομπόλες και βγάζουμε άχρηστους παίκτες της ομάδας μας !!!.
Ο συγκεκριμένος δείχνει κομπλαρισμένος στα παιχνίδια και το καλύτερό του είναι ότι είναι ο μόνος που βλέπει τα σέντερ φορ. Στα υπόλοιπα δείχνει φοβικός και εκτός κλίματος ομάδας.
Δεν μπορεί όμως, κάτι θα βλέπουν στην προπόνηση, ο Τούντορ και το προπονητικό τημ.
Να ξεπεράσει τις φοβίες του και να λυθεί και μην ξεχνάμε ότι είναι ένα μήνα (και αν) στην ομάδα και πέρασε και τραυματισμό (εκτός εάν είναι ακόμα τραυματίας και το κρύβει). Μήπως θυμόμαστε τον Βιερίνια πρώτη χρονιά ?
Εδώ ο μεγάλος Μπερμπάτοφ και θέλει προσαρμογή, δεν θα θέλει ένα παιδί από ένα χωριό της Σλοβακίας ?
Φτάνει η μπαρούφα εκ μέρους μας.
Προσωπικά, επειδή μερικές φορές έχω γράψει αρνητικά πράγματα για παίκτες, το έχω κάνει με μεγάλη περίσκεψη και πάντοτε σε σχέση με την απόδοσή τους σε κάποιον αγώνα. Το δε αρνητικό συνήθως το μετατρέπω σε παραίνεση για κάποια προσπάθεια παραπάνω. Νομίζω ότι κάπως έτσι και πολύ μετρημένα θα πρέπει να εκφραζόμαστε και μάλιστα με φειδώ.
- zarathustra79
Αστο, μερικα πραγματα δεν αλλαζουν ποτε. Εδω προχθες καναμε ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι και στην κερκιδα το μονο που ακουγοταν ηταν γκρινια και κραξιμο. Το τι ακουσαν σαμπο, τζαβελλας, ολσεν, μακ δε λεγεται!!!!! Ακομη και οι τζιολης κ πελκας που σε γενικες γραμμες ηταν αρκετα καλοι, σε καναδυο φασεις που εκαναν λαθη το ακουσαν το μπινελικι τους...
- Ekatnetworkltd
52.Erik Sabo
Αδελφέ σε πιστεύω,γιατί και εγώ στην 7 τα ίδια άκουγα!Αυτό θα υπάρχει μέχρι να πάρουμε πρωτάθλημα η Europa,δέν βρίσκω άλλη εξήγηση να ελατωθή
α ρε.
εδω βλεπαμε στο ματς με τη βεροια πισω απο την εστια, ακουγα μουρμουρες για τον ολσεν του στυλ "γιατι δε βγαινει" και "αυτες επρεπε να τις σβηνει" και μετα στα χαϊλαϊτς εβλεπες οτι μιλουσαμε για μπαλιες στο..πεναλτι...
και στις αποκρουσεις στα καπακια που εκανε... μουγκα...
τι να λεμε τωρα...
εδω βλεπαμε στο ματς με τη βεροια πισω απο την εστια, ακουγα μουρμουρες για τον ολσεν του στυλ "γιατι δε βγαινει" και "αυτες επρεπε να τις σβηνει" και μετα στα χαϊλαϊτς εβλεπες οτι μιλουσαμε για μπαλιες στο..πεναλτι...

και στις αποκρουσεις στα καπακια που εκανε... μουγκα...

τι να λεμε τωρα...

- Amon Tobin
Μανιακέ όλα κομπλέ με το vk???MANIAKOS έγραψε:https://m.vk.com/video-4524510_171420038
Στα βγάζει όλα τα ματσάκια???
Εγω απτην αλλη τρελαινομαι να ακουω ευκολο αφορισμο και μικρη εμπιστοσύνη σε 20χρονα παιδια δικα μας με το πρωτο κακο ματς (πελκας) ενω εκαναν παπάδες και έχουν δειξει πράγματα , να επισημαινονται οοοοολα τα στραβα και να μη συνυπολογιζονται τα οποια ελαφρυντικα
και απτην αλλη, στον καθε ξενο παικτη που ερχεται, που ουτε 20 ειναι ουτε χωρις παραστασεις, να βλεπω ιωβεια υπομονη και πιστη και πραγματικο στυψιμο μυαλου για να βρεθουν ελαφρυντικα..
Αυτο ειναι που με ξεπερναει..
και απτην αλλη, στον καθε ξενο παικτη που ερχεται, που ουτε 20 ειναι ουτε χωρις παραστασεις, να βλεπω ιωβεια υπομονη και πιστη και πραγματικο στυψιμο μυαλου για να βρεθουν ελαφρυντικα..
Αυτο ειναι που με ξεπερναει..
Για αυτό παρά το ότι πάτησα 40 ξαναγύρισα φέτος στην 4 και βρήκα την υγεία μουEkatnetworkltd έγραψε:Αδελφέ σε πιστεύω,γιατί και εγώ στην 7 τα ίδια άκουγα!Αυτό θα υπάρχει μέχρι να πάρουμε πρωτάθλημα η Europa,δέν βρίσκω άλλη εξήγηση να ελατωθή
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Amon Tobin έγραψε:Μανιακέ όλα κομπλέ με το vk???MANIAKOS έγραψε:https://m.vk.com/video-4524510_171420038
Στα βγάζει όλα τα ματσάκια???
Βασικά έσωσα τη σελίδα που μου δώσατε και την ανανεώνω , μονος οταν έψαχνα δεν έβγαιναν τα ματς πρωταθλήματος
Θενκς πολλα
- buffalobill4
Αδερφε, απο το στομα μου το πηρες. Κι εγω για εκει με βλεπω να γυρναω. Η 7 ειναι οτι χειροτερο για υγιως σκεπτομενους ανθρωπους. Θα ακουσεις μονο τυπους που παιρνουν σε ραδιοφωνο. Η 5 λιγο καλυτερη αλλα παλι πολυ γκρινια και η 3 ακριβηpilotos έγραψε:Για αυτό παρά το ότι πάτησα 40 ξαναγύρισα φέτος στην 4 και βρήκα την υγεία μουEkatnetworkltd έγραψε:Αδελφέ σε πιστεύω,γιατί και εγώ στην 7 τα ίδια άκουγα!Αυτό θα υπάρχει μέχρι να πάρουμε πρωτάθλημα η Europa,δέν βρίσκω άλλη εξήγηση να ελατωθή
Στάλθηκε από το SM-G920F μου

Τζιόλης, ο πρώτος
Τhessports27 September, 2015, 9:24Τζιόλης
Άλλοι προπονητές δεν δίνουν σημασία, ο Τούντορ δίνει. Ο Κροάτης παίρνει μετά από κάθε παιχνίδι τα αποτελέσματα του Vis Track, τα μελετάει και τα συμπεράσματά του τα μοιράζεται με τους παίκτες.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε να λέει για τις επιδόσεις του Τζιόλη, που μπορεί να φαίνεται βαρύ σκαρί, αλλά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έτρεξε περισσότερο απ΄ όλους!
Με βάση τα στοιχεία που είχε ο Τούντορ, στο πρώτο ημίχρονο τα πιο πολλά μέτρα τα έκανε ο Σάμπο και το δεύτερο ο Τζιόλης, ο οποίος στο σύνολο έκανε τα περισσότερα.
Ο Τούντορ ήταν γενικώς ευχαριστημένος από την ενέργεια, που βγάζει η ομάδα του, που με βάση το Vis Track, την Τετάρτη κάθε παίκτης του έτρεξε κατά μέσο όρο 12 χιλιόμετρα, έναντι 11 χιλιομέτρων, που έτρεξε κάθε παίκτης της ΑΕΚ.
Για τους προπονητές του πληκτρολογίου και του καναπέ
"Με βάση τα στοιχεία που είχε ο Τούντορ, στο πρώτο ημίχρονο τα πιο πολλά μέτρα τα έκανε ο Σάμπο και το δεύτερο ο Τζιόλης, ο οποίος στο σύνολο έκανε τα περισσότερα."
Τhessports27 September, 2015, 9:24Τζιόλης
Άλλοι προπονητές δεν δίνουν σημασία, ο Τούντορ δίνει. Ο Κροάτης παίρνει μετά από κάθε παιχνίδι τα αποτελέσματα του Vis Track, τα μελετάει και τα συμπεράσματά του τα μοιράζεται με τους παίκτες.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε να λέει για τις επιδόσεις του Τζιόλη, που μπορεί να φαίνεται βαρύ σκαρί, αλλά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έτρεξε περισσότερο απ΄ όλους!
Με βάση τα στοιχεία που είχε ο Τούντορ, στο πρώτο ημίχρονο τα πιο πολλά μέτρα τα έκανε ο Σάμπο και το δεύτερο ο Τζιόλης, ο οποίος στο σύνολο έκανε τα περισσότερα.
Ο Τούντορ ήταν γενικώς ευχαριστημένος από την ενέργεια, που βγάζει η ομάδα του, που με βάση το Vis Track, την Τετάρτη κάθε παίκτης του έτρεξε κατά μέσο όρο 12 χιλιόμετρα, έναντι 11 χιλιομέτρων, που έτρεξε κάθε παίκτης της ΑΕΚ.
"Με βάση τα στοιχεία που είχε ο Τούντορ, στο πρώτο ημίχρονο τα πιο πολλά μέτρα τα έκανε ο Σάμπο και το δεύτερο ο Τζιόλης, ο οποίος στο σύνολο έκανε τα περισσότερα."
Για τον Σάμπο, αν και ενδιαφέρον στοιχείο ότι ήταν ο παίκτης που έκανε τα περισσότερα μέτρα στο πρώτο ημίχρονο τα υπόλοιπα του στατιστικά δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά. Παρόλο που ήταν καλύτερος σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις του πρόλαβε και έκανε 7 λάθη σε 45 λεπτά, περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο παίκτη και των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο, και ενώ όπως φαίνεται καλύπτει πολλά μέτρα δεν είναι πολύ συμμετοχικός στο παιχνίδι. Είχε μόλις 4 σωστές μεταβιβάσεις στο ματς με την ΑΕΚ, νούμερο πολύ φτωχό για 8αρι.. Ένα ακόμα μικρό δείγμα που δείχνει ότι σε τακτικό επίπεδο είναι αρκετά πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του αφού ενώ δείχνει διάθεση δεν αξιοποιεί σωστά τα πολλά τρεξίματα του μεσα στο γήπεδο.KOSTAS54 έγραψε:
βοήθησες σήμερα, αυτή τη στιγμή εκτός του τζιόλη είσαι ο μόνος που μπορεί να γεμίσει το κέντρο και να κουμπώσει είτε με κάτσε είτε με τσιμιρότ...
Για τον χαρίση ακόμα μικρός είναι..του χρόνου
Για τον χαρίση ακόμα μικρός είναι..του χρόνου
- thanos-xanthi