10.Dimitar Berbatov
- PAOK_Antarctica
Re: 10.Dimitar Berbatov
δυσκολα και στα δυο. και αν ειχα εγω να επιλεξω, θα τον εβαζα με ντορτμουντ και με γαυρο θα ξεκινουσα τον Κλαους που τους εχει πελατες και ειμαι παραδοσιακος τυπος... 

- Dinos_Liverpool
Με Dortmund που θα πρεπει να τρεχει μονος του στο μισο γηπεδο αφου μαλλον θα μας πατησουν στην κατοχη?K_geo έγραψε:δυσκολα και στα δυο. και αν ειχα εγω να επιλεξω, θα τον εβαζα με ντορτμουντ και με γαυρο θα ξεκινουσα τον Κλαους που τους εχει πελατες και ειμαι παραδοσιακος τυπος...
Και δυστυχως ακομα δεν εχει τα πνευμονια για να τρεξει το μισο γηπεδο στην αντεπιθεση οπως εκανε περσι στο emirates..
Αν και βεβαια μπορει πολυ ανετα να βγαλει εκεινες τις γαματες ξυραφιες με το εξωτερικο στο μακ που θα ξεχυνεται και να τον βγαλει φατσα με το τερμα (και να το χασει και μεις μαζι 2 χρονια απ'τη ζωη μας

Y.Γ. Περιμενω mail

Με τους Γερμανούς θα θελω να κανει οτι εκανε περυσι με τη μονακο μεσα στην αγγλια. να την κατεβαζει και να την σπαει ή να βγαζει τη μπαλιά. 

- Περιπτερος
Εγώ είδα κάτι που δεν μου άρεσε. Μία απομόνωση από τους υπόλοιπους παίκτες με ευθύνη των άλλων. Πρώτη φορά το είδα στην Καμπάλα.
Αλλά προχθές το γεγονός με εκνεύρισε αφάνταστα.
Πρώτα από όλα, αντί όλη η ομάδα να τον βλέπει στο παιχνίδι συνέχεια για να του περάσει την μπάλα, μάλλον δείχνει να τον αποφεύγει. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται στο παιχνίδι και με τον Κλάους. Δεν μπορώ να καταλάβω, πως και γιατί αυτοί που κουβαλούν την μπάλα δεν έχουν το νου τους στο σέντερ φορ.
Αν είναι απλώς κομπλάρισμα το καταλαβαίνω. Αν είναι όμως εγωισμός ή άλλου τύπου βλακεία τότε στα αποδυτήρια ο Ιγκόρ πρέπει να τους ρίξει πολλές σφαλιάρες.
Τελειώνει προχθές το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο ένας πηγαίνει στο άλλο, αλληλοσυγχαίρονται και αγκαλιάζονται κλπ. Κανείς δεν πηγαίνει στον Μπερμπάτοφ για πολλή ώρα, να τον συγχαρεί, να τον αγκαλιάσει και μάλιστα τον προσπερνούν και πάνε σε άλλους !!!. Λες και είναι αντίπαλος ή κανένας παρατηρητής. Βλέπω την απορία και την μοναξιά από την στάση του σώματος. Περιμένει να πάει κάποιος σε αυτόν και περνούν από μπροστά του λες και δεν υπάρχει. Τελικά φεύγει ο Στέφανος και πηγαίνει και τον αγκαλιάζει.
Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοιες συμπεριφορές και αν υπάρχουν ζήλιες και εγωισμοί, ειδικά οι πιτσιρικάδες της ομάδας να κοιτάξουν να σέβονται, να αγαπάνε και να μάθουν από ένα τέτοιο παίκτη.
Ηδη πολλούς τους βλέπω βελτιωμένους με πιο καθαρές κινήσεις στο γήπεδο και μερικές από αυτές τις οφείλουν σε όσα βλέπουν από αυτόν τον παίκτη, που έφτασε προχθές να κόψει αντίπαλο στο αριστερό μπακ !!!.
Πρώτα από όλα, αντί όλη η ομάδα να τον βλέπει στο παιχνίδι συνέχεια για να του περάσει την μπάλα, μάλλον δείχνει να τον αποφεύγει. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται στο παιχνίδι και με τον Κλάους. Δεν μπορώ να καταλάβω, πως και γιατί αυτοί που κουβαλούν την μπάλα δεν έχουν το νου τους στο σέντερ φορ.
Αν είναι απλώς κομπλάρισμα το καταλαβαίνω. Αν είναι όμως εγωισμός ή άλλου τύπου βλακεία τότε στα αποδυτήρια ο Ιγκόρ πρέπει να τους ρίξει πολλές σφαλιάρες.
Τελειώνει προχθές το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο ένας πηγαίνει στο άλλο, αλληλοσυγχαίρονται και αγκαλιάζονται κλπ. Κανείς δεν πηγαίνει στον Μπερμπάτοφ για πολλή ώρα, να τον συγχαρεί, να τον αγκαλιάσει και μάλιστα τον προσπερνούν και πάνε σε άλλους !!!. Λες και είναι αντίπαλος ή κανένας παρατηρητής. Βλέπω την απορία και την μοναξιά από την στάση του σώματος. Περιμένει να πάει κάποιος σε αυτόν και περνούν από μπροστά του λες και δεν υπάρχει. Τελικά φεύγει ο Στέφανος και πηγαίνει και τον αγκαλιάζει.
Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοιες συμπεριφορές και αν υπάρχουν ζήλιες και εγωισμοί, ειδικά οι πιτσιρικάδες της ομάδας να κοιτάξουν να σέβονται, να αγαπάνε και να μάθουν από ένα τέτοιο παίκτη.
Ηδη πολλούς τους βλέπω βελτιωμένους με πιο καθαρές κινήσεις στο γήπεδο και μερικές από αυτές τις οφείλουν σε όσα βλέπουν από αυτόν τον παίκτη, που έφτασε προχθές να κόψει αντίπαλο στο αριστερό μπακ !!!.
Σιγα σιγα ολα θα γινουν,δεν ειναι ευκολο για τους πιτσιρικαδες (το ροστερ στη πλειοψηφια του) να προσεγγισουν εναν σταρ τετοιου επιπεδου.
Οι περισσοτεροι τον βλεπουν με δεος, ας ειμαστε λιγο υπομονετικοι και ας μη βλεπουμε παντου φαντασματα.
Οι περισσοτεροι τον βλεπουν με δεος, ας ειμαστε λιγο υπομονετικοι και ας μη βλεπουμε παντου φαντασματα.
η κατάσταση, (αν είναι έτσι, γιατί το έχω προσέξει μόνο από τα βίντεο των προπονήσεων) θυμίζει κάτι μποξάδικα και κικμποξάδικα, όπου έρχεται στη μέση της χρονιάς ένας δυνατός αθλητής και τον πρώτο καιρό γυμνάζεται σχεδόν μόνος του. είτε οι άλλοι δεν τον προσεγγίζουν, είτε αυτός κρατάει απόσταση.Περιπτερος έγραψε:Εγώ είδα κάτι που δεν μου άρεσε. Μία απομόνωση από τους υπόλοιπους παίκτες με ευθύνη των άλλων. Πρώτη φορά το είδα στην Καμπάλα.
είναι σύνηθες φαινόμενο και τις περισσότερες φορές λύνεται από τον ίδιο τον "μεγάλο" αθλητή.
ο ίδιος πρέπει να γίνει "γήινος" και να προσεγγίσει τους συναθλητές του και να κάνει βήμα προς αυτούς
είναι καλός ο προβληματισμός σου, και γω το σκέφτηκα, αλλά με το χρόνο όλα θα γίνουν
υγ. πχ το σημερινό βίντεο της προπ, δείχνει το μπέρμπα να μπαίνει μόνος του, να τρέχει χωρίς κάποιον δίπλα του, να συνομιλεί με τον βούτσκο.
- zarathustra79
Πάτε καλά ρε;;; Είναι δυνατόν να λέτε για κόμπλεξ, εγωισμούς κλπ;;;
Υπάρχει μια ομάδα που προπονείται εδώ και τρεις μήνες και έχει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο. Κι έρχεται ο μπερμπάτοφ που γενικά σε όλη του την καριέρα έχει ένα τεμπέλικο τρόπο παιχνιδιού και ακομη δεν εχει βρει το ρολο του στο πλανο αυτο. Πρέπει λοιπον και η ομάδα να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του μπερμπάτοφ, αλλα και αυτός να προσαρμοστει στο παιχνίδι της ομάδας. Αλλά αυτό δε μπορεί να γίνει με τη μια, πολυ περισσοτερο μάλιστα καθως ο βουλγαρος ηρθε εν μεσω αγωνιστικης δρασης χωρις να υπαρχει ο χρονος για να γινει το μπολιασμα.
Υπάρχει μια ομάδα που προπονείται εδώ και τρεις μήνες και έχει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο. Κι έρχεται ο μπερμπάτοφ που γενικά σε όλη του την καριέρα έχει ένα τεμπέλικο τρόπο παιχνιδιού και ακομη δεν εχει βρει το ρολο του στο πλανο αυτο. Πρέπει λοιπον και η ομάδα να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του μπερμπάτοφ, αλλα και αυτός να προσαρμοστει στο παιχνίδι της ομάδας. Αλλά αυτό δε μπορεί να γίνει με τη μια, πολυ περισσοτερο μάλιστα καθως ο βουλγαρος ηρθε εν μεσω αγωνιστικης δρασης χωρις να υπαρχει ο χρονος για να γινει το μπολιασμα.
Κι εγω προβληματιστικα παντως.
Ασε π ο Μπερμπα δν εχει δειξει δειγμα βεντετισμου ως τωρα
Ασε π ο Μπερμπα δν εχει δειξει δειγμα βεντετισμου ως τωρα
μαλλον ήρθε η ώρα να (ξανα)θυμίσω το να παρακολουθήσετε το βιντεάκι με τα πρωτα του γκολ στο μαντσεστερ και τη θέρμη με τα οποία τα πανηγύριζε. αυτά πάντα και πάντοτε ώς απάντηση στα περι ραθυμίας, βαρεμάρας, χαμηλών τόνων κτλ κτλ.
keep calm, it's Berbatov λεμε!

keep calm, it's Berbatov λεμε!

- paokovios1974
Εχει μπλαζε υφος και ασυντηρητο αυτοκινητο.Τρεχει μονος του στην προπονηση.Η γυναικα του δεν ηρθε.Εφαγε και κληση απο την βουλγαρικη τροχαια.Εχασε και το γκολ...Υπαρχει θεμα.
Περιπτερος έγραψε:Εγώ είδα κάτι που δεν μου άρεσε. Μία απομόνωση από τους υπόλοιπους παίκτες με ευθύνη των άλλων. Πρώτη φορά το είδα στην Καμπάλα.
Συμφωνώ σε όλα...Εγώ θα είχα γίνει κολιτσίδα, θα του έπρηζα τα @@ όλη μέρα να με διδάσκει πράγματα...
Μακάρι να το κάνουν και οι δικοί μας και να είναι ιδέα μας όσα λες, αλλα ότι γίνεται αυτό που περιγράφεις γίνεται...
Έχω την αίσθηση ότι ο Μακ προχθές έκανε ένα κοντρόλ με το κουντουπιέ στο πλάι και έφυγε μπροστά, κλασικό "στυλ" Μπέρμπατοφ που δεν το είχα ξαναδεί από αυτόν...αν καταλαβαίνετε τι εννοώ...
- Μπαρκαρούτσος
Με BVB πρέπει να ξεκινήσει βασικός..
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, θα ασχολούνται οι αμυντικοί τους κυρίως με αυτόν και θα έχουν λίγο παραπάνω χώρο οι άλλοι να δράσουν...
Όταν τους καρφώσει τα δύο πρώτα ο Mak, θα πέσουν όλοι επάνω στο Σλοβάκο και θα αρχίσει ο Berbatov το πάρτυ...
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, θα ασχολούνται οι αμυντικοί τους κυρίως με αυτόν και θα έχουν λίγο παραπάνω χώρο οι άλλοι να δράσουν...
Όταν τους καρφώσει τα δύο πρώτα ο Mak, θα πέσουν όλοι επάνω στο Σλοβάκο και θα αρχίσει ο Berbatov το πάρτυ...