Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 2-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 2-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Το βιντεάκι της καριολονόβ@ς ακόμη δεν δουλεύει.
Έχει κανείς καμμιά ιδέα για το πού μπορούμε να δούμε τα στιγμιότυπα;
Καλησπέρα!
Να πω και εγω την άποψη μου βλέποντας το παιχνίδι από την TV.
Αυτή η ομάδα μου αρέσει, είναι πολύ Π.Α.Ο.Κ. και ειλικρινά - για φέτος - δεν με νοιάζει σε τι θέση θα τερματίσει...
Και εξηγούμαι:
- Στραβώνει το ματς, η ΤΟΥΜΠΑ κοχλάζει και ζητάει γκολ, αλλά τα παληκάρια μας παίζουν στρωτά (ίσως περισσότερο και από το 1ο ημίχρονο της αδιαμφισβήτητης κυριαρχίας), με υπομονή, με πλάνο και αφού τους έχουν σκάσει απο τα τρεξίματα τσακ πάρτε δυο γκολάκια!
- Σε κάθε τραυματισμό, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε τσαμπουκά, σε κάθε γκολ, η ομάδα είναι πραγματική ΟΜΑΔΑ!
- Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο μεγάλος ΜΠΕΡΜΠΑ απομακρύνει από το κόρνερ άτσαλα και παραχωρεί πλάγιο αντί να διώξει μπροστά. ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!Και μετά απευθείας οδηγίες για μαρκάρισμα στο πλάγιο...Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο???
- Στο τέλος του αγώνα ο ΙΓΚΟΡ μπαίνει στο γήπεδο και τους χαιρετάει έναν προς ένα, ακόμα και αυτούς που δεν έπαιξαν, και στη συνέχεια πάρε και αγκαλιά στον ΚΑΤΣΕ που ξεσκίστηκαν οι γαμο ΑΡΔ να μας βγάλουν ότι υπάρχει θέμα μεταξύ τους
- Και βέβαια τους μαντρώνει όλους και τους λέει ΠΑΜΕ και στέλνει τον ΠΑΟΚ στο λαό του...κ αυτό δεν γίνεται μόνο στις νίκες....
Για να μην σας κουράσω άλλο, έγώ βλέπω ότι κάτι καλό γίνεται και είμαι διατεθειμένος για φέτος να κάνω όση υπομονή μπορώ...Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτή η ομάδα θα μας γυρίσει εκεί που μας πρέπει.
ΥΓ: Μακάρι να μας θέλει λίγο παραπάνω η πόρνη η μπάλα και τότε δεν θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή γιατί θα γουστάρουμε από φέτος.
Να πω και εγω την άποψη μου βλέποντας το παιχνίδι από την TV.
Αυτή η ομάδα μου αρέσει, είναι πολύ Π.Α.Ο.Κ. και ειλικρινά - για φέτος - δεν με νοιάζει σε τι θέση θα τερματίσει...
Και εξηγούμαι:
- Στραβώνει το ματς, η ΤΟΥΜΠΑ κοχλάζει και ζητάει γκολ, αλλά τα παληκάρια μας παίζουν στρωτά (ίσως περισσότερο και από το 1ο ημίχρονο της αδιαμφισβήτητης κυριαρχίας), με υπομονή, με πλάνο και αφού τους έχουν σκάσει απο τα τρεξίματα τσακ πάρτε δυο γκολάκια!
- Σε κάθε τραυματισμό, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε τσαμπουκά, σε κάθε γκολ, η ομάδα είναι πραγματική ΟΜΑΔΑ!
- Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο μεγάλος ΜΠΕΡΜΠΑ απομακρύνει από το κόρνερ άτσαλα και παραχωρεί πλάγιο αντί να διώξει μπροστά. ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!Και μετά απευθείας οδηγίες για μαρκάρισμα στο πλάγιο...Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο???
- Στο τέλος του αγώνα ο ΙΓΚΟΡ μπαίνει στο γήπεδο και τους χαιρετάει έναν προς ένα, ακόμα και αυτούς που δεν έπαιξαν, και στη συνέχεια πάρε και αγκαλιά στον ΚΑΤΣΕ που ξεσκίστηκαν οι γαμο ΑΡΔ να μας βγάλουν ότι υπάρχει θέμα μεταξύ τους
- Και βέβαια τους μαντρώνει όλους και τους λέει ΠΑΜΕ και στέλνει τον ΠΑΟΚ στο λαό του...κ αυτό δεν γίνεται μόνο στις νίκες....
Για να μην σας κουράσω άλλο, έγώ βλέπω ότι κάτι καλό γίνεται και είμαι διατεθειμένος για φέτος να κάνω όση υπομονή μπορώ...Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτή η ομάδα θα μας γυρίσει εκεί που μας πρέπει.
ΥΓ: Μακάρι να μας θέλει λίγο παραπάνω η πόρνη η μπάλα και τότε δεν θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή γιατί θα γουστάρουμε από φέτος.
σε αντιδιαστολη με χθες, που ειχε λιγα σφυριγματα και αφηνε το παιχνιδι να ρολαρει.pilotos έγραψε:Με τον κολογαυροπουλο κοράκι στο Περιστέρι...
100 φάουλ θα έχει το παιχνίδι.
Δεν πρόκειται να πιάσουμε ρυθμό.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
για αυτο αλλωστε και μπηκε στο..ψυγειο.
ειναι δυνατον να αφηνεις ρε μλκ ρεφερι να παιξουν θεαματικο ποδοσφαιρο στην ελλαδα; αίσχος!

http://www.sport-fm.gr/videos/24082267Ale έγραψε:Το βιντεάκι της καριολονόβ@ς ακόμη δεν δουλεύει.
- Καπετάνιος
Ρε παιδια ειδατε τπτ για τιμωρια εδρας λογω της κροτιδας;
Εχουμε γαυρο και βαζελο μπροστα μας
Εχουμε γαυρο και βαζελο μπροστα μας
και έλεγα κάτι μου θυμίζει...maikopoulos έγραψε:Άκου ψητά σκατά! Να σαι καλά φίλε, γαμήθηκα στο γέλιο πρωί πρωί.Ale έγραψε:Nόβα, γ@μιόσαστε ρε.
Μπλοκάρετε τα στριμ την ώρα του αγώνα, ενώ τώρα δεν δουλεύει και το βιντεάκι με τα στιγμιότυπα.
Καλή χρεωκοπία σας εύχομαι, ψητά σκατά να τρώτε από του χρόνου.
[youtube]WbPjWbHOs5g[/youtube]
δείτε ολόκληρη την ταινία. Λέει και για το πέναλτυ.
Ευχαριστώ!!!pgetsos έγραψε:http://www.sport-fm.gr/videos/24082267Ale έγραψε:Το βιντεάκι της καριολονόβ@ς ακόμη δεν δουλεύει.

Δλδ ρε man κανενα απ'τα παρακατω δε σου παιζει???Ale έγραψε:Το βιντεάκι της καριολονόβ@ς ακόμη δεν δουλεύει.

http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... ek-2-1-hl/
http://nvcdn.forthnet.gr/superleague/HL ... 230915.mp4
http://www.dailymotion.com/video/x37msq ... E%AE_sport
Ναι αλλα απ'την αλλη οποιος επιθετικος κλασης σε τετατετ δει τη μπαλα μπροστα του να παιρνει λιγο υψος (ποσο μαλλον ο μακ που μονο αυτη κοιταειΚ_Geo έγραψε:υγ: επισης το τετ α τετ που χανει η μπαλα γκελαρει που ειναι η τρισμεγιστη %#$@ια όσο να ναι, καλό είναι να το αναφέρουμε και να μην το ξεχνάμε. αλλα εκει αν ειχε λιγο περισσοτερη... οξυδερκεια θα ειχε πατησει ενα κουντουπιε στη μαπα του τερμαρη και οτι γινει.![]()
![]()

Σωστος ο Ασιμος...Asimos έγραψε: Τα έγραφα (σαςταλεγάκιας) προ πενταετιας, όταν τα διαρκείας είχανε αρχισει να πέφτουν, οι πωλησεις μηδενίστηκαν και οι ρεβολουσιον πληρώνανε κάπου 1 μύριο το χρόνο σε πρόστιμα, βεβαιωμένα ή μη, επονείδιστα ή όχι που λέει και ο φίλος Ρόμαν. Τότε που δεν είχαμε να πληρώσουμε τον Βιτόλο και μπλα μπλα μπλα
Καραμέλα θα μου πείς, αλλά θα το πω και ευγενικά και άγαρμπα.
Απομονώστε ρε σεις τους συνοπαδούς μας που δεν έχουν κατανοήσει πως το 2015 και στραγάλι να πέσει θα αποκλειστεί η έδρα.
Γ@μήστε επιτέλους τα μπερδεμένα που θεωρούν τον ΠΑΟΚ μαγαζί τους, και τις όμορφες εποχές του 80 λογική συνέχεια. Διώξτε τους, ξεσκίστε τους, μηδενίστε τους. Βλαχομαγκιές είναι και πλέον δεν πηδάς ουτε δεύτερη γκόμενα με τετοιες λογικές. Πληγή και πηγή κακού ειναι πλέον. Βαρύδια. Δεν ειναι μαγκιά ειναι μαλακία που κοστίζει.
Διώξτες τους ρε, αφού μπορείτε.. Πέταξε ο άλλος το μανταλάκι στον Μπουενανότε, φούσκωσε περηφάνια και τα λαμόγια τρίβουν τα χέρια τους για τον αποκλεισμό. 100 χρόνια πίσω είμαστε, ζώα εντελώς. Είτε ένας είτε δέκα είτε εκατό μπούλο, είναι μαλακία. Όσα και να βγάζουν σαν μεροκάματο στείλτε τους σπίτι τους. Νισάφι.
Πλεον με την ντιρεκτιβα που εχει δωσει ο Κοντονης με τη δευτερη να διακοπτεται τελειως ο αγωνας,
αυτοι οι τυποι ειναι εξαιρετικα επικινδυνοι..
Αδερφε ετσι ειναι..Οκ, μπορει να μην εχει ερθει παικτης τετοιας καλιμπρας, αλλα μην παμε στο αλλο ακρο..zarathustra79 έγραψε:Οπως επισης μου την εσπασε χθες που η κερκιδα τον χειροκροτουσε ακομη και στα λαθη του, την ιδια ωρα που ολοι οι υπολοιποι ακουγανε χριστοπαναγιες. Ειδικα ο ολσεν κ ο μακ βγαζουν ματια οτι το εχουν ενα κομπλεξ, θελουν λιγη στηριξη.
Οταν ηρθε ο Μπερμπα, ειχα κανει μια εκκληση..
Εδω 2 ματς τωρα εχω ακουσει καργιολικια στον Πελκα...Ας πουμε αυτο που θαθελα να βλεπω ειναι η 4 στο ζεσταμα να φωναζει ρυθμικα το ονομα καθε παιχτη ή ακομα ακομα και κανα συνθηματακι, οπως κανει το πέταλο της Ατλετι και πάντα το γουσταρω τρελα οταν παω..
Μην αρχισουμε τωρα παλι μονο Μπερμπατοφ Μπερμπατοφ..
Για ολους..και ειδικα στους μικρους..
Στον Πελκα ρε μλκ..

φοβερά πράγματα....κληθήκαμε άυριο(!!!!) για απολογία!!!!!!
Ο κόκκινος πούστης τί τιμωρία έφαγε για το ματς με τον κ*μπότη;
Καποιοι στο φορουμ που ηθελαν να τιμωρηθούμε με γαυρο ας ηρεμησουν..Κεκλεισμενων θα παιξουμε.Για μια κροτιδα,ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΡΟΤΙΔΑ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΡΟΤΙΔΑ
Αυτα τα ποστ μιζεριας,ανθρωποφαγιας και μισους προς ενα κομματι του λαου μας,να τα κανετε μετα τον αγωνα στο καραισκακης εκει που και μολοτοφ να πεσει,το ματς θα συνεχιστει σαν να μην εχει συμβει τιποτα.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Επισης, συγχαρητηρια στην παε ΠΑΟΚ που φροντισε να μεγενθυνει οσο δεν παει το -ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ- θεμα με την κροτιδα βγαζοντας ανακοινωση...
Αυτα τα ποστ μιζεριας,ανθρωποφαγιας και μισους προς ενα κομματι του λαου μας,να τα κανετε μετα τον αγωνα στο καραισκακης εκει που και μολοτοφ να πεσει,το ματς θα συνεχιστει σαν να μην εχει συμβει τιποτα.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Επισης, συγχαρητηρια στην παε ΠΑΟΚ που φροντισε να μεγενθυνει οσο δεν παει το -ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ- θεμα με την κροτιδα βγαζοντας ανακοινωση...
δεν πιστευω να μας τιμωρησουν. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει στο μελλον, το κοντινο, να το κανουν. για αυτο, το νου μας.