Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
με ποια ιδιοτητα θα ερεθει ο μπουλης ρε? μεγαλη γατα ο ΙΒΑΝ αλλα επρεπε εκει που λεει οτι τον θελει στην σουιτα του επρεπε να πει ουπς δεν μπορει απαγορευετε

- Ekatnetworkltd
ZamanFou πόντιοι είναι,ξέρεις σε πόσες ποντιακές εκδηλώσεις πάνε μαζί;Πάρα πολλές!Φίλοι είναι τι να κάνουμε και έχουν κοινό τον ΠΟΝΤΟ!ZamanFou έγραψε:Δεν τα γουσταρω αυτα και δεν με αρεσουν..
Αγκαλιες,φιλακια και ξερω γω και απο πισω να σε σκαβει τον λακκο για να σε ριξει μεσα μολις βρει την ευκαιρια..
Αλαφουζος Νο2..ΟΥΣΤ
Έτσι ακριβώς τα ποντιακα τους ενώνουν
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ekatnetworkltd
Και θα σου πω και κάτι zamanfou!Μεγαλύτερο λαμόγιο από τον μελισανίδη δεν υπάρχει!Είμαι από τον Κορυδαλλό από εδώ ξεκίνησε ο τίγρης και ξερεις τί δουλειά;Σχολή οδηγών!άντε εσύ και εγώ να κάνουμε αυτή τη δουλειά και να φτάσουμε εκεί που έφτασε!με τίποτα με τον σταυρό στο χέρι,καταλαβένεις τώρα τι λέω!επιχείρηση έχω και εγώ αλλά ανάποδα να με κρεμάσης μόνο κανένα δεκάλεπτο θα πέσει και αυτό για καφέ!
- sourmenetes
- Moderator
Ο μπαμπας του την ειχε τη σχολη ο ζορας...
Αειμνηστος ζορας.
Τον ειχα γνωρισει..
Αειμνηστος ζορας.
Τον ειχα γνωρισει..
Και ο ζορας ήταν ποντιαρα
- sourmenetes
- Moderator
- Ekatnetworkltd
Εγώ τον είδα σε κάτι μουχαμπετια στο ίντερνετ και έχω ακούσει πολλά για αυτόν
Ετσι οπως τον βλεπω παντως εκεινο το κουστουμι που φορουσε οταν μας αγορασε δεν τον χωραει πλεον, αρχισε να στρογγυλευει.
συμπερασμα τοτε δεν ειχε 2ο κουστουμι, τωρα δεν εχει κανενα και φοραει φανελες της ομαδας, στεγνωσε!
συμπερασμα τοτε δεν ειχε 2ο κουστουμι, τωρα δεν εχει κανενα και φοραει φανελες της ομαδας, στεγνωσε!
-
Μπαρκαρούτσος
Ιβάν, τις φανέλες και τα κασκόλ τα πλερώνεις να 'ούμε, για τζαμπατζιλίκι ξέρω 'γώ και τσαμπουκάς "δικιά μου είναι η ομάδα, σας γράφω στα ποντιακά μου κάκαλα";;;
- Ekatnetworkltd
Ο Τίγρης είναι μεγάλο λαμόγιο, αλλά στους φίλους τους μπινιες ΔΕΝ παίζει, οπότε αν όντως είναι φίλοι δεν φοβάμαιZamanFou έγραψε:Δεν τα γουσταρω αυτα και δεν με αρεσουν..
Αγκαλιες,φιλακια και ξερω γω και απο πισω να σε σκαβει τον λακκο για να σε ριξει μεσα μολις βρει την ευκαιρια..
Αλαφουζος Νο2..ΟΥΣΤ
Είναι πολλά χρόνια φίλος με τον παππού μου και σε προσωπικό επίπεδο μόνο τα καλύτερα έχω ακούσει
Αντίθετα για Αλ Αφουζ έχω ακούσει Πώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, αλλά μλκς σε όλους τους τομείς εκτός δουλειάς
-
Μπαρκαρούτσος
Γιατί ο Γιώργος εδώ μοιάζει με τον Tyrion Lannister*;K_geo έγραψε:
![]()
![]()
* Το avatar μου.