25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από spyretto »

Αργεί να κάνει έξοδο ο άνθρωπος, μετά βγαίνει αργοπορημένα και δεν έχει ελπίδα. Με τόσο κράξιμο που έχει φάει έχει χάσει τελείως την αυτόπεποίθησή του σε τέτοιες φάσεις. Γι'αυτό λέμε πρέπει να προστατευτεί.
Σε τέτοιες φάσεις ή βγαίνεις νωρίς ή καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

sporos123 έγραψε:Σερα,απαντησε μου λιγο.Εγω εχω την εντυοωση οτι "κανονας" ειναι οτι οταν παει η μπαλα προς το κεντρο της εστιας,στη μικρη περιοχη,οπωσ στη φαση του γκολ,οτι ο τερματοφυλακας δεν πρεπει να βγαινει.Ειμαι λαθος??
λαθος ειναι το κομματι οτι ειναι κανονας...ειναι ενας συνδιασμος πραγματων...για να βγει ο τερματοφυλακας θα πρεπει να εχει "διαδρομο" δηλαδη να εχουν γινει τα σωστα μπλοκαρισματα...αμα πιασεις γενικοτερα τις φασεις των εξοδων θα δεις οτι στο 80% ο τερματοφυλακας μαζευει την μπαλα χωρις πιεση...στο υπολοιπο 20% συνηθως γινονται οι λαλακιες ανεξαρτητως αν στο τερμα καθεται ο μπουφον (για σενα γκεο :lol: ) ή ο σαμοτουλσκι...και αυτα τα βγαινω και παιρνω παραμαζωμα δεν ισχυουν ποτε να ξερεις δε μιλαμε για χαλκ...

στην προκειμενη περιπτωση αν ο κοστα ειχε μπλοκαρει τον αραβιδη ο ολσεν θα ειχε την ευκολη εξοδο...και αυτο περιμενε να γινει...δε νοειται να αφηνεις ετσι τον παιχτη να φτανει στην καρδια της περιοχης αυτο εγω πρωτη φορα το συναντω μιλαμε για ερασιτεχνικη αντιδραση του κοστα...
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Ποιος Κόστα και μαλακίες , ρε παιδιά. Είσαι δυο μέτρα και η μπάλα έρχεται από ψηλά και μακριά. Προτάσεις το γόνατο, μπλοκάρεις με άνεση και ξαπλώνεις στο χορτάρι τα νανάκια που διανοήθκαν να διεκδικήσουν την μπάλα στη μικρή περιοχή σου. Κανένας Αραβιδάκος δε θα ξανασκεφτεί να πηδήξει με το γίγαντα Όλσεν...

Αυτά θα συνέβαιναν αν ο Όλσεν δεν είχε πρόβλημα. Όμορφα κι απλά. Στην περίπτωσή μας, σε κάθε στημένο βρωμούσε η δουλειά...
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Κανονικα στη συγκεκριμενη φαση δε βγαινεις. Η μπαλα εχει χαμηλωσει ηδη πολυ, πριν τη γραμμη της μικρης περιοχης. Εκει καθαριζουν τα σεντερ μπακ. Οταν ειδε τον επιθετικο μονο του ομως, αφου η αμυνα δεν λειτουργησε, δεν ειχε αλλη επιλογη απο το να ορμηξει μηπως κ προλαβει. Δεν προλαβε. Ετσι το ειδα εγω. Γενικα πολυ καλος.

Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

spyretto έγραψε:Αργεί να κάνει έξοδο ο άνθρωπος, μετά βγαίνει αργοπορημένα και δεν έχει ελπίδα. Με τόσο κράξιμο που έχει φάει έχει χάσει τελείως την αυτόπεποίθησή του σε τέτοιες φάσεις. Γι'αυτό λέμε πρέπει να προστατευτεί.
Σε τέτοιες φάσεις ή βγαίνεις νωρίς ή καθόλου.
Δε νομίζω ότι το κράξιμο φτάνει μέχρι τα αυτιά του Όλσεν, βασικά μετά βίας φτάνει σε μένα
Δε νομίζω να ασχολείται με καρκινοραδιόφωνα και ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδες αρδ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ναι, περίμενε κνα καθαρίσει ο Κόστα, είδε που έχασε τον παίκτη τελείως και βγήκε όπως να ναι. Δεν ευθύνεται αποκλειστηκά για το γκολ.
Γενικά υπάρχει μια ασυνενοησία με τους αμυντικούς προς το παρόν, που λογικά θα διορθωθεί με τα παιγνίδια.
Με τις αποκρούσεις που κάνει στο τέλος κρατήαμε την νίκη. Είναι παρα πολύ καλός κάτω από την εστία λόγω εξαιρετικών σωματικών χαρακτηριστικών για τερματοφύλακα,αλλά και γρήγορων αντιδράσεων και γενικά νομίζω ο καλύτερος τερματοφύλακας που είχαμε εδώ και πολλά χρόνια.

τον Γλύκο πχ τον έβλεπες σε ένα παιγνίδι που έκανε μεγάλες αποκρούσεις και έλεγες ότι ξεπερνάει τον εαυτό του. Τον Ιτάνζ τον έβλεπες ότι ήταν καλός αλλά μέσα σε περιορισμένα όρια. Με τον Ολσεν δεν μπορείς να πεις ότι έχει κάποιο όριο και οι αποκρούσεις που κάνει του βγαίνουν φυσιολογικά.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Όλες τις φάσεις τις η κούλα τα έκανε από στημένες μπάλες.
Αυτό κάτι λέει και για την αμυντική μας λειτουργία και για το πρόβλημα που αποδεδειγμένα έχει ο Όλσεν.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτή το πρόβλημα,αφαιρεί απ την ομάδα ηρεμία.
Εκεί είναι το ζήτημα.
Κι είναι ένας ακόμα λόγος που δεν πρέπει να αλλάξει το τέρμα, απλά θέλει 500 σέντρες τη μέρα έξτρα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ενώ σήμερα στο κέντρο δεν έχασες κεφάλια, σωστά;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Aν ηταν καλος και στις εξοδους θα επαιζε Αγγλια Γερμανια σε μεγαλη ομαδα (ουτε καν Γαλλια Πορτογαλια κτλ). Αν θελεις βαζεις Γλυκο ....... θεμα επιλογης ειναι
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Sera4 έγραψε: στην προκειμενη περιπτωση αν ο κοστα ειχε μπλοκαρει τον αραβιδη ο ολσεν θα ειχε την ευκολη εξοδο...και αυτο περιμενε να γινει...δε νοειται να αφηνεις ετσι τον παιχτη να φτανει στην καρδια της περιοχης αυτο εγω πρωτη φορα το συναντω μιλαμε για ερασιτεχνικη αντιδραση του κοστα...
Πες τα ρε πστη γιατί θα καραφλιάσουμε...όπως και το γκολ από πλάγιο στα Γιάννενα είναι 90% ευθύνη του Κόστα κυρίως που κοιμάται όρθιος μετά του Τζιόλη και 10% του Όλσεν
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Σωστός ο Σεραφείμ αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι υπάρχει πρόβλημα στις εξόδους. Ας κάτσει ο Τουντορ να το δουλέψει στην άμυνα. Το λάθος με το σέντερ μπακ το καλοκαίρι θα μας στερησει βαθμούς φέτος.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κακά τα ψέματα, ο τερματάς δε φαίνεται να είναι τερματάς κλάσης

μακάρι να βελτιωθεί στις εξόδους για να εδραιωθεί στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Θα καθιερωθεί γιατί είναι καλός τερματοφυλακας

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Ότι και να λέμε πάντως ειναι ο πιο ικανός τερματοφύλακας που είχε ομάδα τα τελευταία χρονια... Η μάλλον τα πολλα τελευταία χρονια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Με τις λιγότερες αδυναμιες θα έλεγα

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”