Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στον σημερινό αγώνα σημειώθηκε ΡΕΚΟΡ συμμετοχής όλων των εποχών στον Ξερόλα και όμως αυτό δεν έφτανε για να βρεί κάποιος από τους 43 που παίξαμε την 11αδα, ενδεικτικό της αυξημένης δυσκολίας του παιχνιδιού.
Νικητής με 10 στους 11 και 1 αλλαγή δηλαδή 32 πόντους ο :
Kronou18
ο
panpangr77
και ο
simba
Συγχαρητήρια και στους τρείς για την νίκη με ιδιαίτερα υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Αν έχεις κρατήσει τη καρτέλα, κάνε απλώς πίσω..back, το βελάκι, κατάλαβες... Μη χαλάσεις τη "σειρά" των σελίδων... Σ'το λέω από πείρα, γιατί ως διαχειριστή με έχει σώσει ΠΟΛΛΕΣ φορές αυτό! Αλλιώς...δεν ξέρω...
Λίγοι οι πόντοι αλλά αρκετοί για αλλαγή στην κορυφή. Μετά από 6 συνεχόμενους αγώνες πρωτοπορίας του Εkat ο Kronou κάνει την προσπέραση με έναν μόλις πόντο διαφορά.
RoMaN έγραψε:Αν έχεις κρατήσει τη καρτέλα, κάνε απλώς πίσω..back, το βελάκι, κατάλαβες... Μη χαλάσεις τη "σειρά" των σελίδων... Σ'το λέω από πείρα, γιατί ως διαχειριστή με έχει σώσει ΠΟΛΛΕΣ φορές αυτό! Αλλιώς...δεν ξέρω...
Thanks Roman, μπορεί να μην έπιασε τώρα αλλά χρήσιμο το tip
RoMaN έγραψε:Αν έχεις κρατήσει τη καρτέλα, κάνε απλώς πίσω..back, το βελάκι, κατάλαβες... Μη χαλάσεις τη "σειρά" των σελίδων... Σ'το λέω από πείρα, γιατί ως διαχειριστή με έχει σώσει ΠΟΛΛΕΣ φορές αυτό! Αλλιώς...δεν ξέρω...
Thanks Roman, μπορεί να μην έπιασε τώρα αλλά χρήσιμο το tip
Με φόρα στον επόμενο αγώνα που είναι πολύ κοντά. Ισως να παίξει και ροτατιον για να βγούν και τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται και προβλέπεται δύσκολη η εύρεση 11αδας.
Αν και νωρίς δεν μάσαμε. Ο ΞΕΡΟΛΑΣ είναι παιχνίδι ρίσκου άλλωστε. Αλλιώς χάνει την άγρια ομορφιά του. Ξεκινάω χωρίς βίντεο φυσικά (και όπως το κόβω το επόμενο που θα ναι και καλύτερο θα γίνει με Γαυρο) και λεω: