25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
Κριμα στο μποι σου.
Οσοι θελετε μπορειτε να ανατρεξετε στην ολοκληρωμενη κριτικη μου η οποια δυστυχως επιβεβαιωνεται.
Αρνεσεν και Τουντορ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.
Οσοι θελετε μπορειτε να ανατρεξετε στην ολοκληρωμενη κριτικη μου η οποια δυστυχως επιβεβαιωνεται.
Αρνεσεν και Τουντορ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.
- navigator11
Oταν κερδισει ΜΙΑ κεφαλια απο επιθετικο ο Κοστα, θα κανω κριτικη στον Ολσεν για εξοδους και αλλες παπαριες.
Οι έξοδοι είναι δουλειά όλης της αμυντικης γραμμής. Θέλει προπόνηση ομαδική
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Εισαι τερματοφυλακαρα και φαινεται. Μολις βρεις χημεια με τα σεντερ μπακ για αυτες τις μαμημενες εξοδους, θα ειμαστε σουπερ.
- sourmenetes
- Moderator
@ccp και τι σημαινει αυτο;;;
Αμα δε σηκωθει ποτε κανεις δε θα βγει ποτε;;;
Η μπαλα μεσα στη μικρη περιοχη ειναι του τερματα..παλι αργησε να βγει.κατα τ αλλα σε ρεφλεξ και τα υπολοιπα γιγαντας..
Αμα δε σηκωθει ποτε κανεις δε θα βγει ποτε;;;
Η μπαλα μεσα στη μικρη περιοχη ειναι του τερματα..παλι αργησε να βγει.κατα τ αλλα σε ρεφλεξ και τα υπολοιπα γιγαντας..
Μονο τα γκολ είδα. Αυτές οι φάσεις πιστεύω ειναι οι πιο δύσκολες για έναν τερματα. Σέντρα με φαλτςα Που λιγο κάποιος να ακουμπήσει τη μπάλα ειναι γκολ. Σίγουρα δεν διάβασε όπως έπρεπε τη φάση, αλλα αν το έκανε, κακά τα ψέματα, θα έπαιζε σε κορυφαίο επίπεδο.
Δεν ειναι τοσο απλο. Οταν η μπαλα ερχεται με τετοια τροχια απο φαουλ απο εκει τη θεση, ειναι απο τις ποιο δυσκολες φασεις στο ποδοσφαιρο.
Περα απο κριτικη, εαν απο εκεινη τη θεση ο επιτιθεμενος που εκτελει το φαουλ το κανει τελεια, ειναι 99% ευκαιρια και δεν μπορεις να κανεις και πολλα.
Περα απο κριτικη, εαν απο εκεινη τη θεση ο επιτιθεμενος που εκτελει το φαουλ το κανει τελεια, ειναι 99% ευκαιρια και δεν μπορεις να κανεις και πολλα.
- back in black
CCCP έγραψε:Oταν κερδισει ΜΙΑ κεφαλια απο επιθετικο ο Κοστα, θα κανω κριτικη στον Ολσεν για εξοδους και αλλες παπαριες.
Συμφωνώ απόλυτα.
γηπεδικα δεν μπορουσα να καταλαβω τη φαση οποτε εκατσα και την ειδα σε βινετο...η ευθυνη ειναι 80-90% του κοστα...ετσι οπως ερχεται η μπαλα ο τερματοφυλακας περιμενει το μπλοκαρισμα του αμυντικου για να μαζεψει τη μπαλα...ο ολσεν απλα αντιδραει ξαφνιασμενα καθως ο αραβιδης εκανε περιπατο και βρεθηκε μονος του...εκει που την περιμενε αγκαλιτσα δηλαδη τη μπαλα ξαφνικα πεταγεται παιχτης στο πεδιο του...και καπως ετσι ηρθε το γκολ...
δεν ξερω αλλα γενικα εχω προσεξει πως στα στημενα δεν κανουμε καθολου βρωμικη δουλεια και μου κανει πολυ κακη εντυπωση δεδομενου οτι κοστα,βιτορ και τζαβελας εχουν γενικα αυτο το πουτανιστικο και δεν το βγαζουν καθολου σε τετοιες φασεις...
δεν ξερω αλλα γενικα εχω προσεξει πως στα στημενα δεν κανουμε καθολου βρωμικη δουλεια και μου κανει πολυ κακη εντυπωση δεδομενου οτι κοστα,βιτορ και τζαβελας εχουν γενικα αυτο το πουτανιστικο και δεν το βγαζουν καθολου σε τετοιες φασεις...
Πρέπει να προστατευτεί τόσο ο Ολσεν, όσο και ο Μακ , αλλά και ο Τούντορ αν θέλουμε να προχωρήσει η ομάδα φέτος.
Ελπίζω να το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό.
Ελπίζω να το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό.
Ειναι προφανες οτι δεν εχει την εξοδο και δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος τερματοφυλακας με προβλημα σε αυτο για να θυμηθω το παιδικο μου ειδωλο,Ντασαεβ,ειναι δουλεια του Ιγκορ να δουλεψει στις προπονησεις τα στημενα με τροπο που τον προστατευουν.Σημερα το γκολ δεν ειναι δικη του ευθυνη αλλα του τραγικου στησιματος της αμυνας.
+Sera4 έγραψε:γηπεδικα δεν μπορουσα να καταλαβω τη φαση οποτε εκατσα και την ειδα σε βινετο...η ευθυνη ειναι 80-90% του κοστα...ετσι οπως ερχεται η μπαλα ο τερματοφυλακας περιμενει το μπλοκαρισμα του αμυντικου για να μαζεψει τη μπαλα...ο ολσεν απλα αντιδραει ξαφνιασμενα καθως ο αραβιδης εκανε περιπατο και βρεθηκε μονος του...εκει που την περιμενε αγκαλιτσα δηλαδη τη μπαλα ξαφνικα πεταγεται παιχτης στο πεδιο του...και καπως ετσι ηρθε το γκολ...
ίσως το κάνουν απο...φόβο .

ον τοπικ σήμερα στις επιμέρους φάσει έδειξε όλα όσα τις προηγούμενες μέρες λέγαμε. κακό communication (δειτε πως κοιτιεται μετα με τον Κοστα) μα εξαιρετικά reflex. ειδικά στην κεφαλιά στο 90φεύγα ενω παει με κόντρα πορεία γυρνάει σφαίρα το κορμί και τη διώχνει. πολύ καλή επέμβαση, χαϊλαϊτ. όπως επίσης θα ήταν και στη διπλή φάση της αεκ παλι στο τέλος, που αποκρουει την πρωτη με γροθιες αλλα και το δευτερο σουτ που κοβουν οι αμυντικοι, απο την πισω καμερα, φαινεται οτι το ειχε.

Σερα,απαντησε μου λιγο.Εγω εχω την εντυοωση οτι "κανονας" ειναι οτι οταν παει η μπαλα προς το κεντρο της εστιας,στη μικρη περιοχη,οπωσ στη φαση του γκολ,οτι ο τερματοφυλακας δεν πρεπει να βγαινει.Ειμαι λαθος??
- navigator11
Κάποιος φιλος έγραψε στα σχόλια του αγώνα ότι είναι απαράδεκτο που στη φάση της κεφαλιας του Μανταλου δεν κόπηκε η δημιουργία της φάσης με φάουλ στο κέντρο. Τελικά ευτυχώς που έγινε ο τι έγινε, λέω εγώ.