Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Και η υπομονή εχει τα όρια της ιγκορ
Ο λαος του ΠΑΟΚ κουράστηκε απο τα Πάχια σου λογια
Ο λαος του ΠΑΟΚ κουράστηκε απο τα Πάχια σου λογια
- Μπαρκαρούτσος
Το επόμενο ειρωνικό post φεύγει, και ο συντάκτης του για μια μέρα θα μας διαβάζει μόνο.
Η στηριξη που λεγαμε στο πλανο. Ενω αν τους κερδισει, πηραμε πρωταθλημα ε?DC έγραψε:Είναι υπέροχο να την ακούς με τόσο όμορφα επιχειρήματα.
Εγώ τα λογια μου δεν τα μασάω. Όποιος έχει πρόβλημα ... στυλό και δέρμα.
Άμα ο Θόδωρος γκελαρει με κούλα και γαβρο, παρέλαση γιοκ.
- Μπαρκαρούτσος
Για όλους.. Εντάξει, εσύ μάλλον κάνεις πλάκα, δεν ειρωνεύεσαι, αλλά οι κανόνες ισχύουν για όλους.MANIAKOS έγραψε:Για μενα το λες;
- navigator11
Ο Τούντορ εμένα με εμπνέει, αλλά θέλω να με εμπνεύσουν και λίγο οι παίκτες μας.
Ποιος καραγκκιόζης έκανε την ερώτηση για τον Κίτσιου, τι παπαριές ρωτάνε οι άνθρωποι.
Ποιος καραγκκιόζης έκανε την ερώτηση για τον Κίτσιου, τι παπαριές ρωτάνε οι άνθρωποι.
Ο Τουντορ αυτοανερειται. Το ματς γύρισε όταν τράβηξε τον Μακ στον ασβέστη και όταν έβαλε τον Κάτσε στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να το κάνει και στο Μπακού.
Αλλά τι ξέρω κι εγώ .....
Αριθμητική μόνο.
Αριθμητική μόνο.
- Μπαρκαρούτσος
Οχι γιατί δεν έπαιξε ο Κίτσιου κι αν υπάρχει θέμα με τον Κίτσιου.
Δεν ήταν εκτός αποστολής;
Προφανώς πιστεύει τον Σαμπο και θέλει να του δώσει ευκαιρίες, για να τον πιστεύει κάτι παραπάνω θα βλέπει στις προπονήσεις. Ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του.
Αμα ο Σαμπο δεν πάρει ευκαιρίες να εγκλιματιστεί με την ομάδα θα είναι μια χαμένη μεταγραφή.
DC έγραψε:Ο Τουντορ αυτοανερειται. Το ματς γύρισε όταν τράβηξε τον Μακ στον ασβέστη και όταν έβαλε τον Κάτσε στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να το κάνει και στο Μπακού.
Αριθμητική μόνο.
Δεν ήταν εκτός αποστολής;
Προφανώς πιστεύει τον Σαμπο και θέλει να του δώσει ευκαιρίες, για να τον πιστεύει κάτι παραπάνω θα βλέπει στις προπονήσεις. Ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του.
Αμα ο Σαμπο δεν πάρει ευκαιρίες να εγκλιματιστεί με την ομάδα θα είναι μια χαμένη μεταγραφή.
Για το Κάτσε συμφωνώ ότι έδωσε ταχύτητα.. Για το Μακ όχι , υπο νορμαλ συνθήκες θα είχες σκοράρει νωρίτερα .DC έγραψε:Ο Τουντορ αυτοανερειται. Το ματς γύρισε όταν τράβηξε τον Μακ στον ασβέστη και όταν έβαλε τον Κάτσε στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να το κάνει και στο Μπακού.
Αριθμητική μόνο.
Εμένα πάντως μου δέιχνει ότι δουλεύει και το παλεύει . Και ξέρεις αδερφε , όποιος δουλεύει θα κάνει και λάθη . Το θέμα είναι πως έχει ένα ενδιαφέρον ροστερ και θα πρέπει να του δοθεί πίστωση χρόνου για να πειραματιστεί και να βρει τη καλύτερη διάταξη στο χορτάρι. Από μένα θα την έχει , ακόμα και να χάναμε σήμερα ηταν ξεκάθαρα τα πολύ καλά διαστήματα που είχε η ομάδα.
Ο Κατσε εκτος αποστολης ηταν στο Μπακου .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Τετ 23 Σεπ 2015, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.