Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
klainmein

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από klainmein »

Όπως και να ήταν η φανέλα, σε άλλους αρέσει σε άλλους δεν αρέσει, τι να κάνουμε τώρα; Κάθεστε και μιρλιάζετε γιατί και πώς και αμάν...
Του χρόνου πάλι θα είναι διαφορετική! Ποτέ δεν πρόκειται να αρέσει σε όλους...Αν δεν σας αρέσει, μην την παίρνετε, περιμένετε την επετειακή στην τελική. Εάν δε σας αρέσει ούτε η επετειακή, μείνετε με αυτήν που έχετε, δε θα σας πει κανείς στο γήπεδο "ρε φιλαράκι είσαι εκτός μόδας μένεις κι εκτός Τούμπας να ουμε"...

Όλα είναι θέμα μάρκετινγκ, και μόνο που έγινε τόσος ντόρος για την military, πέτυχε το στόχο της η φανέλα!

Το φοβερό είναι ότι έχουμε 3 φανέλες και κάθε μία από αυτές αρέσει για διαφορετικούς λόγους. Θες για την πλατιά ρίγα η ριγέ, θες για τον ανάγλυφο Δικέφαλο η άσπρη, θες για το μπρος-πίσω γκρι military η τρίτη...

Την ασπρόμαυρη θα την πάρει και ο νεός και ο 50άρης ρομαντικός, την άσπρη θα την πάρει κάποιος που θα τη φορέσει και για έναν καφέ που λέει ο λόγος επειδή δεν είναι "γηπεδική" και δεν ξεχωρίζει πολύ και την military θα τη βάλεις και στο γυμναστήριο να πουλήσεις τρέλα, κ@βλα κλπ

Έχεις πιάσει ΟΛΑ τα target group δηλαδή. Από εμένα συγχαρητήρια στον Γιωργάκη, στην Macron και στην ΠΑΕ.
Οι φανέλες μου άρεσαν ΟΛΕΣ καθεμία για το κάτι διαφορετικό που προσφέρει και εάν δεν είχα μόλις κάνει οικογένεια, θα μου άρεσε να έχω και τις τρεις.
Τώρα δεν παίρνω καμία για το 60άρι μπορεί να καλύψει χίλιες δυο άλλες ανάγκες...(ε ναι βρε αγόρι μου paoktzis...Δε θα τελειώσουν οι φανέλες, είναι κρίμα να ζορίζεσαι τόσο και (μάλλον) να ζορίζεις και τους γονείς σου για να την πάρεις σώνει και καλά ΤΩΡΑ. Φιλική συμβουλή, χωρίς παρεξήγηση. )
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ale έγραψε: Επίσης το "sportingbet" πρέπει να γίνει ασπρόμαυρο.
Δεν με πειραξε-ουτε κανεναν αλλο,νομιζω-η κοκκινη γραμμη πανω απο τη διαφημιση στη φανελα της χρονιας που πηραμε πρωταθλημα!....
klainmein

Δεν με πειραξε-ουτε κανεναν αλλο,νομιζω-η κοκκινη γραμμη πανω απο τη διαφημιση στη φανελα της χρονιας που πηραμε πρωταθλημα!....

Δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή εταιρεία στον κόσμο που θα άλλαζε τα χρώματα στο logo της για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό και οποιαδήποτε συμφωνία...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σωστότατο ποστ ο κλαινμαιν. Σας έβαλε τα γυαλιά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

σαν να λεμε .....................

κλάιν μάιν

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

:pano: σε λεω
και σε ζητηματα ενδυμασιας
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

klainmein έγραψε:

Δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή εταιρεία στον κόσμο που θα άλλαζε τα χρώματα στο logo της για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό και οποιαδήποτε συμφωνία...
Εικόνα
Ενα πρόχειρο παραδειγμα που μου ηρθε αμεσα στο μυαλο. Αλλα και εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να αλλάξει η sporting bet τα χρώματα της!

Τουλαχιστον στο μάρκετινγκ το ποδόσφαιρο εχει αλλάξει και σε αυτο τον τομέα καλο ειναι που το ακολουθούμε! Μια χαρα ηταν η εκδήλωση και ειδικα εγω χτες με
Κοσμο που μίλησα ολοι για την τριτη φανελα έλεγαν οτι θα την αγοράσουν, κάποιοι για αυτούς κάποιοι για τα παιδια τους! Οπως επισης η ριγέ μας φέτος ειναι τέρμα 90τιλα !

Σε γενικές γραμμές για μενα ειμαι οτι έγιναν καλές επιλογές!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Συνήθως εταιρίες που το σήμα τους δεν αλλοιώνεται καθόλου αν αποτυπωθεί με διαφορετικό χρώμα,το αλλάζουν συνήθως,π.χ. η Fly Emirates που στην Μπενφίκα (εκτός έδρας) είναι κόκκινο,στη Ρεάλ γκρι,στο Αμβούργο μπλε κ.ο.κ.
Αλλά εταιρίες όπως π.χ. η Chevrolet στη ΜανΓιου δεν το αλλάζουν καθόλου... Σ'εμάς δεν βλέπω το λόγο να μην άλλαζε αλλά και πάλι μια χαρά είναι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

simba έγραψε:Γιναμε και θεμα :lol:
http://luben.tv/blogosphere/abaluben/18450

Άντε ρε οι μαμημενοι. Έκλεψαν σαν άρθρο όλες τις φωτογραφίες από βρετανικό σαιτ και νομίζουν κάτι έκαναν. Έβαλαν στο τίτλο ότι του ΠΑΟΚ είναι η χειρότερη. Μια χαρά φανέλα έχουμε ρε.

Αθήνα μαμημενη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Η δικιά μας είναι καλύτερη όλων τους μαζί... Έχει Δικέφαλο αφού. :nairepaok:
klainmein

Thanix έγραψε:
Εικόνα
Ενα πρόχειρο παραδειγμα που μου ηρθε αμεσα στο μυαλο. Αλλα και εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να αλλάξει η sporting bet τα χρώματα της!

Τουλαχιστον στο μάρκετινγκ το ποδόσφαιρο εχει αλλάξει και σε αυτο τον τομέα καλο ειναι που το ακολουθούμε! Μια χαρα ηταν η εκδήλωση και ειδικα εγω χτες με
Κοσμο που μίλησα ολοι για την τριτη φανελα έλεγαν οτι θα την αγοράσουν, κάποιοι για αυτούς κάποιοι για τα παιδια τους! Οπως επισης η ριγέ μας φέτος ειναι τέρμα 90τιλα !

Σε γενικές γραμμές για μενα ειμαι οτι έγιναν καλές επιλογές!

Sent from my mind using boobs power
ΟΚ...Γράψε λάθος!Χτύπησες και ευαίσθητη χορδή τώρα με alfa οπότε ΟΚ... :D
Τέλος πάντων, προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου το μπλε-κόκκινο, άσε που προτιμώ να φαίνεται sportingbet έτσι με μικρά γράμματα, παρά τσομπανίλα "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" που να πιάνει τη μισή μπλούζα και ας είναι με ασπρόμαυρα...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Μολις παρελαβα την φανελα του berba απο το Preorder..

Ειναι χωρις τον χορηγο της sportingbet Πανω.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Εμένα πρωσοπικα μου αρέσει γενικά η φανέλα με χορηγό .

Πχ στην. Βραζιλία που έχουν 10 διαφήμισης απάνω ειναι και γαμω :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

δεν το βάζεις εκεί το since1926 ρε γμτ................................
http://store.paokfc.gr/greek/clothes/pa ... horts.html

λες και η άλλη έχει να δει χαρά στα σκέλια της από τότε
klainmein

pilotos έγραψε:δεν το βάζεις εκεί το since1926 ρε γμτ................................
http://store.paokfc.gr/greek/clothes/pa ... horts.html

λες και η άλλη έχει να δει χαρά στα σκέλια της από τότε

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”