Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ(44), 23/09, 20:30, NS1 & 1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ(44), 23/09, 20:30, NS1 & 1HD

Δημοσίευση από pilotos »

Γιατί περίεργη;
Μπορεί το παιδί να βγάλει 60 ματς;
Μπορεί να μπει στη ροή του αγώνα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα πλέον για όλες τις θέσεις. Και με την επιστροφή Τσιμιροτ και Αντώνη τα πράγματα θα ζόρισουν ακόμη πιο πολύ. Εγώ λέω πάντως πως ο Τουντορ βάζει πάντα τους καλύτερους τη δεδομένη χρονική στιγμή ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

sourmenetes έγραψε:Δεν ξερω τι μπορει να κατεβασει αυριο ο τουντορ αλλα αν θεωρητικα υπαρχει ενα καπως πιο ευκολο ματς απο τα 4 μεχρι την επομενη κυριακη ειναι το αυριανο...
Sourme, συμφωνώ ότι το αυριανό αγωνιστικά είναι το πιο εύκολο/δύσκολο από μια σειρά 4 αγώνων που ακολουθεί. Θα προσθέσω ομως σε αυτό που γράφεις ότι για ποικίλους λόγους τυχόν γκέλα αύριο είναι πιο δυσκολα διαχειρίσιμη σε σχεση με οποιοδήποτε άλλο ματς από αυτα που έρχοντε ακόμα και αυτό με τον γάβρο. Λοιπον το αφήνω εδώ γιατί αύριο έχουμε μάχη και δεν θέλω να γεμίζω το τόπικ με αρνητική ενέργεια.
pilotos έγραψε:Γιατί περίεργη;

60 ματς δεν μπορεί να βγάλει κανένας αθλητής superleague αλλά αν έχεις μια μονάδα που δείχνει εξαιρετικές αντοχές και σταθερότητα σε συνεχής ροή αγώνων και βρίσκει ευκολα ρυθμο μετά από απουσία αγώνων είναι αυτός.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

pilotos έγραψε:Γιατί περίεργη;

Το θεμα ειναι να μη ξοδεψουμε μια αλλαγη,επειδη Σαμπο και Τζιωλης ειναι αργοι και δε θα μπορουν να προλαβουν τα γρηγορα χαφ του χανουμιου
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μπαρόχα
Γκάλο Τζανετόπουλος Κολοβέτσιος Σοϊλέδης
Σιμόες Γιόχανσον Ανάκογλου
Βάργκας Αραβίδης Μπουονανότε

ετσι μαλλον θα κατεβουν τα χανουμια
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

θα προτιμούσα ζάιρο με κλάους δίδυμο
και μακ αντί ροντρίγκεζ στα αριστερά
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ειμαι σε απελπιστικη κατασταση εχω παρει εισιτηριο εχω κλησει ξενοδοχειο με προκαταβολη 20 ευρω
αλλα δεν μπορω να ερθω θεσσαλονικη διοτι θα ερχομουνα με κτελ απο την καστορια και εμαθα οτι αυριο η οασθ θα κανει απεργια
και δεν εω φραγκα για να φαω ενα 50αρι στα ταξι
υπαρχει λυση?
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ πραγματικα θελω να αυτοκτονησω
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

τί σχέση έχει ο οασθ με τα κτελ;;;;
αν εννοείς πως θα φύγεις απ'τα ΚΤΕΛ, φαντάζομαι το λεωφορείοαπ'την Καστοριά θα έχει κι'αλλους. κανείς δεν θα μείνει στα ΚΤΕΛ.πάρτε ένα ταξάκι τέσσερα άτομα και δώστε απο δυο ευρώ ο καθένας μέχρι την καμάρα ξερω γω. συννενοηθείτε απο πριν όμως να κατεβείτε στο ίδιο σημείο.. Μην τρελαίνεσαι! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χωρικός την Τετ 23 Σεπ 2015, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

paoktzis έγραψε:ειμαι σε απελπιστικη κατασταση εχω παρει εισιτηριο εχω κλησει ξενοδοχειο με προκαταβολη 20 ευρω
αλλα δεν μπορω να ερθω θεσσαλονικη διοτι θα ερχομουνα με κτελ απο την καστορια και εμαθα οτι αυριο η οασθ θα κανει απεργια
και δεν εω φραγκα για να φαω ενα 50αρι στα ταξι
υπαρχει λυση?
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ πραγματικα θελω να αυτοκτονησω

Μπορει οι μαλακες να το λειτουργουν με προσωπικο ασφαλειας οποτε ναχει 1 ανα ωρα, δεν ξερω..
Αλλιως ωτοστοπ απο τα κτελ..Ολο και καποιο ΠΑΟΚτση θα βρεις..Ακομα και στο λεωφορειο μπορεις να βρεις κανενα που κατεβαινει για τον ιδιο λογο και να τον περιμενει κανεις.. ;)

Παρε κανα τηλ στους αχρηστους του οασθ πριν φυγεις, να μαθεις
Πληροφοριακό Κέντρο: 11085
Τηλέφωνο: +30 2310 981.100
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 23 Σεπ 2015, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Πάει για αλλαγή διαιτητή στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν μπόρεσε να πετάξει σήμερα από τη Ρόδο για τη Θεσσαλονίκη και με δεδομένο ότι το αεροδρόμιο του νησιού έχει κλείσει, θεωρείται απίθανο να μπορέσει να έρθει στην Τούμπα για να σφυρίξει το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

O Σιδηρόπουλος, που είναι Θεσσαλονικιός, αλλά είναι αστυνομικός και υπηρετεί στη Ρόδο, δεν μπόρεσε να πετάξει λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο νησί, ενώ για κακή του τύχη, στις 9 το βράδυ έκλεισε το αεροδρόμιο της Ρόδου!

Πλέον, υπάρχει πρόβλημα με το αυριανό ντέρμπι της Τούμπας και με το θέμα θα ασχοληθεί η ΚΕΔ πρωί – πρωί…

Ίσως σφυρίξει τελικά ο Ανδρέας Παππάς, ο οποίος έχει οριστεί 4ος διαιτητής.
http://www.contra.gr/Columns/Comment/st ... 11741.html
http://paokrevolution.net/opinions/5242 ... n-tzavella
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/7664 ... -tou-pappa

:shock: :evil:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

εφτασα 21 χρονον και μετα απο τοτε που ημουν μωρο ρε αδερφια εβαλα τα κλαματα απο το ζορι μου.
πφφφφφφφφφφφφ τα εφερα τσημα τσημα τα λεφτα, ειμαι ανεργος και ομως θα εδινα ενα 35αρι για να ερθω(τοσο κανει το κτελ καστορια -σαλονικι πηγαινε ελα) και επειδη δεν ειχα που να μεινω βρηκα ενα ξεναδοχειακι με 30 ευρω συνολο 65 και 60 φανελα 120 και κανα 10αρικο φαι 130. δεν εχω ρε αλανια λεφτα για να παω απο κτελ αριστοτελους κανα 5ευρο δεν θα θελει απο αριστοτελους τουμπα κανα 8αρι? και απο εκει ξανα πισω κανα 8αρι παλι και μετα αλλο ενα 5αρι για να ξανα παω κτελ την επομενη μερα 26 ευρω? δεν τα εχω ρε μαγκες
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ..ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΩΛΟΧΩΡΑ...

ΥΓ. ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΝ ΣΟΥΛΤΑΝΑ.
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

paoktzis έγραψε:εφτασα 21 χρονον και μετα απο τοτε που ημουν μωρο ρε αδερφια εβαλα τα κλαματα απο το ζορι μου.
πφφφφφφφφφφφφ τα εφερα τσημα τσημα τα λεφτα, ειμαι ανεργος και ομως θα εδινα ενα 35αρι για να ερθω(τοσο κανει το κτελ καστορια -σαλονικι πηγαινε ελα) και επειδη δεν ειχα που να μεινω βρηκα ενα ξεναδοχειακι με 30 ευρω συνολο 65 και 60 φανελα 120 και κανα 10αρικο φαι 130. δεν εχω ρε αλανια λεφτα για να παω απο κτελ αριστοτελους κανα 5ευρο δεν θα θελει απο αριστοτελους τουμπα κανα 8αρι? και απο εκει ξανα πισω κανα 8αρι παλι και μετα αλλο ενα 5αρι για να ξανα παω κτελ την επομενη μερα 26 ευρω? δεν τα εχω ρε μαγκες
Αδερφε σορι που επεμβαινω στα οικονομικα σου αλλα απτην μια λες δεν εχω λεφτα και απο την αλλη λες να αγορασεις φανελα.Με αυτα τα φραγκα της φανελας βγαζεις την επομενη εκδρομη σου την αλλη πεμπτη ή κυριακη(διαλεγεις εσυ αναλογως τα γουστα σου) ή τελοσπαντων εισαι πιο ανετα στην αυριανη σου εκδρομη,μη με τρελενεις βραδιατικα παραμονη ματς τι φανελα με λες...
Άβαταρ μέλους
paoktzis

adidas1926 έγραψε:
paoktzis έγραψε:εφτασα 21 χρονον και μετα απο τοτε που ημουν μωρο ρε αδερφια εβαλα τα κλαματα απο το ζορι μου.
Αδερφε σορι που επεμβαινω στα οικονομικα σου αλλα απτην μια λες δεν εχω λεφτα και απο την αλλη λες να αγορασεις φανελα.Με αυτα τα φραγκα της φανελας βγαζεις την επομενη εκδρομη σου την αλλη πεμπτη ή κυριακη(διαλεγεις εσυ αναλογως τα γουστα σου) ή τελοσπαντων εισαι πιο ανετα στην αυριανη σου εκδρομη,μη με τρελενεις βραδιατικα παραμονη ματς τι φανελα με λες...
περνω 6 σερι χρονια το εχω σαν κατι που πρεπει να το κανω. και φανελα μπερμπατοφ δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρω και ξερω οτι αν δεν την παρω αυριο δεν θα την παρω ποτε μετα
Άβαταρ μέλους
paoktzis

κτελ-τουμπα με τα ποδια ειναι μακρυα ε?
απο τουμπα αριστοτελους το κανω σχεδον σε καθε ντερμπι μετα το τελος του αλλα απο κτελ δεν ξερω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”