Κοίταξε μπορεί όντως να είναι μ@λακίες των ΑΡΔ αλλά το να διαλέγουν από τώρα τα σχέδια της φανέλας για του χρόνου είναι απολύτως φυσιολογικό. Σε όλες τις ομάδες που συνεργάζονται με εταιρίες (και όχι με χονδρέμπορες) γίνεται.RoMaN έγραψε:Αυτοί είναι άρρωστοι... Θα δώσει συνέντευξη τύπου ο Tudor και θα ρωτάνε:
- Του παραχρόνου τι φανέλες θα φοράμε; Γιατί δεν έχει γίνει μια προεργασία με τεχνοκράτες ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού που να πατάνε περιοχή και να ξέρουν το 4-4-2, να βρεθεί σχέδιο;
- Μήπως εσείς είδατε τον Olsen;
Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Προσωπικα δεν τρελαθηκα με τις φανελες..
Με την ασπρομαυρη ξενερωσα λογω της ελλειψης της ριγας στην πλατη και επειδη παντα μου αρεσε το κεντρο συμμετριας, θα ηθελα τη μαυρη ή την ασπρη ριγα στο κεντρο (οπως η περσινη με λιγο πιο φαρδια ριγα ή αυτη της umbro που ανεβασε ο slidar). Κατα τ'αλλα πολυ ωραιες οι λεπτομερειες σε γιακα και μανικι..
Στην ασπρη αυτο που μου χτυπησε ασχημα απ'την αρχη ειναι αυτη η μαυρη ριγα στο τελειωμα (που ειναι και μιση) λες και εχεις βαλει κολλητικη ταινια..
Ο γιακας ωραια πινελια, αλλα θα ηθελα να εκτεινεται μεχρι τον ωμο και να σβηνει εκει (μοδιστρος mode on
)..
Το υδατογραφημα τα σπαει αλλα κατεμε θα ηταν πιο γαματο (και θα επαιρνε λιγο απ'την πολλη ασπριλα) αν ειχε σκια ωστε να φαινοταν πιο εντονα λογω της προοπτικης..
Η παραλλαγης θα ηταν λιγοτερη καγκουρικη κατεμε αν αντικαθιστουσαν το ελαφρυ γκρι με το ασπρο ωστε τουλαχιστον να μην παραπεμπει τοσο σε στρατο ξηρας
καπως ετσι

Anw, ναχαμε να λεγαμε τωρα, αυτο που μετραει ειναι ναναι καλοριζικες, τυχερες και να ματωνουν σε καθε αγωνα..
Υ.Γ.
Με την ασπρομαυρη ξενερωσα λογω της ελλειψης της ριγας στην πλατη και επειδη παντα μου αρεσε το κεντρο συμμετριας, θα ηθελα τη μαυρη ή την ασπρη ριγα στο κεντρο (οπως η περσινη με λιγο πιο φαρδια ριγα ή αυτη της umbro που ανεβασε ο slidar). Κατα τ'αλλα πολυ ωραιες οι λεπτομερειες σε γιακα και μανικι..
Στην ασπρη αυτο που μου χτυπησε ασχημα απ'την αρχη ειναι αυτη η μαυρη ριγα στο τελειωμα (που ειναι και μιση) λες και εχεις βαλει κολλητικη ταινια..
Ο γιακας ωραια πινελια, αλλα θα ηθελα να εκτεινεται μεχρι τον ωμο και να σβηνει εκει (μοδιστρος mode on

Το υδατογραφημα τα σπαει αλλα κατεμε θα ηταν πιο γαματο (και θα επαιρνε λιγο απ'την πολλη ασπριλα) αν ειχε σκια ωστε να φαινοταν πιο εντονα λογω της προοπτικης..
Η παραλλαγης θα ηταν λιγοτερη καγκουρικη κατεμε αν αντικαθιστουσαν το ελαφρυ γκρι με το ασπρο ωστε τουλαχιστον να μην παραπεμπει τοσο σε στρατο ξηρας

καπως ετσι

Anw, ναχαμε να λεγαμε τωρα, αυτο που μετραει ειναι ναναι καλοριζικες, τυχερες και να ματωνουν σε καθε αγωνα..

Υ.Γ.
Sera, ελιωσα, χαχααας εβγαζαν μιλιτερ μπλουζακια οχι τη φανελα της ομαδας...δηλαδη επειδη η μοδα θελει τα πιτσιρικια για παραδειγμα να κυκλοφορουν με αυτες τις φουστομπλουζες που φτανουν μεχρι τα γονατα τι θα κανουμε του χρονου θα βγαλουμε φανελα νυχτικια και εμεις για να το παιξουμε μοδατοι???

Ρε δεν μπιπ λεω εγω....
«Φασιστικες», λενε οι αλλοι, «οι μιλιταιρ φανελες»....
αλλα τελικα, μιας που μιλιτερ φανελα εχει και η Στ. Παουλι...μαλλον αναρχοαυτονομες ειναι!!!;;;;;
Οποτε...«Ρε ουστ απο κει που θα βαλει ο ΠΑΟΚ των προσφυγων που ξεριζωθηκαν επειδη δεν απαρνηθηκαν την πατριδα και την πιστη τους, φανελες που εκφραζουν τον εθνομηδενισμο»
....(ετσι για να αντιστεψω το σεναριο)
Τωρα μαλλον δεν σας αρεσε ομως ε;;;;
Γιατι πανω απο ολα ΔΕΝ ειστε ΠΑΟΚ.....
Αφηστε μασ ησυχους λοιπον!!!
Οι φανελες ειναι ΚΑΒΛΑ!
«Φασιστικες», λενε οι αλλοι, «οι μιλιταιρ φανελες»....
αλλα τελικα, μιας που μιλιτερ φανελα εχει και η Στ. Παουλι...μαλλον αναρχοαυτονομες ειναι!!!;;;;;
Οποτε...«Ρε ουστ απο κει που θα βαλει ο ΠΑΟΚ των προσφυγων που ξεριζωθηκαν επειδη δεν απαρνηθηκαν την πατριδα και την πιστη τους, φανελες που εκφραζουν τον εθνομηδενισμο»
....(ετσι για να αντιστεψω το σεναριο)
Τωρα μαλλον δεν σας αρεσε ομως ε;;;;
Γιατι πανω απο ολα ΔΕΝ ειστε ΠΑΟΚ.....
Αφηστε μασ ησυχους λοιπον!!!
Οι φανελες ειναι ΚΑΒΛΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 22 Σεπ 2015, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Ήρεμα Besuch2. δεν επεξεργάζομαι τίποτα αλλά δεν θα αφήσω ξανά τέτοιες νύξεις.
Λόγος: Ήρεμα Besuch2. δεν επεξεργάζομαι τίποτα αλλά δεν θα αφήσω ξανά τέτοιες νύξεις.
Εγω ήθελα μια με δικέφαλο μεγάλο κάπως
Τεσπα
Σκασίλα μας αν αποδεικνύουν γούρικες
Μια καφέ δερμάτινη να κάναμε
Τεσπα
Σκασίλα μας αν αποδεικνύουν γούρικες
Μια καφέ δερμάτινη να κάναμε
Από εποχή μπάτμαν που είχε για 3 η ομάδα μια εκπληκτική μοβ
με κλασικές ρίγες τής adidas από τότε περνο πάντα την 3εμφανιση σαν συλλογή ένα πράμα..
Λοιπόν θα πάρω σίγουρα την παραλλαγή ότι πρέπει για την συλλογή μιας και είναι σίγουρα μοναδική και για εμένα και όμορφη αλλά την αμαρτία μου θα την πω την adidas την μοβ δεν την ξεπερνά.
Περιμένω με ανυπομονησία την συλλεκτική που εύχομαι να είναι σχεδόν ιδία με την φανέλα τού 30'.
Πάντως και η άσπρη εμφάνιση είναι εξαιρετική αυτή με τής ρίγες να πω την αλήθεια δεν μου κάνει και τόσο αλλά δεν με ξενερονη κιόλας έτσι και έτσι. Γενικώς πάντως πολύ καλή δουλειά απ όλους είμαστε σε άλλο level ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
http://www.oldfootballshirts.com/img/sh ... x500x1.jpg
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν θα πάρω σίγουρα την παραλλαγή ότι πρέπει για την συλλογή μιας και είναι σίγουρα μοναδική και για εμένα και όμορφη αλλά την αμαρτία μου θα την πω την adidas την μοβ δεν την ξεπερνά.
Περιμένω με ανυπομονησία την συλλεκτική που εύχομαι να είναι σχεδόν ιδία με την φανέλα τού 30'.
Πάντως και η άσπρη εμφάνιση είναι εξαιρετική αυτή με τής ρίγες να πω την αλήθεια δεν μου κάνει και τόσο αλλά δεν με ξενερονη κιόλας έτσι και έτσι. Γενικώς πάντως πολύ καλή δουλειά απ όλους είμαστε σε άλλο level ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

http://www.oldfootballshirts.com/img/sh ... x500x1.jpg
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alekakius την Τετ 23 Σεπ 2015, 00:00, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Ρε Berbatov είσαι τρέλα, είσαι τρέλα με δερμάτινη φανέλα...MANIAKOS έγραψε:Μια καφέ δερμάτινη να κάναμε
Η φανέλα μιλιταιρ είναι απαράδεκτη.
Έχουμε δυο χρώματα το λέuκο και το μαύρο - τα οποια συμβολίζουνε και κάτι.
Αυτά μαζί με το δικέφαλο σώζονται πλέον μοναχα σα τσόντα στη φανέλα.
Από εκεί και πέρα η αναφορά στο στρατό ούτε με ποδόσφαιρο έχει σχέση ούτε με την ιστορία του συλλόγου.
Να μας λείψει!
Έχουμε δυο χρώματα το λέuκο και το μαύρο - τα οποια συμβολίζουνε και κάτι.
Αυτά μαζί με το δικέφαλο σώζονται πλέον μοναχα σα τσόντα στη φανέλα.
Από εκεί και πέρα η αναφορά στο στρατό ούτε με ποδόσφαιρο έχει σχέση ούτε με την ιστορία του συλλόγου.
Να μας λείψει!
Με πονέσανε τα μάτια και τα μυαλά.
Καρακιτσαριό η εκδήλωση, απαράδεκτη η τρίτη εμφάνιση. Μέχρι και ο Κλάους ζορίστηκε που τον έβαλαν να την φορέσει.
Ελπίζω να μην την ξαναδούμε ποτέ.
Επίσης το "sportingbet" πρέπει να γίνει ασπρόμαυρο.
Καρακιτσαριό η εκδήλωση, απαράδεκτη η τρίτη εμφάνιση. Μέχρι και ο Κλάους ζορίστηκε που τον έβαλαν να την φορέσει.
Ελπίζω να μην την ξαναδούμε ποτέ.
Επίσης το "sportingbet" πρέπει να γίνει ασπρόμαυρο.
Άσχετα με τα γούστα του καθενός από εμάς, η φανέλα παραλλαγής ήταν μια σωστή κίνηση επικοινωνιακά (καθώς έχει ήδη συζητηθεί - και όχι μόνο στην Ελλάδα) και είναι σίγουρο ότι θα πουλήσει, είτε γιατί σε κάποιους αρέσει, είτε λόγω της ιδιαιτερότητάς της.
Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να επισημάνουμε την εξαιρετική δουλειά του Αγγελίδη στο θέμα του χορηγού (η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία) το οποίο βεβαίως οι αρδ πέρασαν στα ψιλά.
Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει σε κάθε επίπεδο. Ας το απολαύσουμε.
Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να επισημάνουμε την εξαιρετική δουλειά του Αγγελίδη στο θέμα του χορηγού (η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία) το οποίο βεβαίως οι αρδ πέρασαν στα ψιλά.
Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει σε κάθε επίπεδο. Ας το απολαύσουμε.
simba έγραψε:Γιναμε και θεμα![]()
[url]http://luben.tv/blogosphere/abaluben/18450[/url]
Αφού είμαστε abalubenοι εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες

- ΑποστόληςΑ
RESPECT!Othin έγραψε:Το μιλιταίρ λουκ πέρα από μόδα, αν κάπου έχει νόημα να χρησιμοποιηθεί είναι στις αθλητικές ομάδες, ως σύμβολο ομαδικότητας και ένδειξη αφοσίωσης και απόλυτης προσήλωσης στην ομάδα και στον στόχο της. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που και η ομοιόμορφη εμφάνιση όλων των αθλητών εκτός γηπέδου δεν δηλώνει φασιστική πρακτική, αλλά ισότητα και νοοτροπία ομάδας με κοινό στόχο.
- pirate_salonica
Και μάλιστα σε ιστοσελίδα κύρους μην αφοδεύσω... όχι τίποτα άλλο θα βρωμίσει το topic.