Φανέλα ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Έτσι.zissos έγραψε: Είσαι κάνας παλιοροκάς και σου αρέσουν τα σκοτεινά? Παίρνεις αυτήν την μαύρη του Ροντρίγκες.
- pirate_salonica
μειδ μπαι κυρ κυρpirate_salonica έγραψε:http://www.macron.com/macron-and-paok-fc-are-presenting-the-new-kits-2015-2016/
Να μαστε και στην ιστοσελίδα της Macron... έχει πολύ γέλιο η περιγραφή από κάτω,σαν από Google Translate είναι...
μια χαρα τα καταλαβαινω
Γιατί; Μια χαρά είναι και λεξιλογικά και γραμματικά/συντακτικά...pirate_salonica έγραψε:http://www.macron.com/macron-and-paok-fc-are-presenting-the-new-kits-2015-2016/
Να μαστε και στην ιστοσελίδα της Macron... έχει πολύ γέλιο η περιγραφή από κάτω,σαν από Google Translate είναι...
- pirate_salonica
Έχει μερικά γελοία σημεία. Όπως π.χ. "The new Home kit, shall be in “body” fit" που σημαίνει "Η νέα εντός έδρας φανέλα,θα πρέπει να είναι κολλητή" και όχι "Η νέα εντός έδρας φανέλα είναι κολλητή" = "The new home kit is in "body" fit". Επίσης δεν υπάρχει έκφραση "tone on tone" απ'όσο ξέρω και το "will be the uniform “Special Edition” in a black color" έχει λάθος σειρά στις λέξεις,θα έπρεπε να είναι "will be the black (και όχι "in black colour") “Special Edition” uniform". Αυτά.
- pirate_salonica
Εξαιρετικές.
Και σαν σχέδια αλλα κυρίως οι γραμμές τους. Ειδικά η ριγέ ειναι πολυ καλή.
Η παραλλαγής ειναι μια μόδα που παίζει τελευταία στην Ευρώπη, ετςι δημιουργήθηκε και μια για το club PAOK. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.
Υ.Γ. Με φοβίζει που " εχουμε θέματα " ακόμη και στις φανέλες. Που να έρθει και κανενα αγωνιστικό ζόρι. Κρίμα, εχω απογοητεύει στο θέμα στήριξης.
Και σαν σχέδια αλλα κυρίως οι γραμμές τους. Ειδικά η ριγέ ειναι πολυ καλή.
Η παραλλαγής ειναι μια μόδα που παίζει τελευταία στην Ευρώπη, ετςι δημιουργήθηκε και μια για το club PAOK. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.
Υ.Γ. Με φοβίζει που " εχουμε θέματα " ακόμη και στις φανέλες. Που να έρθει και κανενα αγωνιστικό ζόρι. Κρίμα, εχω απογοητεύει στο θέμα στήριξης.
Καθολου καλες οι φανελες, εξ ου και το -καλα κρυμμενο αλλα εμφανες στο εμπειρο ματι- ξενερωμα του Μπερμπατοφ
η πολυπαθη ριγε θα μπορουσε να εχει τη μαυρη ριγα στη μεση και όχι στο μισο γιακα όπως τωρα, αλλα δε βαριεσαι
εμεις ΠΑΟΚ δε γιναμε απ'τις ωραιες στολες
Καλοριζικες να είναι και και με αφθονες νικες, ετσι κι αλλιως και αυτές οι καινουριες (ομορφες η ασχημες) εχουν ένα κοινο χαρακτηριστικο με τις παλιες και με κεινες που θα ερθουν, είναι πολύ βαριες

η πολυπαθη ριγε θα μπορουσε να εχει τη μαυρη ριγα στη μεση και όχι στο μισο γιακα όπως τωρα, αλλα δε βαριεσαι
εμεις ΠΑΟΚ δε γιναμε απ'τις ωραιες στολες
Καλοριζικες να είναι και και με αφθονες νικες, ετσι κι αλλιως και αυτές οι καινουριες (ομορφες η ασχημες) εχουν ένα κοινο χαρακτηριστικο με τις παλιες και με κεινες που θα ερθουν, είναι πολύ βαριες
Γουστα ειναι αυτα..σε καποιους θα αρεσουν..σε καποιους οχι..περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
Ορισμενες προσωπικες εκτιμησεις
Το μοτιβο με τις 4 ριγες δειχνει εξαιρετικο σε μπλε και κοκκινο (μπολονια,χαιντουκ,κρυσταλ παλας) νομιζω ομως οτι απλα δεν "δενει¨σε ασπρομαυρο. (πχ η γιουβεντους δεν επελεξε ποτε το συγκεκριμενο μοτιβο) . Για μενα απλα αδιαφορη.
Η λευκη φανελα φοριεται ηδη απο την αρχη της σεζον απο τη μπολτον στην αγγλια . Απο τις τρεις ειναι για μενα η καλυτερη αισθητικα.
Η φανελα παραλλαγης ειναι ακριβως η φανελα που ειχε η ναπολι με ελαφρως αλλαγμενο λαιμο. Ομολογω οτι δεν καταλαβαινω τι ακριβως ενθουσιασε τον υιο Σαββιδη τοσο πολυ και αποφασισε να την φερει και σε εμας.
Αν μου αρεσαν γενικοτερα? Μαλλον οχι..Μικρη σημασια εχει...ας κερδιζει η ομαδα στο γηπεδο και ας παιζουνε με οτι φανελα θελουν..
Ορισμενες προσωπικες εκτιμησεις
Το μοτιβο με τις 4 ριγες δειχνει εξαιρετικο σε μπλε και κοκκινο (μπολονια,χαιντουκ,κρυσταλ παλας) νομιζω ομως οτι απλα δεν "δενει¨σε ασπρομαυρο. (πχ η γιουβεντους δεν επελεξε ποτε το συγκεκριμενο μοτιβο) . Για μενα απλα αδιαφορη.
Η λευκη φανελα φοριεται ηδη απο την αρχη της σεζον απο τη μπολτον στην αγγλια . Απο τις τρεις ειναι για μενα η καλυτερη αισθητικα.
Η φανελα παραλλαγης ειναι ακριβως η φανελα που ειχε η ναπολι με ελαφρως αλλαγμενο λαιμο. Ομολογω οτι δεν καταλαβαινω τι ακριβως ενθουσιασε τον υιο Σαββιδη τοσο πολυ και αποφασισε να την φερει και σε εμας.

Αν μου αρεσαν γενικοτερα? Μαλλον οχι..Μικρη σημασια εχει...ας κερδιζει η ομαδα στο γηπεδο και ας παιζουνε με οτι φανελα θελουν..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος j.t.r την Τρί 22 Σεπ 2015, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
- Kostas_Peraia4
Η ριγε ειναι αριστουργημα κατα την γνωμη μου.Βγαζει μια cultιλα προηγουμενων δεκαετιων και ειναι ακρως Παοκτσηδικη.Το μονο λαθακι της οτι δεν ειναι απολυτως ριγε και στην πισω οψη
Η στρατιωτικη νομιζω θα αρεσε σε ολους μας,αν δεν ειχαμε τα τελευταια χρονια το γνωστο φαινομενο με τους χρυσαυγιτες.Αν και δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα μια μιλιταριστικη φανελα,δεν μπορω να παραβλεψω οτι ειναι πολλη ομορφη και ακρως εντυπωσιακη.Θα την αγορασω μονο και μονο για λογους συλλεκτικοτητας
Η λευκη φανελα ειναι εντελως απλη με μονη διαφοροποιηση απο τις αλλες 2 το σχεδιο στο λαιμο.Ακομα προσπαθω να καταλαβω που ειναι ο αναγλυφος δικεφαλος
Σε γενικες γραμμες ειναι ωραιες φανελες που θα κανουν το κλικ στον κοσμο.
Συγκριτικα με την Nike ειναι πολυ ανωτερες
Η στρατιωτικη νομιζω θα αρεσε σε ολους μας,αν δεν ειχαμε τα τελευταια χρονια το γνωστο φαινομενο με τους χρυσαυγιτες.Αν και δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα μια μιλιταριστικη φανελα,δεν μπορω να παραβλεψω οτι ειναι πολλη ομορφη και ακρως εντυπωσιακη.Θα την αγορασω μονο και μονο για λογους συλλεκτικοτητας
Η λευκη φανελα ειναι εντελως απλη με μονη διαφοροποιηση απο τις αλλες 2 το σχεδιο στο λαιμο.Ακομα προσπαθω να καταλαβω που ειναι ο αναγλυφος δικεφαλος
Σε γενικες γραμμες ειναι ωραιες φανελες που θα κανουν το κλικ στον κοσμο.
Συγκριτικα με την Nike ειναι πολυ ανωτερες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Τρί 22 Σεπ 2015, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ekatnetworkltd
Πόσο δίκιο έχεις ρέ μάγκα μα πόσο!northend4 έγραψε: Υ.Γ. Με φοβίζει που " εχουμε θέματα " ακόμη και στις φανέλες. Που να έρθει και κανενα αγωνιστικό ζόρι. Κρίμα, εχω απογοητεύει στο θέμα στήριξης.