Αυτα που έχει κάνει ο μπουφον πάνω στη γραμμή δεν γίνονται. Όσες φορές και να δω την απόκρουση στον ημιτελικό το 2006 πραγματικά δεν τη χορταίνω.K_geo έγραψε:σιγα τι ξερει και ο μπουφον.![]()
ενταξει. το ειπε με την εννοια του λιμπερο και εκει δεν διαφωνω.
αλλα σαν τερμα...τερμα, σαν τον ιταλο κανείς. ουτε ο καν για εμένα που στον τελικό του μουντιάλ δεν έκανε αυτό που έπρεπε.
25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
η αληθεια ειναι οτι με εκνευρισε και με αγχωσε!! δεν θελω να πω τιποτα αλλο γιατι βλεποντας τον ΠΑΟΚ αντικριζω τον Γλυκο!!!
υ.γ. απο την μια θελει στηριξη αλλα εμας ποιος θα μας στηριξει?
υ.γ. απο την μια θελει στηριξη αλλα εμας ποιος θα μας στηριξει?
Ειναι πολυ απλο.Αν το παιδι δεν ξανακανει εξοδο στη ζωη του,θα ειναι μια χαρα τερματοφυλακας.
Αντανακλαστικα εχει,τετ α τετ βγαζει,γενικα τις αποκρουσεις τις εχει,αλλα αγορι μου μην ξανακανεις εξοδο.
Καλυτερα να ταν στη γραμμη στη φαση του γκολ της ΑΕΚ,περισσοτερες πιθανοτητες ειχαμε να μην φαμε γκολ
Αν σε ολα τα αλλα παιρνει βαθμολογια 8,στις εξοδους παιρνει 0 χωρις υπερβολη
Αντανακλαστικα εχει,τετ α τετ βγαζει,γενικα τις αποκρουσεις τις εχει,αλλα αγορι μου μην ξανακανεις εξοδο.
Καλυτερα να ταν στη γραμμη στη φαση του γκολ της ΑΕΚ,περισσοτερες πιθανοτητες ειχαμε να μην φαμε γκολ
Αν σε ολα τα αλλα παιρνει βαθμολογια 8,στις εξοδους παιρνει 0 χωρις υπερβολη
Όσο και να είναι σκληρό να τρως γκολ από μαλακίες του , είναι ωραίος τερματάς. Έχει εκπληκτικά χαρακτηριστικά και είναι επιβλητική φυσιογνωμία γενικότερα
Εγώ είμαι αισιόδοξος
Εγώ είμαι αισιόδοξος
Καθαρα προβλημα ψυχολογιας στην εξοδο.
Ο τυπος δεν πρεπει να εκανε ΟΥΤΕ ΜΙα εξοδο σημερα πλην αυτης του Μεσολογγιου που φαγαμε το γκολ.
Ελπιζω να παρει τα πανω στην συνεχεια, γιατι ειναι κριμα τερματας του 1,90 να εχει τετοια ρεφλεξ (οπως στην κεφαλια στο τελος) και να πασχει στην εξοδο...
Ο τυπος δεν πρεπει να εκανε ΟΥΤΕ ΜΙα εξοδο σημερα πλην αυτης του Μεσολογγιου που φαγαμε το γκολ.
Ελπιζω να παρει τα πανω στην συνεχεια, γιατι ειναι κριμα τερματας του 1,90 να εχει τετοια ρεφλεξ (οπως στην κεφαλια στο τελος) και να πασχει στην εξοδο...
Δεν ξερω αν φταιει στο γκολ
Ο αντιπαλος εχει ενα μικροπλεονεκτημα, καθως την εχει δουλεμενη τη φαση
Και εμεις ενα διαστημα βαζαμε συνεχεια τετοια
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο Ολσεν δε φταίει τόσο, όσο ο Κόστα που χάνει το μαρκάρισμα. Κατά τα άλλα takk så mykket!
Με Αντελίνο συνήθως.niks έγραψε:Δεν ξερω αν φταιει στο γκολ
Πως δεν φταίει ρε παιδιά?
2 μέτρα από τη γραμμή, βγαίνεις πιάνεις μπάλα και παίρνεις παραμάζωμα όποιον βρεις μπροστά σου
Είναι κρίμα γιατί δίνει δικαιώματα ενώ συνολικά είναι αρκετά καλός και τον πάω
2 μέτρα από τη γραμμή, βγαίνεις πιάνεις μπάλα και παίρνεις παραμάζωμα όποιον βρεις μπροστά σου
Είναι κρίμα γιατί δίνει δικαιώματα ενώ συνολικά είναι αρκετά καλός και τον πάω
Δυστυχως καταλαβα απ την αρχη οτι θα το φαμε γιατι πλεον εχουμε καταντησει στα στημενα να κοιταμε τον Ολσεν και οχι το που παει η μπαλα.
Ο τυπος κανει να βγει και κοντοστεκεται. Μετα αποφασιζει τελικα να βγει και πλεον ειναι αργα.
Αν δεν σταματαγε προλαβαινε ΕΥΚΟΛΑ να βγει πρωτος στην μπαλα και να τους μαζεψει και τους 2 οπως κανει καθε σοβαρος τερματας υψηλου επιπεδου...
Ο τυπος κανει να βγει και κοντοστεκεται. Μετα αποφασιζει τελικα να βγει και πλεον ειναι αργα.
Αν δεν σταματαγε προλαβαινε ΕΥΚΟΛΑ να βγει πρωτος στην μπαλα και να τους μαζεψει και τους 2 οπως κανει καθε σοβαρος τερματας υψηλου επιπεδου...
Φταίει ξεκάθαρα στο γκολ. Μεγάλο πρόβλημα οι έξοδοι του, δεν ξέρω αν μπορεί να τους δουλέψει.
Το πρόβλημα του Olsen είναι η αργή σκέψη. Δεν μπορεί τα πολύπλοκα πράγματα, παθαίνει κλακάζ. Ενώ αντίθετα στα αντανακλαστικά και στα τινάγματα είναι πολύ καλός. Εκεί δηλαδή που δε σκέφτεσαι.....όπως όταν σκύβεις για να αποφύγεις γρόνθο....... 

- navigator11