10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Ποιος λέει αυτές τις παπαριες;
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas έγραψε:Δεν έχω γράψει για αυτή τη μεταγραφή γιατί δεν έχω διαμορφώσει άποψη. Αν είχα να στοιχηματίσω κάπου θα έλεγα ότι έχει λίγες πιθανότητες να βοηθήσει αγωνιστικά

Μα μπορεί να υπάρχει και άτυπη συμφωνία μεταξύ τους να έχει το ελεύθερο να σουλατσάρει Θεσσαλονίκη-Σόφια σε σχετικά "νεκρά" διαστήματα όπως αυτό το Σ/Κ. Το "χάλασε το αμάξι" είναι για τα μάτια του κόσμου.
"Ξενέρωσε" ο Μπερμπάτωφ λες και δεν ήξερε που έρχεται. Θα έλεγα το αντίθετο, είναι στοίχημα και για τον ίδιο να μπορέσει να γίνει ο ηγέτης και να βοηθήσει αυτή την ομάδα με νέους παίκτες και σχετικά κατώτερο υλικό να πετύχει τους στοχους της.
"Ξενέρωσε" ο Μπερμπάτωφ λες και δεν ήξερε που έρχεται. Θα έλεγα το αντίθετο, είναι στοίχημα και για τον ίδιο να μπορέσει να γίνει ο ηγέτης και να βοηθήσει αυτή την ομάδα με νέους παίκτες και σχετικά κατώτερο υλικό να πετύχει τους στοχους της.
ελα μωρε ποιος Μπερμπατοφ? σιγα την καριερα που εκανε...εδω ανακαλυψαν οι ΑΡΔ οτι το συμβολαιο που παιρνει ειναι 500χιλ και οτι με μπονους εφορια κλπ θα φτασει το 1.6...
ιδια λεφτα με τον Σαμπο παιρνει ρε....ο Μπερμπατωφ....σιγα τον παικτ που στην αγγλια τον δινανε 200χιλ αλλα αυτος επιασε κοτσο τον Ιβαν και του παιρνει 500...
εμετος πραγματικα!!!
ιδια λεφτα με τον Σαμπο παιρνει ρε....ο Μπερμπατωφ....σιγα τον παικτ που στην αγγλια τον δινανε 200χιλ αλλα αυτος επιασε κοτσο τον Ιβαν και του παιρνει 500...
εμετος πραγματικα!!!
Μάλλον μας δίνει και 200 χιλ. για να μην μείνει χωρίς ομάδα (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους που μας δίνει για κάθε συμμετοχή του ...)Athens έγραψε:ελα μωρε ποιος Μπερμπατοφ? σιγα την καριερα που εκανε...εδω ανακαλυψαν οι ΑΡΔ οτι το συμβολαιο που παιρνει ειναι 500χιλ και οτι με μπονους εφορια κλπ θα φτασει το 1.6...
εμετος πραγματικα!!!

Haters gonna hate

Απλά το επεξεργάστηκα λίγο για να φαίνεται η φωτογραφία αμέσως..Odi.

χμ!! τι να πεις μετα την φωτογραφια?mbison έγραψε:Κοπανα, ξενερωμα, οπως θελεις πες το. Αστεια δικαιολογια το αυτοκινητο. Ας ερχοταν με την οδικη βοηθεια στη Μεσημβρια με φορτωμενο το αμαξι. Κι αν δεν ειχε οδικη, ας εκανε εκεινη τη στιγμη, λεφτα δεν εχει? Αλλη μια αρδια λοιπον
OK έπρεπε να επιλέξει πού θα πάει με το γερανό. Στο Σέρβις ή πρώτα στη Μεσημβρία και μετά στο Σέρβις (με άλλο γερανό) με μια επιβάρυνση της τάξεως των 50-100 € για τη 2η μεταφορά.
Δεν ξέρω αν προλάβαινε να πάει ατην προπόνηση, αλλά αν από την προπόνηση του Σαββάτου εξαρτόταν η συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ, τότε η χασούρα (όλων) είναι πολλές χιλιάδες ευρώ.
Δεν ξέρω αν προλάβαινε να πάει ατην προπόνηση, αλλά αν από την προπόνηση του Σαββάτου εξαρτόταν η συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ, τότε η χασούρα (όλων) είναι πολλές χιλιάδες ευρώ.
Ή ακόμα καλύτερα, να ρωτήσει εσένα αν ξέρεις κανα καλό λαμαρινά/φαναρτζή/ηλεκτρολόγο να του κάνουν και καμιά καλύτερη τιμή. 

Γιατι ως γνωστον ειναι τεμπελης ο Μπερμπατοφ γιαυτο δεν εκανε ποτε μεγαλη καριερα...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλά ρε με κίτρινο σέρβις γύρισε; Ένα ασπρόμαυρο δεν υπήρχε; Που πάει ο κόσμος θεέ μου!xlebouras έγραψε:Haters gonna hate
- Μπαρκαρούτσος
Μπορεί να του το πήρε αρειανός και να το μοντάρει και να του το κάνει τραΧτέρ!
Χαχαχαχα ωραιος! Ρε εμεις ειμαστε ικανοι να βγαλουμε τεμπελη παλτο συνταξιουχο τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ που εχει ερθει στον ΠΑΟΚxlebouras έγραψε:Γιατι ως γνωστον ειναι τεμπελης ο Μπερμπατοφ γιαυτο δεν εκανε ποτε μεγαλη καριερα...