Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
- thanasisp04
δε με λετε ποσοι απο εσας που θελετε το κοντοπου.....ο πισω ειχατε φυγει εκεινο το καλοκαιρι απο τις παραλιες για να δωσετε λεφτα?
ουτε ανεφ αποδοχων να μη γυρισει. μια φορα προδοτης για παντα προδοτης.
αν ερθει θα σκοτωνομαστε στις κερκιδες μεταξυ μας αυτο θελετε?
καλα ειναι στο βαζελο και στα πρασινα λεφτα εκει να μεινει για παντα .
ουτε ανεφ αποδοχων να μη γυρισει. μια φορα προδοτης για παντα προδοτης.
αν ερθει θα σκοτωνομαστε στις κερκιδες μεταξυ μας αυτο θελετε?
καλα ειναι στο βαζελο και στα πρασινα λεφτα εκει να μεινει για παντα .
Οταν τραγουδατε εχεις λαο ΠΕΡΗΦΑΝΟ λεβεντη καταλαβενετε τι λετε?το νιωθετε?
ο λαος ειναι περηφανος κοιταει μπροστα και δεν εχει αναγκγη απο κανενα λαγο
Υ.Γ.περήφανος -η -ο 1α. που έχει ένα αυξημένο συναίσθημα αξιοπρέπειας: ~ λαός. || που η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια 3. που η όλη του στάση και συμπεριφορά δείχνει πως έχει μια υπερβολική αυτοεκτίμηση, που έχει ένα ματαιόδοξο συναίσθημα ανωτερότητας απέναντι στους άλλους
ο λαος ειναι περηφανος κοιταει μπροστα και δεν εχει αναγκγη απο κανενα λαγο
Υ.Γ.περήφανος -η -ο 1α. που έχει ένα αυξημένο συναίσθημα αξιοπρέπειας: ~ λαός. || που η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια 3. που η όλη του στάση και συμπεριφορά δείχνει πως έχει μια υπερβολική αυτοεκτίμηση, που έχει ένα ματαιόδοξο συναίσθημα ανωτερότητας απέναντι στους άλλους
Συμφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ με το Μανώλη πιο πάνω. Οποιος πιστεύει ότι επαγγελματικά, για την καριέρα του κτλ δεν τον καλύπτει ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμια θέση σε αυτή την ομάδα. Ούτε φυσικά θα βρίσω κανέναν Μελίσσι, αν ποτε τα καταφέρει να παίξει στην Τούμπα ως αντίπαλος, απλά δε με ενδιαφέρει! Ούτε με ενδιαφέρει ποιος είναι Παοκτσής και ποιος όχι. Αποφάσισες φιλε μου ότι για την καριέρα σου είναι καλύτερη ομάδα του ΠΟΚ? Με γεια σου και χαρά σου, δεν υπάρxεις πλέον για μένα.
Αν και όταν και μήπως και ξέρω γω, γυρίσει κανεις από αυτούς στην Τούμπα, προσωπικά δε θα βρίσω κανέναν, παρα μονο αν μου το παίξει και καλά "Παοκτσής" που γύρισε στην ομάδα της καρδιας του! Όχι κύριε, ή επαγγελματίας θα είσαι ή οπαδός, διάλεξε
Αν και όταν και μήπως και ξέρω γω, γυρίσει κανεις από αυτούς στην Τούμπα, προσωπικά δε θα βρίσω κανέναν, παρα μονο αν μου το παίξει και καλά "Παοκτσής" που γύρισε στην ομάδα της καρδιας του! Όχι κύριε, ή επαγγελματίας θα είσαι ή οπαδός, διάλεξε
Σωστος!Εκει κατω σε μια αλλη φυλλαδα (αποψη) λενε οτι θα μας αγορασει ο Σουλειμαν Αλ Φαχιμ(αυτος της Mancester City).ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ,ΨΕΜΑΤΑ.fotis52 έγραψε:Στη Γατα λεει σημερα πως εχουνε βρει λαβρακια στη Λατινικη Αμερικη ο Βρυζας και ο Γεωργιαδης.....
Για να το λεει αυτο η Γατα, σημαινει οτι θα παρουμε παικτες απο Ευρωπη, Ασια, Αφρικη, Ωκεανια αλλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ απο Λατινικη Αμερικη...![]()
Δε θα μπω στη διαδικασια να παπαρομεταγραφολογησω!!!
Θα πω μονο οτι μετα τον αγωνα με τον Πανιωνιο κι επειδη ειπωθηκαν αρκετα, πιστευω λοιπον οτι με ενα Ρεκομπα κι εναν Εστογιαννωφ στην ομαδα μας σημερα θα ειμασταν πρωτοι σε εννια αγωνες, με ισαριθμες νικες κι ενα καρο γκολ παραπανω απο οτι εχουμε ηδη...
Χρεη καταραμενα...
Θα πω μονο οτι μετα τον αγωνα με τον Πανιωνιο κι επειδη ειπωθηκαν αρκετα, πιστευω λοιπον οτι με ενα Ρεκομπα κι εναν Εστογιαννωφ στην ομαδα μας σημερα θα ειμασταν πρωτοι σε εννια αγωνες, με ισαριθμες νικες κι ενα καρο γκολ παραπανω απο οτι εχουμε ηδη...
Χρεη καταραμενα...

ελα αδερφε ..ναι εγω το εκανα σε 5 λεπτα.....δεν ειναι τιποτα ρε 8)trobonaras έγραψε:ρε συ φαλεγκο λυσε με μια απορια..αυτο
εσυ το εκανες???αν το εκανες εσυ φιλε μου με φαινεται εχεις ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ ελευθερο χρονο....Falegkos έγραψε:
---////////----//\\--------////////---||-//-----------
---//----//---//--\\-----//------//-||//------------
---//----//--///\/\\\---//------//---||\\------------
---//----//-//------\\--////////-----||-\\-----------
Οσο για τις μεταγραφες....
ΠΑΡΕ ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΟΚ.
(το τσογλάνι δεν παιζετε μιλαμε....μονο ενας σναουτσνερ τον σβήνει)
- nyxteridas
- costacurtaG4
...
Κλείστε τον Κέζμαν για το καλοκαίρι...
που είναι και Παρτιζάνος τρελός και θα κάνει παπάδες με Μούσλι και μένει και ελεύθερος το καλοκαιρι και έχει και εμπειρία Τσάμπιονς Λίγκ που θα μας χρειαστει γιατί εκει θα παίζουμε του χρόνου και είναι και ομορφόπαιδο και θα έρθουν και γκόμενες πολλες στην Τούμπα να τον δουν και έχει και πολλά τατουάζ και είναι και μονο 29 χρονών και έχει παίξει και στην Τσέλσι και τραβάει την κάλτσα μέχρι τον αφαλό και είναι και αριστεροπόδαρος (νομίζω) και έχουμε και κενό το νούμερο 9 (ααα... ξέχασα! το έχει ένα παλικάρι που το λένε Ηλία νομίζω...)
ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!
ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ!!

που είναι και Παρτιζάνος τρελός και θα κάνει παπάδες με Μούσλι και μένει και ελεύθερος το καλοκαιρι και έχει και εμπειρία Τσάμπιονς Λίγκ που θα μας χρειαστει γιατί εκει θα παίζουμε του χρόνου και είναι και ομορφόπαιδο και θα έρθουν και γκόμενες πολλες στην Τούμπα να τον δουν και έχει και πολλά τατουάζ και είναι και μονο 29 χρονών και έχει παίξει και στην Τσέλσι και τραβάει την κάλτσα μέχρι τον αφαλό και είναι και αριστεροπόδαρος (νομίζω) και έχουμε και κενό το νούμερο 9 (ααα... ξέχασα! το έχει ένα παλικάρι που το λένε Ηλία νομίζω...)

ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!!
ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ!!

Φίλε Αντόναρε μην τρελένεσαι .. μετά από αυτά που τραβήξαμε στο φόρουμ το καλοκαίρι με κάτι λιγότερα από 700 σελίδες Μεταγραφολογίας έκτοτε ήμαστε αρκετά χαλαροί επί του θέματος και το έχουμε γυρίσει εξ' ολοκλήρου στην πλάκα!antonaros έγραψε:Στην ειρωνεία είστε πρώτοι πάντως ρε μάγκες! Κ να λεγε κανείς ότι είπατε κ κάτι αστείο,πάει κ έρχεται... Αλλά λέτε μόνο μ@#!κιες!