Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
να δω να χαρω, γιατι με τον συγκεκριμένο, κατι μου λεει οτι θα εχουμε πολλους μελισσανιδηδες αναμεσα μας. 

Αυτό όλοι το λένε , αλλά λίγοι το καταλαβαίνουνε.Φοίνικας έγραψε: ............................................
Ο ΠΑΟΚ υποχρεούται να κάνει ομάδα σε συνθήκες πρωταθλητισμού, όχι σε συνθήκες θερμοκηπίου.
Αυτή είναι η μοίρα του, τι να κάνουμε.
Δυστυχώς !
δεν νομίζω κανείς να έχει πει ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κάνει πρωταθλητισμό, όσο και αν αυτή η λέξη στην Ελλάδα του γαυρου έχει χάσει το πραγματικό της νόημα. Το θέμα είναι το διάστημα που είμαστε διατεθειμένοι να "προσφέρουμε" στην ομάδα και τους παίχτες αυτής, πριν προχωρήσουμε σε "αυστηρή" (δεν λεω μηδενιστική να μην έχουμε παρεξηγήσεις) κριτική.
Προσωπικά θεωρώ ότι αυτό το διάστημα είναι μινιμουμ ενα 6μηνο αλλά ούτε Προπονητής είμαι, ούτε τπτ. οπότε...
Αν κανείς πιστεύει ότι σε 2-3-5-10 αγώνες θα μπορεί να μιλάει με σιγουριά για το ποιόν κάποιου παίχτη, ΑΓΝΩΣΤΟΥ μέχρι πρότινος, τοτε δεν μπορώ να πω κατι περισσότερο παρα μόνο ότι είναι λάθος.
αυτά.
υγ: πολλάκις εχω πει ότι μετά την πρωτη κρίση που έγινε με το πέρας των μεταγραφών, μια 2η θα ακολουθήσει κοντά στα τέλη Δεκεμβρίου και μια τρίτη στο τέλος του πρωταθλήματος. έτσι πιστεύω είναι το λογικό-σωστό.
Προσωπικά θεωρώ ότι αυτό το διάστημα είναι μινιμουμ ενα 6μηνο αλλά ούτε Προπονητής είμαι, ούτε τπτ. οπότε...
Αν κανείς πιστεύει ότι σε 2-3-5-10 αγώνες θα μπορεί να μιλάει με σιγουριά για το ποιόν κάποιου παίχτη, ΑΓΝΩΣΤΟΥ μέχρι πρότινος, τοτε δεν μπορώ να πω κατι περισσότερο παρα μόνο ότι είναι λάθος.
αυτά.
υγ: πολλάκις εχω πει ότι μετά την πρωτη κρίση που έγινε με το πέρας των μεταγραφών, μια 2η θα ακολουθήσει κοντά στα τέλη Δεκεμβρίου και μια τρίτη στο τέλος του πρωταθλήματος. έτσι πιστεύω είναι το λογικό-σωστό.
Οι παικτες πρεπει να προστατευτουν, ειδικα οι καινουριοι. Καποιοι προσαρμοζονται ευκολα σαν τον ζαιρο και καποιοι θελουν χρονο οπως ο Σαμπο τον οποιο πιστευω και το λεω τωρα που τον κραζουν ολοι. Θα γινει αναντικαταστατος αυτος. Αν ηταν να διωχνουμε παικτες μετα απο 3-4 ματς ο Γκαρσια δε θα επρεπε να μεινει καν δευτερη χρονια μετα το καταστροφικο πρωτο του εξαμηνο.
Κακά τα ψέμματα, από την στιγμή που δεν παίζει η ομάδα στο ΤΣ.Λ. παίχτες πρωταθλητισμού θα πρέπει να τους πληρώσεις 3-4 φορές επάνω για να έρθουν. Και πόσους τέτοιους να φέρεις? 10? Ας πούμε ότι βάσει μπάτζετ θα φέρεις 2-3. Περισσότερους αποκλείεται. Από αυτούς θα σου βγει και καμιά πατάτα (πχ Γκοβού στον βάζελο ή πόσοι και πόσοι σε εμάς), τα αποδυτήρια θα γεμίσουν παιδιά και αποπαίδια, θα φύγει ο προπονητής τον Μάρτιο σαν τουρίστας και μετά θα έρθει ο ΓΧ. Αυτά.
Εναλλακτικά, σκουπίζεις το ρόστερ από 25-26 χρονών και πάνω, το γεμίζεις πιτσιρικάδες που δεν έχουν κάνει το μπαμ ακόμα (γιατί μετά θα τους πάρουν άλλοι), προσθέτεις και 2-3 κανονικούς ποδοσφαιριστές σε καίριες θέσεις και μετά από ένα εύλογο διαστημα ξανακάνεις κοσκίνισμα. Ο στόχος είναι σε 3-4 μεταγραφικές σαιζόν να έχεις αυτό που πρέπει. Τόσο από παίχτες, όσο και από τεχνικό τημ, όσο και από φιλάθλους. Παίδες δεν είναι υποχρεωτικό να "αγαπάμε" τόσο πολύ την ομάδα που να μην την αφήνουμε να ανασάνει. Πρέπει να φτιάξει μέταλλο όλο αυτό το σύνολο που ήρθε φέτος και βρήκε τις ακαδημίες. Όσοι θεωρείτε ότι οτιδήποτε εκτός του τρεμπλ είναι αποτυχία, καλύτερα ασχοληθείτε από του παραχρόνου πάλι.
Φέτος θα έχει πολύ γκέλα
Εναλλακτικά, σκουπίζεις το ρόστερ από 25-26 χρονών και πάνω, το γεμίζεις πιτσιρικάδες που δεν έχουν κάνει το μπαμ ακόμα (γιατί μετά θα τους πάρουν άλλοι), προσθέτεις και 2-3 κανονικούς ποδοσφαιριστές σε καίριες θέσεις και μετά από ένα εύλογο διαστημα ξανακάνεις κοσκίνισμα. Ο στόχος είναι σε 3-4 μεταγραφικές σαιζόν να έχεις αυτό που πρέπει. Τόσο από παίχτες, όσο και από τεχνικό τημ, όσο και από φιλάθλους. Παίδες δεν είναι υποχρεωτικό να "αγαπάμε" τόσο πολύ την ομάδα που να μην την αφήνουμε να ανασάνει. Πρέπει να φτιάξει μέταλλο όλο αυτό το σύνολο που ήρθε φέτος και βρήκε τις ακαδημίες. Όσοι θεωρείτε ότι οτιδήποτε εκτός του τρεμπλ είναι αποτυχία, καλύτερα ασχοληθείτε από του παραχρόνου πάλι.
Φέτος θα έχει πολύ γκέλα
15000 πρόστιμο για τη Βέροια...
Με τον νέο νόμο, εύκολα παίζεις κεκλεισμένων των θυρών...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Με τον νέο νόμο, εύκολα παίζεις κεκλεισμένων των θυρών...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Πρώτη χρόνια αμπραμοβιτς ήταν πρωτάθλημα, αλλά συμφωνώ στα άλλαkataramenos5 έγραψε:Και δηλαδη γιατι θα πρεπει ντε και καλα ο ΠΑΟΚ να καταφερει να κανει ομαδα,να παρει τιτλους εντος 3,5,12,36 μηνών?Επειδη ειναι η ομαδα που αγαπάμε?Υπαρχουν δεκαδες ομαδες ανα τον κοσμο που εχουν τα ιδια πανω κατω συστατικα(Προεδρο χοσαδα,λαο,ΤΔ εμπειρο) που δε καταφέρνουν τιποτα ή τα καταφερνουν μετα απο ΠΟΛΥΥΥ καιρο.K_geo έγραψε: αν κανεις περιμενει μεσα σε αυτο το τριμηνο, με αυτο το προγραμμα, να δει ομαδα ΕΤΟΙΜΗ τοτε καλυτερα να κανει τη χαρη στον εαυτο του (και εμας) και να μην δει καθολου. η στηριξη ειναι αλλο θεμα. μπορεις να γυρισεις την πλατη και να φωναζεις ΠΑΟΚ. έτσι θα εισαι καλυμμένος.
:ugeek:
Ποσο καιρο εκανε η Τσελσι να δει επιτυχίες,η Σιτυ?Ποσα φραγκα πεσανε εκει ?Αναλογικα πιασανε τοπο,φεραν αυτα που περιμεναν οι φιλαθλοι τους?Θυμηθείτε λιγο και τι επαθε η Ανζι με τον Κεριμοφ .Τιποτα δε μπορει να σου εγγυηθει οσα λεφτα κι αν ριξεις οτι θα κανεις ομαδα και δη ομαδα που θα σαρωνει.Της περισσότερες φορες συμβαινει το αντίθετο.
Για αυτο λεω παρτε το αλλιώς,ζουμε ωραιες στιγμες με πολυ καλες προοπτικές που δεν ειχαμε δει ποτε πριν στην ποδοσφαιρικη ομάδα.Μπορει να πετυχουμε μπορει η να καταρεύσουμε κι εμεις αλλα οπως και να χει εγω μεχρι τοτε θα το απολαύσω.

Με Ρανιέρι; Δύσκολα. Την επόμενη, ναι, το πήρε, αλλά προφανώς ο φίλος εννοεί επιτυχίες τη σοβαρή διάκριση στο Τσου Λου, η οποία πράγματι άργησε πολύ να έρθει
Ντάξει, τελικό 2008, 4 χρόνια
Βέβαια είναι η εξαίρεση. Καμία παρόμοια ομάδα δεν έχει κάνει τέτοια επιτυχία (μεσαία ομάδα που ξαφνικά έχει λεφτά)
Η city έχει πάει μετά τους 8?
Βέβαια είναι η εξαίρεση. Καμία παρόμοια ομάδα δεν έχει κάνει τέτοια επιτυχία (μεσαία ομάδα που ξαφνικά έχει λεφτά)
Η city έχει πάει μετά τους 8?
To 08-09, στο Ουεφάκι. Αποκλείστηκε από το Αμβούργο.
Έκτοτε, ό,τι καλύτερο έχει κάνει, σταματάει στους 16
Έκτοτε, ό,τι καλύτερο έχει κάνει, σταματάει στους 16
Εγω πιστευω ότι οι μεταγραφες είναι πολύ πιθανο να βγουνε ολες και αν περασουμε στο επομενο γυρο χωρις να εχουμε χασει την επαφη με τη κορυφη στο πρωταθλημα τοτε δεν θα μιλαμε για πλανω τριετιας.
Ο στοχος εχει μπει από τον Ιβαν ετσι και αλλιως.Απλα τη μπαλα κατω και εμεις και οι παιχτες.
Ο στοχος εχει μπει από τον Ιβαν ετσι και αλλιως.Απλα τη μπαλα κατω και εμεις και οι παιχτες.
vs40 το μετέφερα στη συζήτηση για το ρόστερ γιατί εδώ μιλαμε για τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας και κατα πόσο είναι σε πορεία να τους πετύχει. 

η ομάδα άρχισε να ρολλάρει.. αυτό που φοβαμαι όμως ,είναι να μην την πατήσουμε σαν πέρυσι.. Τζιόλης , Μακ , τριάδα άμυνας, Πελκας, δεν βλέπω να βγαίνουν με τίποτα και αν μας σκάσουν, τί κάνουμε μετά; όταν χάνει ματς ο Τζιόλης, παραδοσιακά παίρνουμε τον κατήφορο. τοτε που πήγε Τουρκία με τον Χουμπ θυμάστε τί έγινε; ή πέρυσι που ήταν τραυματίας;
Κάτι ξέρει ο Τούντορ που επιμένει στον Σάμπο, θα χρειαστεί σαν αντι-Τζιόλης σε πρώτη φάση και μετά βλέπουμε.
- navigator11
Πρωτάθλημα δεν παίζει να διεκδικήσουμε και ευλογως, είμαστε στην πολλή αρχή ακόμα. Την έξοδο στα προκριματικά όμως φέτος νομίζω ότι μπορούμε να αισιοδοξούμε πως θα την κερδίσουμε. Υπάρχει και ο Γενάρης, που θα γίνουν οι αναγκαίες προσθήκες.