Pro Evolution Soccer
- Μπαρκαρούτσος
Re: Pro Evolution Soccer
Καλό κράξιμο από τους fans του Berbatov που θα αναγκαστούν να τον φτιάξουν στο Edit player, ή να ψάχνουν patch με Π.Α.Ο.Κ.! 

- Καπετάνιος
Η αληθεια ειναι πως το φιφα τα τελευταια χρονια ειναι πολυ μπροστα απο το προ
Η αλήθεια είναι ότι χωρίς παιχνιδομηχανή δεν μπορείς να παίξεις κανένα από τα δύο!
- john4serres
- Mario Jardel
stelyk έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι χωρίς παιχνιδομηχανή δεν μπορείς να παίξεις κανένα από τα δύο!
Υπάρχουν και οι υπολογιστές
Έλα ρε μεγάλε από πότε υπάρχουν αυτοί?
Εννοώ ότι για να παίζεις κάθε χρόνο κάποιο παιχνίδι σε πισί θες και κάνα 100-150€ αναβάθμιση το λιγότερο!

Εννοώ ότι για να παίζεις κάθε χρόνο κάποιο παιχνίδι σε πισί θες και κάνα 100-150€ αναβάθμιση το λιγότερο!
- Μπαρκαρούτσος
K_geo έγραψε:αυτο που δεν εχει τον ΠΑΟΚ; φχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.
Δεν μπορώ να παίξω άλλη ομάδα σε PES-FIFA-FM, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ καμιά ομάδα τόσο καλά όσο τον Π.Α.Ο.Κ.! Παίρνει ο άλλος Barcelonachelsearealbayern και με τον Π.Α.Ο.Κ. πουλάω τρέλα σε PES-FIFA.

stelyk έγραψε:Έλα ρε μεγάλε από πότε υπάρχουν αυτοί?![]()
Ξέχασα το φατσακι
Ούτε καν ρε συ
Παίρνεις λάπτοπ 500€ και παίζει pro για δέκα χρόνια άνετα
Δες απαιτήσεις
- Καπετάνιος
- Μπαρκαρούτσος
Έπαιξα σήμερα Pro 19 στα Battlenet με ένα φιλαράκι... Φυσικά πήρα Π.Α.Ο.Κ. την μοναδική ομάδα που ξέρω τόσο καλά. Ο άλλος πήρε Chelsea, Slavia Prague, Barcelona, με αυτήν την σειρά, από 3-4 αγώνες κάθε ομάδα.. Έκανα τις περισσότερες νίκες (
) αλλά παρατήρησα κάποια πράγματα...
- Αρκετά κοντά στο FIFA 18 που με βόλεψε φέτος στο PC (με χεριστήριο).
- Ο Π.Α.Ο.Κ. αρκετά κοντά στην πραγματικότητα! Καλύτερός μου παίκτης ο Χατσερίδης! Αλλά πολύ underrated ο Crespo (70 μόνο, ενώ θα μπορούσε να είναι 74-75!).
- Τα φάουλ δίνονται πανεύκολα, σε εκνευριστικό σημείο.
- O Leo Jaba και ο Warda δεν είναι φαντεζί. Ίσως να φταίει που εγώ δεν έχω μάθει τόσα χρόνια να κάνω τρίπλες σε αυτά τα κωλοπαίχνιδα, αλλά...
- Πασχαλάκης κομπλέ. Έπιασε και 3-4 πέναλτυ σήμερα! Το κόλπο είναι να αφήνεις να βαρέσει ο άλλος και μετά να επιλέγεις να βουτήξεις προς τη μπάλα.

- Αρκετά κοντά στο FIFA 18 που με βόλεψε φέτος στο PC (με χεριστήριο).
- Ο Π.Α.Ο.Κ. αρκετά κοντά στην πραγματικότητα! Καλύτερός μου παίκτης ο Χατσερίδης! Αλλά πολύ underrated ο Crespo (70 μόνο, ενώ θα μπορούσε να είναι 74-75!).
- Τα φάουλ δίνονται πανεύκολα, σε εκνευριστικό σημείο.
- O Leo Jaba και ο Warda δεν είναι φαντεζί. Ίσως να φταίει που εγώ δεν έχω μάθει τόσα χρόνια να κάνω τρίπλες σε αυτά τα κωλοπαίχνιδα, αλλά...
- Πασχαλάκης κομπλέ. Έπιασε και 3-4 πέναλτυ σήμερα! Το κόλπο είναι να αφήνεις να βαρέσει ο άλλος και μετά να επιλέγεις να βουτήξεις προς τη μπάλα.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος