Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Είπα τι περιμένω και πως απ την ομάδα. Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Δεν έχω την απαίτηση να κάνει παπάδες.
Άλλο ο Gary, που μας ήρθε από μια μέτρια ομάδα απ την Ισπανία, αναλογικά σαν τον ΠΑΣ δηλαδή, άλλο ο Σάμπο
που ήταν ο καλύτερος παίχτης ενός τραγικά άμπαλου χωριού που μόνο να χτυπάει ξέρει (το χωριό, όχι ο Σάμπο)
κι άλλο ο Όλσεν που είναι εθνική Σουηδίας και έχει παίξει ομίλους CL.
Λίγο δεν είπα ποτέ τον Όλσεν, μάλιστα είπα πως αυτός πρέπει να είναι το Νο.1 κάτω απ τα δοκάρια.
Δεν έχω την απαίτηση να κάνει παπάδες.
Άλλο ο Gary, που μας ήρθε από μια μέτρια ομάδα απ την Ισπανία, αναλογικά σαν τον ΠΑΣ δηλαδή, άλλο ο Σάμπο
που ήταν ο καλύτερος παίχτης ενός τραγικά άμπαλου χωριού που μόνο να χτυπάει ξέρει (το χωριό, όχι ο Σάμπο)
κι άλλο ο Όλσεν που είναι εθνική Σουηδίας και έχει παίξει ομίλους CL.
Λίγο δεν είπα ποτέ τον Όλσεν, μάλιστα είπα πως αυτός πρέπει να είναι το Νο.1 κάτω απ τα δοκάρια.
- GiorgosAtha
Τι πάει να πει που αγωνιζόταν?
Και ο Vieirinha στην "Προοδευτική" της Πορτογαλίας αγωνιζόταν -άσχετα το που άνηκε από την στιγμή που δεν τον πιστεύανε-... Ενώ ο Oliseh σε ολόκληρη CSKA -που τον πιστεύανε κιόλας-.
Ποιος έκανε καλύτερη καριέρα ως τώρα?
Για να μη πάμε σε τραβηγμένες καταστάσεις... πχ. ο Drogba αγωνιζόταν μέχρι τα 23 του στην "Καλαμαριά" της Γαλλίας (Le Mans - Ligue 2) και μάλιστα με μέτρια στατιστικά πριν πάρει μεταγραφή στον "ΠΑΣ" της Γαλλίας (Guingamp) και να αγωνιστεί εκεί μέχρι τα 25 του.
Δεν μιλάω μόνο για σένα... αλλά για πολλούς που κάνουν αυτό το πράγμα. Κριτική από την πρώτη στιγμή.
Και ο Vieirinha στην "Προοδευτική" της Πορτογαλίας αγωνιζόταν -άσχετα το που άνηκε από την στιγμή που δεν τον πιστεύανε-... Ενώ ο Oliseh σε ολόκληρη CSKA -που τον πιστεύανε κιόλας-.
Για να μη πάμε σε τραβηγμένες καταστάσεις... πχ. ο Drogba αγωνιζόταν μέχρι τα 23 του στην "Καλαμαριά" της Γαλλίας (Le Mans - Ligue 2) και μάλιστα με μέτρια στατιστικά πριν πάρει μεταγραφή στον "ΠΑΣ" της Γαλλίας (Guingamp) και να αγωνιστεί εκεί μέχρι τα 25 του.
Δεν μιλάω μόνο για σένα... αλλά για πολλούς που κάνουν αυτό το πράγμα. Κριτική από την πρώτη στιγμή.
Δεν γραφει παραλογα πραγματα ο Φοινικας,ασχετα αν διαφωνω με την αγωνιστικη κριτικη που κανει.
Υπαρχει ανθρωπος που διαφωνει οτι θα γινουμε μπαχαλο αν στα επομενα παιχνιδια η ομαδα εχει 3 ισοπαλιες και 3 ηττες(που δεν το πιστευω);Εδω ηδη ακουγονται οι πρωτες γκρινιες για τον Τουντορ..
Αγωνιστικα,θεωρω οτι η τριαδα αρχιζει να αποκτα ομοιογενεια και δεν πρεπει να αλλαξει.
Για τον Σαμπο κι εγω ειχα περιπου την ιδια γνωμη.Χθες που τον παρατηρησα ομως διαπιστωσα οτι εχει καλα στοιχεια.Πιστευω οτι μετα απο καποιον απαραιτητο χρονο προσαρμογης θα προσφερει αρκετα.
Γενικοτερα,υπαρχουν παικτες που προσαρμοζονται κατευθειαν μολις μπουν σε μια ομαδα πχ Λεοβατς κι αλλοι που χρειαζονται καποιο χρονο πχ Ολσεν,Σαμπο.
Υπαρχει ανθρωπος που διαφωνει οτι θα γινουμε μπαχαλο αν στα επομενα παιχνιδια η ομαδα εχει 3 ισοπαλιες και 3 ηττες(που δεν το πιστευω);Εδω ηδη ακουγονται οι πρωτες γκρινιες για τον Τουντορ..
Αγωνιστικα,θεωρω οτι η τριαδα αρχιζει να αποκτα ομοιογενεια και δεν πρεπει να αλλαξει.
Για τον Σαμπο κι εγω ειχα περιπου την ιδια γνωμη.Χθες που τον παρατηρησα ομως διαπιστωσα οτι εχει καλα στοιχεια.Πιστευω οτι μετα απο καποιον απαραιτητο χρονο προσαρμογης θα προσφερει αρκετα.
Γενικοτερα,υπαρχουν παικτες που προσαρμοζονται κατευθειαν μολις μπουν σε μια ομαδα πχ Λεοβατς κι αλλοι που χρειαζονται καποιο χρονο πχ Ολσεν,Σαμπο.
- GiorgosAtha
Κανείς δεν λέει παράλογα πράγματα... ο καθένας σχολιάζει από την δικιά του οπτική γωνία. Γι αυτό γίνετε κουβέντα.
Θεωρώ όμως 2 πράγματα εξαρχής λάθος και παράλογα.
α) Την κριτική από το "πρώτο δευτερόλεπτο" χωρίς να υπάρχει ολοκληρωμένη άποψη για κάτι.
β) Το να ζητάμε ΕΜΕΙΣ από την ομάδα να απορροφήσει τους όποιους"κραδασμούς" (δανείζομαι την έκφραση του Φοίνικα) που μπορεί να επιφέρει μια άσχημη περίοδος ή μια άστοχη επιλογή την στιγμή που ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι σε μεγαλύτερο βαθμό τους δημιουργούμε σε περίπτωση μιας άσχημης περιόδου και μιας άστοχης επιλογής!
α) Την κριτική από το "πρώτο δευτερόλεπτο" χωρίς να υπάρχει ολοκληρωμένη άποψη για κάτι.
β) Το να ζητάμε ΕΜΕΙΣ από την ομάδα να απορροφήσει τους όποιους"κραδασμούς" (δανείζομαι την έκφραση του Φοίνικα) που μπορεί να επιφέρει μια άσχημη περίοδος ή μια άστοχη επιλογή την στιγμή που ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι σε μεγαλύτερο βαθμό τους δημιουργούμε σε περίπτωση μιας άσχημης περιόδου και μιας άστοχης επιλογής!
-
Kι εγω συμφωνω σε μερικα πραγματα με τον Φοινικα.
Aυτο που ισχυει (για μενα) ειναι το εξης:
Ο ΠΑΟΚ χτιζει ομαδα, εχει 3ετες πλανο και εχει πολυ potential σαν ομαδα. Απο τους παιχτες μεχρι τον προπονητη, ολοι μπορουν να γινουν καλυτεροι και να ανεβουν επιπεδο. Ο ΠΑΟΚ δεν πρεπει να διαλυσει αυτο που φτιαχνει για 4-5 ασχημα αποτελεσματα.
Αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι ο ΠΑΟΚ. Ο οργανισμος (ΠΑΕ, ομαδα, φιλαθλοι) πρεπει να εχει αλλεργια στην ηττα. Ο ΠΑΟΚ εχει το 2ο μπατζετ στην λιγκα. Ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα που τα τελευταια χρονια στην κανονικη διαρκεια ειναι παντα ψηλα στην βαθμολογια. Στην Ευρωπη ειναι μια ομαδα που εχει 3/4 προκρισεις απο τον ομιλο στο Europa League.
Δηλαδη αυτο που θελω να πω ειναι οτι, ναι υπομονη πρεπει να υπαρχει, αλλα πρεπει να υπαρχουν και απαιτησεις.
Ουτε στο ενα ακρο να παμε ("Μπουλο ολοι"), ουτε στο αλλο ("Ενταξει μαθαινουν τα παιδια ακομα").
Δειτε και τον βαζελο. Χτιστηκε με βαση την απουσια πιεσης και γι αυτο οταν πιεζεται αποτυγχανει.
Πρεπει να υπαρχει πιεση. Αλλιως δεν εισαι μεγαλη ομαδα.
Aυτο που ισχυει (για μενα) ειναι το εξης:
Ο ΠΑΟΚ χτιζει ομαδα, εχει 3ετες πλανο και εχει πολυ potential σαν ομαδα. Απο τους παιχτες μεχρι τον προπονητη, ολοι μπορουν να γινουν καλυτεροι και να ανεβουν επιπεδο. Ο ΠΑΟΚ δεν πρεπει να διαλυσει αυτο που φτιαχνει για 4-5 ασχημα αποτελεσματα.
Αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι ο ΠΑΟΚ. Ο οργανισμος (ΠΑΕ, ομαδα, φιλαθλοι) πρεπει να εχει αλλεργια στην ηττα. Ο ΠΑΟΚ εχει το 2ο μπατζετ στην λιγκα. Ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα που τα τελευταια χρονια στην κανονικη διαρκεια ειναι παντα ψηλα στην βαθμολογια. Στην Ευρωπη ειναι μια ομαδα που εχει 3/4 προκρισεις απο τον ομιλο στο Europa League.
Δηλαδη αυτο που θελω να πω ειναι οτι, ναι υπομονη πρεπει να υπαρχει, αλλα πρεπει να υπαρχουν και απαιτησεις.
Ουτε στο ενα ακρο να παμε ("Μπουλο ολοι"), ουτε στο αλλο ("Ενταξει μαθαινουν τα παιδια ακομα").
Δειτε και τον βαζελο. Χτιστηκε με βαση την απουσια πιεσης και γι αυτο οταν πιεζεται αποτυγχανει.
Πρεπει να υπαρχει πιεση. Αλλιως δεν εισαι μεγαλη ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Παρ 18 Σεπ 2015, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι η δουλειά ενός συλλόγου να αναπτύξει τέτοιες άμυνες. Επικοινωνιακές κι ουσιαστικές
Τι πρόβλημα δημιούργεί ο κόσμος, δεν καταλαβαίνω.
Μια χαρά υπομονή κάνει και θα κάνει.
αλλά δεν αλλάζει την κριτική παιχνίδι με παιχνίδι.
Τι πρόβλημα δημιούργεί ο κόσμος, δεν καταλαβαίνω.
Μια χαρά υπομονή κάνει και θα κάνει.
Εννοείται κριτική απ την πρώτη στιγμή. Η κριτική και τα ανάλογα ελαφρυντικά πρέπει να γίνονται απ τη πρώτη σιτγμή και παιχνίδι με παιχνίδι. Όπως φαίνεται ότι ο Ζάϊρο ''το χει'' ανεξάρτητα του ότι είναι αρχή ακόμα, έτσι φαίνεται ότι ο Γκάρι κι ο Σάμπο πχ, δεν το χουν. Να λέμε ότι το χουν αλλά το χασαν και κάπου εδώ είναι, κάτω απ τον καναπέ ξέρω γω, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Κάποιοι μπορεί όντως να το χασαν στο καινούργιο περιβάλλονGiorgosAtha έγραψε:Τι πάει να πει που αγωνιζόταν?
Ο Vieirinha είχε βγει MVP του Euro του, φίλε μου και τον είχε η Porto που είχε 100 παίχτες ξέρω γω
δεν ήταν από κανένα χωριό που έτυχε να κληρωθούμε μαζί του.
Σιγά μην πίστευε η CSKA τον Οliseh, για να μας τον φορτώσουν ένα μύριο το έκαναν που γι αυτούς, στην τελική δεν είναι τίποτα. Τι πάμε να συγκρίνουμε.
Ε ναι κι ο Berbatov θα έπαιζε στον Πανσεραϊκο....
αλλά δεν αλλάζει την κριτική παιχνίδι με παιχνίδι.
Το «τριετές πρότζεκτ» χτίζει (και ελπίζει να μήν γκρεμίζει) για τρία χρόνια. Αν ήταν αλλιώς, θα λεγόταν «δίμηνο πρότζεκτ». Μπορείς να βλέπεις πράγματα σε όλη τη διάρκεια της τριετίας και - ναι - να ασκείς και κριτική, αλλά πάντα με γνώμονα την υπομονή για τη δουλειά που γίνεται.Φοίνικας έγραψε: εγώ λέω, το πως θα βγούμε από αυτούς τους δύο μήνες, θα σηματοδοτήσει όλο το <<τριετές πρότζεκτ>>.
Και το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς, λυπάμαι που το λέω, δεν νομίζω να φανεί τόσο σύντομα. Πιστεύω στη δουλειά, δεν πιστεύω στα θαύματα. Αν όλα πάνε καλά, περιμένω να δω κάτι όμορφο από Μάρτη. Το ξέρω ότι είναι μεγάλο το διάστημα (και δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε θα χάνουμε παντού ή ότι θα παίζουμε μονίμως άθλια), αλλά 10+ μεταγραφές σε σύνολο 25, νομίζω ότι χρειάζονται καιρό. Και ευτυχώς που οι περισσότεροι είναι νεαροί (και ο 35άρης μας τρομερά ευφυής), που μπορούν αν αφομοιώσουν πράγματα πιο εύκολα, αλλιώς θα έλεγα «από του χρόνου και βλέπουμε».Φοίνικας έγραψε: Περιμένω να δω, με τεράστια προσμονή κι ελπίδα
την αρχή μιας ομάδας που απ τον Οκτώβριο-Νοέμβριο μέσα στο χαμό θα μασάει σίδερα.
GiorgosAtha έγραψε:Κανείς δεν λέει παράλογα πράγματα... ο καθένας σχολιάζει από την δικιά του οπτική γωνία. Γι αυτό γίνετε κουβέντα.
Κριτικη ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει δηλαδη εξαγωγη των πρωτων συμπερασματων.Το κραξιμο ειναι παραλογο οπως με τον Ολσεν που ευτυχως προσαρμοστηκε πιο γρηγορα απ οτι τον περιμενα.
Ασε μας εμας παρολο που ειμαστε κι εμεις κομματι του οργανισμου που λεγεται ομαδα.Η ιδια η ομαδα θα αντεξει πιστευεις απανωτα στραβοπατηματα;Περα απ το κακο που θα εκαναν στον χαρακτηρα της ομαδας ο οποιος τωρα χτιζεται,στο εσωτερικο της δεν αρχιζε να υπαρχει αμφισβητηση;
Εγώ εννοώ την αρχή όλου αυτού, αν εσύ με τον Μάρτη σηματοδοτείς την αρχή, δεν νομίζω ότι μας παίρνει.stephanos έγραψε:Το «τριετές πρότζεκτ» χτίζει (και ελπίζει να μήν γκρεμίζει) για τρία χρόνια. Αν ήταν αλλιώς, θα λεγόταν «δίμηνο πρότζεκτ». Μπορείς να βλέπεις πράγματα σε όλη τη διάρκεια της τριετίας και - ναι - να ασκείς και κριτική, αλλά πάντα με γνώμονα την υπομονή για τη δουλειά που γίνεται.Φοίνικας έγραψε: εγώ λέω, το πως θα βγούμε από αυτούς τους δύο μήνες, θα σηματοδοτήσει όλο το <<τριετές πρότζεκτ>>.
Για τελευταία φορά:Φοίνικας έγραψε:
Ακολουθεί το πιο δύσκολο πρόγραμμα που θυμάμαι.
κούλα εντός
σπανό εκτός
γερμανοί εντός
μουνιά εντός
γρια (θα μας ζαλίσουν τον έρωτα) εκτός
ρώσοι εντός
βάζελοι εντός
γκαμπάλα εντός
αστέρας εκτός
ρώσσους εκτός
εγώ λέω, το πως θα βγούμε από αυτούς τους δύο μήνες, θα σηματοδοτήσει όλο το <<τριετές πρότζεκτ>>.
Δεν θα έπρεπε να συμβεί, αλλά στο περιβάλλον που υπάρχει και ζει η ομάδα αυτό θα συμβεί.
Από εδώ και στο εξής η πίεση απ έξω προς τα μέσα θα είναι τεράστια.
Δεν είναι τόσο το αγωνιστικό ζήτημα, όσο ποιές ασφαλιστικές δικλείδες έχει αναπτύξει ο σύλλογος
για να αποροφηθούν οι κραδασμοί.
Και όχι, οι επικλήσεις για φεεετα, κασέρια και μετσοβόνε κι ο ένας ξέρει κι ο άλλος ξέρει
κι ο τρίτος περπατάει πάνω στο νερό, δεν είναι αρκετές. Περιμένω να δω, με τεράστια προσμονή κι ελπίδα
την αρχή μιας ομάδας που απ τον Οκτώβριο-Νοέμβριο μέσα στο χαμό θα μασάει σίδερα.Και το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς, λυπάμαι που το λέω, δεν νομίζω να φανεί τόσο σύντομα. Πιστεύω στη δουλειά, δεν πιστεύω στα θαύματα. Αν όλα πάνε καλά, περιμένω να δω κάτι όμορφο από Μάρτη. Το ξέρω ότι είναι μεγάλο το διάστημα (και δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε θα χάνουμε παντού ή ότι θα παίζουμε μονίμως άθλια), αλλά 10+ μεταγραφές σε σύνολο 25, νομίζω ότι χρειάζονται καιρό. Και ευτυχώς που οι περισσότεροι είναι νεαροί (και ο 35άρης μας τρομερά ευφυής), που μπορούν αν αφομοιώσουν πράγματα πιο εύκολα, αλλιώς θα έλεγα «από του χρόνου και βλέπουμε».Φοίνικας έγραψε: Περιμένω να δω, με τεράστια προσμονή κι ελπίδα
την αρχή μιας ομάδας που απ τον Οκτώβριο-Νοέμβριο μέσα στο χαμό θα μασάει σίδερα.
Προσωπικά, είμαι διατεθειμένος να περιμένω όσο χρειαστεί αρκεί να βλέπω αγωνιστική πρόοδο κάθε φορά που παίζουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
Έλα, δικό σου:Φοίνικας έγραψε:Εγώ εννοώ την αρχή όλου αυτού, αν εσύ με τον Μάρτη σηματοδοτείς την αρχή
Κάτσε να το μεγαλώσω λίγο κι εγώ:Φοίνικας έγραψε:Δεν ξέρω τι διάβασες. Μάλλον αυτό που ήθελες.
Ξαναδιάβασε το πως είναι γραμμένο. Δεν είναι σε κώδικα, τα πιο απλά ελληνικά είναι.
Διαπίστωση κάνεις εσύ, διαπίστωση κάνω κι εγώ. Δεν κρίνω εσένα, κρίνω την άποψη «το δίμηνο σηματοδοτεί μπλα μπλα στο περιβάλλον που ζει η ομάδα». Μπορεί να γίνει έτσι, μπορεί και όχι, εγώ πάντως διαφωνώ με αυτό.stephanos έγραψε: Και το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς, λυπάμαι που το λέω, δεν νομίζω να φανεί τόσο σύντομα. Πιστεύω στη δουλειά, δεν πιστεύω στα θαύματα. Αν όλα πάνε καλά, περιμένω να δω κάτι όμορφο από Μάρτη. Το ξέρω ότι είναι μεγάλο το διάστημα (και δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε θα χάνουμε παντού ή ότι θα παίζουμε μονίμως άθλια), αλλά 10+ μεταγραφές σε σύνολο 25, νομίζω ότι χρειάζονται καιρό. Και ευτυχώς που οι περισσότεροι είναι νεαροί (και ο 35άρης μας τρομερά ευφυής), που μπορούν αν αφομοιώσουν πράγματα πιο εύκολα, αλλιώς θα έλεγα «από του χρόνου και βλέπουμε».
Φίλοι;
- kataramenos5
Και δηλαδη γιατι θα πρεπει ντε και καλα ο ΠΑΟΚ να καταφερει να κανει ομαδα,να παρει τιτλους εντος 3,5,12,36 μηνών?Επειδη ειναι η ομαδα που αγαπάμε?Υπαρχουν δεκαδες ομαδες ανα τον κοσμο που εχουν τα ιδια πανω κατω συστατικα(Προεδρο χοσαδα,λαο,ΤΔ εμπειρο) που δε καταφέρνουν τιποτα ή τα καταφερνουν μετα απο ΠΟΛΥΥΥ καιρο.K_geo έγραψε: αν κανεις περιμενει μεσα σε αυτο το τριμηνο, με αυτο το προγραμμα, να δει ομαδα ΕΤΟΙΜΗ τοτε καλυτερα να κανει τη χαρη στον εαυτο του (και εμας) και να μην δει καθολου. η στηριξη ειναι αλλο θεμα. μπορεις να γυρισεις την πλατη και να φωναζεις ΠΑΟΚ. έτσι θα εισαι καλυμμένος.
:ugeek:
Ποσο καιρο εκανε η Τσελσι να δει επιτυχίες,η Σιτυ?Ποσα φραγκα πεσανε εκει ?Αναλογικα πιασανε τοπο,φεραν αυτα που περιμεναν οι φιλαθλοι τους?Θυμηθείτε λιγο και τι επαθε η Ανζι με τον Κεριμοφ .Τιποτα δε μπορει να σου εγγυηθει οσα λεφτα κι αν ριξεις οτι θα κανεις ομαδα και δη ομαδα που θα σαρωνει.Της περισσότερες φορες συμβαινει το αντίθετο.
Για αυτο λεω παρτε το αλλιώς,ζουμε ωραιες στιγμες με πολυ καλες προοπτικές που δεν ειχαμε δει ποτε πριν στην ποδοσφαιρικη ομάδα.Μπορει να πετυχουμε μπορει η να καταρεύσουμε κι εμεις αλλα οπως και να χει εγω μεχρι τοτε θα το απολαύσω.

Για ποιό λόγο κάνεις τα quote; Κατάλαβα τι είπες.
Δεν είχα την εντύπωση ότι πρέπει να το κάνω κάτι τόσο νιανια αλλά θα το ξαναπροσπαθήσω.
Σε περίπτωση στραβώματος σ αυτό το δίμηνο, δεν έχω πειστεί ότι η ομάδα, σαν λειτουργία
έχει αναπτύξει τις δικλείδες εκείνες που θα της επιτρέπουν να περάσει αυτό το διάστημα αναίμακτα.
Μακάρι να το έχει κάνει.
Δηλαδή, μπορεί, ΜΠΟΡΕΙ, μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή ξέρω γω.
Δεν λέω πως κάτι τέτοιο θα συμβεί. Δεν λέω πως θέλω να συμβεί. Λέω πως είναι μια πιθανότητα αν όλα στραβώσουν.
Αυτό που λέω, είναι ότι ΔΕΝ, ΔΕΝ, θα έπρεπε να είναι έτσι ακόμα κι αν στραβώσουν και θα πρέπει το πλάνο να τρέξει ως το τέλος του.
Το ζήτημα όμως αυτό, είναι του συλλόγου 100%, δεν είναι των οπαδών, των ραδιοφώνων η δεν ξέρω γω ποιου άλλου.
Αν η διοίκηση του ΠΑΟΚ δείξει ατσάλινη θέληση σε ένα πιθανό στράβωμα κι έμπρακτη στήριξη, θα τουμπεκιαστούν όλοι θέλοντας και μη.
Στόχος του ΠΑΟΚ για φέτος είναι η τοπ-τριάδα στο πρωτάθλημα, όπως είπε ο Άρνεσεν.
Εγώ δεν το βλέπω, αλλά ποιός είμαι εγώ μπροστά στον Άρνεσεν.
Λες πως, αν όλα πάνε καλά, περιμένεις να δει κάτι όμορφο (την αρχή δηλαδή όλου αυτού, τον πρώτο τρύγο που λένε) κατά τον Μάρτη. Το πουλάκι φοβάμαι (δεν διαπιστωνώ) ότι (καθαρά βαθμολογικά) θα χει πετάξει μέχρι τότε.
Είναι τέτοιο το κωλοπρωτάθλημά μας, που είμαστε ήδη πίσω!
Αν δεν κάνω λάθος, ο Άρνεσεν είχε πει, ότι η ομάδα θα μπορεί να κριθεί Οκτώβριο-Νοέμβριο. Δεν το λέω με σιγουριά, έτσι θυμάμαι. Αν κάνω λάθος το παίρνω πίσω, ξέχασε ότι το είπα.
Δεν θα την κρίνω προφανώς σαν ένα προϊόν που έχει τελειώσει, αλλά θέλω να δω περισσότερα ΠΑΟΚ-Μπρόντι
παρά Καμπάλα-ΠΑΟΚ και θέλω να τα δω, επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, μέσα στον κακό χαμό αυτού του διμήνου κι οφείλει να είναι ανταγωνιστικός και ας παίζει με την Κ20 και προπονητή τον Φρίγκερ.
Δεν είχα την εντύπωση ότι πρέπει να το κάνω κάτι τόσο νιανια αλλά θα το ξαναπροσπαθήσω.
Σε περίπτωση στραβώματος σ αυτό το δίμηνο, δεν έχω πειστεί ότι η ομάδα, σαν λειτουργία
έχει αναπτύξει τις δικλείδες εκείνες που θα της επιτρέπουν να περάσει αυτό το διάστημα αναίμακτα.
Μακάρι να το έχει κάνει.
Δηλαδή, μπορεί, ΜΠΟΡΕΙ, μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή ξέρω γω.
Δεν λέω πως κάτι τέτοιο θα συμβεί. Δεν λέω πως θέλω να συμβεί. Λέω πως είναι μια πιθανότητα αν όλα στραβώσουν.
Αυτό που λέω, είναι ότι ΔΕΝ, ΔΕΝ, θα έπρεπε να είναι έτσι ακόμα κι αν στραβώσουν και θα πρέπει το πλάνο να τρέξει ως το τέλος του.
Το ζήτημα όμως αυτό, είναι του συλλόγου 100%, δεν είναι των οπαδών, των ραδιοφώνων η δεν ξέρω γω ποιου άλλου.
Αν η διοίκηση του ΠΑΟΚ δείξει ατσάλινη θέληση σε ένα πιθανό στράβωμα κι έμπρακτη στήριξη, θα τουμπεκιαστούν όλοι θέλοντας και μη.
Στόχος του ΠΑΟΚ για φέτος είναι η τοπ-τριάδα στο πρωτάθλημα, όπως είπε ο Άρνεσεν.
Εγώ δεν το βλέπω, αλλά ποιός είμαι εγώ μπροστά στον Άρνεσεν.
Λες πως, αν όλα πάνε καλά, περιμένεις να δει κάτι όμορφο (την αρχή δηλαδή όλου αυτού, τον πρώτο τρύγο που λένε) κατά τον Μάρτη. Το πουλάκι φοβάμαι (δεν διαπιστωνώ) ότι (καθαρά βαθμολογικά) θα χει πετάξει μέχρι τότε.
Είναι τέτοιο το κωλοπρωτάθλημά μας, που είμαστε ήδη πίσω!
Αν δεν κάνω λάθος, ο Άρνεσεν είχε πει, ότι η ομάδα θα μπορεί να κριθεί Οκτώβριο-Νοέμβριο. Δεν το λέω με σιγουριά, έτσι θυμάμαι. Αν κάνω λάθος το παίρνω πίσω, ξέχασε ότι το είπα.
Δεν θα την κρίνω προφανώς σαν ένα προϊόν που έχει τελειώσει, αλλά θέλω να δω περισσότερα ΠΑΟΚ-Μπρόντι
παρά Καμπάλα-ΠΑΟΚ και θέλω να τα δω, επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, μέσα στον κακό χαμό αυτού του διμήνου κι οφείλει να είναι ανταγωνιστικός και ας παίζει με την Κ20 και προπονητή τον Φρίγκερ.
- ΑποστόληςΑ
Αν o Tudor επιμείνει στο 3-5-2 νομίζω ότι ο Μακ πρέπει να παίζει αριστερά,να ανοίγει χώρους και να πασάρει προς τα δύο φορ (δύο από τους Αθανασιάδης, Berbatoc και Jairo) οι οποίοι θα αναλάβουν το βάρος τους εκτελεστικού κομματιού της επίθεσης. Στο κέντρο αναμένουμε την επάνοδο των Cimirot, Antonis και Χαρίση που θα ξεκουράσουν λίγο τους Τζιόλη (κυρίως) Kace και Sabo, ενώ περιμένω να δω τι ρόλο θα βρει να παίξει ο Golasa.
Ο Πέλκας αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιον αντικαταστάτη. Ίσως να μπορεί να παίξει τη θέση ο Μυστακίδης, αλλά πρέπει να δοκιμαστεί. Ενδεχομένως να δοκιμαστεί εκεί και ο Golasa. Θα δούμε. Στην επίθεση ελπίζω να δω περισσότερα πράγματα από τους Rodrgues, Jairo.
Ο Πέλκας αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιον αντικαταστάτη. Ίσως να μπορεί να παίξει τη θέση ο Μυστακίδης, αλλά πρέπει να δοκιμαστεί. Ενδεχομένως να δοκιμαστεί εκεί και ο Golasa. Θα δούμε. Στην επίθεση ελπίζω να δω περισσότερα πράγματα από τους Rodrgues, Jairo.
Αν, Αν, ΑΝ θελει κανείς να δει περισσότερα ΠΑΟΚ-μπροντμπυ παρα καμπάλα-ΠΑΟΚ, τοτε θα πρέπει να κατανοήσει, κατανοήσει, ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ότι η ομάδα θέλει χρόνο και οχι, οχι, ΟΧΙ στην πρώτη "στραβή" να αρχίζουν οι αφορισμοί και τα παλτό ο ένας,
παλτό ο άλλος, παλτό ο τρίτος ο πιο μεγάλος.
Δεν νομίζω ότι είναι πιο πολύπλοκο απο αυτό το τόσο απλό...
λεω εγώ τώρα με το φτωχό πλην τίμιο μυαλό μου...
παλτό ο άλλος, παλτό ο τρίτος ο πιο μεγάλος.
Δεν νομίζω ότι είναι πιο πολύπλοκο απο αυτό το τόσο απλό...
λεω εγώ τώρα με το φτωχό πλην τίμιο μυαλό μου...
Τα ΠΑΛΤΑ που είναι να μείνουν ΠΑΛΤΑ
ότι και να παίξει η ομάδα λιγο ως καθόλου θα αλλάξουν.
Μην μπερδεύεις τα πράγματα.
Κανένας δεν αφόρησε κανένα, απλά η κριτική γίνεται σε κάθε ματς.
Ο ΠΑΟΚ υποχρεούται να κάνει ομάδα σε συνθήκες πρωταθλητισμού, όχι σε συνθήκες θερμοκηπίου.
Αυτή είναι η μοίρα του, τι να κάνουμε.
Αν υπάρχει ένας παίχτης που περιφέρεται ασκόπως σε 1,2,3 ματς στη σειρά, αρχίζει και μυρίζει παλτουδιά.
Να συμμαζευτεί ο Σάμπο κι ο κάθε Σάμπο ν αρχίσει να δείχνει κάτι κι εμείς εδώ είμαστε να κωλοτουμπιάσουμε.
ότι και να παίξει η ομάδα λιγο ως καθόλου θα αλλάξουν.
Μην μπερδεύεις τα πράγματα.
Κανένας δεν αφόρησε κανένα, απλά η κριτική γίνεται σε κάθε ματς.
Ο ΠΑΟΚ υποχρεούται να κάνει ομάδα σε συνθήκες πρωταθλητισμού, όχι σε συνθήκες θερμοκηπίου.
Αυτή είναι η μοίρα του, τι να κάνουμε.
Αν υπάρχει ένας παίχτης που περιφέρεται ασκόπως σε 1,2,3 ματς στη σειρά, αρχίζει και μυρίζει παλτουδιά.
Να συμμαζευτεί ο Σάμπο κι ο κάθε Σάμπο ν αρχίσει να δείχνει κάτι κι εμείς εδώ είμαστε να κωλοτουμπιάσουμε.