31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
πας και κοπανας ετσι τον Ντοντο ενω εχεις κιτρινη;μετα ο κοσμος ειναι περιεργος που σε κραζει..
- Black&White
RoMaN έγραψε:Όντως, εκεί γέλασα...Sera4 έγραψε:λυθηκα στα γελια με τη φαση του δευτερου ημιχρονου που γλυτωνει τη δευτερη κιτρινη κανοντας 3 προπαθειες για να πετυχει τη μπαλα...η πρωτη κλωτσια στο υψος του κεφαλιου του αντιπαλου (εμμεσο) η δευτερη στον ιδιο τον αντιπαλο (δεν εδωσε τπτ) και στην τριτη αποπειρα τη βγαζει ο αντιπαλος εξω...και τελικα μας εδωσε και το πλαγιο![]()
![]()
![]()
Ξέχασες να πεις ότι τον έσπρωξε κιόλας στο τέλος !

Γι'αυτό γουστάρω Τζαβέλλα. Μόνο αυτός και ο Γκαρσία τα κάνουν(έκαναν) αυτά.
Θα το πω και εδώ
Σύμφωνα με το whoscored ( http://www.whoscored.com/Matches/101819 ... aloniki-FC ) ήταν ο καλύτερος μας παίχτης
Δεν είναι προφανώς απόλυτες οι βαθμολογίες, αλλά τουλάχιστον ενδεικτικές ρε παιδιά
Εμένα μου φάνηκε μια χαρά αμυντικά ειδικά. Από την πλευρά του νομίζω είχαμε μόλις μια ευκαιρία, μια σέντρα που δε θυμάμαι καν αν είχε αυτός τον παίχτη
Στο τέλος είχε αρκετές λάθος πάσες
Σύμφωνα με το whoscored ( http://www.whoscored.com/Matches/101819 ... aloniki-FC ) ήταν ο καλύτερος μας παίχτης
Δεν είναι προφανώς απόλυτες οι βαθμολογίες, αλλά τουλάχιστον ενδεικτικές ρε παιδιά
Εμένα μου φάνηκε μια χαρά αμυντικά ειδικά. Από την πλευρά του νομίζω είχαμε μόλις μια ευκαιρία, μια σέντρα που δε θυμάμαι καν αν είχε αυτός τον παίχτη
Στο τέλος είχε αρκετές λάθος πάσες
Σύμφωνα με το ίδιο αυτό σύστημα η Γκαμπάλα ήταν καλύτερη του ΠΑΟΚ ( 6.96 με 6.81 ) παρότι σε όλα τα στατιστικά υπερτερεί ο ΠΑΟΚ.
- john4serres

σας θυμιζει κατι ο σεντερ μπακ Φόρρεν της Μολντε ( Φενερμπαχτσε 1-3 Μολντε ) ?
Εμενα ναι. Ηθελε να τον φερει ο Αρνεσεν.
Καλος αμυντικος , διεθνης με Νορβηγια.
λογικό αν κρίνεις απο την αξία των παιχτών και την "υπέρβαση" που έκαναν για να πάρουν αποτέλεσμα.spyretto έγραψε:Σύμφωνα με το ίδιο αυτό σύστημα η Γκαμπάλα ήταν καλύτερη του ΠΑΟΚ ( 6.96 με 6.81 ) παρότι σε όλα τα στατιστικά υπερτερεί ο ΠΑΟΚ.

- Μπαρκαρούτσος
john4serres έγραψε:![]()
Sofa score... Εντάξει, καναπεδάκηδες κι αυτοί ξέρω 'γώ σαν κι εμάς να 'ούμε, συμφωνώ!
- Trilofiotis
Μπράβο Τζαβέλα.
Μπορεί να μη σε γουστάρει αρκετός κόσμος, αλλά εγώ δε βλέπω κάναν άλλο σε καμιά 11άδα του Europa ΠΟΥΘΕΝΆ να διαφημίζει το δικέφαλο, εκτός από εσένα. Ήσουν όντως πολύ καλός και αν και θεωρώ ότι ο Costa ήταν λίγο καλύτερος, μπράβο για τη καλή δουλειά.
Η αλήθεια είναι ότι από αριστερά δεν είχαμε προβλήματα και οι μεγάλες φάσεις που δεχτήκαμε ήταν κατά βάση από την άλλη. Μάλιστα από την άλλη ήταν ο Κίτσου που έπαιζε ΠΟΛΎ πιο πίσω απ ότι ο Γκάρυ.
Μπορεί να μη σε γουστάρει αρκετός κόσμος, αλλά εγώ δε βλέπω κάναν άλλο σε καμιά 11άδα του Europa ΠΟΥΘΕΝΆ να διαφημίζει το δικέφαλο, εκτός από εσένα. Ήσουν όντως πολύ καλός και αν και θεωρώ ότι ο Costa ήταν λίγο καλύτερος, μπράβο για τη καλή δουλειά.
Η αλήθεια είναι ότι από αριστερά δεν είχαμε προβλήματα και οι μεγάλες φάσεις που δεχτήκαμε ήταν κατά βάση από την άλλη. Μάλιστα από την άλλη ήταν ο Κίτσου που έπαιζε ΠΟΛΎ πιο πίσω απ ότι ο Γκάρυ.
Όταν προσφέρει Θά το λέμε πέρα από συμπαθειες
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
είναι κωλόπαιδο ο Ντοντό αφού!παοκαρα23 έγραψε:πας και κοπανας ετσι τον Ντοντο ενω εχεις κιτρινη;μετα ο κοσμος ειναι περιεργος που σε κραζει..

Αφού δεν στοίχισαν αυτά που έκανε στην ομάδα όλα καλα. Να είναι πιο προσεκτικός στα ντέρμπι που έρχονται.