Στο δέ Καραϊσκάκης, θα ακούει την ντουντούκα.PAOKhead έγραψε: Μπορεί τα γήπεδα να είναι όντως χάλια, αλλά τουλάχιστον ο ανθρωπος επιτέλους θα ακούει φωνές οπαδών και όχι τον ήχο από τα πατατάκια και τα ποπ κορν
10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Επειδή έκλεισε το τόπικ του αγώνα (και επειδή κατέβηκε πολύ το παρόν θέμα
), το μεταφέρω εδώ:

-
PAOKhead
Δεν ειναι ντουντουκα ρε κακοπιστε, απλα ειναι ηχοσυστημα υψηλης ευκρινειας για ηχους στο ακουστικο φασμα των προβατων. Αμεσως να υποβαθμισεις την επενδυση...
Αλλα που να καταλαβεις εσυ απο τετοια με τον Ποντιο που εχει καβουρια στις τσεπες και φερνει κατι Βουλγαρους που δεν εχουν παρει ουτε ενα τζαμπιο λιγκ
Αλλα που να καταλαβεις εσυ απο τετοια με τον Ποντιο που εχει καβουρια στις τσεπες και φερνει κατι Βουλγαρους που δεν εχουν παρει ουτε ενα τζαμπιο λιγκ
- kataramenos5
Μαλλον τα βοσκοτοπια του χωριου του θυμηθηκε.back in black έγραψε:Ενα πολιτισμικό σοκ απο το γήπεδο, δεν μπορεί, θα το έπαθε. Μάλλον θα θυμήθηκε το ποδοσφαιρικό του ξεκίνημα στα γήπεδα της Βουλγαρίας.
Μα τι σας κανει και σας μαγευει δε μπορω να καταλαβω.Μπαναρετε τον επιτελους.pilotos έγραψε: Δε σε προσβάλλω!!
Μου αρέσει ο χαρακτήρας σου μέσα στο φόρουμ!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- kataramenos5
Ντάξει, και μεις αν γίνουμε, θα κάνουμε μια χάρη στον καταραμένοMANIAKOS έγραψε:Κάντε το καταραμένο μοντ να μου ρίξει ενα μπαν
- kataramenos5
Εσύ καλά τους την δίνεις, αλλά αυτοί δεν σε παίζουν....
pgetsos έγραψε:Ντάξει, και μεις αν γίνουμε, θα κάνουμε μια χάρη στον καταραμένοMANIAKOS έγραψε:Κάντε το καταραμένο μοντ να μου ρίξει ενα μπαν
Ο Μπέρμπα σημερα εδειξε σε μερικές φασεις και περπατώντας οτι αν το χεις ποσο απλα ειναι τα πραγματα
Σιγουρα θα απογοητεύτηκε απο το επίπεδο των συμπαικτών ομως
όταν ο Δημήτριος δέσει με την ομάδα θα δούμε Τεράστιο ποδόσφαιρο. και ναι, για αυτό παίζω και το αβαταρ μου. το τραίνο. 
-
Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σα τη μύγα μες στο γάλα και σα τη κουρούνα μες στο χιόνι ήταν σήμερα. Κακώς που δε μπήκε νωρίτερα το έβλεπα το έργο πως θα πήγαινε. Βασικός στο επόμενο με την κουλη
-
mbison