Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 16/11 19:00 Προβλέψεις & σχόλια
- costacurtaG4
...
ΘΕΛΩ ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ...
ΜΠΟΡΩ????????
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΜΠΟΡΩ????????
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Re: ...
DimisK έγραψε:costacurtaG4 έγραψε:Εγώ γιατί θα γούσταρα πολύ νίκη του ΠΑΟΚ με πεναλτυ με αμφισβητούμενο πέναλτι βουτιά του Μπακαγιόκο στο 93'...
Έτσι για να βγάλουμε γούστα!!!
Όλη την εβδομάδα να ακούμε πως αδικήθηκε ο Ο.Σ.Φ.Π.Γ. και να πεθαίνουμε στα γέλια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν συμβεί αυτό τότε θα έχει αλλάξει ο ρους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πιο εύκολο είναι να βγει ο Θρασύβουλος Champions League και να το κατακτήσει...
απαιχτοι!!!!!!!!

novito έγραψε:αχά ... γι αυτό είναι εξαφανισμένος όλη μέρα ο έτερος φιλόσοφος Πλατωνούλης....DimisK έγραψε:Αργησα γιατί είχα πάει εκδρομή!![]()
![]()
Μπα...βγηκε κιολας βρωμα??? Χεχεχεχεχε...
Παντως περασαμε ομορφα με το Δημητρη Νοβιτουλη μου... Καλο φαγητο, ποτακι, τσιλιμπουρδισματα...ηταν απλα υπεροχα...
Δε πιστευω να ζηλεψες???? Οχι εσυ!!!!
Αλλα θα έγραφα , μετά από αυτά που διαβάζω αλλα θα γράψω.
το κακό είναι ότι μέσα στο καραϊσκάκη ο osfp μπορεί με τους γκαλέτι,μπελούτσι,λέτο, diogo, κοβάσεβιτς, στολτίδη και τι ταχύτητα ανάπτυξης που του δίνει η έδρα του vα διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. το καλο είναι ότι αυτή η ομάδα μοιάζει πια γερασμένη και κορεσμένη.
φοβάμαι πολύ το mismatch στον αέρα του κοβάσεβιτς με τους μαλεζά-κοντρέρας. αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να ρισκάρει με το marcos antonio αν και είμαι σίγουρος ότι δε θα το κάνει
οι λάκης και κωνσταντινίδης είναι πολύ χρήσιμοι στο παιχνίδι αυτό ιδιαιτερα σαν αλλαγές προς το τέλος. η απόδοση του veron στο κέντρο θα είναι πολύ σημαντική. αν κρατήσει τις δυνάμεις του ως το τέλος και καταφέρει να βγάλει τις μπαλιές (πάρτο βάλτο) στο μούσλι τότε μπορούμε και το διπλό
το κακό είναι ότι μέσα στο καραϊσκάκη ο osfp μπορεί με τους γκαλέτι,μπελούτσι,λέτο, diogo, κοβάσεβιτς, στολτίδη και τι ταχύτητα ανάπτυξης που του δίνει η έδρα του vα διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. το καλο είναι ότι αυτή η ομάδα μοιάζει πια γερασμένη και κορεσμένη.
φοβάμαι πολύ το mismatch στον αέρα του κοβάσεβιτς με τους μαλεζά-κοντρέρας. αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να ρισκάρει με το marcos antonio αν και είμαι σίγουρος ότι δε θα το κάνει
οι λάκης και κωνσταντινίδης είναι πολύ χρήσιμοι στο παιχνίδι αυτό ιδιαιτερα σαν αλλαγές προς το τέλος. η απόδοση του veron στο κέντρο θα είναι πολύ σημαντική. αν κρατήσει τις δυνάμεις του ως το τέλος και καταφέρει να βγάλει τις μπαλιές (πάρτο βάλτο) στο μούσλι τότε μπορούμε και το διπλό
Betbond έγραψε:Γιατί αδελφέ, αμφιβάλεις ότι αν τους χώσουμε ένα γκολ στο 88' (αλά Χάιμπουρι αν έχεις την ηλικία και θυμάσαι...) νομίζεις οτι δεν θα σηκωθούν όρθιοι και οι βάζελοι για να πανηγυρίσουν;
Θυμαμαι πολυ καλα αδελφε και ειμαι σιγουρος οτι οχι μονο οι βαζελοι θα πανηγυρισουν αλλα και πολλοι αλλοι...
Ειμαστε ακομη στην αρχη και τα καλυττερα ερχονται...ειναι τοσο ομορφο να εχεις ενα οραμα και να το βλεπεις να γινετε σιγα σιγα πραγματικοτητα!!!!!
- Akis o skoulikofagos
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Βρε και 0-1 να ερθει δεν μας χαλαει καθολου..Βασικα παιδες, ουτε το Χ πρεπει να μας χαλαει. Και με το Χ ευχαριστημενοι πρεπει να ειμαστε. Παλι πρωτοι θα ειμαστε μαζι με τον γαβρο. Τα επομενα 5 παιχνιδια θα τα παρουμε "ανετα" οποτε δεν θα εχουμε κανενα προβλημα.
Thx, Admin Team
Βρε και 0-1 να ερθει δεν μας χαλαει καθολου..Βασικα παιδες, ουτε το Χ πρεπει να μας χαλαει. Και με το Χ ευχαριστημενοι πρεπει να ειμαστε. Παλι πρωτοι θα ειμαστε μαζι με τον γαβρο. Τα επομενα 5 παιχνιδια θα τα παρουμε "ανετα" οποτε δεν θα εχουμε κανενα προβλημα.
επειδη εισαι παοκ και εισαι κ στη δευτερη θεση,πας εκει μεσα στους αχωνευτους για τη νικη..για να δηλωσεις το παρον σου..
πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι εκπροσωπουμε εναν πρωταθλητη λαο και πρεπει να αρχισουμε να πιστευουμε στην ομαδα αλλα και με την ψυχολογια μας να τη σπρωξουμε..
τωρα εννοειται πως και η ισοπαλια ειναι καλο αποτελεσμα,αλλα μετα τον αγωνα αυτο!
πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι εκπροσωπουμε εναν πρωταθλητη λαο και πρεπει να αρχισουμε να πιστευουμε στην ομαδα αλλα και με την ψυχολογια μας να τη σπρωξουμε..
τωρα εννοειται πως και η ισοπαλια ειναι καλο αποτελεσμα,αλλα μετα τον αγωνα αυτο!
- Mantzarioti
Λοιπό μάγκες έχω δυο σενάρια να σας προτείνω, η μια συντριβή όπως στης σέρρες θυμηθείτε την εξάρα του gay τότες...διαφορετικά θα πρότεινα να γίνει κάτι που δεν αρμόζει στην φιλοσοφία του Παοκτσή επειδή έχουμε μάθει να μας αδικούν και να πολεμάμε, απλά για μια εκδίκηση ειδικά για τα τελευταία χρονια των σφαγών σε mats με τους γαύρους... λέμε τώρα να μπαίνει μες στην μικρή περιοχή ο mouslimovic και να κάνει επιθετικό φάουλ που να είναι για κίτρινη κάρτα (μην πω κόκκινη θα πάει πολύ) και να βαρέσει αυτό ο conceicao (ειρωνεία) και αυτός να το χάσει!!! καθώς όμως η μπάλα μονο αποκρούστηκε από τον νικοπολίδη τρέχει και την παίρνει την μπάλα με τα δυο χερια ο sergio και μπαίνει σε στιλ rugby μες στο πλεκτό με την μπάλα ... και όλα αυτά στο 90´+ 9 λεπτό τον καθυστερήσεων που και φυσικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να κρατήσει ο διαιτητής 0:1 και κορυφή η ΠΑΟΚA’ΡΑ.... Αυτό θα ήταν ένα πολύ καλο σενάριο για να εκδικηθεί το κάρβουνο που έχω κάψει για αυτά τα λαμόγια και δεν μπορούσα καν να αντιδράσω κιόλας με την τόσοι τους καφρίλα!!!
πω πω μονο εγώ και ο φώσκολος!!!!
πω πω μονο εγώ και ο φώσκολος!!!!

λοιπον χαλκιας τερμα,μαλεζας,κοντρερας στοπερ,σναουτσνερ δεξια,δαρλα αριστερα,κεντρο βερον-γκαρσια,αριστερα σερχιο,δεξια αραμπατζη,ιβιτς πισω απο τον μουσλιμοβιτς κ παμε να παρουμε πρωτα το χ που θα ναι παρα πολυ καλο αποτελεσμα..πιεση για 90 λεπτα ψηλα κ παμε με τσαμπουκα στο τηγανι..αν παει κοσμος στην τελευταια προπονηση ειμαι μεσα,θεωρω πως πρεπει να γινει για να τους πορωσουμε..πιστευω πως θα μας @αμησει η διαιτησια και μονος τροπος για διπλο ειναι να κρατησουμε το 0 κ να τους το καρφωσουμε στο τελος για να μην προλαβει να κανει οργια ο διαιτητης
υγ:ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ,ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ,ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!
υγ:ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ,ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ,ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!