Igor Tudor
Re: Igor Tudor
δεν ειναι εικονα αυτη...δεν βλεπεις τον Τζιολη που δεν μπορει να περπατησει? τι τον κρατας?
λαθος η τοποθετηση κλαους πισω απο τον μακ και επισης η μη χρησιμοποιηση μπερμπατοφ-κλαους
η δε χρησιμοποιηση ροντριγκες μονο αστεια μου φαινεται
λαθος η τοποθετηση κλαους πισω απο τον μακ και επισης η μη χρησιμοποιηση μπερμπατοφ-κλαους
η δε χρησιμοποιηση ροντριγκες μονο αστεια μου φαινεται
Δυστυχώς βλέπω ότι κάναμε λάθος επιλογή με Τούντορ. Καμία ένδειξη ότι γίνεται σοβαρή δουλειά. Πραγματικά καμία. Από στήσιμο ομάδας μέχρι επιλογές όλα είναι χωρίς σχέδιο, απλά για να γίνουν.
Εχει κολησει ασχημα με το 3-5-2 ενω δεν ταιριαζει στο υλικο της ομαδας.Η ομαδα πρεπει να γυρισει σε συστημα με εξτρεμ,ειτε 4-3-2-1 ειτε 4-3-3 για να χωρεσουν και οι καλυτεροι παικτες της ομαδας,δεν ειναι δυνατον ο Ζαιρο να μενει εκτος ομαδας γιατι δεν χωραει στο 3-5-2.Ισοπεδωτικη βεβαια κριτικη οπως του προηγουμενου ειναι τουλαχιστον αστοχη.
gkey έγραψε:Δυστυχώς βλέπω ότι κάναμε λάθος επιλογή με Τούντορ. Καμία ένδειξη ότι γίνεται σοβαρή δουλειά. Πραγματικά καμία. Από στήσιμο ομάδας μέχρι επιλογές όλα είναι χωρίς σχέδιο, απλά για να γίνουν.
συμφωνώ. κρίμα που δεν μπορεί ο Αγγελος να επιστρέψει.
- Μπαρκαρούτσος
Θα στήσουμε τα ματς της Βέροιας να κάνει κοιλιά από Δεκέμβρη, να φύγει ο Γ.Χ. και να έρθει σε εμάς τον Φλεβάρη.
Απ''οτι καταλαβαίνω από τις δηλώσεις του είναι ευχαριστημένος από την ομάδα, άρα να παριμένουμε παρόμοιες εμφανίσεις.
- back in black
Δεν ήταν σε καλή μερα σήμερα, δεν του βγήκαν τα πλάνα όπως τα σχεδίασε, ενώ δεν τον βοήθησαν και πάικτες κλειδιά (Πελκας - Τζιόλης). Νέος είναι και αυτός θα τα έχουμε αυτά. Αλλο αυτό και άλλο να κάνουμε μηδενιστικη κριτική.
- koylispontios
joshua έγραψε:Εχει κολησει ασχημα με το 3-5-2 ενω δεν ταιριαζει στο υλικο της ομαδας.Η ομαδα πρεπει να γυρισει σε συστημα με εξτρεμ,ειτε 4-3-2-1 ειτε 4-3-3 για να χωρεσουν και οι καλυτεροι παικτες της ομαδας,δεν ειναι δυνατον ο Ζαιρο να μενει εκτος ομαδας γιατι δεν χωραει στο 3-5-2.Ισοπεδωτικη βεβαια κριτικη οπως του προηγουμενου ειναι τουλαχιστον αστοχη.
Εσύ και εγώ τα λέμε αυτά για αυτό το παλαιολιθικό σύστημα , όλοι οι άλοι είναι λάτρεις της Γιουβέντους.
Κακοβειναι το συςτημα αλλα αν λειπει η πειθαρχία και οι δυνάμεις βλ Τζιόλη κλάφτα Χαράλαμπε
Εχω γραψει πολλες φορες οτι βασικοτερη προυποθεση για την επιτυχια μιας ομαδας ειναι αυτη να στηνεται με βαση τα θελω του προπονητη και πολυ φοβαμαι οτι αυτο δεν εγινε ουτε φετος.Δεν θελω να γραφω πολλα,θα δωσω ενα απλο παραδειγμα,αν σημερα υπηρχε ο Λουκας,κλασικος περιφερειακος φορ που παιζει με το κεφαλι ψηλα και με πλατη χαλαρα θα ειχαν μπει 2-3 γκολ.Δεν μπορεις να παιζει με περιφερειακο τον Μακ που παιζει μονιμως με το κεφαλι κατω και δεν ψαχνει ποτε την πασα αλλα μονο την ατομικη ενεργεια,το παλικαρι με τα καλα και τα στραβα του ειναι εξτρεμ.Ο ζαιρο και αυτος ξεκιναει ολες τις επιθεσεις απο τα ακρα.Δεν εχεις δευτερο πλει μεικερ πλην του Πελκα οταν σε συστημα που δεν παιζεις με εξτρεμ θες αξονα με μεγαλες δημιουργικες ικανοτητες,δεν εχεις φουλ μπακ αριστερα,δεν εχεις δημιουργικο στοπερ,δεν,δεν,δεν,δεν,γιατι επιμενεις τοτε ρε παλικαρε.Αν συνεχισουμε ετσι,ειτε θα βγαλουμε ολες τις μεταγραφες αχρηστες και κατα συνεπεια τον Δανο,ειτε τον Τουντορ και ειναι κριμα.
Τζος. είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε τέτοια κρίση. και στο λέω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης. 

γιατί ρε ιγκόρ δεν έβαλες πολύ νωρίτερα το ζάιρο?
το έβλεπε όλο το σύμπαν
επίσης αυτή η εμμονή με το τζιόλη δεν ξέρω, δε μ'αρέσει καθόλου
το έβλεπε όλο το σύμπαν
επίσης αυτή η εμμονή με το τζιόλη δεν ξέρω, δε μ'αρέσει καθόλου
Φιλε μου αν δεν δωσουν πραγματα στον αξονα Τσιμιροτ και Αντονις και κυριως αν συνεχισει με το 3-5-2 ο Ιγκορ θα ρισκαρω να προβλεψω οτι θα εχουμε γκρινια σε λιγο καιρο.