29.Róbert Mak
- kataramenos5
Re: 11.Róbert Mak
μωρε στις φάσεις είναι. αυτό έλειπε να μην είναι (απο τους πιο γρήγορους παίχτες γαρ). το θέμα είναι ότι στα τετ α τετ, το 1 στα 3 είναι κακό. σήμερα, βγήκε 2. 

- Dinos_Liverpool
αν "σοβαρευτεί" μπορεί να αφήσει εποχή στον ΠΑΟΚ. αλλά το γαμώτο είναι ότι υπάρχει αυτό το "αν".
εγω παλι πιστευω οτι με δαυτον τα "αν" και τα "παραλιγο" θα σπασουν καθε ρεκορ...εχω παψει να πιστευω πλεον :ugeek:
ΓΙα τον ΠΑΟΚ μια χαρα ειναι. Αν ειχε και τελειωματα πολυ απλα δεν θα ρχοταν στον ΠΑΟΚ. Δεν ειναι και ευκολο να ψωνιζεις καθε λιγο και λιγακι Βιερινιες!!! Κατα τα αλλα πρεπει να συμβιβαστουμε με την ιδεα πως ο συγκεκριμενος θελει τουλαχιστον 3 ευκαιριες για να κανει γκολ...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Μεσα εισαι,αυτος ειναι ο απολυτος υπαιτιος της ισοπαλιας!!Sera4 έγραψε:θα βρισω και δε θελω πλεον δεν θελω ουτε να σε βλεπω μπροστα μου και ας αλλαξεις νοοτροπια 100%...
Αχ και να ειχαμε εναν Τζιολη στη θεση του!!...
Προσκυνω το ποδοσφαιρικο σου ματι!!
ευχαριστω λεβεντια μου αμα θες στο δανειζω κιολας καμια φορα δεν εχω θεμα και με το ενα βολευομαι :ugeek:
- hasio_john

Και μένα πάντως σήμερα με έφτασε στα άκρα ο Μακ. Κάποιος πρέπει να του μιλήσει σωστά μπας και στρώσει, γιατί είναι κρίμα τέτοιος παίχτης να πάει στράφι επειδή δεν στροφάρει ο εγκέφαλός του!
Re: Απ: 11.Róbert Mak
Έτσι ακριβώς είναι για μας είναι πολύ καλόςSalpigoal έγραψε:ΓΙα τον ΠΑΟΚ μια χαρα ειναι. Αν ειχε και τελειωματα πολυ απλα δεν θα ρχοταν στον ΠΑΟΚ. Δεν ειναι και ευκολο να ψωνιζεις καθε λιγο και λιγακι Βιερινιες!!! Κατα τα αλλα πρεπει να συμβιβαστουμε με την ιδεα πως ο συγκεκριμενος θελει τουλαχιστον 3 ευκαιριες για να κανει γκολ...
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αυτόν έχουμε αυτόν εμπιστεύομαι όπως λέει και η διαφήμιση. Κακές επιλογές και άσχημα τελειώματα, που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του. Ελπίζω να μην τον πάρει από κάτω και τον ξαναδούμε μετά τις γιορτές, μιας και είναι παίχτης με ψυχολογικό σύνδρομο
Με τετοια ποσοστά στα τελειώματα όσο γκολ και να βαλει για φορ δεν κανει ...καλυτερα αριστερά να παει
το προβλημα με τον Μακ ειναι οτι η κανει φοβερο παιχνιδι η εξαφανιζεται.Εχει μεγαλο μεριδιο για τα σκαμπανεβασματα της ομαδας(και τα καλα και τα κακα)
Πολυ απλα δεν ειναι επιθετικος,ουτε φουνταριστος,ουτε περιφερειακος,ελπιζω καποια στιγμη να γυρισει στη θεση του.