FK Qabala - Π.Α.Ο.Κ., 17/09. 20:00, OTE 2HD
Re: FK Qabala - Π.Α.Ο.Κ., 17/09. 20:00, OTE 2HD
ε να ξυπνήσουμε!
Οι της Qäbälä χάνουν πολύ εύκολα την μπάλα όταν βγαίνουν από τη άμυνα.
Εκεί πρέπει να τους χτυπήσουμε, ασκώντας περισσότερη πίεση και θα πέσει το γκολ.
Οι της Qäbälä χάνουν πολύ εύκολα την μπάλα όταν βγαίνουν από τη άμυνα.
Εκεί πρέπει να τους χτυπήσουμε, ασκώντας περισσότερη πίεση και θα πέσει το γκολ.
- buffalobill4
Εγω θα εβγαζα τζιολη που ειναι κακος και θα εβαζα χαριση. Οσο για πελκα θα εβλεπα μεχρι το 70 αν τραβαει και αν οχι εξω κ μεσα μπερμπα με ταυτοχρονη μετακινηση του μακ πισω. Κ ο θεος βοηθος
λοιπον κλαους κορυφη
δευτερος επιθετικος ο μπερμπατοφ
αριστερα ο Μακ
παμε για την νικη η καμπλα ειναι ομαδα για τον ουτσο
δευτερος επιθετικος ο μπερμπατοφ
αριστερα ο Μακ
παμε για την νικη η καμπλα ειναι ομαδα για τον ουτσο
Ο Γκαρη πολύ καλος και κακος δεν τον παιζουνε.Ολσεν Τζαβελας Κιτσιου Κοστα καλοι.Πελκας για πανγκο και μεσα Τζαιρο,Μπερμπατοφ,Μυστακιδης στις θεσεις του Μακ και τουΣαμπο.
-
Σε αυτο το χωραφι δεν θα εβαζα Μπερμπατοφ αλλα μονο για κανα 10 λεπτο ,θα αλλαζα το συστημα σε 4-1-4-1 με Γκαρυ μακ στα ακρα και τον Τζιολη μπροστα απο την αμυνα...
Οκταρι δεν παιζει,δεν εχει προωθησει ουτε μια φορα το παιχνιδι,καπου δεξια παιζει και τι κανει ακριβως δεν εχω καταλαβει.Αν δεν βρεθει παικτης μεσα στην χρονια να κανει παρεα δημιουργικα στον Πελκα στον αξονα μπαλα δεν προκειται να δουμε.Ελπιζω στον Τσιμιροτ και τον Αντονις γιατι ο Σαμπο πιο πολυ για δεξι χαφ εξτρεμ μου κανει και γενικα το ροστερ μας ειναι για 4-3-3 οχι για 3-5-2.MANIAKOS έγραψε:Οκτάρι παίζεις Τζος και προς τα δεξια
και μετά σε κάθε στημένο θα κάναμε το Σταυρό μας, που θα χάναμε κι άλλο σε ύψοςbuffalobill4 έγραψε:Εγω θα εβγαζα τζιολη που ειναι κακος και θα εβαζα χαριση. Οσο για πελκα θα εβλεπα μεχρι το 70 αν τραβαει και αν οχι εξω κ μεσα μπερμπα με ταυτοχρονη μετακινηση του μακ πισω. Κ ο θεος βοηθος
Στο λινκ που βλεπω δειχνει το ζεσταμα των αναπληρωματικων.μπερμπατοφ πουθενα....μηπως ετοιμαζεται να μπει η ειναι εκτος;;
Σορυ για τα μνματα, εχει κολλησει το κινητο..
Γκαρι αστο ρε αγορι μου...
Γκαρι αστο ρε αγορι μου...
Για να δούμε και τον Φακούντο που δεν έκανε για την επίθεση του ΠΑΟΚ.
- buffalobill4
Σιγα το ντερεκι τον πελκα και τον σεντερ τον τζιολη. Και ο χαρισης κ ο μπερμπατοφ ψηλοι ειναιpilotos έγραψε:και μετά σε κάθε στημένο θα κάναμε το Σταυρό μας, που θα χάναμε κι άλλο σε ύψοςbuffalobill4 έγραψε:Εγω θα εβγαζα τζιολη που ειναι κακος και θα εβαζα χαριση. Οσο για πελκα θα εβλεπα μεχρι το 70 αν τραβαει και αν οχι εξω κ μεσα μπερμπα με ταυτοχρονη μετακινηση του μακ πισω. Κ ο θεος βοηθος
Συμφωνω οτι μοιάζει πιο πολυ ως εξτρεμ αλλα σημερα οκτάρι παιζει και βοηθάει κιτσιουjoshua έγραψε:Οκταρι δεν παιζει,δεν εχει προωθησει ουτε μια φορα το παιχνιδι,καπου δεξια παιζει και τι κανει ακριβως δεν εχω καταλαβει.Αν δεν βρεθει παικτης μεσα στην χρονια να κανει παρεα δημιουργικα στον Πελκα στον αξονα μπαλα δεν προκειται να δουμε.Ελπιζω στον Τσιμιροτ και τον Αντονις γιατι ο Σαμπο πιο πολυ για δεξι χαφ εξτρεμ μου κανει και γενικα το ροστερ μας ειναι για 4-3-3 οχι για 3-5-2.MANIAKOS έγραψε:Οκτάρι παίζεις Τζος και προς τα δεξια
Αλλα αν εχει προωθήσει σωστα η οχι
-
Γλιτωσαμε το πεναλτυ ,ο Γκαρυ την εκανε την τσαπατσουλια...