ΠΑΟΚ και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης
ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
Ο Βασιλόπουλος Κωνσταντίνος του Ευστράτιου είναι από χτες Πέμπτη 6 Νοεμβρίου ο νέος διευθυντής της εφημερίδας ΣΠΟΡ του Βορρά.
Μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές,
πληροφορούμεθα πως γίνονται δραματικές ζυμώσεις
για το ποιοι θα αποτελέσουν την ομάδα του (δημοσιογραφικό τιμ),
και ποιοι θα τον ακολουθήσουν από την τέουσα εργασία
(εφημερίδα Μετροσπόρτ) καθώς και το πώς θα "παιχτεί " με τον Εξτρασπορτ!
Κρίνω την κίνηση επιχειρηματικά ιδιαίτερα έξυπνη,
και ενδιαφέρουσα επίσης.
Το εκτόπισμα του εν λόγω κυρίου, είναι γνωστό στο χώρο των δημοσιών σχέσεων καθώς και η προσφορά του στον ΠΑΟΚ.
Και είναι γνωστό πως αποτελεί μέλος της παρέας του Ζαγόρ.
Επίσης, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και είναι σαφές πως τίθεται στην κρίση (από τη στιγμή που εκτίθεται ) και στις συνειδήσεις των απανταχού ΠΑΟΚτσίδων.
Τέλος, οφείλω να ομολογήσω πως οποιαδήποτε σύγκριση με τον προκάτοχό του σε επίπεδο ελληνικών, συντακτικών αλλά και προφορικών,
είναι τουλάχιστον ατυχής!
Μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές,
πληροφορούμεθα πως γίνονται δραματικές ζυμώσεις
για το ποιοι θα αποτελέσουν την ομάδα του (δημοσιογραφικό τιμ),
και ποιοι θα τον ακολουθήσουν από την τέουσα εργασία
(εφημερίδα Μετροσπόρτ) καθώς και το πώς θα "παιχτεί " με τον Εξτρασπορτ!
Κρίνω την κίνηση επιχειρηματικά ιδιαίτερα έξυπνη,
και ενδιαφέρουσα επίσης.
Το εκτόπισμα του εν λόγω κυρίου, είναι γνωστό στο χώρο των δημοσιών σχέσεων καθώς και η προσφορά του στον ΠΑΟΚ.
Και είναι γνωστό πως αποτελεί μέλος της παρέας του Ζαγόρ.
Επίσης, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και είναι σαφές πως τίθεται στην κρίση (από τη στιγμή που εκτίθεται ) και στις συνειδήσεις των απανταχού ΠΑΟΚτσίδων.
Τέλος, οφείλω να ομολογήσω πως οποιαδήποτε σύγκριση με τον προκάτοχό του σε επίπεδο ελληνικών, συντακτικών αλλά και προφορικών,
είναι τουλάχιστον ατυχής!
- 11121969solitario
http://62.1.2.102/newspapers/2008/11/7/ATHMAK_b.jpg
Διαβάστε για τις επικείμενες εξελίξεις στα μέσα της πόλης.Εχει ενδιαφέρον.
Διαβάστε για τις επικείμενες εξελίξεις στα μέσα της πόλης.Εχει ενδιαφέρον.
πες τα ρε φιλε..γιατι οταν ακουω για παοκτσηδες δημοσιογραφους τα μυαλα μου πονανε!kos έγραψε:επειδη δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου θεματα και επειδη εχω σταματησει να διαβαζω αθλητικες εφημεριδες εδω και χρονια θα πω μονο το εξης.
δεν ειναι απαραιτητα θετικο εαν ενας δημοσιογραφος ειναι παοκτσης.
πριν και πανω απο ολα ειναι δημοσιογραφος και υπαλληλος και θα κανει αυτο που του λενε τα αφεντικα του. ακομη και αν δεν το θελει ή δεν το πιστευει αυτο που γραφει θα το κανει.
το εχτρασπορτ θα κραζει τον ζαγορακη γιατι τα εχει καλα με τον μετροσπορτ, ο βασιλοπουλος θα κραζει τον σαντος γιατι μιλαει με τον γρηγοριαδη και οχι με αυτον, ο βασιλοπουλος θα κραζει τον αναστασιαδη γιατι δεν τον ηθελε στην προετοιμασια κτλ,κτλ
δεν υπαρχουν παοκστηδες δημοσιογραφοι βαλτε το καλα στο μυαλο σας.
δεν κλεινουν καμια πορτα και για τιποτα. ειδικα οι αθλητικογραφοι της θεσσαλονικης μας σερβιρουν αυτα που τους λενε χωρις να κανουν τον κοπο ψαξουν.
οποιος εχει αντιρρηση ας παει μια βολτα στη σουρωτη να δει μια προπονηση. την αλλη μερα θα διαβασει αρθρα για τα σχηματα που ετοιμαζει ο σαντος απο ανθρωπους που εκεινη την ωρα επιναν καφε στην αριστοτελους.
δημοσιογραφοι της πλακας, τσιρακια των αφεντικων τους και των προεδρων που τους ταιζουν. φαινεται αλλωστε και απο την καταντια των προηγουμενων ετων με τις επιχειρησης του μπατμαν στο κουβειτ, τα τρελα ακινητα του, τον βαθυπλουτο γουμενο που προσπαθησε να εξυγιανει τον παοκ, τον μεγαλο προπονητη φριγκερ που πηρε νταμπλ στην ελβετια κτλ κτλ.
ουτε καν τον κασιματη δεν ηταν ικανοι να ξεμπροστιασουν. ολοι τους.
διαφωνώ έντονα εδώ. ΠAOKτσής δεν είναι αυτός που αφήνει να εννοηθεί η που λένε οι άλλοι γιαυτον ότι είναι ΠAOKτσής. ΠAOKτσής είναι αυτός που πράττει ΠAOKτσήδικα.diniko80 έγραψε:
λιμπερο ιδιοκτησια ? διευθυνση ΠΑΟΚτσηδικη
κάτι αρκετά επιτυχημένο που είχε γράψει η αθλητική παλιά: αν το 1% τον ΠAOKτσήδων ,όχι πιο μεγάλο ποσοστό μονο το 1%, είναι σαν τον ........ τότε στην επομενη γενιά δε θα υπάρχει PAOKtsaki ούτε για δείγμα
+1, με την επιφύλαξη ότι όταν κάτι καινούργιο γεννιέται ας το δούμε και μετά να το κρίνουμεkos έγραψε:επειδη δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου θεματα και επειδη εχω σταματησει να διαβαζω αθλητικες εφημεριδες εδω και χρονια θα πω μονο το εξης.
δεν ειναι απαραιτητα θετικο εαν ενας δημοσιογραφος ειναι παοκτσης.
πριν και πανω απο ολα ειναι δημοσιογραφος και υπαλληλος και θα κανει αυτο που του λενε τα αφεντικα του. ακομη και αν δεν το θελει ή δεν το πιστευει αυτο που γραφει θα το κανει.
το εχτρασπορτ θα κραζει τον ζαγορακη γιατι τα εχει καλα με τον μετροσπορτ, ο βασιλοπουλος θα κραζει τον σαντος γιατι μιλαει με τον γρηγοριαδη και οχι με αυτον, ο βασιλοπουλος θα κραζει τον αναστασιαδη γιατι δεν τον ηθελε στην προετοιμασια κτλ,κτλ
δεν υπαρχουν παοκστηδες δημοσιογραφοι βαλτε το καλα στο μυαλο σας.
δεν κλεινουν καμια πορτα και για τιποτα. ειδικα οι αθλητικογραφοι της θεσσαλονικης μας σερβιρουν αυτα που τους λενε χωρις να κανουν τον κοπο ψαξουν.
οποιος εχει αντιρρηση ας παει μια βολτα στη σουρωτη να δει μια προπονηση. την αλλη μερα θα διαβασει αρθρα για τα σχηματα που ετοιμαζει ο σαντος απο ανθρωπους που εκεινη την ωρα επιναν καφε στην αριστοτελους.
δημοσιογραφοι της πλακας, τσιρακια των αφεντικων τους και των προεδρων που τους ταιζουν. φαινεται αλλωστε και απο την καταντια των προηγουμενων ετων με τις επιχειρησης του μπατμαν στο κουβειτ, τα τρελα ακινητα του, τον βαθυπλουτο γουμενο που προσπαθησε να εξυγιανει τον παοκ, τον μεγαλο προπονητη φριγκερ που πηρε νταμπλ στην ελβετια κτλ κτλ.
ουτε καν τον κασιματη δεν ηταν ικανοι να ξεμπροστιασουν. ολοι τους.
εμενα η άποψη μου είναι εντελώς διαφορετική.
όσο ήταν η εκπομπή του σ3 δε έκανε ποτε κριτική. ακόμα και μετά που έφυγε τις περισσότερες φορες δε έκανε ποτε κριτική ακόμα και σε εξόφθαλμα λάθη . δε νομίζω ποτε ότι έκανε κριτική ανοικτή πχ στο μπάγεβιτς ακόμα και μετά από τις 6άρες. αντίθετα όλοι ξέρουμε τι γινόταν και τι γίνετε με το Santos.
δε θυμάμαι ποτε πέρσι να έγινε κριτική στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και στις επιλογές τις διοίκησις γαλατσόπουλου.
όσο ήταν η εκπομπή του σ3 δε έκανε ποτε κριτική. ακόμα και μετά που έφυγε τις περισσότερες φορες δε έκανε ποτε κριτική ακόμα και σε εξόφθαλμα λάθη . δε νομίζω ποτε ότι έκανε κριτική ανοικτή πχ στο μπάγεβιτς ακόμα και μετά από τις 6άρες. αντίθετα όλοι ξέρουμε τι γινόταν και τι γίνετε με το Santos.
δε θυμάμαι ποτε πέρσι να έγινε κριτική στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και στις επιλογές τις διοίκησις γαλατσόπουλου.
Προσωπική μου άποψη είναι και την εκφράζω..
Η πιο γόνιμη περίοδος, στα μάτια μου τουλάχιστον, ήταν η εποχή Ζουράρι στην ιδιοκτησία των Σπορ.
Μια τόσο μεγάλη, ιστορική και άκρως ΠΑΟΚτσήδικη εφημερίδα, που έβγαλε σχεδόν όλους τους Σαλονικιούς αθλητικογράφους, δείχνει να βρίσκεται στη δίνη των νέων ιδιοκτητών, εξ Αθηνών..
Η πιο γόνιμη περίοδος, στα μάτια μου τουλάχιστον, ήταν η εποχή Ζουράρι στην ιδιοκτησία των Σπορ.
Μια τόσο μεγάλη, ιστορική και άκρως ΠΑΟΚτσήδικη εφημερίδα, που έβγαλε σχεδόν όλους τους Σαλονικιούς αθλητικογράφους, δείχνει να βρίσκεται στη δίνη των νέων ιδιοκτητών, εξ Αθηνών..
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Αρθρο του κ. Βασιλόπουλου....
http://sport24.yooblog.gr/2008/11/09/544/#more-544
Υ.Γ.Κύριε βασιλοπουλε δεν θέλουμε να μας γλείφετε ούτε να μας αντιπροσωπεύετε!!Με τα γραφόμενα σας γινόμαστε αντιπαθεις κ χάνουμε το δίκιο μας..
http://sport24.yooblog.gr/2008/11/09/544/#more-544
Υ.Γ.Κύριε βασιλοπουλε δεν θέλουμε να μας γλείφετε ούτε να μας αντιπροσωπεύετε!!Με τα γραφόμενα σας γινόμαστε αντιπαθεις κ χάνουμε το δίκιο μας..