Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Στο κλείσιμο της περσινής σεζόν δεν κέρδιζες ούτε ομάδα 5χ5 ,φυσικά και είναι επιτυχία.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Trilofiotis
Αυτο ακριβώς.
Με τα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΝΑΟΥΜ δε πας πουθενά, στο χόρτο φαίνονται όλα και πέρσυ φάνηκε ότι ήμασταν χωριο. Επιτυχία ειναι η μετάβαση απο ομάδα Β' εθνικής σε ομίλους europa..
Με τα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΝΑΟΥΜ δε πας πουθενά, στο χόρτο φαίνονται όλα και πέρσυ φάνηκε ότι ήμασταν χωριο. Επιτυχία ειναι η μετάβαση απο ομάδα Β' εθνικής σε ομίλους europa..
Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Αποτυχία ήταν ο αποκλεισμός του βάζελου που έκανε 2χ2 ήττες. Αποτυχία ήταν η περυσινή μας χρονιά, άρα μη λέμε αυτονόητο να περάσουμε φέτος με 3 προκριματικους και εξηγώ με πιθανότητες:Φοίνικας έγραψε:Δεν είναι επιτυχία, αυτονόητος στόχος είναι.vs40 έγραψε: Για μένα και μόνο που είμαστε στους ομίλους είναι επιτυχία, γιατί είχαμε 3 γύρους προκριματικούς.
Γι αυτό και αν δεν μπαίναμε, αντιμετωπίζωντας 2+1 χωριά θα ήταν αποτυχία.
1ος αγώνας πες έχουμε 90% να προκριθούμε, 2ος αγώνας πες 80% και τρίτος αγώνας 70%.
Συνολική πιθανότητα = 0,9 χ 0,8 χ 0,7 = 0,5 ή 50%
Την πιθανότητα 50% (στην καλύτερη 50%) δεν την ονομάζεις αυτονόητη, αλλά κορώνα γράμματα... Επίσης, εμείς κάναμε τις ομάδες που παίξαμε να φαίνονται χωριά. Δεν πιστεύω ότι η Καμπάλα είναι καλύτερη από Μπρόνμπι και θα το δούμε σήμερα. Ο βάζελος με τη διαιτησία που αντιμετωπίσαμε από Σπάρτακ θα είχε αποκλειστεί πρόωρα.
Μη νομίζεις φοίνικα ότι έχω την τάση να ρίξω τα στάνταρ της ομάδας, αλλά φέτος τι να κάνουμε τελειώνει ο Σεπτέμβρης και ακόμη προετοιμασία δεν έχει κάνει η μισή μας ομάδα. Θεωρώ επιτυχία που με τόσο μικρό ρόστερ και χωρίς φορ μπήκαμε στους ομίλους (όχι μεγάλη επιτυχία βέβαια, αλλά επιτυχία).
Πλάκα κάνετε παιδιά τώρα έτσι;
Σιγά μην βάλουμε και καμιά εξίσωση με το τετράγωνο της υποτείνουσας ρε παιδιά για τους άμπαλους και τους ημιάμπαλους που κληρωθήκαμε.
Εδώ θεωρήθηκε (και ήταν) αποτυχία ο αποκλεισμός απ τη Ραπίντ του τρισκατάρατου ΓΔ με έναν Σαββίδη που μόλις είχε έρθει και δεν θα ήτα αποτυχία να αποκλειστούμε τώρα, από κάτι χωριά συν την ανάλογη με πέρυσι Ζίμπρου που μπορούσε να μας κάτσει αλλά μας έκατσε η Μπρόντμπι;
Εντάξει τώρα, αν είναι έτσι, δεν υπάρχει κανένας στόχος, καμία μακροπρόθεσμη επιτυχία.
Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει μια θέση στην Ευρώπη και γι αυτό παίζει με αμπάλια μέχρι τους ομίλους.
Αυτονόητη είναι η πρόκριση σε αυτούς όταν παίζεις με αντιπάλους 3-4 επίπεδα πιο κάτω.
Δεν είναι επιτυχία. Ένας πρώτος στόχος που επιτεύχθηκε ήταν.
Παιχνίδι προς παιχνίδι, κανείς δεν θα πανυγηρίσει που κέρδισες αλλά θα την ακούσεις στέρεο αν χάσεις.
Το κλείσιμο μιας σεζόν δεν ισοδυναμεί με το άνοιγμα μια καινούργιας ειδικά απ τη στιγμή που πέφτει το ξήλωμα μέσα σε ένα τρίμηνο. Αυτές οι ομάδες (πλην της Μπρόντι που τέλος πάντων είχε κάτι να δείξει) ήταν για τα πρώτα φιλικά που δίνεις στην προετοιμασία.
Σιγά μην βάλουμε και καμιά εξίσωση με το τετράγωνο της υποτείνουσας ρε παιδιά για τους άμπαλους και τους ημιάμπαλους που κληρωθήκαμε.
Εδώ θεωρήθηκε (και ήταν) αποτυχία ο αποκλεισμός απ τη Ραπίντ του τρισκατάρατου ΓΔ με έναν Σαββίδη που μόλις είχε έρθει και δεν θα ήτα αποτυχία να αποκλειστούμε τώρα, από κάτι χωριά συν την ανάλογη με πέρυσι Ζίμπρου που μπορούσε να μας κάτσει αλλά μας έκατσε η Μπρόντμπι;
Εντάξει τώρα, αν είναι έτσι, δεν υπάρχει κανένας στόχος, καμία μακροπρόθεσμη επιτυχία.
Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει μια θέση στην Ευρώπη και γι αυτό παίζει με αμπάλια μέχρι τους ομίλους.
Αυτονόητη είναι η πρόκριση σε αυτούς όταν παίζεις με αντιπάλους 3-4 επίπεδα πιο κάτω.
Δεν είναι επιτυχία. Ένας πρώτος στόχος που επιτεύχθηκε ήταν.
Παιχνίδι προς παιχνίδι, κανείς δεν θα πανυγηρίσει που κέρδισες αλλά θα την ακούσεις στέρεο αν χάσεις.
Το κλείσιμο μιας σεζόν δεν ισοδυναμεί με το άνοιγμα μια καινούργιας ειδικά απ τη στιγμή που πέφτει το ξήλωμα μέσα σε ένα τρίμηνο. Αυτές οι ομάδες (πλην της Μπρόντι που τέλος πάντων είχε κάτι να δείξει) ήταν για τα πρώτα φιλικά που δίνεις στην προετοιμασία.
Οποίο παιδί μπορεί, θα ήθελα να βρει πόσες ομάδες του πρώτου μας προκριματικού βρίσκονται ομίλουςΦοίνικας έγραψε:Δεν είναι επιτυχία, αυτονόητος στόχος είναι.vs40 έγραψε: Για μένα και μόνο που είμαστε στους ομίλους είναι επιτυχία, γιατί είχαμε 3 γύρους προκριματικούς.
Γι αυτό και αν δεν μπαίναμε, αντιμετωπίζωντας 2+1 χωριά θα ήταν αποτυχία.
Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ λίγες
εγω ειμαι ενθουσιασμενος
εφερε αυτον που παρακαλουσαν κανα δίμηνο οι γαυροι, τους φορτωσε με συνοπτικες διαδικασίες το τραγί με τα δύο γκολ σε δυο χρόνια με ενα τριάρι μυρια ενω αν ειχε και λίγο περισσσότερο χρόνο θα τους εστελνε και τον φλουφλη τον ολανδό τον πως τον λέγαν ενω εκαμε και την πλακίτσα του με τον τουιτερακια και τον σουηδό αραβιδη
και ολα αυτα σε μια περιοδο....
και που σ ακομα!!!!!

εφερε αυτον που παρακαλουσαν κανα δίμηνο οι γαυροι, τους φορτωσε με συνοπτικες διαδικασίες το τραγί με τα δύο γκολ σε δυο χρόνια με ενα τριάρι μυρια ενω αν ειχε και λίγο περισσσότερο χρόνο θα τους εστελνε και τον φλουφλη τον ολανδό τον πως τον λέγαν ενω εκαμε και την πλακίτσα του με τον τουιτερακια και τον σουηδό αραβιδη
και ολα αυτα σε μια περιοδο....
και που σ ακομα!!!!!
Φοίνικα, μην μειώνεις τη τεράστια (και όμως ανεξερεύνητη) σημασία του τετραγώνου της υποτείνουσας. παρακαλώ. 
- zarathustra79
Βασικά τα τρια γεγονότα ήταν ανεξάρτητα μεταξύ τους, οπότε οι πιθανότητες τους δεν πολλαπλασιάζονται... BUSTED!!vs40 έγραψε:1ος αγώνας πες έχουμε 90% να προκριθούμε, 2ος αγώνας πες 80% και τρίτος αγώνας 70%.
Την πιθανότητα 50% (στην καλύτερη 50%) δεν την ονομάζεις αυτονόητη, αλλά κορώνα γράμματα...
- buffalobill4
Φιλε κι εγω αυτο σκεφτομουνα, αλλα δεν ειναι σαν το γεγονος να φερεις τρεις συνεχομενες φορες εξαρες πχ? Και εν τελει δεν ξερω αν ειναι ανεξαρτητα, αφου η πραγματοποιηση του Β ενδεχομενου, προυποθετει την πραγματοποιηση του Α. Με καψατεzarathustra79 έγραψε:Βασικά δε θέλω να το παίξω κάπως, αλλά τα τρια γεγονότα ήταν ανεξάρτητα μεταξύ τους, οπότε οι πιθανότητες τους δεν πολλαπλασιάζονται... BUSTED!!vs40 έγραψε:1ος αγώνας πες έχουμε 90% να προκριθούμε, 2ος αγώνας πες 80% και τρίτος αγώνας 70%.
Την πιθανότητα 50% (στην καλύτερη 50%) δεν την ονομάζεις αυτονόητη, αλλά κορώνα γράμματα...
Τελικά ρε φίλε πρέπει να έχεις σπουδάσει για να παρακολουθήσεις ένα ματσάκιbuffalobill4 έγραψε:Φιλε κι εγω αυτο σκεφτομουνα, αλλα δεν ειναι σαν το γεγονος να φερεις τρεις συνεχομενες φορες εξαρες πχ? Και εν τελει δεν ξερω αν ειναι ανεξαρτητα, αφου η πραγματοποιηση του Β ενδεχομενου, προυποθετει την πραγματοποιηση του Α. Με καψατεzarathustra79 έγραψε:Βασικά δε θέλω να το παίξω κάπως, αλλά τα τρια γεγονότα ήταν ανεξάρτητα μεταξύ τους, οπότε οι πιθανότητες τους δεν πολλαπλασιάζονται... BUSTED!!vs40 έγραψε:1ος αγώνας πες έχουμε 90% να προκριθούμε, 2ος αγώνας πες 80% και τρίτος αγώνας 70%.
-
Μπαρκαρούτσος