31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
mbison

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από mbison »

Πήγε να μανουριαστεί (πάλι) με έναν παιχτη της Βεροιας, αλλά γρήγορα το γύρισε σε γελάκια.
Αν ομως ο ρεφερι είναι στημένος θα τη δώσει την κόκκινη. Οπότε Τζαβέ μακριά άλλη φορά από μανούρες. Εγώ θα έβαζα όρο στο συμβόλαιο του ότι αν φάει κόκκινη εκτός φάσης, να μπορεί να λυθεί το συμβόλαιό του.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Ή τον μπερδεύεις με τον Κάτσε που όντως πήγε να μανουριαστεί, ή σε μια άλλη φάση απλα ήταν δίπλα σε μανούρα οπότε υποθέτεις ότι πήγε να μανουριαστεί by default..

Τελικά ειναι να μη σου βγει το όνομα..

Εγώ λέω αν πάρει κόκκινη εκτός φάσης, να κόβουμε 1 δάχτυλο του Σάλπι για καθεμια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μόνο σε μια φάση μπλέχτηκε όταν ένας παίκτης της Βέροιας σήκωσε το πόδι αντικανονικά για να πάρει τη μπάλα και ο διαιτητής σφύριξε φάουλ. Στη συνέχεια της φάσης και ο Γιώργος σήκωσε το πόδι του και την πήρε από τον παίκτη της Βέροιας. Δεν δόθηκε πολλή συνέχεια γιατί ο Βοσκάκης είχε ήδη σφυρίξει φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Τζαβέλλα.... ο Berbatov βγάζει selfie... ο Τούντορ μασάει τσίχλα στον πάγκο....
για βάλε μια τάξη... ακόμα δεν ήρθαν πουλάνε τρέλα!
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Trilofiotis έγραψε:
Εγώ λέω αν πάρει κόκκινη εκτός φάσης, να κόβουμε 1 δάχτυλο του Σάλπι για καθεμια.
Εντάξη μου έφτιαξες την ημέρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

σε καποια φάση, στις αρχες κάπου, ο Ναζλίδης εκανε φαουλ στον Κίτσιου και πήγε να μανουριάσει η κατάσταση. Λέω στον διπλανό μου, κοίτα να δεις που θα τον ταιριάξει ο Κάτσε αυτόν.. Και στην επομενη φάση τον ''σηκώνει''ο Τζαβέλλας ! και μάλιστα χαμογελώντας! Ναζλίδης δεν ξαναφάνηκε στο παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

πιο σοβαρος για την ωρα
και πιο στεγνος σε σχεση με περισυ
ο Ιταλος πρεπει να τους εχει τεντωσει στις προπονησεις
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Γιώργαρε συνέχισε έτσι χωρις πολλά πολλά και θα έχουμε καμποσες κολοτούμπες :)
ΥΓ και εγώ θα είμαι ένας από αυτούς !
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

tsou έγραψε:
Mapogo έγραψε:
prist64 έγραψε: ..................
Tην δεκαετια του '70 και του '80 παικτες με την αγωνιστικη
και εξωαγωνιστικη συμπεριφορα,σαν αυτη του Τζαβελλα,
στην Τουμπα μονο με εισητηριο και μεταμφιεσμενοι θα εμπαιναν.
....................
Στην δεκαετια του '70 και του '80 δεν ξέρω αν κ πως θα ξαναμπαίνανε στο Ναό παίχτες που δεν γουστάραμε (sic).

Ασε με να σου πω για οπαδούς.

Αν υπήρχε τότε έστω κ ένας οπαδός που νάχε βρίσει παίχτη μας , δεν ξέρω αν μετά θα έμπαινε μεταμφιεσμένος ή όχι.

Ξέρω όμως ότι δεν θα είχε φύγει ζωντανός.

Τόσο απλά.
χωρίς δόση ειρωνίας ειλικρινά.
είσαι πάνω από 18 χρονών;
αυτό που λες ότι αν οπαδός έκραζε παίχτη δε θα έφευγε ζωντανός το έχεις ζήσει ή στο διηγήθηκανε;
ο κόσμος του ΠΑΟΚ είχε απαιτήσεις υψηλές τότε και είχε μάθει έναν ΠΑΟΚ σαλονάτο. είχε στο μυαλό του έναν άλλον ΠΑΟΚ από ότι εμείς που μας σερβίρουν προχθεσινό φαγητό και απαγορεύουμε και τη γκρίνια. έναν ΠΑΟΚ που παίζει με Μίλαν, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Λέγκιες που βάζει 4άρες σε Λυόν, που έχει τον γαύρο γκόμενα. ο κόσμος ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ για τους ανεπαρκείς παίκτες.
ή μάλλον για να είμαι ακόμα πιο σωστός δεν γκρίνιαζε απλά. ΕΚΡΑΖΕ και ΓΑΒΓΙΖΕ, συντεταγμένα και συντονισμένα με πρώτον από όλους τον Στρατηγό Μανάβη.
Επειδή τυχαίνει να έχω προλάβει την ομαδάρα του '70 , θα ήθελες να μας θυμίσεις ποιούς παίχτες βρίζαμε τότε κ μάλιστα "συντεταγμενα και συντονισμένα" ?

Δεν είπα για γρίνα. Είπα για βρίσιμο. Δεν ξέρω ποιός κ αν απαγόρεψε τη γρίνα (όπως λες) , μακάρι όμως να μπορούσε κάποιος να το κάνει. Γιατί έχει κουράσει.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Mapogo έγραψε:
tsou έγραψε:
Mapogo έγραψε: Στην δεκαετια του '70 και του '80 δεν ξέρω αν κ πως θα ξαναμπαίνανε στο Ναό παίχτες που δεν γουστάραμε (sic).
Ασε με να σου πω για οπαδούς.
Αν υπήρχε τότε έστω κ ένας οπαδός που νάχε βρίσει παίχτη μας , δεν ξέρω αν μετά θα έμπαινε μεταμφιεσμένος ή όχι.
Ξέρω όμως ότι δεν θα είχε φύγει ζωντανός.
Τόσο απλά.
χωρίς δόση ειρωνίας ειλικρινά.
είσαι πάνω από 18 χρονών;
αυτό που λες ότι αν οπαδός έκραζε παίχτη δε θα έφευγε ζωντανός το έχεις ζήσει ή στο διηγήθηκανε;
ο κόσμος του ΠΑΟΚ είχε απαιτήσεις υψηλές τότε και είχε μάθει έναν ΠΑΟΚ σαλονάτο. είχε στο μυαλό του έναν άλλον ΠΑΟΚ από ότι εμείς που μας σερβίρουν προχθεσινό φαγητό και απαγορεύουμε και τη γκρίνια. έναν ΠΑΟΚ που παίζει με Μίλαν, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Λέγκιες που βάζει 4άρες σε Λυόν, που έχει τον γαύρο γκόμενα. ο κόσμος ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ για τους ανεπαρκείς παίκτες.
ή μάλλον για να είμαι ακόμα πιο σωστός δεν γκρίνιαζε απλά. ΕΚΡΑΖΕ και ΓΑΒΓΙΖΕ, συντεταγμένα και συντονισμένα με πρώτον από όλους τον Στρατηγό Μανάβη.
Επειδή τυχαίνει να έχω προλάβει την ομαδάρα του '70 , θα ήθελες να μας θυμίσεις ποιούς παίχτες βρίζαμε τότε κ μάλιστα "συντεταγμενα και συντονισμένα" ?
Δεν ξέρω ποιός κ αν απαγόρεψε τη γρίνα (όπως λες) , μακάρι όμως να μπορούσε κάποιος να το κάνει. Γιατί έχει κουράσει.
Η γκρίνια έχει κουράσει ε; να την απαγορέψουμε τότε συμφωνώ. μόνο χειροκρότημα σε όλους.
δε θα σου απαντήσω εγώ για τη συμπεριφορά εκείνης της φουρνιάς των οπαδών.
ο ίδιος ο Μανάβης ο οποίος λέει ότι τότε ο κόσμος δεν έτρωγε παραμύθι με παίκτες που είναι για τα λεμόνια και όχι για μπάλα. άκου τον στο 02.20, στο 07.35, στο 09.10, να στα λέει αυτός.
[youtube]watch?v=iWkg2qfRFB8&feature=youtu.be&t=2m20s[/youtube]
ο τζαβέλας για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε είτε με την συμπεριφορά του την αγωνιστική είτε την εξωαγωνιστική δεν είναι για την Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Οπότε , αν κατάλαβα καλά , μάλον εσύ δεν τα έχεις ζήσει ο ίδιος τα "παληά".

Τον Τζαβέλλα κ τον κάθε Τζαβέλλα , τον βάζει ο Ιγκόρ κ θεωρώ ότι ξέρει πολύ καλύτερα από μένα τι κάνει.

Δεν μπαίνω καν στη Λογική του ο τάδε ή αυτός ή ο άλλος είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι, επειδή (κατά τη γνώμη μου) δεν έχει τελειωμό αυτό.

Οπότε ας τ'αφήσουμε , γιατί δεν το βλέπω να βγάζουμε άκρη.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

tsou έγραψε: ο τζαβέλας για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε είτε με την συμπεριφορά του την αγωνιστική είτε την εξωαγωνιστική δεν είναι για την Τούμπα.
Για πείτε τι έχει κάνει τόσο φοβερό και ακούει τέτοιο κράξιμο...
Αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό.
Αγωνιστικά τη πρώτη χρονιά ήταν απ'τους καλύτερους, πέρσι τον ξέσκισε και τον έδωσε στεγνά ο αρχάγγελος και φέτος πάλι είναι ο πιο αξιόπιστος αμυντικά.
Αυτό με ''τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε'' ας βρεθεί κάποτε ένας ψυχολόγος, ονειροκρίτης κάτι τέτοιο ξέρω 'γω να μας εξηγήσει... γιατί ούτε ο Μπερμπάτοφ ούτε ο Κούδας είναι για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύμαι εγώ.
Και φτάνει να επικαλείστε τον Μανάβη στο κάθε τι γιατί επί Μανάβη απαξίωση παίκτη του ΠΑΟΚ πολύ σπάνια έβλεπες και δεν ήταν όλοι παικταράδες ή καλά παιδιά.
Σε κάθε ματς τη πέφτουν 3-4 μ@λ@κες αντίπαλοι στον Τζαβέλλα και μεις την πέφτουμε στον Τζαβέλλα. Τέτοια κορόιδα είμαστε.Μας φταίει η τσίχλα του ή η selfie του. Ή ντεμέκ ότι ήταν ο ρουφ των αποδυτηρίων, το παραμύθι του μεγάλου ΠΑΟΚάρχη, του ''καλύτερου Έλληνα προπονητή'' που εδώ και 15 χρόνια η καλύτερη ομάδα που έχει δουλέψει ήταν η Κύπρος και ο Πλατανιάς.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Για όσους θυμούνται, ο Μανάβης και οι λοιποί στρατηγοί δεν την έπεφταν σε παίκτες κάθε τρεις και λίγο, ούτε έσπαγαν τα αυτοκίνητά τους. Αντίθετα έμπαιναν μπροστά και καθοδηγούσαν τον λαό του ΠΑΟΚ να βγάζει και την ψυχή του σε κάθε γήπεδο που έπαιζε η ομάδα. Έχω δει τον Μανάβη να την λέει σε συν-οπαδό, ο οποίος δεν πεταγόταν στις ευκαιρίες που έχανε η ομάδα, λέγοντάς του "γιατί δεν φωνάζεις ααα... ρε μο@νί;;" :lol: :lol: .
Όταν μιλάς για τον Μανάβη και την παρέα του, το πρώτο (ίσως και το μόνο) πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι ο λαός του ΠΑΟΚ, που όλοι θαύμαζαν και που εμείς οι ίδιοι θυμόμαστε (τις περισσότερες φορές με νοσταλγία).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Bagheera έγραψε:Έχω δει τον Μανάβη να την λέει σε συν-οπαδό, ο οποίος δεν πεταγόταν στις ευκαιρίες που έχανε η ομάδα, λέγοντάς του "γιατί δεν φωνάζεις ααα... ρε μο@νί;;" :lol: :lol: .
:lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”