Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Καλα, πάνε εσύ σε μια εταιρεία που διαλύεται οποιδήποτε, οποιαδήποτε, βάλε 70 μύρια και δε θα ειναι δικιά σου... :roll:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ξέρεις εσύ καμιά άλλη "εταιρεία" που αν θέλουν οι "πελάτες" μπορούν να αλλάξουν τον ιδιοκτήτη;
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας με τον Κγεο. Το ότι ο πατέρας του έχει αυτό το παρελθόν στο ποδόσφαιρο, δεν σημαίνει αυτόματα ότι και ο ίδιος έχει τη διάθεση να ακολουθήσει αυτό το δρόμο. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί αλλιώς εκτός απο τα δικά μας βιογραφικά στις δουλειές, θα πηγαίναμε και τα βιογραφικά των μελών της οικογενείας μας.
Αν πηγαίναμε σε δουλειές και μας έλεγαν ''ο μπαμπάς σου κάποτε έκανε αυτό άρα κρίνεσαι και εσύ έτσι'' θα μας πείραζε έτσι δεν είναι?
Ξέρω ότι είναι ΠΑΟΚ μέχρι το κόκκαλο. Τον γνωρίζω προσωπικά ως ένα βαθμό. Όχι σε επίπεδο επαφής αλλά έχω μιλήσει μαζί του. Επίσης ξέρω οτι ο ρολος του είναι τόσο αφανής και γραφειοκρατικός, που ποτέ δεν θα πούμε για κάτι ''Να αυτό είναι έργο του Γκαγκάτση.'' Γι αυτό πάντα θα υπάρχει αυτή η καραμέλα ''Ποιος είναι ο ρόλος του εδωμέσα?''. Έχει ρόλο. Και δεν είμαι δικηγόρος ούτε φίλος του, αλλά θεωρώ ότι κανένας δεν περισσεύει απ όσους μπορούν με τις γνώσεις τους να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Αν είναι κακός στη δουλειά του (που όπως προείπα είναι άσημη και bureauκρατική ως επι το πλείστον) να κριθεί, και μάλιστα σκληρά.

Υγ. Πιστεύω ότι έχει βοηθήσει ακόμα και εδωμέσα με κάποιο ρόλο που δεν φαντάζεστε ποιος μπορεί να είναι, δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν πέφτω μεσα, είναι τραγική ειρωνεία το πως όταν δεν ξέρουμε ποιος είναι απο πίσω απο την οθόνη, αλλάζει τελείως η γνώμη μας, ενώ αν ακούσουμε το όνομα κρίνουμε ανελέητα και με παρωπίδες. Γνώμη μου πάντα, μπορεί και να πέφτω έξω.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αδερφε μου τριλοφιωτη καταρχην τον μακη τον εφερε διαχειριστης (ευρωβουλευτης) και οχι ιδιοκτητης :ugeek:

κατα δευτερον δε νομιζω να υπηρχε ιδιοκτητης που να εβαζε σε διευθυντικη θεση ενα παιδακι που μολις εβγαλε τη σχολη...ο μακης γκαγκατζης πρεπει να ειναι ο πιο μικρος σε ηλικια πανελλαδικα σε τετοιο ποστο και σε επιχειρηση τετοιου βεληνικους...αλλο το να "βολεψω" καποιους δικους μου και αλλο να τους εχω να τρεχουν την επιχειρηση (δεν θα ξεχασω το εγκλημα με την αδερφη της λιλης και τη χρεωμενη μπουτικ)...οπως σε ειπε και ο σικ πριν και το μαρακι ο σαββιδης το εφερε αλλα κουβαλαει και ενα βιογραφικο βαρβατο απο πισω του ;)

κατα τριτον δε γινεται το ονομα γκαγκατσης να σε συνοδευει κατα το δοκουν...δε γινεται δηλαδη απο τη μια να ειναι το οπλο σου για να ανοιγεις πορτες και απο την αλλη να το κρυβουμε οταν παμε σε αλλες υποθεσεις και να μιλαμε για αυτοδημιουργητους...

και κατα τεταρτον επαναλαμβανω για πολλοστη φορα δεν εχει νοημα να συζηταμε για το μακη τη συγκεκριμενη στιγμη θα ερθει και η ωρα του να κριθει...τζαμπα τα σκαλιζουμε τωρα τετοια πραγματα...
chris.paok.mytilene

Δημοσίευση από chris.paok.mytilene »

Είναι άκαιρο το θέμα αυτό σήμερα ,..... η είδηση είναι ότι μετά το Βούλγαρο σειρά έχει και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού επιτέλους ώστε και επιλογές να υπάρχουν και να δέσει και η άμυνά μας .......
Λίγη υπομονή και η ομάδα θα γίνει καλύτερη και δε θα τρωει γελοία γκολ........
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Να μας ζήσει ο Αντιπρόεδρος!
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Ανανέωση Τζιόλη και τώρα αναβάθμιση Γκαγκάτση!!

Να δειτε που θα ανανεώσουν και το Τζαβελαρο σε λιγο... Μάλλον ο Ιβαν διαβάζει ΠΑΟΚμάνια και ανανεώνει εκείνους με όσους τα βάζει ΑΔΙΚΑ ο λαός για τρολάρισμα... :lol: :lol:

Καλή δουλειά, συγχαρητηρια!
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ξυδακι οσοι τον κραζατε κερασμενο απο τον Ιβαναρο
Γουσταρω που η ΠΑΕ λειτουργει με Ευρωπαικα στανταρ λεμεεεε
Τοσος κοσμος ανεργος με πιο πληρη βιογραφικα και αντι να κανει καλεσμα προς συνεντευξη για τη θεση ισοι προς ισους μου τον βαζει αντιπροεδρο..α ρε μεγαλο πραγμα να εχεις μπαμπα πρωην προεδρο ομοσπονδιας που κερδισε το γιουργια
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

παντως εκ ιδιας πειρας και χωρις να μπορω να πω περισσότερα.... αν δειτε προσωπα σε καποιες ιδιαίτερα... πραγματικα ιδιαίτερα σοβαρες θεσεις στις δραστηριοτητες σαββιδη στην ελλαδα και την ρωσσια και τις βαλετε διπλα στον γκαγκατση ισως να ειναι και 3-4 χρονια μικροτεροι...
η συζητηση με θυμιζει τοπικ μεταγραφων με τους "ονοματαδες" και τους "φουτμπολμανατζεραδες"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thracian την Τετ 16 Σεπ 2015, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Μπα, δε ξέρει ο Σαββίδης, δε ξέρει αυτός που έχει βάλει περισσότερα χρήματα στην ομάδα από όλους τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές όλων των τμημάτων του Π.Α.Ο.Κ. μαζεμένους από την ημέρα ίδρυσής του. Αυτός μόνο να τον κοροϊδεύουν και να τον πιάνουν κότσο ξέρει. Αντιπρόεδρος και μπούρδες...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ξεγέλασε και τον Τζακ , μεγάλος τσάκαλος , αλλά τι λέω γλάστρα είναι αυτός...............................
Συνέρθετε ρε , γράφοντας όλα αυτά για τον Γκαγκάτση υιό , απαξιώνετε πρώτα τον Ιβάν , μετά το Μαράκι και τελευταίο τον Τζακ.
Όλοι κάνουν λάθος και εσείς που είστε απ΄έξω ξέρετε το σωστό.........................
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μερικοι εδω ειστε σαν τους τοπικους βλαχοαρδ.....

..................συμφωνα με το ρεποσταζζζζζζζζζζζζζζζζζ
ο ΠΑΟΚ μετα τον μαλεζα θα κινηθεί και για αλλον σεντερ μπακ.........................

βεβαιαααααααααααααααα

τι ξερει ο ιβαν που εχει κτισει μια αυτοκρατορια
εμεις ρε ξερουμε καλυτερα......

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το μιαλο μας και ενα ευρω.....αντι για λιρα.......

μπραβο ρε μικρε γκαγκατση
εγω τουλαχιστον οσο εισαι μεσα στην παε εκτος του οτι εισαι ο γιος καποιου δεν θυμαμε να εχεις κανει κατι που πρεπει να το σκεφτω-σχολιασει αρνητικα....

αν κανω λαθος ας με βοηθήσει καποιος
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Συμφωνώ απόλυτα ειδικά με το σχόλιο σου στο τέλος

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Για να δούμε τί θα δούμε...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Επιτελους δικαιωση....μπραβο ρε αγοραρε δειχνεις οτι οντως κανεις δουλεια εκει μεσα κ οντως αξιζεις τα οποια λεφτα κ αν σου δινουν.Congratz που λενε κ στο αμερικα :D

Κ τωρα ας βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους.
Δεν προσληφθηκε βασει επιθετου αλλα βαση σχεσης του με τον διαχειριστη (ολοι ξερουμε την σχεση τους ετσι?)
Εκεινο τον καιρο ο διαχειριστης εβαζε στην ΠΑΕ οποιον ειχε κοντα του κ οποιον ειχε μερικη εμπιστοσυνη
(το οτι αρκετοι απο αυτους δουλευαν αμισθι δν το βλεπω να αναφερεται πουθενα),φυσικα κ προδωθηκε απο το 80% απο αυτους αλλα δεν εχει καμμια σημασια στο εν λογω τοπικ.

Το οτι επειτα απο τοσα χρονια στην ΠΑΕ αντεχεις ακομα κ δεν παραμενεις στασιμος αλλα εξελισεσαι προς το καλυτερο ειναι θετικο,το οτι εχεις κανει λαθη ειναι το μονο σιγουρο αλλα η αναβαθμιση σου δειχνει οτι απο αυτα τα λαθη μαθαινεις κ προσπαθεις για το καλυτερο καλη συνεχεια λοιπον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”