FK Qabala - Π.Α.Ο.Κ., 17/09. 20:00, OTE 2HD

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: FK Qabala - Π.Α.Ο.Κ., 17/09. 20:00, OTE 2HD

Δημοσίευση από kataramenos5 »

eorptol έγραψε:Ο άγγελος από Δεκέμβρη και μετά μας πέρασε από ηλεκροσοκ όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σιγά μην τον ζητήσουμε και συγνώμη τεράστια λάθη όχι μόνο του αγγέλου, μην τον δικαιολογεις για τίποτε έχτισε 3 μήνες και κατέστρεψε τα πάντα τους υπόλοιπους

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειναι θεμα Αγγελου η οποιουδηποτε αλλου .Ειναι το οτι πολλες φορες υπερμεγενθύνουμε (η διαστρεβλώνουμε) καποια πραγματα προκειμενου να περάσει το δικό μας , να μειωθει αυτος που αντιπαθουμε, ειτε αυτος λεγεται Αγγελος ειτε Χουμπ ειτε Τουντορ.Και φυσικα ρε περιπτερε εφταιγε ΚΑΙ ο Αγγελος με τη διαχειρηση που εκανε.
Μη το συνεχιζουμε ειμαστε και οφ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

και στο Αζερμπαιτζαν δεν θα εισαι μονος ΠΑΟΚ.

Εικόνα
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

αχάριστος δεν ειμαι αλλα οταν ακούω για τον εξαποδω μου ανάβει λαμπακι.

ελεος με τον καταστροφεα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Avatar τον έχεις όμως... :mrgreen:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Το άβαταρ το χω απο το 2008, όταν και γράφτηκα για να δείξω την φιλοσοφία του σε αυτούς που με το ξεκίνημα της ρεβολουσιόν ψελίζανε το όνομα του.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το σημαντικο ειναι οτι θα χουμε λινκ

Άσχετο Κάνα τόρεντ με το ματς στη βεροια εχουμε;
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Για torrent δε ξέρω Μανιακέ αλλά το έχει εδώ αν θες.
https://vk.com/search?c%5Bq%5D=%D0%9F%D ... Bsort%5D=0
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Περιπτερος έγραψε:
eorptol έγραψε:Ο άγγελος από Δεκέμβρη και μετά μας πέρασε από ηλεκροσοκ όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σιγά μην τον ζητήσουμε και συγνώμη τεράστια λάθη όχι μόνο του αγγέλου, μην τον δικαιολογεις για τίποτε έχτισε 3 μήνες και κατέστρεψε τα πάντα τους υπόλοιπους

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τους τραυματισμούς των παικτών είναι το θέμα ...
δεν είναι για την συνολική συμπεριφορά κάποιων που αμέσως μετά το Χ την πρώτη αγωνιστική ζητούσαν απομάκρυνση του προπονητή.
Μην το ανοίγεις το θέμα γιατί θα δημιουργηθεί εσωστρέφεια.
Εμένα μου αρέσει ο Τούντορ και μου αρέσει και που φωνάζει και που χειρονομεί και που ζει το παιχνίδι (δεν ξέρει να σφυράει κλέφτικα βέβαια). Αντίγραφο του ΑΑ είναι σε πολλά και εγώ το χαίρομαι γιατί σπρώχνει την ομάδα και δεν κοιμάται στον πάγκο. Κάποιοι που μιλούσαν για τσοπάνηδες, βλάχους κλπ. ... να δω τι λένε.

Μα έγραψε κάποιος ,ο Λαλάκης ο εισαγόμενος όπως τον λέω για όσους έζησαν στα 80's ,πως πλέον στον πάγκο πνέει ευρωπαικός αέρας! :lol:

Λες και ο Τούντορ είναι κανένας Δούκας.... Στη Γιουγκοσλαβία του Τίτο μεγάλωσε.

Στον Άγγελο δεν έφταιξε πως ήταν τσομπάνης αλλά τα γνωστά κολλήματά του.

Για την ενδεκάδα τώρα και το φίλο που είπε πως χρειάζεται ροτέισιον για να μην καεί η ομάδα. Ο Τούντορ προσπαθεί να φτιάξει κορμό. Να δημιουργήσει κάποιες σταθερές στην ομάδα. Ακόμη λοιπόν βρισκόμαστε στη φάση που η ομάδα προσπαθεί να δέσει. Πως θα γίνει αυτό αν αλλάζει σε κάθε αγώνα;

Ροτέισιον γίνεται και λόγω τραυματισμών.Το πρόβλημα επί Άγγελου ήταν αν τραυματιζόταν ο οποιοσδήποτε δεν υπήρχε αντικαταστάτης και κατέληξε ο Κλάους να παίζει τερματοφύλακας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εδω συμφωνω με τον B&W. Ο Τουντορ πρεπει να βρει εναν κορμο 13-14 παιχτων και μετα σιγα σιγα να ανοιξει το ροτεισον. Απο την αλλη πρεπει και οι καινουριοι να εγκλιματιζονται. Το καλυτερο ειναι να ειμαστε 3-0 στο 60 σε καθε ματς ωστε να μπαινουν σιγα σιγα στο πνευμα της ομαδας. Δυσκολο τασκ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Amon Tobin έγραψε:Για torrent δε ξέρω Μανιακέ αλλά το έχει εδώ αν θες.
https://vk.com/search?c%5Bq%5D=%D0%9F%D ... Bsort%5D=0
Θένκς αλλα πρεπει να μαΙ μέλος; Που εχει τους αγώνες;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Περιπτερος έγραψε: Τραυματισμοί :
Περυσι κάποιοι μας έγραφαν για τον άσχετο προπονητή που κάνει αυτός την προπόνηση στους παίκτες και το άσχετο επίσης τημ (γυμναστή, γιατρό κλπ.).
Μήπως θα πρέπει να βγουν να ζητήσουν και καμιά συγγνώμη ?

Αυτά γιατί, όταν κάποιοι αποδεικνύεται ότι αδικούν ανθρώπους, πρέπει να έχουν και την εντιμότητα να ζητούν και συγγνώμη.
Ρε φιλε, μια χαρα ωραιες ποδοσφαιρικες αποψεις εχεις σ'ολα τ'αλλα,
μην αρχιζεις τωρα με τις εμμονες που βιαζουν ξαναμανα τη νοημοσυνη μας...

Εψαχνα να βρω ενα ποστ που προεβλεπα ποτε θα ξανασκασουν μυτη οι νοσταλγοι και θ'αρχισουν να λενε οτι ο αα δεν ειχε φρανκ και αλλα τετοια ωραια, αλλα δυστυχως δεν το βρηκα..

Και κλασικα, αφου εκατσε λιγο η σκονη και στοχευοντας στην κοντη μνημη του κοσμου, εσκασαν ξανα μυτη οι φωνες αυτες σε μια υστατη προσπαθεια να ξαναγραψουν την ιστορια και κανουν το ασπρο μαυρο..

Και θα μιλησουν για εντιμοτητες και συγνωμες!

Στο θεμα τωρα...

Οχι φιλε, περσι κανεις δε μιλησε για ερασιτεχνισμους γιατι απλα τραυματιζονται οι παικτες (που οκ, ειναι απολυτα φυσιολογικα, συνυπολογιζοντας και τη μεσημβρια)

Αυτοι οι ανεντιμοι και χωρις τσιπα λοιπον οπως λες,

τους ερασιτεχνισμους και την ανεπαρκεια την απεδιδαν στα παρακατω...
- Ο Αναστασιαδης και το ιατρικο του επιτελειο δεν ειναι υπευθυνοι για την ανεπαρκη αποθεραπεια και την προληψη δευτερων τραυματισμων επιβαρυμενων παικτων? Που ελεγε τις χαζομαρες του τυπου, "δεν τους ξαναεμπιστευομαι, ειναι παιδια, αν καποιος εχει προβλημα θα τον αφηνω ακομη μια βδομαδα εξω"?

Υπευθυνοι δεν ειναι που εκαψαν ακομα μια σημαντικη μοναδα, ενα 33χρονο παιχτη, το Ρατς, βαζοντας τον 17 συνεχομενα ματς (στα κοκκινα και σε τρελους ρυθμους πανω κατω) σε 2 μηνες?
Το "ιατρικο επιτελειο" του τι εκανε οταν παρα τις ενοχλησεις του Ρατς με το προβλημα στον προσαγωγο, ο Αναστασιαδης εμπιστευτηκε τον παικτη (!!) και τον εβαλε με Εργοτελη και τραυματιστηκε?
Εικόνα
- Ο Αναστασιαδης και το ερασιτεχνικο του τιμ του δεν ειναι οι καθολα υπευθυνοι που εκαψε μια τοσο σημαντικη μοναδα για την ομαδα, τον Τζιωλη, καθως εν γνωσει του σημαντικου προβληματος που κουβαλουσε, δεν τον εβγαζε ουτε λεπτο και εξεθεσε την ομαδα βαζοντας τον στοπερ στο παιχνιδι οροσημο της χρονιας, στο βαρυ τερεν της Ξανθης ?
Αποτελεσμα να τραυματιστει για καιρο και για ακομα ενα λογο, να καταρρευσει στη συνεχεια η ομαδα...
........Εικόνα

- Αυτος και το ερασιτεχνικο του τιμ δε διαχειριστηκε σωστα τον κοντο, ενα παικτη 34 χρονων που ηταν καλοκαιρι Μουντιαλ, τον εκαψε με αποτελεσμα να ειναι ανημπορος να δωσει ακομα και τα ελαχιστα που πλεον μπορει. Και το αποκορυφωμα, με 0 προπονησεις, τον βαζει με το γαυρο παραδεχομενος οτι παιζει τοσο καιρο με τραυματισμο...

- Αυτος και το ερασιτεχνικο του τιμ δεν ειναι υπεθυνοι, με τοσο καιρο προετοιμασια η ομαδα να εμφανιζεται λες και ειμαστε Ιουνιο και εχει παιξει 65 ματς, με 0 φυσικη κατασταση, χωρις καμια εκρηξη, αλλαγη τεμπο, δυναμικα τρεξιματα κλπ? Ερασιτεχνισμος δεν ειναι να στηνεις μια ομαδα (με ελλιπες ροστερ κιολας) για εκατοσταρι και οχι για 1000μ, με τους παικτες να τερματίζουν τα κοντερ και μετα απο ενα αναμενομενο διαστημα, να σερνονται?

Γι'αυτο αλλη φορα να προσεχουμε τι διαβαζουμε και κυριως τι λεμε για εντιμοτητες και αλλα τετοια φαιδρα..

Παραδεξου την εμμονη και οτι ο ανθρωπος αυτος με τους ερασιτεχνισμους και τα εγκληματα, μαζι με το βρυζα μας εφεραν υπο του μηδενος,
make peace with it και προχωρα, μη μολυνουμε παλι το μυαλο μας..

Και οπως λες και συ..
Πάμε μπροστά όμως, το κεφάλαιο ΑΑ έκλεισε οριστικά για την ομάδα μας.

Y.Γ. Και η αποψη μου για τους τραυματισμους ειναι αυτη
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1002125
Και φυσικα θα εχω την εντιμοτητα, αν παλι δε γινει σωστη διαχειριση παικτων ή παιζουν ποδοσφαιριστες τραυματιες, να μιλησω για ερασιτεχνισμους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 16 Σεπ 2015, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Aυτοι οι αζεροι μας εχουν ριξει τριμπαλο στα λογια,ξερετε τι σημαινει αυτο ετσι;
Δεν θα καταλαβουν απο που τους ηρθε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ειστε οφτοπικ...
μη το συνεχιζετε...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Γι αυτο το vk βοήθεια κανεις ; Πως βλεπω αγώνες;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Επειδη για καποιο λογο κοπηκε το ποστ μου, θελω να πω το εξης. ΟΚ, ημουν εκτος θεματος. Δε νομιζω παντως να ηταν προσβλητικο ή επιθετικο ωστε να κοπει, ποσο μαλλον οταν ολα σχεδον τα ποστ μου εδω μεσα ειναι μετριοπαθη.

Αυτα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”