FK Qabala - Π.Α.Ο.Κ., 17/09. 20:00, OTE 2HD

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: FK Qabala - Π.Α.Ο.Κ., 17/09. 20:00, OTE 2HD

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Athens έγραψε:αν συνεχισει με τους ιδιους και στους επομενους αγωνες βλεπω τον Τουντορ να καιει την ομαδα...
Καμένοι εμείς ,καμένη κι η ομάδα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: FK Qabala - Π.Α.Ο.Κ., 17/09. 20:00, OTE 2HD

Δημοσίευση από eorptol »

logios έγραψε:
Athens έγραψε:αν συνεχισει με τους ιδιους και στους επομενους αγωνες βλεπω τον Τουντορ να καιει την ομαδα...
Τι παίζουμε; 21 ή 31 , να ξέρω στα πόσα καιγόμαστε..............
22 με 23 είπε ο τουντορ τόσους έχουμε

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Διαβάζω ο Κάτσε έχει ενοχλήσεις. Ελπίζω να μην είναι από αυτές των 4-5 εβδομάδων που μετά γίνονται 8-10... Έχω τρελαθεί με την ατυχία, αλλά και τις άστοχες προβλέψεις των αποθεραπειών. Θέλω να δω επιτέλους σε ένα τραυματισμό να μας πούνε έξω για 1 μήνα και να γυρίσει στις 3 εβδομάδες. Τέσπα, μακάρι το παλικάρι να είναι καλά και να παίξει με την κούλα. Είναι σταθερή αξία στο κέντρο της ομάδας.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και καθόλου εύκολο. Το θετικό είναι ότι παίξαμε Σάββατο, και επίσης η αναβολή μας ευνοεί, γιατί με αεκ παίζουμε Τετάρτη δηλαδή μετά από 6 μέρες που εξασφαλίζουν πλήρη αποκατάσταση. Για αυτό το λόγο δε θα χρειαστούμε σε αυτό το παιχνίδι εκτενές ροτέισον. Οι προβλέψεις μου στον "ξερόλα" ήταν με το σκεπτικό του ροτέισον λόγω αεκ την Κυριακή. Έτσι, θα αγωνιστούμε με βασικό το Τζιώλη, που είναι το βαρόμετρο της επιτυχίας. Μετά θα είναι σίγουρα βασικοί οι Κίτσιου, Πέλκας, Κλάους, Μακ που επίσης κάνουν τη διαφορά. Θα ήθελα να δω το Χαρίση να μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα. Την τριάδα Τζιώλης - Χαρίσης - Πέλκας την περιμένει πολύς κόσμος εδώ και καιρό, για να δούμε πως μπορεί να αποδώσει, μιας που πολλοί την πιστεύουμε. Κατά την άποψή μου καλό είναι οι Τζιώλης - Χαρίσης να είναι και οι δύο καθαρά 6άρια και ο Πέλκας καθαρό δεκάρι, και όχι 2 οκτάρια (Χαρίσης, Πέλκας). Φυσικά μέσα στο παιχνίδι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Σε αυτό το παιχνίδι θα ήθελα στο 60 να μπει ο Μπερμπάτοφ και να δούμε δίδυμο με Κλάους και το Μακ να γυρίζει στη θέση αριστερού χαφ (όλη την πλευρά) αντικαθιστώντας τον Ροντρίγκεζ στο ασύμμετρο 3-5-2 που είχαμε δει στα πρώτα Ευρωπαϊκά. Μου άρεσε πολύ αυτό το επιθετικογενές σύστημα, που εν προκειμένου θα δώσει την ευκαιρία στον φορμαρισμένο Κίτσιου να παίξει δεξιά, αλλά και χρόνο συμμετοχής στον Ροντρίγκεζ, σε μια θέση που καλό θα ήταν να δοκιμαστεί, μετά τον τραυματισμό του Λέοβατς. Ουσιαστικά αλλαγή στο 60 του Γκάρι για να μπει ο Μπέρμπα, και με εσωτερικές αλλαγές να γίνει ο παραπάνω σχηματισμός.

Η ομάδα έχει πάρα πολλές επιλογές παικτών, που χρειάζονται χρόνο για να βοηθηθούν και να αποδώσουν. Ζάιρο, Ροντρίγκεζ, Μυστακίδης, είναι δυνατά χαρτιά που μπορεί να βρουν λίγο χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια. Μετά ακολουθούν οι Κωσταντινίδης, Μαλεζάς, Σάμπο, Γκολάσα. Μη διαγράφουμε τον Σκόνδρα, και τόσους τραυματίες, δε λέω ότι το κάνουμε, απλά θέλω να πω ότι έχουμε μία μεταβατική χρονιά που πρέπει να μάθουμε τους παίκτες μας και όχι να τους κρίνουμε. Ούτε εμείς, ούτε ο κόουτς, ούτε ο Φρανκ ξέρουν το επίπεδο όλων σε αυτή τη φάση. Η ομάδα χρειάζεται αγάπη άνευ όρων σε αυτή τη φάση, για να βγάλει ότι καλύτερο μπορεί. Προσωπικά έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ καύλα για την ομάδα φέτος. Βλέπω νιάτα και προοπτική για κάτι καλύτερο, και όχι ομάδα με ταβάνι.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

η σύνθεση που διαβάζω, πιο πολύ σε 4-2-3-1 φέρνει
με αριστερό μπακ τζαβέλα και εξτρεμ μακ και ροντρίγκεζ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το γήπεδο το καλοκαίρι ήταν χάλια... Το λέγαν και οι Κύπριοι

http://www.shootandgoal.com/%CE%B1%CF%8 ... %BB%CE%B1/

Δεν ξέρω πως θα το βρουν οι δικοί μας.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Olsen
Vitor - Cοsta - Τζαβέλλας
Κίτσιου - Χαρίσης - Τζιόλης - Σαμπο - Μακ
Πέλκας
Αθανασιάδης
Το ινπαοκ αναφέρει:

Olsen
Vitor - Cοsta - Τζαβέλλας
Κίτσιου - Τζιόλης - Σαμπο - Πέλκας - Rodrigues
Mak
Αθανασιάδης

Θα προτιμούσα τον Mak στη θέση του Garry και τον Jairo πίσω από τον Αθανασιάδη. Θέλω επίσης να δω Χαρίση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Τουλάχιστον πήρε Μαλεζά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αλλαγή κάνα 20 να αρχίσει να παίρνει ρυθμό, είναι πολλοί οι αγώνες, όλοι θα πάρουν χρόνο

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πιστεύω ότι ο Χαρίσης θα αλλάξει τον Τζιόλη ή τον Sabo.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Παίζει ρόλο και η ροή του αγώνα.
Αν έχεις πάλι κάναν τραυματισμό, άστα να πάνε

Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Παιδιά ο Κοροβέσης γιατί είναι off ?
Μου άρεσε που τον είδα και ανασταλτικά και επιθετικά και οπωσδήποτε μπορεί να σταθεί (μην πω ό,τι σε αρκετά υπερέχει του Λέοβατς).
Γιατί είναι εκτός λοιπόν ?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Τραυματισμοί :

Περυσι κάποιοι μας έγραφαν για τον άσχετο προπονητή που κάνει αυτός την προπόνηση στους παίκτες και το άσχετο επίσης τημ (γυμναστή, γιατρό κλπ.).
Μήπως θα πρέπει να βγουν να ζητήσουν και καμιά συγγνώμη ?

(ως προς το ροτέσιον δε ... καμία σχέση το περυσινό υλικό με το φετινό αριθμητικά και σε κάλυψη θέσεων)

Αυτά γιατί, όταν κάποιοι αποδεικνύεται ότι αδικούν ανθρώπους, πρέπει να έχουν και την εντιμότητα να ζητούν και συγγνώμη.
Εκτός εάν όλοι οι προπονητές και γυμναστές που έχουν θητεύσει στην Μεσημβρία είναι άσχετοι.
Να επανέλθει το θέμα της Μεσημβρίας. Επειδή το έχω πατήσει. μιλάμε για "πέτρα" κάτω που θυμίζει τα παλιά ξερά γήπεδα και ακόμα χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Το παιχνίδι πρέπει να το δούμε με τεράστια σοβαρότητα και να το κερδίσουμε γιατί είναι το παιχνίδι κλειδί για την συνέχεια.
Αυτοί είναι μία ομάδα που στηρίζεται στην δύναμη και τον τσαμπουκά.
Πρέπει να παίξουμε με πολλή ψυχή και ποδοσφαιρικό εγωισμό και να μην τους αφήσουμε σε καμία περίπτωση το δικαίωμα να μας πάρουν τον αέρα. Εν ολίγοις πρέπει να πέσουν κορμιά και να ματώσουμε την φανέλα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο άγγελος από Δεκέμβρη και μετά μας πέρασε από ηλεκροσοκ όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σιγά μην τον ζητήσουμε και συγνώμη τεράστια λάθη όχι μόνο του αγγέλου, μην τον δικαιολογεις για τίποτε έχτισε 3 μήνες και κατέστρεψε τα πάντα τους υπόλοιπους

Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

eorptol έγραψε:Ο άγγελος από Δεκέμβρη και μετά μας πέρασε από ηλεκροσοκ όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σιγά μην τον ζητήσουμε και συγνώμη τεράστια λάθη όχι μόνο του αγγέλου, μην τον δικαιολογεις για τίποτε έχτισε 3 μήνες και κατέστρεψε τα πάντα τους υπόλοιπους

Για τους τραυματισμούς των παικτών είναι το θέμα ...
δεν είναι για την συνολική συμπεριφορά κάποιων που αμέσως μετά το Χ την πρώτη αγωνιστική ζητούσαν απομάκρυνση του προπονητή.
Μην το ανοίγεις το θέμα γιατί θα δημιουργηθεί εσωστρέφεια.
Εμένα μου αρέσει ο Τούντορ και μου αρέσει και που φωνάζει και που χειρονομεί και που ζει το παιχνίδι (δεν ξέρει να σφυράει κλέφτικα βέβαια). Αντίγραφο του ΑΑ είναι σε πολλά και εγώ το χαίρομαι γιατί σπρώχνει την ομάδα και δεν κοιμάται στον πάγκο. Κάποιοι που μιλούσαν για τσοπάνηδες, βλάχους κλπ. ... να δω τι λένε.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

και για να επικεντρώσουμε στα ουσιώδη : προφανώς το θέμα τραυματισμών έχει να κάνει με το γήπεδο της Ν. Μεσημβρίας. Δεν είναι δυνατόν να είναι λάθος και άσχετοι όλοι οι γυμναστές που πέρασαν.

όσο για τον ΑΑ ... αυτός δεν είχε Τ.Δ. τον Αρνεσεν, να του έχει τρεις παίκτες σε κάθε θέση και μάλιστα ταλέντα και ελπιδοφόρους.
Ο ΑΑ είχε μείνει με 13-14 παίκτες και φταίει και ο ίδιος την ώρα π.χ. που άφηνε Λούκας κλπ. να φύγουν, έκοβε Κατσουράνηδες ή έστελνε δανεικούς ... .

Πάμε μπροστά όμως. Τι κεφάλαιο ΑΑ έκλεισε οριστικά για την ομάδα μας. Μακάρι να κάνουμε σερί όπως το περυσινό μέχρι το τέλος όμως.
Πάμε γερά και όλοι μαζί. Αρκεί να μην είμαστε άνοες γιατί πάλι σαλάτα θα τα κάνουμε εμείς οι οπαδοί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”