Μπήκες στη λίστα.The_Stalker έγραψε:![]()
![]()
![]()
Πολύ καλύτερο από τα χμμμ - περίπου άθλια ανέκδοτα που ποστάρεις.
Frank Arnesen
- Μπαρκαρούτσος
Re: Frank Arnesen
Ο κύριος Σαββίδης ήταν ευγενικός και με ρώτησε εάν θα ήθελα να πάρουμε τον Μπερμπάτοφ. Όλοι θα ήθελαν τον Μπερμπάτοφ ποιος δεν θα τον ήθελε. Το θέμα είναι εάν μπορείς να τον υπογράψεις. Πιστεύαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε αφού ήταν σε επαφές με δύο ομάδες από την Αγγλία.Dimg4 έγραψε:Καποιοι απλα δεν παλευεστε.Athens έγραψε:την μεταγραφη Μπερμπατοφ την εκανε μονος του ο Ιβαν...τελεια και καυλα...κανενας Αρνεσεν που ειχε συμφωνησει αλλα!!
Είναι εξαιρετικό και για τους φιλάθλους και για τον ποδόσφαιρο που θα παίζει εδώ. Είμαι υπερήφανος εκ μέρους του ΠΑΟΚ που καταφέραμε και αποκτήσαμε τον Μπερμπάτοφ και δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε κάνει χωρίς τον κύριο Σαββίδη»
Τα ΑΡΔ μας είναι επιπέδου "ανάποδο αράουτ- κιτρινισμός- ίντριγκα- αυτός ξενυχτάει"
Καμία εντύπωση δεν μου έκανε που δεν έγινε ούτε μισή ουσιαστική ερώτηση στον Άρνεσεν.
Ο οποίος Άρνεσεν δεν είναι ο προπονητής της ομάδας. Δεν είναι καν ο τεχνικός διευθυντής με την έννοια του "φέρνω παίχτες".
Ο Άρνεσεν είναι ο "Διευθυντήε Αθλητικού τμήματος" ή κάτι τέτοιο.
Το έργο του δεν θα φανεί μέχρι το χειμώνα ή του χρόνου το καλοκαίρι.
Στην ουσία ο άνθρωπος αυτός ξανασχεδιάζει το ΠΑΟΚ από αρχής.
Καμία εντύπωση δεν μου έκανε που δεν έγινε ούτε μισή ουσιαστική ερώτηση στον Άρνεσεν.
Ο οποίος Άρνεσεν δεν είναι ο προπονητής της ομάδας. Δεν είναι καν ο τεχνικός διευθυντής με την έννοια του "φέρνω παίχτες".
Ο Άρνεσεν είναι ο "Διευθυντήε Αθλητικού τμήματος" ή κάτι τέτοιο.
Το έργο του δεν θα φανεί μέχρι το χειμώνα ή του χρόνου το καλοκαίρι.
Στην ουσία ο άνθρωπος αυτός ξανασχεδιάζει το ΠΑΟΚ από αρχής.
Στόχος η τριάδα ;;; Απαράδεκτος τάξε κανα πρωταθλημα κλπ
Άκου εκει ρεαλιστικους στοχους ...που βρίσκεται ... Και γω ειμαι υπεύθυνος κλπ άστο λιγο φλου
Άκου εκει ρεαλιστικους στοχους ...που βρίσκεται ... Και γω ειμαι υπεύθυνος κλπ άστο λιγο φλου
- Black&White
Έτσι είπε ? Μα εμείς κάθε Αύγουστο παίρνουμε τον τίτλο γιατί το χαλάει; Το λέει και ο αρης νικολακης και ο Στέλιος γρηγοριαδης
:)
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον γιατί πάνω κάτω ρωτήσαν πράγματα που ο Αρνεσεν απαντησε εκτενέστατα την προηγούμενη φορά. Για τον Τούντορ πχ μιλούσε 10 λεπτά αναλύοντας το σκεπτικό της πρόβληψής του και σήμερα πάλι τον ρώτησαν αν θεωρεί ότι είναι άπειρος ο Τούντορ και ποιο το σκεπτικό της πρόβληψής του.pgetsos έγραψε:Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι διάβασα τις ίδιες ερωτήσεις 3-4 φορές
Αυτό θα συμβαίνει κάθε φορά που θα υπάρχει θετική ενεργεια γύρω από την ομάδα, δεν θα έχουν να ρωτήσουν τίποτα ουσιαστικό γιατί έχουν αναγάγει το να πουλάνε μιζέρια και μίρλα μέσω των μέσων τους σε επάγγελμα.
- navigator11
Ό,τι πιο ... πρωταθληματικό μπορεί να επιτύχει ο Δανός σε εμάς. Αλλά δεν έχω σοβαρούς λόγους να πιστέψω σε κάτι τέτοιο. Λοιδωρούνται οι "ρεπόρτερζ" μας και λοιπό σκυλολόι της αθλητικογραφίας για τα μύρια όσα λένε και γράφουν αλλά πολλοί και από εμάς δεν έχουν ή, αν θέλετε, έχουμε τα προσόντα για να υποστηρίζουν-ουμε, με την κατ'εμέ ουσιαστική έννοια του όρου, τον ΠΑΟΚ.Napoli4 έγραψε:Μακάρι αυτός ο σχεδιασμός να αλλάξει και την νοοτροπία του μέσου φιλάθλου.
Περί Άρνεσεν τώρα, είναι αρκετά δύσκολο να μην πειστεί κάποιος να στηρίξει την προσπάθεια της οποίας ηγείται αυτός ο άνθρωπος.
Απλά word class αθλητικός διευθυντής. Φοβερές τοποθετήσεις από έναν άνθρωπο που θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Πίστη σε νέους παίκτες και επένδυση για το μέλλον. Είναι αστείο φέτος να έχουμε στόχο το πρωτάθλημα. Ακόμη και 3οι να βγούμε συνολικά θα έχουμε καλύτερη πορεία, γιατί ο βάζελος δε μπήκε σε ομίλους Ευρωπαϊκούς σε αντίθεση με εμάς που το καταφέραμε περνώντας 3 ομάδες. Οι Ευρωπαϊκοί πόντοι είναι χρυσάφι!!!
Θα ήθελα πάντως μία ερώτηση για την ισορροπία του ρόστερ και συγκεκριμένα: Γιατί το ρόστερ μας έχει 4 μόλις Κ.Αμυντικούς σε ένα σύνολο 27-28 παικτών, ενώ χρησιμοποιεί 3άδα? Δε θα ήταν λογικό να έχουμε 2 παίκτες σε κάθε θέση, άρα 6 αμυντικούς? Κακά τα ψέμματα ο Σκόνδρας δεν είναι Κ.Αμυντικός και δεν έχει το επίπεδο του Τζαβέλλα σε αυτή τη θέση. Ακόμη και αν τον υπολογίσουμε, έχουμε 5 παίκτες. Τι θα γίνει αν έχουμε 2 τραυματίες σε αυτή τη θέση, όπως αντίστοιχα είχαμε πολλούς στα κεντρικά χαφ?
Με άφησε πολύ αισιόδοξο το όραμα για έναν ΠΑΟΚ που θα βελτιώνεται σε όλους τους τομείς. Η ομάδα θέλει υπομονή. Οι νέοι παίκτες αν στηριχτούν θα μας βγουν, ενώ αν απαξιωθούν θα ξενερώσουν. Αν η ομάδα βγει στα πλέι οφ 2η, θα έχει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν με την άνεσή της. Στο ενδιάμεσο θα έχει δέσει, και θα γνωρίζει ακριβώς που να ενισχυθεί. Με 3-4 ποιοτικές προσθήκες, τη σεζόν 2016/17, πάμε για πρωταθλητισμό. Μην ξεχνάμε ότι οι φετινοί νέοι παίκτες θα είναι τουχρόνου (κατά Μ.Ο) καλύτεροι και με περισσότερες εμπειρίες!!!
Θα ήθελα πάντως μία ερώτηση για την ισορροπία του ρόστερ και συγκεκριμένα: Γιατί το ρόστερ μας έχει 4 μόλις Κ.Αμυντικούς σε ένα σύνολο 27-28 παικτών, ενώ χρησιμοποιεί 3άδα? Δε θα ήταν λογικό να έχουμε 2 παίκτες σε κάθε θέση, άρα 6 αμυντικούς? Κακά τα ψέμματα ο Σκόνδρας δεν είναι Κ.Αμυντικός και δεν έχει το επίπεδο του Τζαβέλλα σε αυτή τη θέση. Ακόμη και αν τον υπολογίσουμε, έχουμε 5 παίκτες. Τι θα γίνει αν έχουμε 2 τραυματίες σε αυτή τη θέση, όπως αντίστοιχα είχαμε πολλούς στα κεντρικά χαφ?
Με άφησε πολύ αισιόδοξο το όραμα για έναν ΠΑΟΚ που θα βελτιώνεται σε όλους τους τομείς. Η ομάδα θέλει υπομονή. Οι νέοι παίκτες αν στηριχτούν θα μας βγουν, ενώ αν απαξιωθούν θα ξενερώσουν. Αν η ομάδα βγει στα πλέι οφ 2η, θα έχει τη δυνατότητα να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν με την άνεσή της. Στο ενδιάμεσο θα έχει δέσει, και θα γνωρίζει ακριβώς που να ενισχυθεί. Με 3-4 ποιοτικές προσθήκες, τη σεζόν 2016/17, πάμε για πρωταθλητισμό. Μην ξεχνάμε ότι οι φετινοί νέοι παίκτες θα είναι τουχρόνου (κατά Μ.Ο) καλύτεροι και με περισσότερες εμπειρίες!!!
- Black&White
Εντάξει, για να μιλήσουμε σοβαρά, αυτό για την τριάδα που είπε το λέει για να χαλαρώσει την πίεση στους παίκτες και τον προπονητή. Αν είναι δυνατόν με το βάζελο σχεδόν διαλυμένο και τη νεοφώτιστη ΑΕΚ να είσαι ευχαριστημένος με την τρίτη θέση!
- kataramenos5
Με τον Μπερμπάτοφ μάθαμε τι έγινε αλλά τον Όλσεν τελικά τον είδαν πριν τον πάρουν; 
Παράλειψη και προς αποφυγή παρεξηγήσεων "διερωτώμαι" καθώς κάτι τέτοιο κυκλοφορούσε μετά το ματς με τον ΠΑΣ... 
Ετςι ρε Κατ. Απολαύστε το ταξίδι. Η μεγαλύτερη κουβέντα της φετινής σεζόν.kataramenos5 έγραψε:Τριαδα ,τετραδα, δεκάδα.Κλαιν.Απολαυστε το ταξιδι ρε.
ΕΧΩ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΦΡΑΝΚ ΛΑΙΜΑΙ.
Όπως αναφέρθηκε και ποιο πάνω, Ο Αρνεσεν στην πρώτη του συνέντευξη μιλούσε 1 ωρα για τον Τουντορ. Και η πρώτη ερώτηση σημερα ηταν για τον Τουντορ. Και μετά ξανά για τον Τουντορ. Οι άνθρωποι μάλλον κατι πίνουν, δεν υπάρχει εξήγηση.