FK Qabala - Π.Α.Ο.Κ., 17/09. 20:00, OTE 2HD
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: FK Qabala - Π.Α.Ο.Κ., 17/09. 20:00, OTE 2HD
Να δώσω και γω με τη σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο στη μαυρόγατα για την ανάλυση του αντιπάλου. Βέβαια όταν χάνει η γκαμπαλα από κάποια τσουκαριτσκι ε δε το λες και μεγαθήριο. Για τα θηρία ναι θα συμφωνήσω. Απλά το μόνο που με κάνει σκεπτικό ειναι αν θα σταματήσει το κοντέρ απλά στα τρία, ή θα πάρει διαστάσεις θριάμβου. Θα αφηνιάσει ο Κλαους με τους γκαμπαλεζους. Α και μη ξεχνάτε λινκ για το μανιακ, Απόστολε!
- kataramenos5
ABOLEYTOI έγραψε:τι να λένε άραγε στα δικά του φόρουμ;
ότι παίζουν με την ομάδα που νίκησε στα playoff ο προηγούμενος αντίπαλός τους;
ή ότι παίζουν με την ομάδα του Μπερμπάτωφ;
ότι κι αν λένε
δε με ενδιαφέρει
τι 'σαι για μένα
κανείς δεν ξέρει
αλεό αλεό
αλεό αλεό

- sourmenetes
- Moderator
Ζορικο ματς..δεν την ξερουμε την ομαδα και πρεπει να προσαρμοστουμε στις συνθηκες τους.
Σιγουρα δεν πρεπει να χασουμε.
οτι αλλο ερθει ειναι καλοδεχουμενο και ελπιζω σε νικη.Η ομαδα δεν εχει βγαλει προς το παρον μεγαλη σταθεροτητα σε ολο το ματς.
Με ελλειψη λεοβατς πολυ πιθανον ο μακ να παει στα πλαγια και ο ζαιρο να παει πλαι στον μακ.Βεβαια μπορει να μπει και ο κοροβεσης ή ο τζαβελλας.Εναλλακτικες υπαρχουν.
Σιγουρα δεν πρεπει να χασουμε.
οτι αλλο ερθει ειναι καλοδεχουμενο και ελπιζω σε νικη.Η ομαδα δεν εχει βγαλει προς το παρον μεγαλη σταθεροτητα σε ολο το ματς.
Με ελλειψη λεοβατς πολυ πιθανον ο μακ να παει στα πλαγια και ο ζαιρο να παει πλαι στον μακ.Βεβαια μπορει να μπει και ο κοροβεσης ή ο τζαβελλας.Εναλλακτικες υπαρχουν.
- john4serres
Αριστερο μπακ χαφ μπορει να παιξουν :
Κιτσιου , τον ειδαμε στην βεροια
Κοροβεσης , τρναβα εκτος
Μακ , στην αρχη της σεζον
Γκαρι , οπως επαιξε στα δεξια εναντιον της σκοντα
Τζαβελλας , πολυ δυσκολα γι αυτον , καλυτερα αριστερο στοππερ.
Κιτσιου , τον ειδαμε στην βεροια
Κοροβεσης , τρναβα εκτος
Μακ , στην αρχη της σεζον
Γκαρι , οπως επαιξε στα δεξια εναντιον της σκοντα
Τζαβελλας , πολυ δυσκολα γι αυτον , καλυτερα αριστερο στοππερ.
Κάθε αρχή και δύσκολη.
Κάποιες φορές η ισοπαλία στον πρώτο αγώνα εκτός, δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Θέλουμε την νίκη, μπορούμε να την πάρουμε, κι άλλο κακό να μη μας βρει με τραυματισμούς.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Κάποιες φορές η ισοπαλία στον πρώτο αγώνα εκτός, δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Θέλουμε την νίκη, μπορούμε να την πάρουμε, κι άλλο κακό να μη μας βρει με τραυματισμούς.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Dimitris_L4
Οπως ειπανε οι περισσοτεροι ειναι υπουλο ματς..Αλλα ρε παιδια ειναι τεραστια η διαφορα μας με την Καμπαλα..Ακομα και η Μινσκ ειναι καλυτερη απο αυτην..τεσπα βλεπω ιδια εντεκαδα με βεροια με αλλαγη μονο τον Λεοβατς..παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ να ξεκινησουμε δυνατα και να βγαλουμε γουστα στο γιουροπα.. 

Νομίζω πως οι καμπαλιώτες θα μπουν με παρα πολύ ενθουσιαμό στο ματς. Αυτό τώρα ή που θα τους βοηθήσει να μας πιέσουν και άμα φάμε κανένα γκολάκι νωρίς θα σφίξουμε μέχρι το ημίχρονο ή που θα πετάνε στα σύνεφα και θα τους βάλουμε κανένα τρίμπαλο στην κόντρα μέχρι το ημίχρονο. Στην πρώτη περίπτωση θα κάνουμε ανατροπή στο Β' αλλά θα ταλαιπωρηθούμε λίγο και στη δεύτερη θα κάνουμε βολτίτσες στο Β' για χαλάρωμα! (καλά παίζει και να μην κερδίσουμε αλλά σκέφτομαι μόνο ότι μου αρέσει!!!)
- Trilofiotis
Προσωπικά ειμαι 100% σίγουρος για τη νίκη αν παίζουμε με 11 παίχτες σε όλο το ματς.
100% ούτε καν 99.. Ίσως ειμαι αφελής αλλα ΠΑΟΚ εισαι αφου
100% ούτε καν 99.. Ίσως ειμαι αφελής αλλα ΠΑΟΚ εισαι αφου

- kataramenos5
Ολο αναμνησεις μου ξυπναει αυτη η ομαδα η ..Qabala .

Θέλω να ελπίζω ότι ο Μακ θα πάει στην θέση του Λεοβατς και θα μονιμοποιηθεί εκεί
Ρε μαγκες γνωριζεις κανεις απο σαντορινη και που μπορουμε να το δουμε?
"Πάνε μωράκι μου εσυ να δείς το ηλιοβασίλεμμα ...ναι κούκλα μου ναι...δεν θα χαθούμε...τράβα φώτος κάργα, με το πάσο σου...έλα σε κανα δίωρο!! Πάιζει ο ΠΑΟΚ αφου!!!"Dimg4 έγραψε:Ρε μαγκες γνωριζεις κανεις απο σαντορινη και που μπορουμε να το δουμε?
Ά ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τι μας κάνεις!!!!

- nikos_algio
Μάγκες χαμηλά η μπάλα η 3αρα με την βεροια δεν μας εκανε μπαρτσελονα . Η ομάδα έχει καλά στοιχειά άλλα έχει και αδυναμίες . ΠΑΟΚ είμαστε ξέρουμε πως μετά από 3αρες εύκολα έρχονται αναποδιές . (μακριά από μας
)
Είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε αυτό το ματς και πιστεύω πως ο Τούντορας το χει με τα κρίσιμα. Ας έχουμε τα ποδιά μας στο έδαφος , παίκτες και οπαδοί , και η νίκη πιστεύω θα έρθει εύκολα ή δύσκολα .

Είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε αυτό το ματς και πιστεύω πως ο Τούντορας το χει με τα κρίσιμα. Ας έχουμε τα ποδιά μας στο έδαφος , παίκτες και οπαδοί , και η νίκη πιστεύω θα έρθει εύκολα ή δύσκολα .