31.Γιώργος Τζαβέλλας
- Trilofiotis
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
ΚΑΜΙΑ σχέση με την 1η του σαιζόν στην ομάδα. Έχει ηρεμήσει πολύ και πλέον ασχολείται με τη μπαλίτσα και όχι με τις μανουρες και αυτό φαίνεται στην απόδοση του.
Συνέχισε Γιώργο!
Συνέχισε Γιώργο!
- Ekatnetworkltd
Άμα συνεχίσεις έτσι Γιώργο κάτι μπορεί να γίνει!Μπαλίτσα θέλουμε να βλέπουμε και τίποτε άλλο
Ποτε δεν μου αρεσε ο Βιτορ.psykoman έγραψε:Ας αφησουμε την υποθετικη ερωτηση και παμε στην πραγματικοτητα...prist64 έγραψε:Ο Τζαβελλας μετα το ματς στην Τριπολη,δεν υπαρχει για μενα.
Η πλακα ειναι οτι περα απο αυτους που τον κραζανε,δικαιως κατ' εμε,
και συνεχιζουν,δωσανε τροφη στους εργολαβους υπερασπιστες του Σαλπι
να συνεχισουν το εργο τους σ' αυτο το τοπικ.
Θα κανω μια ερωτηση αλλά θελω "μπεσαλιδικη" απαντηση.
Εαν καποιος απο τους φιλους συμφορουμιτες ηταν:
προπονητης,ιδιοκτητης,προεδρος,ΤΔ ή ακομη και σαν φιλαθλος
και χρειαζοτανε να αποκτηθει αρ μπακ ή σεντερ μπακ,
υπαρχει εστω και ενας που θα επαιρνε στην ομαδα του τον Τζαβελλα?
Μπεσα ομως.
Αυτην την στιγμη οπως βλεπεις τον ΠΑΟΚ ο Τζαβελλας ειναι ο τελευταιος παικτης απ τα σεντερ-μπακ που πρεπει να φυγει;;;Οι Πορτογαλοι δεν ειναι χειροτεροι του Τζαβελλα;;;
Αν το θεμα ειναι αγωνιστικο πρεπει πρωτα να ασχοληθουμε με αλλους και μετα με τον Τζαβελλα...
Αν δεν ειναι αγωνιστικο τοτε τα πραγματα αλλαζουν...γιατι καποιοι με τον μανδυα της αγωνιστικης αποδοσης παιρνουν τροφη για χωσιμο...5 ασχημα ματς να κανουν οι Πορτογαλοι...1 ασχημο ο Τζαβελλας...του Τζαβελλα θα θυμομαστε ολοι...
Ο Κοστα υπο προυποθεσεις και σιγουρα οχι με το υπαρχον συμβολαιο.
Επειδη βιωσα αλλες καταστασεις στον Π.Α.Ο.Κ. και ως γνωστον το γαιδουρι
δεν αλλαζει περπατησια,παντα ειχα και θα εχω ψηλα τον πηχυ για τον Π.Α.Ο.Κ.
και υψηλες απαιτησεις απο την ομαδα.
Αν ηταν στο χερι μου κανεις απο τους τρεις δεν θα ηταν στο ροστερ,
ο καθενας για διαφορετικους λογους.
Μη βιαζεστε να κρινετε γνωμες και αποψεις συνοπαδων που εχουν εικονες
που εσεις ονειρευεστε.
Tην δεκαετια του '70 και του '80 παικτες με την αγωνιστικη
και εξωαγωνιστικη συμπεριφορα,σαν αυτη του Τζαβελλα,
στην Τουμπα μονο με εισητηριο και μεταμφιεσμενοι θα εμπαιναν.
Ρωτα και τον KOSTAS54,που τα ξερει καλυτερα.
- Trilofiotis
Ναι αλλα επειδή ειναι 2015 και όλα αυτα ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ με το υπάρχον ρόστερ, τις απαιτήσεις απο αυτο και τους φετεινους στόχους, δε τα αφήνουμε πίσω μας να ασχολούμαστε με το ΤΩΡΑ..;
Ναχαμε να λέγαμε συζητήσεις...
- Black&White
Σας αρέσει, δε σας αρέσει ο Τζαβέλλας καλύπτει απόλυτα τον Τούντορ στο 3-5-2 και είναι ο τελευταίος που θα βγει απ'την ενδεκάδα.
Τώρα για πέρυσι, τα ξαναείπα. Κάποια πονεμένα απ'τον Τζαβέλλα γαυροάρδ από Αθήνα, ένας ιδιόρρυθμος προπονητής και οι πιστοί οπαδοί του δημιούργησαν μια εικονική πραγματικότητα για το παιδί. Από εκεί και μετά όλα μεγεθύνονταν και η τρίχα έγινε τριχιά...
Καλά κάνει λοιπόν και τους γράφει όλους στα παπάρια του και κοιτάει να παίζει μπαλίτσα.
Τώρα για πέρυσι, τα ξαναείπα. Κάποια πονεμένα απ'τον Τζαβέλλα γαυροάρδ από Αθήνα, ένας ιδιόρρυθμος προπονητής και οι πιστοί οπαδοί του δημιούργησαν μια εικονική πραγματικότητα για το παιδί. Από εκεί και μετά όλα μεγεθύνονταν και η τρίχα έγινε τριχιά...
Καλά κάνει λοιπόν και τους γράφει όλους στα παπάρια του και κοιτάει να παίζει μπαλίτσα.
Φυσικα και πρεπει να ασχολουμαστε με το ΤΩΡΑ.Trilofiotis έγραψε:Ναι αλλα επειδή ειναι 2015 και όλα αυτα ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ με το υπάρχον ρόστερ, τις απαιτήσεις απο αυτο και τους φετεινους στόχους, δε τα αφήνουμε πίσω μας να ασχολούμαστε με το ΤΩΡΑ..;
Καλο ειναι ομως να ριχνουμε και μια ματιά πισω μας,
γιατι ολα ειναι μία συνεχεια.
Οπως και ειναι καλο να γινονται συζητησεις
στα πλαισια μιας επικοδομητικης ανταλλαγης αποψεων,χωρις μεμψιμοιριες
και επηρεασμο απο πουλεν και άλλα κολληματα.
Στο κατω κατω της γραφης,ολοι Π.Α.Ο.Κ. ειμαστε εδω(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων)
απλα βλεπουμε αλλοιως καποια πραγματα και λογικο ειναι
να υπαρχουν διαφορετικες γνωμες,απολυτως σεβαστες.
Για τον "ασπρομαυρο" φιλο καλο ειναι να μην ειναι απολυτος,
πολλω δε μαλλον να εκφραζεται απολυτα για καποιον αλλον(Τουντορ).
Θα μπορουσε να ειναι "αναγκαιο κακο" ή το χαλαζι στην αναβροχια.
μπα. και εγω πιστεύω ότι ο Τούντορας σε αυτόν βρήκε το μπακ που θα μπορεί να βγάλει τη μακρινή μπαλιά (θυμίζω μια εξαιρετική χθες στον Κλαους που του έκαναν φαουλ που δεν έδωσε ο βοσκούλης) αλλά και θα μπορεί να αμυνθεί με σχετική αξιοπρέπεια.
- navigator11
Παίζει και κρίνεται. Μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να πούμε πως το ισοζύγιο είναι αρνητικό. Αν παίξει και καλύτερα στη συνέχεια, θα είμαστε όλοι (;) ικανοποιημένοι. Κι εγώ θα προτιμούσα κάποιον καλύτερο στη θέση του. Μπορεί να αποκτηθεί κάποιους μήνες αργότερα. Μέχρι τότε εύχομαι να τα πάει όσο καλύτερα γίνεται στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.
- pisakaipoupoula
Η μλκία στον εγκέφαλο δεν φέυγει έτσι απλά...πάρα ταύτα φέτος αμυντικά είναι αρκετά καλός
- ΑποστόληςΑ
Νόμιζα πως όταν κάποιος παίκτης μας με κακή προηγούμενη χρονιά βελτιώνεται και εμφανίζει άλλο πρόσωπο θα χαιρόμασταν όλοι. Πάλι λάθος εκτίμηση έκανα!
Υπενθυμίζω πάντως ότι και στα play-off ήταν αξιοπρεπής.
Στην δεκαετια του '70 και του '80 δεν ξέρω αν κ πως θα ξαναμπαίνανε στο Ναό παίχτες που δεν γουστάραμε (sic).prist64 έγραψε: ..................
....................
Ασε με να σου πω για οπαδούς.
Αν υπήρχε τότε έστω κ ένας οπαδός που νάχε βρίσει παίχτη μας , δεν ξέρω αν μετά θα έμπαινε μεταμφιεσμένος ή όχι.
Ξέρω όμως ότι δεν θα είχε φύγει ζωντανός.
Τόσο απλά.
χωρίς δόση ειρωνίας ειλικρινά.Mapogo έγραψε:Στην δεκαετια του '70 και του '80 δεν ξέρω αν κ πως θα ξαναμπαίνανε στο Ναό παίχτες που δεν γουστάραμε (sic).prist64 έγραψε: ..................
....................
Ασε με να σου πω για οπαδούς.
Αν υπήρχε τότε έστω κ ένας οπαδός που νάχε βρίσει παίχτη μας , δεν ξέρω αν μετά θα έμπαινε μεταμφιεσμένος ή όχι.
Ξέρω όμως ότι δεν θα είχε φύγει ζωντανός.
Τόσο απλά.
είσαι πάνω από 18 χρονών;
αυτό που λες ότι αν οπαδός έκραζε παίχτη δε θα έφευγε ζωντανός το έχεις ζήσει ή στο διηγήθηκανε;
ο κόσμος του ΠΑΟΚ είχε απαιτήσεις υψηλές τότε και είχε μάθει έναν ΠΑΟΚ σαλονάτο. είχε στο μυαλό του έναν άλλον ΠΑΟΚ από ότι εμείς που μας σερβίρουν προχθεσινό φαγητό και απαγορεύουμε και τη γκρίνια. έναν ΠΑΟΚ που παίζει με Μίλαν, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Λέγκιες που βάζει 4άρες σε Λυόν, που έχει τον γαύρο γκόμενα. ο κόσμος ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ για τους ανεπαρκείς παίκτες.
ή μάλλον για να είμαι ακόμα πιο σωστός δεν γκρίνιαζε απλά. ΕΚΡΑΖΕ και ΓΑΒΓΙΖΕ, συντεταγμένα και συντονισμένα με πρώτον από όλους τον Στρατηγό Μανάβη.
- Trilofiotis
Στα πλέι οφ ήταν αξιοπρεπής, τα νεύρα του τάχει βελτιώσει σε ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμό, έχει ελαττώσει τα λάθη του και ο προπονητής τον εμπιστεύεται σαν βασικό. Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι δε παίζουν κανένα ρόλο γιατι ο περήφανος λαός χρειάζεται κάποιον για να βγάζει τα κόμπλεξ του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Νόμιζα πως όταν κάποιος παίκτης μας με κακή προηγούμενη χρονιά βελτιώνεται και εμφανίζει άλλο πρόσωπο θα χαιρόμασταν όλοι. Πάλι λάθος εκτίμηση έκανα!
Αυτή ειναι η αλήθεια.
Ekatnetworkltd έγραψε:Άμα συνεχίσεις έτσι Γιώργο κάτι μπορεί να γίνει!Μπαλίτσα θέλουμε να βλέπουμε και τίποτε άλλο
Αυτο.