Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Ολα τα ματς θέλουν προσοχη
Και βαζελος και ΑΕΚ αποζητούν σε συμμαχίες γιατι δε μπορούν μόνες τους να πετύχουν το στόχο τους ... Που ναι να ναι γάβροι στη θεςη του γαβρου , το αποδεικνύουν με καθε ευκαιρία
Αν είχαν δυναμη και συγκυριακά μας πατάνε οταν μπορούν
Γι αυτο μια αγωνιστικη φουτσα τους χρειάζεται εστω και με μισό μηδεν εστω και άθλιοι
Αλλα αν δεν ερθει δεν πρεπει να ξεχνάμε οτι πλανο υπαρχει
Και βαζελος και ΑΕΚ αποζητούν σε συμμαχίες γιατι δε μπορούν μόνες τους να πετύχουν το στόχο τους ... Που ναι να ναι γάβροι στη θεςη του γαβρου , το αποδεικνύουν με καθε ευκαιρία
Αν είχαν δυναμη και συγκυριακά μας πατάνε οταν μπορούν
Γι αυτο μια αγωνιστικη φουτσα τους χρειάζεται εστω και με μισό μηδεν εστω και άθλιοι
Αλλα αν δεν ερθει δεν πρεπει να ξεχνάμε οτι πλανο υπαρχει
Ρε τί γκολ έφαγε ο βαζελος!!!
Στιλ δεν κάνεις ούτε για τσοπάνης!!!
Καταλάβετε γιατί χτες ο δικός μας έβαζε γροθιές;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Στιλ δεν κάνεις ούτε για τσοπάνης!!!
Καταλάβετε γιατί χτες ο δικός μας έβαζε γροθιές;
-
Δειτε τι εφαγε ο Στιλ!!!
Περιμενω οι ΑΡΔ να κανουν οτι εκαναν και με τον Ολσεν.

Περιμενω οι ΑΡΔ να κανουν οτι εκαναν και με τον Ολσεν.
- ΑποστόληςΑ
- Ekatnetworkltd
- ΑποστόληςΑ
Εξήγησέ μας τότε γιατί δεν δόθηκε το πεναλτυ-χερι στο προηγούμενο ματς με τα Γιάννενα, ότι είναι διαφορετικοι οι διαιτητες δεν είναι αποδεκτη δικαιολογια, ολοι πρεπει να δινουν παντου τα ιδιαaoratos έγραψε:Και το πέναλντι και οι κάρτες σήμερα ήταν σωστά σφυρίγματα. Τώρα αν ήτανε ο ΠΑΟΚ στην θέση της ΑΕΚ αν θα τα έδινε, δεν ξέρω. Με τα ΑΝ κανείς δεν μαμισε!! Εγώ πιστεύω ότι αφού τα έδωσε στην ΑΕΚ θα τα έδινε και στον ΠΑΟΚ. Μικρή σημασία έχει όμως αυτό. Σημασία έχει ότι ο διαιτητής σήμερα ήτανε σωστός.
Δηλαδη πώς γινεται και υπάρχει τωρα λινκ....ΑποστόληςΑ έγραψε:Όσοι θέλουν να δούν τον Πανιώνιο:
http://www.yopika.com/20150912/v-haha_s ... 52756.html
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Είναι λόγω ώρας,το έχει το arena σε Σερβία Κροατία
- ΑποστόληςΑ
-
Παντως αυτο το απιστευτο παθος που βγαζουν οι παιχτες του Πανιωνιου με μας και τον βαζελο, θα ηθελα να το δω και με τον γαυρο μια φορα.
Ποια είναι αποδεκτή δικαιολογία? Το κατεστημένο του Μελισσανίδη και του Αλαφούζου?tasso85 έγραψε:Εξήγησέ μας τότε γιατί δεν δόθηκε το πεναλτυ-χερι στο προηγούμενο ματς με τα Γιάννενα, ότι είναι διαφορετικοι οι διαιτητες δεν είναι αποδεκτη δικαιολογια, ολοι πρεπει να δινουν παντου τα ιδιαaoratos έγραψε:Και το πέναλντι και οι κάρτες σήμερα ήταν σωστά σφυρίγματα. Τώρα αν ήτανε ο ΠΑΟΚ στην θέση της ΑΕΚ αν θα τα έδινε, δεν ξέρω. Με τα ΑΝ κανείς δεν μαμισε!! Εγώ πιστεύω ότι αφού τα έδωσε στην ΑΕΚ θα τα έδινε και στον ΠΑΟΚ. Μικρή σημασία έχει όμως αυτό. Σημασία έχει ότι ο διαιτητής σήμερα ήτανε σωστός.
Φίλε σήμερα ένας διαιτητής εκάνε σωστά την δουλειά του και σφυριξε σωστά σε τρεις δύσκολες φάσεις. Να βγάλω δυσαρέσκεια και γι αυτό; Αν θέλεις εσύ πάρτο, συνδεσε το με το δικό μας παιχνίδι, τράβηξε το από τα μαλλιά και δημιουργησε κλίμα.
Δεν ήταν δεύτερη κίτρινη στην πρώτη αποβολή