Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Στη 4 πάνω πάνω που γράφει το πανθεσσαλονικος αθλητικός όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, ανάμεσα στις λέξεις έχει κάτι γραμμές
Σωστός.fossa έγραψε:Βασικά τότε και να ήθελες γνήσια δεν υπήρχε η μπουτίκ άνοιξε με adidas το 1997/98Ale έγραψε:Έχω ακόμη την μία και μοναδική εμφάνιση που αγόρασα ποτέ.
Ριγωτή αντίντας, χωρίς χορηγό, με το δώδεκα στην πλάτη.
Δεν βλέπω ούτε την μάκρον να με κάνει να αγοράσω καινούρια φέτος.
Αν μετανοιώνω που δεν αγόρασα κάποια τόσα χρόνια, αυτή είναι η άσπρη πούμα του 97, με five star χορηγό και Φρατζέσκο στην πλάτη. Μεγάλη γκαύλα εκείνη.
Ωστόσο είχα κάτι ψιλοκονέ τότε στην παε, αλλά δεν το κυνήγησα.
Τε-σπα, πολύ ΠΑΟΚ η εποχή εκείνη και η φανέλα με το "five star" επική.
Αυτό το πάρε δώσε της φανέλας σε αστείους πολιτικάντηδες στη ΔΕΘ είναι τουλάχιστον τραγικό. Η φανέλα της ομάδας είναι πολύ βαριά όσο και η ιστορία της και δεν μπορεί να μεταχειρίζεται σαν να είναι ξεσκονόπανο.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι δημόσιες σχέσεις. Πόσο μάλλον με τυχάρπαστους που θέλουν να αυτοπροβληθούν για να κερδίσουν ψήφους.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι δημόσιες σχέσεις. Πόσο μάλλον με τυχάρπαστους που θέλουν να αυτοπροβληθούν για να κερδίσουν ψήφους.
- Καπετάνιος
Στην μπουτικ λεγανε οτι 15 του μηνος θα ερθουν οι κανονικες φανελες λογικα μεσα στν εβδομαδα θα εχουμε ανακοινωσεις για φανελα κ σπορτινγκ μπετΚαπετάνιος έγραψε:Υπαρχει περιπτωσω να δουμε τη πεμπτη επιτελους νεα φανελα;
Πιστεύω πως με κάποιο τρόπο θα προσαρμόσουν ζωντανή εικόνα στην φανέλα (π.χ. τον αετό που έχει το πούλμαν και η λιβελούλα του Ιβάν). Επίσης πιστεύω πως δεν θα έχουμε δει ξανά κάτι τέτοιο πουθενά. Η θα είναι η απόλυτη ηδονή ή το απόλυτο κιτσαριό.
- Μπαρκαρούτσος
Αν βγει σε ασπρόμαυρη, κάααατι γίνεται...paoktzis έγραψε:
δεν ξερω για εσας εγω ξετρελαθικα με την φανελα του πανιωνιου σημερα
- Μπαρκαρούτσος
Έχω καημό να δω λίγο γκρι στη φανέλα... Κάτι σαν τη γκρι-μαύρη που είχαμε πέρσι στο μπάσκετ...
Τώρα σοβαρά σ' άρεσε , ή κοροϊδεύεις ? Εγώ όταν την είδα είπα ωραία πιτζάμα.paoktzis έγραψε:
δεν ξερω για εσας εγω ξετρελαθικα με την φανελα του πανιωνιου σημερα
- ΑποστόληςΑ
Γούστα είναι αυτά. Ούτε σ' εμένα άρεσε. Η συμμετοχή μάλιστα του άσπρου με θυμίζει κάτι από Βρετανία ή Γαλλία.
Γκρί φανέλα θα με άρεζε αν ήταν μονόχρωμη, γυαλιστερή, με μία μαύρη ρίγα κάπως κουλτουριάρικη!
Γκρί φανέλα θα με άρεζε αν ήταν μονόχρωμη, γυαλιστερή, με μία μαύρη ρίγα κάπως κουλτουριάρικη!
-
- Μπαρκαρούτσος
Δεν μ'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ η φανέλα τερματοφύλακά μας. Ή δεν του πάει του Olsen.
Ή φανέλα να αλλάξουμε, ή τερματοφύλακα.
Πάντα ήθελα το αρνητικό να το φοράει ο GK, δηλαδή οι 10 παίχτες άσπρα και ο GK μαύρο, ή οι 10 μαύρα και ο GK άσπρο.
Ή φανέλα να αλλάξουμε, ή τερματοφύλακα.
Πάντα ήθελα το αρνητικό να το φοράει ο GK, δηλαδή οι 10 παίχτες άσπρα και ο GK μαύρο, ή οι 10 μαύρα και ο GK άσπρο.