Μπήκε χαλαρός μιας όλη η ομάδα είχε κλείσει τις μηχανές για το επόμενο ματς..
Σε λίγο έρχονται τα καλύτερα!

Το ίδιο και με τον Μακ. Δεν ταΐστηκε σωστά ο Βούλγαρος χθες αλλά θα μπει με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη στο EuropaPAOK_Antarctica έγραψε:Μου άρεσε που φώναξε σε Πέλκα και Κάτσε όταν δεν κατάλαβαν την κίνησή του και δεν του βγάλαν καλή μπαλιά. Έχει διάθεση να προσφέρει.
Αν και με προσβάλεις να το συζητήσω λιγο...pilotos έγραψε:Ρε φίλε, παρακαλάς για ένα λινκ μια ζωή, εικόνα δεν έχεις ποτέ, αλλά έχεις κρίση για τα πάντα...
Δεν σε κατηγορώ!!!
Υπάρχουν πολλοί χειρότεροι... Που βλέπουν αλλά δεν καταλαβαίνουν! Εσύ τουλάχιστον τρολαρεις όμορφα
Και θα ρωτήσεις. Μα γιατί το γράφεις εδώ;
Γιατί θέλω να τονίσω ότι σε λίγο καιρό, θα τον βγάλουν ότι μόνο περπατά στο γήπεδο, και ελάχιστοι θα βλέπουν ότι παίζει περισσότερο με το μυαλό και την τέχνη και λιγότερο με τα τρεξίματα (τα οποία κάνει μόνοι αν χρειαστεί)
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Δε σε προσβάλλω!!MANIAKOS έγραψε:Αν και με προσβάλεις να το συζητήσω λιγο...pilotos έγραψε:Ρε φίλε, παρακαλάς για ένα λινκ μια ζωή, εικόνα δεν έχεις ποτέ, αλλά έχεις κρίση για τα πάντα...
Δεν σε κατηγορώ!!!
Υπάρχουν πολλοί χειρότεροι... Που βλέπουν αλλά δεν καταλαβαίνουν! Εσύ τουλάχιστον τρολαρεις όμορφα
Και θα ρωτήσεις. Μα γιατί το γράφεις εδώ;
Γιατί θέλω να τονίσω ότι σε λίγο καιρό, θα τον βγάλουν ότι μόνο περπατά στο γήπεδο, και ελάχιστοι θα βλέπουν ότι παίζει περισσότερο με το μυαλό και την τέχνη και λιγότερο με τα τρεξίματα (τα οποία κάνει μόνοι αν χρειαστεί)
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τι εννοείς γιατι το γράφω εδω;
Όσοι δεν εχουν δει το Μπερμπάτοφ ,θα γράψουν ...