Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

καλα ο βερτης ειναι παοκτσακι,το ελεγε και ο μινος που ειναι φιλος του..επισης μερικοι παοκτσηδες ειναι,για αθλητες βεβαια θα αναφερθω,ο βυντρα, ο ζησης και ο διαμαντιδης,τρελαμμενοι παοκτσηδες,το ειχε πει ο μινος που ητανε τον αυγουστο στο πεκινο...μαλιστα του λεγανε ποσο εντυπωσιασμενοι ειναι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ..Ο ζησης ειδικα αρρωστο παοκτσακι...

:?:
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

αυτός πρέπει να είναι ο πιο διάσημος Επώνυμος - Ανώνυμος
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ζλαταν μουσλιμοβιτς
Σερτζιο κονσεισαο
Παμπλο κοντρερας
Ιμπραιμα μπακαγιοκο

Αυτοί ειναι λιγοι ξενοι που ειναι τρελαμένα ΠΑΟΚΙΑ και ειναι και καθε βδομαδα στο γηπεδο και χορεύουν.
xaris23

...

Δημοσίευση από xaris23 »

GIORGOS MINOS ........... :x

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
nikos123

................

Δημοσίευση από nikos123 »

bL4cK_religion .........λες??? :) :) :)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ο λοβερδος ειναι φανατικος ολυμπιακος.
ελεος.
deko
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από deko »

Eνα μονο ξερω να σας πω οτι και ο GASH εγινε ΠΑΟΚ προσφατα μετα την αλλαγη
JaMeR

Δημοσίευση από JaMeR »

Δέν ξέρω άν τον είπατε πάντως ο Μάκης ο Σερβετάς είναι αρρωστο ΠΑΟΚτσάκι......... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Η Καιλή! 8)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τι έγινε ρε? Πάλι από την αρχή το πιάσαμε το θέμα??
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Μεγαλος Παοκτσης ,πολεμιστης και ο κοσμος πρεπει να τον θυμαται..Κριμα γιατι εφυγε αδικα και αδοξα..
teacher

Δημοσίευση από teacher »

“Οπαδός του ΠΑΟΚ”, δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, Πύρρος Δήμας ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο “Μ” σχετικά με την ανάληψη της προεδρίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών δεν έκρυψε τα φίλαθλα αισθήματά του για το “δικέφαλο” του Βορρά. Πως βλέπει τη διοίκηση Ζαγοράκη; Πιστεύει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος; Ποια είναι η πρόβλεψή που κάνει για την κρίσιμη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό;

-Είναι αλήθεια ότι είστε Παοκτσής;
“Αληθεύει ότι είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Αρχικά με επηρέασε ο Παύλος ο Σαλτσίδης που είναι άρρωστος Παοκτσής και μου μετέδωσε αυτή την τρέλα. Η σύζυγός μου επίσης είναι από την Καλαμαριά και υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ. Το χειρότερο είναι τώρα ότι ακολουθούν και τα παιδιά μου!”.

-Πως βλέπετε τη φετινή πορεία της ομάδας;
“Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί και θέλω να συνεχίσει έτσι. Αν εξακολουθήσει να παρουσιάζει αυτή την εικόνα θα μπορέσει να διεκδικήσει περισσότερα και να διακριθεί”.

-Πιστεύετε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος;
“Μέσα μας πιστεύουμε πολλά και περιμένουμε πολλά αλλά ας μείνουμε εκεί. Όταν υπάρχει καλή πορεία μπορούν να έρθουν και τα αποτελέσματα. Προς το παρόν βλέπω έναν ΠΑΟΚ που μπορεί να διεκδικήσει πολλά”.

-Πως κρίνετε την προσπάθεια διοίκησης Ζαγοράκη;
“Θεωρώ ότι είναι μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, σωστή και μετρημένη. Η δυναμική της διοίκησης φάνηκε από την αρχή. Με τη αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου ο Θόδωρος πέτυχε και συνεχίζει να πετυχαίνει αυτά που θέλει”.

-Υπάρχει κάποιος παίχτης από τον φετινό ΠΑΟΚ που θεωρείτε ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας;
“Σίγουρα ο παίχτης που ξεχωρίζει και κάνει τη διαφορά είναι ο Μουσλίμοβιτς. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τον Βερόν ο οποίος είναι δύο χρόνια στην ομάδα και αποτελεί μια σταθερή αξία”.

-Θα παρακολουθήσετε το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ;
“Ναι, θα βρεθώ δίπλα στην ομάδα γιατί είναι από τις λίγες ευκαιρίες που έχω να την παρακολουθήσω”.

-Τι πρόβλεψη κάνετε για τον αγώνα;
“Δεν θα ήθελα να κάνω προβλέψεις. Άλλωστε προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόσο το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Αυτό που θέλω είναι να δω καλό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα και να στέκεται μέσα στο γήπεδο”.

-Όταν ανεβαίνετε στη Θεσσαλονίκη πηγαίνετε στην Τούμπα;
“Φυσικά και μάλιστα πριν τα Χριστούγεννα πιστεύω ότι θα καταφέρω να δω επιτέλους ένα εντός έδρας ματς”.
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Ξεχάσατε έναν νομίζω τον θεο του λαικού τραγουδιού Δημήτρη Μιτροπάνο και φυσικά Λαζοπουλος
8) 8) 8) 8) :P :?
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ο Λαζόπουλος δε ξέρει τι σχήμα έχει η μπάλα...
Έχω μια ένσταση για Μητροπάνο. Νομίζω γαύρος από Τρίκαλα είναι.
Άβαταρ μέλους
paoktrella

Δημοσίευση από paoktrella »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1504484

PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..........
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”