6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Θα πω μεγαλη κουβεντα τωρα αλλα ετσι νιωθω,μολις ο ΠΑΟΚ βρει καλυτερο ποδοσφαιριστη απο εσενα στο κεντρο (μακαρι να ειναι ο τσιμιροτ η ο Χαρισης) θα παρει τιτλους,μακαρι να το καταφερουμε και με εσενα βασικο γιατι το αξιζεις.
Μπραβο Αλεξανδρε.
Μπραβο Αλεξανδρε.
Δύσκολα ενθουσιάζομαι μαζί του αλλα σήμερα πραγματικά αξίζει συγχαρητήρια. Παρά πολυ καλός!
- theodorsalonika
μπραβο ρε αλεξανδρε!!!χιλια μπραβο...ακουραστος με συνεχομενα παιχνιδια.... 

- back in black
Δείχνει ακόμη αναντικατάστατος, δεν ξέρω αν ο Τσιμροτ η ο Αντώνης καταφέρουν να τον αντικαταστήσουν, μέχρι τότε όμως ο Τζιόλης θα είναι ο θεμέλιος λίθος του ΠΑΟΚ.
- PAOK_Antarctica
Άλλο ένα φανταστικό παιχνίδι για τον Τζιώλη. Πρέπει να ξεκουραστεί πάντως για να τον έχουμε σε όλη τη σεζόν. Ελπίζω να μην παίξει ούτε λεπτό στο Ευρωπαϊκό και να είναι φρέσκος με αεκ44. Ο Χαρίσης είναι έτοιμος?
πολυ καλος μεχρι το 60, πετυχε και γκολ αλλα μετα το 60 ο βασικος λογος που η ομαδα εγινε μετρια με πολλα λαθη ηταν αυτος...
Αν δε παίξεις στην Ευρώπη ούτε λεπτό και είσαι βασικός με τη κούλα , θα τη πάρουμε εύκολα στη Τούμπα.
Όσο πιο γρήγορα καταλάβει ο Τούντορ τις σωματικές σου αντοχές, τόσο πιο εύκολα θα είσαι μέσα στη 3αδα των διακριθέντων σε κάθε ματς που παίζεις.
Όσο πιο γρήγορα καταλάβει ο Τούντορ τις σωματικές σου αντοχές, τόσο πιο εύκολα θα είσαι μέσα στη 3αδα των διακριθέντων σε κάθε ματς που παίζεις.
αρχοντικός....παίχτης που τιμάει τα λεφτά του όσο λίγοι. Χαίρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αναγνωρίζεται η δουλειά του.
¨Επίσης έχει δεθεί πλέον με την ομάδα. τιμάει τη φανέλα μας και το περιβραχιόνιο που φοράει ενίοτε. Αν κρατήσει από δυνάμεις τότε πολύ δύσκολα θα χάσει τη θέση του...ελπίζω βέβαια ο τσίμιροτ να κάνει παπάδες!! Μέχρι τότε όμως...το κέντρο μας θα ξεκινάει από αυτόν.
¨Επίσης έχει δεθεί πλέον με την ομάδα. τιμάει τη φανέλα μας και το περιβραχιόνιο που φοράει ενίοτε. Αν κρατήσει από δυνάμεις τότε πολύ δύσκολα θα χάσει τη θέση του...ελπίζω βέβαια ο τσίμιροτ να κάνει παπάδες!! Μέχρι τότε όμως...το κέντρο μας θα ξεκινάει από αυτόν.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Διαφωνώ,πρέπει να πάρει ολέ τα παιχνίδια του Σεπτέμβρη και Οκτωβρίου βασικός. Ροτεσιο από Νοεμβρη και μετα!
Κάλα πέρα απ τη τιμάς τα φράγκα που βγάζεις και έχεις και @@ γενικά, ρεσπέκτ κ για την φώτο τις προάλες....
αυτή τη στιγμή είσαι αναντικατάστατος...δύσκολα ο τσιμιρώτ μου φέρνει σε κάτσε πιο πολύ...ίσως ο χαρίσης ελπίζω να συνεχίσει μετά απο εσένα...
Πάντως και σωματικά χρειάζεται στον άξονα έναν σαν εσένα η ομάδα στο κέντρο
αυτή τη στιγμή είσαι αναντικατάστατος...δύσκολα ο τσιμιρώτ μου φέρνει σε κάτσε πιο πολύ...ίσως ο χαρίσης ελπίζω να συνεχίσει μετά απο εσένα...
Πάντως και σωματικά χρειάζεται στον άξονα έναν σαν εσένα η ομάδα στο κέντρο
Μαυρο Χιονι έγραψε:Διαφωνώ,πρέπει να πάρει ολέ τα παιχνίδια του Σεπτέμβρη και Οκτωβρίου βασικός. Ροτεσιο από Νοεμβρη και μετα!
Συμφωνω,αλλωστε μεσολαβει μια εβδομαδα απο το ευρωπαικο μεχρι το ματς με την κουλα.
Μέτρια εμφάνιση, σε δύσκολο χορτάρι μετά από συνεχόμενα ματς. Θα χρειαστεί ανάσες
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου