31.Γιώργος Τζαβέλλας
-
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
οταν δεν εχουμε ειδηση κακη για τον τζαβελλα πρεπει να την εφευρουμε ,για να ασχολουμαστε οχι τιποτε αλλο
και μοιαζει και σαν συριος προσφυγαςτσιριγώτης έγραψε:Εσύ μας αξίζεις, εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου και αρχηγός

-
Το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα στο είπαν και άλλοι αλλά εσύ συνεχίζεις στο ίδιο στυλ και αισθανεσε και θιγμενος.....
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι φίλε να παίζει τόσο καλά που να του δώσουμε και περιβραχιόνιο.τσιριγώτης έγραψε:Εσύ μας αξίζεις, εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου και αρχηγός
Θα είναι ωραία εικόνα να κεφαλοκλειδώνει τους διαιτητές, αλά Τσιρίλο, στις διαμαρτυρίες και μετά να τους δίνει σκαμπιλάκι στο μάγουλο.

- Μπαρκαρούτσος
τσιριγώτης έγραψε:Εσύ μας αξίζεις, εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου και αρχηγός
Δεν γκρινιάζει , καλοπροαίρετη κριτική κάνει..........................................................Re: Frank Arnesen
Δημοσίευσηαπό τσιριγώτης » Παρ Σεπ 11, 2015 10:27 pm
Το λάθος θα φανεί, δε μπορεί να το καλύψει ο μπερμπατοφ
-
Προσοχή μην τολμήσετε να εκφράσετε γνώμη κατά των λαθρομεταναστων, κινδυνεύετε να κατηγορηθειτε ως ρατσιστεςeorptol έγραψε:Το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα στο είπαν και άλλοι αλλά εσύ συνεχίζεις στο ίδιο στυλ και αισθανεσε και θιγμενος.....
-
Θα φανεί μάστορα μου, κάποιες σελίδες πίσω τρώει από ΌΛΟΥΣ το κράξιμο της ζωής του.logios έγραψε:τσιριγώτης έγραψε:Εσύ μας αξίζεις, εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου και αρχηγόςΔεν γκρινιάζει , καλοπροαίρετη κριτική κάνει..........................................................Re: Frank Arnesen
Δημοσίευσηαπό τσιριγώτης » Παρ Σεπ 11, 2015 10:27 pm
Το λάθος θα φανεί, δε μπορεί να το καλύψει ο μπερμπατοφ
Και ναι εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να παίζω με βασικό στόπερ τον τζαβελλα επί εποχής Σαββίδη και μιας σπουδαίας μεταγραφής, της μεγαλύτερης στην ιστορία της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι πάλι θα φανεί κατώτερος των προσδοκιών που έχετε κ εύχομαι να μην είναι αργά.
Ελπίζω φέτος στην Τρίπολη να μην είναι αδιάφορος πάλι,όπως πέρυσι. Στα παπαρια του όμως, συνεχίζει να φοράει την φανέλα. Αυτό δεν είναι έγκλημα;
Για μετανάστες πες ότι θεςτσιριγώτης έγραψε:Προσοχή μην τολμήσετε να εκφράσετε γνώμη κατά των λαθρομεταναστων, κινδυνεύετε να κατηγορηθειτε ως ρατσιστεςeorptol έγραψε:Το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα στο είπαν και άλλοι αλλά εσύ συνεχίζεις στο ίδιο στυλ και αισθανεσε και θιγμενος.....
Για ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ όχι
οταν η ανθρωπινη ζωη υποβαθμιζεται στο βωμο του χρηματος, της αισθητικης, της προελευσης του ανθρωπου, της ταμπελας που τον ακολουθει ή δεν ξερω και εγω τι αλλο οποιαδηποτε μορφη συζητησης χαρακτηριζεται τουλαχιστον ως γελοια...