Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
K_geo έγραψε:να κανω μια αθώα/μπορεί ηλίθια ερώτηση; αφου ο καρυπίδης ειναι μεγαλομέτοχος της παε βεροιας, μπορει να ειναι και εφορος (ή οτι τελοσπαντων τον ειπανε) στον αρη;
Ναι γιατί πρόκειται περί ερασιτεχνικού σωματείου.
Πάντως τα σκουλήκια πήγαν από την Σκύλα στην Χάρυβδη.
Τσανδαρακος πριν 10 μηνες:
Όχι δεν το περίμενα, αλλά πίστευα στον εαυτό μου και νιώθω ευλογημένος που μπορώ και παίζω στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είναι τιμή μου που με χρησιμοποιεί ο προπονητής και φοράω την φανέλα του ΠΑΟΚ». http://www.gazzetta.gr/football/article ... -omada-vid
Τσανδαρακος τωρα: Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα είδα μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την παλιά μου ομάδα
Τελικα καλως εφυγες απ την ομαδα παλιοκολοτουμπα.Σου ταιριαζει πολυ περισσοτερο η ομαδα της φουστιας.Μεγαλη μλκια μου που σε ειχα υποστηριξει παλιοτερα.
ΠΑΟΚΑΡΑ23 τον παραξηγησες ρε .Οταν λεει για αλλαγες εννοει στις προπονησεις .Μαθημα πως πεφτεις για πέναλτι,μαθημα πως κοντρολαρεις και με τα δυο χερια,μαθημα υποκριτικής του στυλ "με χτύπησε τσίχλα στο χέρι και σφαδάζω" και άλλα πολλά.Τετοια προπονηση δεν ειχε στην παλια του ομαδα,μονο εκει.
K_geo έγραψε:να κανω μια αθώα/μπορεί ηλίθια ερώτηση; αφου ο καρυπίδης ειναι μεγαλομέτοχος της παε βεροιας, μπορει να ειναι και εφορος (ή οτι τελοσπαντων τον ειπανε) στον αρη;
Αυτος ειπε σε μια συνεντευξη πως για τον Αρη καιγεται (αλλα ειναι γαυρος απο παιδι ) γιατι δε μπορει να τον βλεπει σ αυτη τη κατηγορια.Τη Βεροια θα την αφήσει λεει σε κατι ...Κινεζους,(πως ειχαμε εμεις τους αραβες)
Ο συντάκτης του συγκεκριμένου κειμένουhttp://www.cahiersdufootball.net/article-olympiakos-grosses-combines-relations-troubles-6011, Νικολά Σε διερωτάται για την ανοχή της UEFA σε θέματα διαφθοράς, τονίζοντας πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα πρέπει να εμφανίζεται ανά δύο εβδομάδες στο αστυνομικό τμήμα λόγω εκκρεμοτήτων του με την δικαιοσύνη σε θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο. Παράλληλα αφήνει αιχμές για φιλία με την UEFA, η οποία με την σειρά της αποφεύγει να επιβάλει κυρώσεις.
ADVERTISEMENT
Στη συνέχεια επισημαίνει πως ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί ως πρωταθλητής το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Champions League, και παρά τις βαριές κατηγορίες εις βάρος του προέδρου και μεγαλομετόχου της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη η UEFA θεωρεί ως έγκυρη την συμμετοχή των «ερυθρολεύκων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Με μεσότιτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Νονός του Ολυμπιακού», ο συντάκτης του άρθρου κάνει αναδρομή στο σκάνδαλο Κοριόπολις παραθέτοντας όλα τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν πριν από τέσσερα χρόνια. Παράλληλα επισημαίνει και το συμβάν με την έκρηξη στον φούρνο του πρώην ρέφερι Πέτρου Κωνσταντινέα.
Ο Νικολά Σε, αναφέρει πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμπλέκονταν σε αποφάσεις που αφορούσαν την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά και στην εκλογή του Γιώργου Σαρρή, ενώ γίνεται λόγος και για την υποστήριξη του Ολυμπιακού στην τοποθέτηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ως προπονητή του Πανιωνίου με το 50% του μισθού να καλύπτεται από την ομάδα του Πειραιά.
Σε άλλο σημείο του άρθρου αναφέρονται Ατρόμητος, Βέροια, Λεβαδειακός αλλά και η προσφυγή του Παναθηναϊκού σε UEFA και CAS προκειμένου να πάρει την θέση του αιώνιου αντιπάλου του στο Champions League με νωπό το παράδειγμα της τιμωρίας της Φενέρμπαχτσε.
Αυτή τη φορά σύμφωνα πάντα με το cahiersdufootball.net, η τοποθέτηση της UEFA ήταν εντελώς διαφορετική, με την ιστοσελίδα να σχολιάζει την θέση που κατέχει ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης ως Νο 3 στην ιεραρχία της UEFA σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο πατέρας του, Σάββας Θεοδωρίδης κατέχει πόστο αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.
«O Θεόδωρος Θεοδωρίδης είναι υπεύθυνος για τις Διεθνείς Σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και αποτελεί συνδετικό κρίκο των εθνικών ομοσπονδιών με τον Μισέλ Πλατινί κάτι που εξασφαλίζει τις καλές σχέσεις του τελευταίου με τους ψηφοφόρους», σημειώνει μεταξύ άλλων.
Το άρθρο καταλήγει: «Στην κούρσα για την προεδρία της FIFA όπου η ηθική παραμένει κύριο μέλημα της διαδικασίας, το ελληνικό ζήτημα εγείρει ερωτήματα τα οποία μπορούν να θιγούν από τους αντιπάλους».
κοιτα κατι μ@λ@κες που πληρωνε ο ΠΑΟΚ...
Ο ενας ταχα απο ακαδημιες και βγαινει και μιλαει και ο αλλος ενω δεν ακουμπησε και επι ενα χρονο μονο τραυματισμους ηταν και αυτος μιλαει...
Στην υγεια των μαλακων,εμας,τρωγατε και πινατε...
Ουστ απο δω...
Ηθελε να κατσει και φετος ο μαντουρο.να τσιμπησει ενα 500 ακομα..σου λεει τοσα χαφ πηρανε,σιγα μη βαλει εμενα..