Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από stephanos »

Επειδή το δάκτυλο το είδαμε, ας δούμε τώρα και το φεγγάρι:
Από τους τρεις στόχους μας έμειναν δύο υλοποιήσιμοι. Πρέπει να παλέψουμε, να αγωνιστούμε για το Κύπελλο. Βεβαίως για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο δώρο θα είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο. Και εγώ θα το επιδιώξω αυτό. Ο δεύτερος στόχος είναι η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος, εγώ δεν αλλάζω ποτέ τους στόχους μέχρις ότου υπάρχει θεωρητική δυνατότητα επίτευξης τους. Εγώ νομίζω πως έχουμε κάθε δυνατότητα και κάθε λόγο να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Δεν θα ήθελα με τίποτα να χρησιμοποιήσω τους ίδιους κανόνες και μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν άλλες ομάδες με την διαιτησία. Σήμερα (σ.σ. χθες) είμαι πολύ ευτυχισμένος, όχι επειδή κερδίσαμε τον Αστέρα που το είχαμε ανάγκη. Πολύ περισσότερο πριν το ματς του κυπέλλου. Πολύ περισσότερα γιατί θα είχαμε κάνει δύσκολο τον επόμενο στόχο μας αν δεν κερδίζαμε.
;)
Sekeris4 έγραψε: Όνειρό του,ολοι οι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ να καταντησουν ευνουχισμενοι-χειροκροτητες-σπαζομεσακηδες ενω ο ΠΑΟΚ
με ροστερ Βουλινου θα τερματιζει 5ος στους 4 και θα τον εχει ξεφτιλισει το καθε χωριο εντος κι εκτός Τουμπας.
Το δήλωσε κι αυτό; :lol:
Σαββίδης έγραψε:Όλη η περιουσία, όλα όσα έχει ο ΠΑΟΚ είναι η δύναμη και η αγάπη των φιλάθλων. Και δεν πρέπει να είναι εναντίον του ΠΑΟΚ.
Γιατί εγώ αλλιώς το κατάλαβα.
fossa έγραψε:Σιγά μη φύγουμε απ' τη Τούμπα για να βρίσκουν πιο εύκολα parking όσοι έρχονται σε 3 ματς το χρόνο.
Μια χαρά γηπεδάρα γίνεται στη Τούμπα.
Ακόμα και έτσι όπως είναι με τις θέσεις που μόνο σε μας έκοψε ο Βίκτωρας θα φτανε τις 33-35 χιλιάδες.
Περισσότερες εισόδους και σκεπή αν είχε αμέσως οι ανέσεις που τρελαίνεστε θα αυξάνονταν.
Την απόφαση όταν... θα τη πάρουν τα μέλη του ΑΣ.
Όχι ο κάθε βλάχος που θα ερωτηθεί με γκάλοπ απ' το καφενείο του και θέλει ανέσεις ενώ έρχεται με Ντόρτμουντ και γαύρο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ειναι λογικο μιας και για πρωτη φορα στην ιστορια του ο ΠΑΟΚ εχει καποιον τοσο ισχυρο ιδιοκτητη να μην εχουμε καταφερει ακομα να προσαρμοστουμε στε νεα δεδομενα.
αλλιως μαθαμε τοσα χρονια

υγ κανενας συνδεσμος ή συνδεσμητης δεν ειναι προβλημα και βαρος για τον ΠΑΟΚ
βαρος ειναι οσοι προκαλουν προβληματα στην ομαδα,ειτε ειναι απο το συνδεσμιακο κινημα ειτε οχι.

ας ξεκαθαρισουμε πρωτα τι ακριβως μπορει να σημαινει ΄΄οπαδικος ευνουχισμος΄΄ και μετα μπορουμε να συζητησουμε πανω στο θεμα αυτο
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ναι Sekeris, όταν αποκαλείς παίκτες του ΠΑΟΚ "γκασμάδες", αυτό λογοκρίνεται!

Μήπως, όμως, το αντίθετο είναι προσβολή και ασέβεια;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

kastrakis έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Σιγά μην πηγαίνουμε και στην 4 και λέμε "συγνώμη κύριε, κάθεστε στη θέση μου. Ορίστε το εισιτήριό μου το οποίο δηλώνει πως η θέση μου είναι Σειρά 56 Θέση 32. Ευελπιστώ να σας δω στην εκδήλωση του πρέσβη μετά της γυναικός σας καλέ μου κύριε".

Κανείς δεν θέλει βία στα γήπεδα, αλλά ορισμένοι το παραχέσατε.
Κι όμως στην Θ7 μου έτυχε και μένα μία φορά! Ο κύριος απαιτούσε να κάτσει ακριβώς στη θέση του και όχι 2-3 θέσεις παραδίπλα. Ε, τον άφησα, αλλά του τα "έχωνα" κανονικά και καλά μιλώντας στον παραδιπλανό μου. Πέρασε ένα απόγευμα όλο απόλαυση...
Απίστευτο!!!

Απαιτεί κόσμος να κάτσει στην θεση του???Στην Τούμπα?
Και δεν του κάνατε τα μούτρα κρέας???Που νομίζει ότι βρίσκεται??? :lol: :lol: :lol:

ΥΓ.Μ αρέσει που θέλουμε και νέο γήπεδο μετά.... :D
Ε, δεν είθισται να κάθεσαι εκεί που λέει το εισιτήριό σου στην Θ4 και στην Θ7, νομίζω! Ειδικά όταν βλέπεις ότι οι άλλοι είναι παρέα, κάτσε παραδίπλα, ρε φίλος!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

desperando έγραψε:ειναι λογικο μιας και για πρωτη φορα στην ιστορια του ο ΠΑΟΚ εχει καποιον τοσο ισχυρο ιδιοκτητη να μην εχουμε καταφερει ακομα να προσαρμοστουμε στε νεα δεδομενα.
αλλιως μαθαμε τοσα χρονια

υγ κανενας συνδεσμος ή συνδεσμητης δεν ειναι προβλημα και βαρος για τον ΠΑΟΚ
βαρος ειναι οσοι προκαλουν προβληματα στην ομαδα,ειτε ειναι απο το συνδεσμιακο κινημα ειτε οχι.

ας ξεκαθαρισουμε πρωτα τι ακριβως μπορει να σημαινει ΄΄οπαδικος ευνουχισμος΄΄ και μετα μπορουμε να συζητησουμε πανω στο θεμα αυτο
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μπορώ να του δώσω μια δικαιολογία όμως, αν εσύ πετάξεις κάτι από τη θέση του και σε δουν οι κάμερες, ποιον θα κατηγορήσουν; :P
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Omar316 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:παντως βιαστηκε με αρνεσεν
του εφερε το καλυτερο αμυντικο χαφ που ειχαμε απο τοτε που ιδρυθηκε ο συλλογος πληρωνοντας ψεμματα
και ενα απο τα κορυφαια εξτρεμ μας(ροντριγκεζ) δινοντας καλη καρδια
Δε λέω, μακάρι, αλλά να τους δούμε λίγο σε βάθος χρόνου τι θα κάνουν στην καριέρα τους;
Ποιος ειναι το καλυτερο αμυντικο χαφ απο τοτε που ιδρυθηκε ο συλλογος?
Καλος,χρυσος και μακαρι να γινει το καλυτερο αμυντικο χαφ,ο Τσιμιροτ

αλλά θελει πολλα καρβελια ακομη για να φτασει τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΕΡΖΑΝΙΔΗ.

Ουτε καν Γιαννης Δαμανακης.........ακομη.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δεν κάνουμε τέτοια πράγματα ούτε στην Θ4 ούτε στην Θ7!

:? :? :?

Λοιπόν, εγώ κοντά 40 τόσα χρόνια δεν ξέρω για θέσεις, επαναλαμβάνω στην Θ7 και στην Θ4. Εάν εσείς ξέρετε, πείτε το μου και μένα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και όμως, προχθές ενα παιδί προσπάθησε να πουλήσει εδώ μεσα εισιτήριο για θύρα 4, σειρά 28, θέση 15 (δεν θυμάμαι τα ακριβή νούμερα). Χρόνια μπροστά το παλικάρι.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Παπά, το δίδυμο Χαρίση-Τσίμιροτ για μένα θα αφήσει εποχή. Τι θα πει είναι νωρίς; Κατά πώς φαίνονται τα πράγματα λέμε!

Άλλο το ποδόσφαιρο τότε και άλλο τώρα. Φυσικά και η προσφορά του Τερζανίδη είναι τεράστια, όμως εκείνο το γκολ οφ σάιντ που έβαλε τότε με τον Λίτσα, δεν έπρεπε να το πανηγυρίσει και τουλάχιστον θα έπρεπε να το παραδεχτεί! Δύο μέτρα μπροστά ήτανε! Τέλος πάντων...
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

@ Stephanos & Aigle_Noir

Οταν φερνει τον κοντονη(ο οποιος θελει να κλεισει τους συνδεσμους) στο σπιτι μας και βγαινει φωτο τη στιγμη που
οι συνδεσμοι εχουν πολεμο εναντιων του,τοτε καθε ανθρωπος που διαθετει εστω και ενα γραμμαριο μυαλο καταλαβαινει οτι ο Σαββιδης δεν γουσταρει τους συνδεσμους.Και ξερει οτι οσο ο ΠΑΟΚ βρισκεται αγωνιστικα στη λασπη ΔΕΝ προκειται να γινουν χειροκροτητες του.Δεν ειναι ολοι 'αμερικανακια'.Αυτο πιστευω.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

1) Μία κόντρα του επίσημου ΠΑΟΚ με τον υπουργό πού θα βοηθούσε;

2) Από πού και ως πού μία καθαρά διπλωματική προσέγγιση που έγινε σημαίνει αυτόματα ότι ο Σαββίδης δεν θέλει τους συνδέσμους;

Αυθαίρετα και λανθασμένα 100% συμπεράσματα, τα οποία βγάζετε αβίαστα και κατακρίνετε χωρίς δεύτερη σκέψη έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει όσο κανείς άλλος εδώ και δεκαετίες!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πρώτη φορά πραγματικός μεγαλομετοχος αυτό πιστεύω είναι το πρόβλημα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε καλα τωρα Ντινο τι ψαχνεις...

στη "κριτική" πρώτοι. το εύκολο. πραγματικά μια ημέρα να κάτσω να γράφω "κριτική" μπορώ να πω χιλια δυο περισσότερα από όσα μερικοί εφευρίσκουν. γατάκια. 8-)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αφού σου τα έχωσε και ο Διονύσης ψωμιάδης είμαι πλέον σίγουρος, οτι τα λαμογια τα έκανες πέρα κόπηκε η μάσα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”