Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

nikolasf έγραψε:
goran 64 έγραψε:...Αν δεν αλλάξει μυαλά ο Βάνιας πρόοδο δεν θα δούμε ποτέ !!!

Μονάχα οπισθοδρόμηση...Και καπάκι διώξιμο...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ... :oops: :oops: :oops: & :cry: :cry: :cry:
Επιμ'ενω Γρηγόρη:

"......Κάποτε θα μάθει, ή θα πετύχει ... είναι νομοτελειακό!
Εκτός αν καταφέρουμε να φύγει πριν αυτό επιτευχθεί!!!..."

Το point μου Νικόλα μου είναι ότι πρέπει να παθει για να μάθει, οπότε τότε, νομοτελειακά όπως λες κι εσύ, θα πετύχει...Αλλά αυτός μόνιμα αντιδράει πριν πάθει, άρα τότε με ποιον τρόπο θα μάθει;;;

Δεν το βλέπει ότι η βιασύνη του για τίτλους με τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. αφήνει στάσιμη την ομάδα, ή αν όχι, ίσως να την μετακινεί ακόμα και βήματα προς τα πίσω για 4ο συνεχόμενο χρόνο;;;

Δεν βλέπει ότι άνθρωποι διεθνούς ποδοσφαιρικού κύρους έφυγαν νύχτα διωγμένοι από τον Π.Α.Ο.Κ. λόγω της κακής αυτής νοοτροπίας του, "ρίχνοντας" την αξιοπιστία και το κύρος της ομάδας μας;;;

Δεν βλέπει ότι οι ίδιοι οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ., οι οποίοι ναι μεν πίνουν νερό στο όνομα του για το θέμα εξόφλησης των χρεών και την ανάπτυξη των ερασιτεχνικών τμημάτων του Π.Α.Ο.Κ., τον λοιδωρούν πλέον ως εγωκεντρικό, εγωμανή, επιπόλαιο και μπερδεμένο, αλλά και σχεδόν αδιάφορο σε βασικά θέματα της ομάδας (θωράκιση της από διαιτησία αλλά και διαρροές και προσωπικές για τον ίδιο και την Π.Α.Ε λοιδωρίες, ελέω κωλοΑΡΔ, ενίσχυση του ρόστερ σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προπονητή κι όχι τις δικές του προσωπικές προτιμήσεις, τις οποίες "κατηγορείται", δίκαι ίσως, ότι κάνει για εντυπωσιασμό των μαζών κι όχι βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της);;;

Αν δεν τα βλέπει γιατί είναι κλεισμένος (δεν ξέρω για ποιο αίτιο ακριβώς κι αν άλλοι είναι οι υπεύθυνοι) στην "γυάλα" του εμείς δεν πρέπει να κάνουμε κάτι χτυπώντας του το καμπανάκι;;;

Μήπως λέω εγώ δοθείσης της αφορμής, πρέπει να "πάθει" κάτι από εμάς τους οπαδούς για να "πάρει χαμπάρι" επιτέλους τι συμβαίνει γύρω του;;;;;;

Η προσωπική μου πρόταση λοιπόν, για την οποία δεν ντρέπομαι καθόλου που την κάνω εδώ μέσα, μιας και το κάνω με αιτία την μέχρι τώρα φαινομενική ξεροκεφαλιά του σε όλα τα παραπάνω και εντελώς συνειδητά από μέρους μου, προς γνώση και συμμόρφωση του, είναι να "αδειάσουμε" εντελώς την Τούμπα (πλην του ημιτελικού Κυπέλλου, στον οποίο θα την ξεχειλίσουμε με όποιον αντίπαλο κι αν κληρωθούμε) μέχρι τα παιχνίδια για τα play off, πράγμα το οποίο προσωπικά θα πράξω, άσχετα αν λοιδωρηθώ γι αυτό, πράγμα το οποίο δεν θεωρώ σοβαρότερο απ το να χάσω 4-5 ζωντανούς αγώνες της Π.Α.Ο.Κ.άρας μου στην Τουμπάρα μετά από άπειρα χρόνια !!!

Τώρα αν, σε ενδιάμεσο χρόνο, προκύψει καμία συνάντηση του με τους οργανωμένους ή καμία συνέντευξη Τύπου, όπου θα εξηγήσει όσα έγιναν και φέτος, αλλά παρουσιάσει και το πλάνο και της συνέχειας, αλλά και των τουλάχιστον δύο επόμενων σεζόν, θα χαρώ πολύ να τρέξω πρώτος πάλι στο καρεκλάκι μου, αυτό που με περιμένει μέσα στο επί 48 χρόνια δεύτερο σπίτι μου !!!

Αυτό πιστεύω κατά την γνώμη μου ότι είναι το χειρότερο που μπορεί να πάθει ένας αυθεντικός ηγέτης κάθε ομάδας ανθρώπων και τότε ίσως το μυαλό του κάνει το κατάλληλο κλικ και ξεκλειδώσει: ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΣΤΗΡΙΧΤΟΣ ΚΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ !!!

Αν τότε πάλι αντιδράσει σπασμωδικά, τότε θα λυπηθώ πραγματικά και βαθιά, αλλά παρ όλα όσα φαίνονται, δεν θα είναι αυτός ο ηγέτης που θα κάνει τον Π.Α.Ο.Κ. μας μεγάλο !!! Δεν θα είναι καν :pano: ... :nairepaok: ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 19 Φεβ 2016, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Φιλε goran 64 θα σου πω τι πιστεύω για αυτα που με ρώτησες:

1. Γιατι τον έδιωξε τωρα ο Ιβαν και οχι πριν 1 μήνα.
Γιατι πολυ απλά ούτε ο ίδιος είχε αποφασίσει. Νομίζω οτι αρχικά γοητεύτηκε με την ιδεα αγοράς παιχτων value for money και απόκτηση μεταπωλητικης αξίας αλλα και ο Ιβαν σαν θερμόαιμος που ειναι, κατάλαβε οτι κατι δεν παει καλά, αγωνιστικά εννοώ. Για αυτό έφερε Βεζυρτζή για καπέλωμα και Μιχελ για να παρει μια αναφορά το τι γίνεται (άνθρωπο που μιλάει την ιδια γλώσσα). Οταν όμως τα αρνητικά αποτελέσματα άρχισαν να έρχονται σωρηδον, κατάλαβε/πίστεψε οτι έκανε λαθος. Γιατι δεν τον έδιωξε άμεσα, πιστεύω οτι ειναι και οικονομικό το θέμα, δεν θα μάθουμε ποτε το πραγματικό συμβόλαιο. Επίσης πίστεψε οτι με Βεζυρτζή θα κάνει κινήσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα της ομαδας (ποιος τον συμβούλεψε βέβαια για Βεζυρτζή δεν ξερω :twisted: :twisted: ).
2. Αν ζημιώθηκε η ομάδα αγωνιστικά;
Φυσικά, αλλα πιστεύεις όλους αυτούς τους μεγαλοεπιχειρηματίες τους απασχολεί μονο το αγωνιστικό; Οχι λέω εγω, μονο η εικόνα τους! Ειναι και θέμα εγωισμού να δείξει οτι άλλοι φταίγαν. Εγωισμού που του λέει, ενώ ξέρει οτι θα διώξει τον Τουντορ οτι και να γίνει-ίσως και να το εχει αποφασίσει κιόλας, τον κρατάει λογω της δήλωσης που έκανε περί παραμονής του.
Υ.Γ. Πιστεύω οτι προπονητή θα παρει τον Λουτςεςκου, λογω Μιχελ. Εκτος αν δούμε διάφορους να επιστρέφουν συντροφιά με Σαντος.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εγώ έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον Ιβάν πάντως παρά σε όλους τους υπόλοιπους που υποτίθεται ξέρουν τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Αν ήξεραν ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν 30 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.
Επίσης το να "διαμαρτύρεται" κάποιος για τη μη συνέχιση ενός πλάνου σε αυτόν που ο ίδιος προσωπικά ξεκίνησε το θεωρώ οξύμωρο.
Πλέον είμαστε στον αστερισμό του Ιβάν κι αυτός παίρνει τις αποφάσεις για τα πάντα, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε την ομάδα ελπίζοντας ότι σύντομα θα βρεθεί μόνιμη λύση για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Οπως ειπώθηκε και παραπάνω κάποια στιγμη "θα μάθει". Δεν είναι άλλωστε και η πιο εύκολη δουλειά του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για τα 15 μυρρια να ανησυχήσουμε ;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

φρανκ έγραψε: Κατά την άποψη μου αφού ολοκληρωνόταν η πρώτη σεζόν θα έπρεπε να μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε μία αξιολόγηση των επιλογών που έγιναν και να αποφασίσουμε ποιοι παίκτες ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε και ποιοι όχι. Δεν μπορούμε σε μικρότερο χρονικό διάστημα να κάνουμε κρίσεις γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κάνουμε λάθος

Έτσι και αλλιώς στην πρώτη χρονιά θέλαμε να προχωρήσουμε κι άλλο το κομμάτι των αλλαγών στο ρόστερ και της γενικότερης αξιολόγησης του. Οι επιλογές που έγιναν σε κάποιες περιπτώσεις προέκυψαν και από τις συνθήκες από τις οποίες επικρατούσαν.

Νομίζω ότι αρκετές από τις επιλογές που κάναμε δείχνουν πολλά θετικά σημάδια. Επενδύσαμε σε νεαρούς ικανούς ποδοσφαιριστές. Έτσι θέλαμε να λειτουργήσουμε στο πρώτο κομμάτι του πλάνου μας.
Despe καταλαβες πανω σε τι διαφωνουσαμε προχθες?
despe έγραψε: ειναι και προφανες οτι ειναι αρκετα μακρια απο την δικη μας φιλοσοφια.
δεν μπορεις να εφαρμοσεις στον ΠΑΟΚ αυτα που θα εφαρμοσεις στην πε ες βε και το αντιθετο
ολοι εχουν μια ιστορια και η ιστορια του φρανκ και μεγαλη ειναι και πολυ αντιπροσωπευτικη για το πως δουλευει.
δεν ειναι αγνωστο οτι του αρεσει να παιρνει μικρους και να τους μοσχοπουλαει.
simba έγραψε: αυτο το συμπερασμα ομως δε μπορει να εξαχθει απο την ΠΡΩΤΗ μεταγραφικη περιοδο, και δη πολυ ιδιαιτερη με τοσες χυλοπιτες, εν μεσω τοσων πιεστικων αγωνιστικων υποχρεωσεων, αποδεσμευσεις βαριδιων και γενικα αβεβαιο οικονομικο περιβαλλον..

Aπ'αυτο κ μονο το γεγονος (της ιστοριας) δε μπορουμε να προκαταβαλουμε οτι και το καλοκαιρι θα παει με τακτικη moneyball ή πε ες βε...Ενω ο ιδιος δηλωσε οτι χρειαζομαστε κ θα αποκτησουμε παικτες με εμπειρια κ παραστασεις..

Οκ, αν παλι με 5-6 μυρια μπατζετ μεταγραφων το καλοκαρι, δε φερει 2-3 τετοιους παικτες 28-31 ετων σε key θεσεις, τοτε να πουμε οτι η φιλοσοφια του αντιτιθεται με τη νοοτροπια μας και μ'αυτο που υποτιθεται οτι προσπαθουμε να πετυχουμε..

Αλλα απο τωρα, οχι..
Οπως και στα τελη γεναρη?
despe έγραψε:οσο για τον αρνεσεν, ο ανθρωπος εχει τελειως διαφορετικη φιλοσοφια (οχι κακη αλλα διαφορετικη) που την απεκτησε στην ολλανδια. εκει μπορει ο αγιαξ πχ να περιμενεικαι μια 5ετια για να βγαλει τα νες του φιντανια για να ξανακανει ομαδα πρωταθλητισμου,εδω αυτο δεν γινετε με την καμια.
το θεμα ειναι ομως τι αντεχει ο οργανισμος ΠΑΟΚ
simba έγραψε: Μπορεις να πεις με σιγουρια οτι αν μπορουσε να φερει εμπειρους παιχταραδες δε θα το εκανε?
Ή οτι δε θα το κανει το καλοκαιρι (παροτι δηλωσε το ακριβως αντιθετο)?
Μηπως σ'αυτη στη χειμερινη περιοδο ειχε ξεκαθαρο μπατζετ και ελευθερια κινησεων?
Ειχε το 1-1.5 μυριο για να φερει το βαρβατο δεκαρι που προτεινε?

Ή μηπως με τον Ιβαν δλδ και τα 3,5-5 μυρια που του'δωσε (γιατι το κενο του λουκας ουδεποτε καλυφθηκε), μπορουσε να φερει τους ετοιμους/εμπειρους παικταραδες ενω χρειαζομασταν 8-10 παικτες?

Μην κρινουμε τη βιτρινα και μαλιστα επιφανειακα, ρε παιδια
φρανκ έγραψε:Αρχικά είχαμε μία συμφωνία για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουμε, αλλά στην πορεία διαπιστώσαμε ότι θέλουμε διαφορετικά πράγματα και προσεγγίζαμε με διαφορετικό τρόπο γενικότερα την κατάσταση.

Ανέφερα από την πλευρά μου το πλάνο που θα πρέπει να ακολουθηθεί και τον τρόπο που προτείνω να δουλέψουμε για να μπορέσουμε σταδιακά να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Νομίζω ότι ήταν όλα αρκετά ξεκάθαρα από την αρχή. αλλα στην πορεία διαπιστώθηκε ότι κάποια πράγματα τα βλέπαμε αρκετά διαφορετικά από τον τρόπο που τα έβλεπε ο ιδιοκτήτης.
Ειναι που ο Ιβαν δεν εβλεπε τα πραγματα κοντοφθαλμα και καφενειακα, ειναι που οι λεξεις υπομονη και συνεση αποτελουν 2η φυση του, ειναι που δεν επηρεαζοταν απ'την εκβαση ορισμενων αγωνων (με κρασνονταρ, κουλα, γαυρο) για βιαστικες αξιολογησεις και για το αν θα στηριξει μεταγραφικα (στεφανε καταλαβες τι ελεγα τοτε και με χλευαζες?)...
simba έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:
Περαν απο τα πρόσωπα η ταχύτητα που αλλάζουμε πλανα ειναι αστεία
Ειχαμε με έμπειρο κοουτς, μετα πλανο βάζελου μετα με νεαρό κοουτς
Να δουμε τι τωρα
Θελει κ ρωτημα? Το νεο πρότυπο ακουει στο ονομα κουλα τιγρη.. 8-)
(ελεύθεροι παικτες με 300χιλιαρικα μπατζετ μεταγραφών..)

Βολευει κιολας, εδω ....."20 μυρια εζζμπρωξε χωρίς αντικρυσμα" με την κουλα της β να σε περναει 10 βαθμους.. :mrgreen: (ακριβως οπως στη μετα στεφενς εποχη...)

(Οκ μπορεί ν γινομαι λιγο κακος αλλα you get the point οσον αφορα στο ποια είναι τα κριτηρια αξιολογησης μιας προσπαθειας "Γιατί ρε να πληρώνω να έχω το 2ο ρόστερ κ να είναι η ομάδα 4η ? Αν είναι να είμαστε εκεί , να δίνω κ εγώ λιγότερα"... τσιριγωτης-athens wise ;) :lol: )
simba έγραψε: Να τον βοηθησουμε ν'αποκτησει λογικη και υπομονη να στηριξει επιτελους κατι ελπιδοφορο μετα απο 2-3 χρονια αλλεπαλληλων λαθων και επιρροης απο παρατρεχαμενους?

Οπως ακουγε και επηρεαζοταν για αα, ετσι και τωρα ακουγε "παλι τοσα "κακως κειμενα" :twisted: , τοσα χρηματα εδωσες παλι, 15-20 μυρια μπατζετ (παροτι μιλαμε για 5 μυρια + την καψουρα Μπερμπα), δες τι ομαδα εχεις, λειπει το ΔΝΑ, σε περνα ο ασπονδος εχθρος σου ο Τιγρης ο νεοφωτιστος οπως κ περσι-προπερσι ο Τουιτι με μικροτερο μπατζετ"..

To συνειδητοποιειτε ποσο γρηγορα τον γειωσε/ακυρωσε με τον ερχομο ΝΒ?
Σε ποια μαμημενη ποδοσφαιρικη και επιχειρηματικη προσπαθεια γινεται αυτο?

Απογοητευτηκε γρήγορα απο μια χρονια που εκανε (επιτέλους) επιλογες με σωστες βάσεις (φρανκ κ 5 μυρια μεταγραφες) και που πηγε να στηθεί κατι καινουργιο?
Απογοητεύτηκε στους 5 μηνες μιας χρονιας μεταβατικης που για τους χ ψ ω λογους στηθηκε πανω σε ενα 20χρονο παιδι και σε αλλους 23χρονους, με 512 τραυματισμους και 40 ματς?

Σιγα την αξιολογηση ως στελεχος εταιριας που του εκανε ο Ιβαν σε 5 μηνες σε κατι τοσο συνθετο οπως το ποδοσφαιρο και ειδικα σε μια χρονια με τοσες αδιαμφισβητητα αρνητικες συγκυριες...
Απο μια χρονια που μισοκαηκε λογω της προηγούμενης που τα εκανε σκ@τ@ με τις επιλογες (αα,μεταγραφες,ζβ, γχ,πλειωχ) επειδη στην προπροηγουμενη δεν απεδωσε η "επενδυση" και το ανοιγμα?

Γινονται ομαδαρες "εν μια νυκτι"? Με σπασμωδικες κινησεις, ηξεις-αφηξεις, κοντοφθαλμη λογικη ή χωρις την απαραιτητα σταθερη επενδυση? Τι ειναι οι ομαδες, restaurant στο Μακ.Παλλας που φερνεις ενα σκαρμουτσο και ολα καλα? Ή μηπως μετασοβιετικη ρωσια που "εν μια νυκτι" καποιοι μοιραστηκαν τον πλουτο της χωρας και γινανε δισεκατομυριουχοι απ'το πουθενα?
Οσο τα σκεφτεσαι ειναι να τρελαινεσαι....
Ξανα μανα καληνυχτα
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν πιστεύω ότι απογοητεύτηκε, απλά ίσως δεν ήθελε να ξοδέψει αλλα λεφτά. Αλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

spyretto έγραψε: Πλέον είμαστε στον αστερισμό του Ιβάν κι αυτός παίρνει τις αποφάσεις για τα πάντα,
Νυν και αεί..............
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σωστα σιμπα τι να πουμε αλλο
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

φρανκ έγραψε:Αρχικά είχαμε μία συμφωνία για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουμε, αλλά στην πορεία διαπιστώσαμε ότι θέλουμε διαφορετικά πράγματα και προσεγγίζαμε με διαφορετικό τρόπο γενικότερα την κατάσταση.

Ανέφερα από την πλευρά μου το πλάνο που θα πρέπει να ακολουθηθεί και τον τρόπο που προτείνω να δουλέψουμε για να μπορέσουμε σταδιακά να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Νομίζω ότι ήταν όλα αρκετά ξεκάθαρα από την αρχή. αλλα στην πορεία διαπιστώθηκε ότι κάποια πράγματα τα βλέπαμε αρκετά διαφορετικά από τον τρόπο που τα έβλεπε ο ιδιοκτήτης.
simba έγραψε: Ειναι που ο Ιβαν δεν εβλεπε τα πραγματα κοντοφθαλμα και καφενειακα, ειναι που οι λεξεις υπομονη και συνεση αποτελουν 2η φυση του, ειναι που δεν επηρεαζοταν απ'την εκβαση ορισμενων αγωνων (με κρασνονταρ, κουλα, γαυρο) για βιαστικες αξιολογησεις και για το αν θα στηριξει μεταγραφικα (στεφανε καταλαβες τι ελεγα τοτε και με χλευαζες?)...
Για να τα θυμηθούμε πάλι τί είπαμε τότε και πού διαφώνησα:
simba έγραψε: Ο ιβαν περιμενει την εκβαση του αγωνα με τον ασπονδο φιλο του, λιγες μερες πριν τη ληξη της μεταγραφικης περιοδου, για να δει αν θα δεχτει τη λεπτομερη καταγραφη των περιπτωσεων απο Φρανκ ωστε να δωσει τπτ χρηματα μπας και καλυφθει καμια τρυπα, τη στιγμη που εχει τοσες τρομερες απαιτησεις σε μια χρονια ειδικων καταστασεων...

Βεβαια, τα οσα ειπε ο αντιπροεδρος που ο ιδιος εβαλε ηταν ολα ενα ψεμα (κακοι αρδ και μπαρουφιασμενοι οπαδοι), τα οσα ειπε ο φρανκ στη συνεντευξη του ψεμα και αυτα
stephanos έγραψε: Ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να δω ξανα τη συνεντευξη, αλλα εχω ΜΙΑ απορια: Λεει ο αντιπροεδρος η ο Φρανκ καπου οτι "ο Ιβαν περιμενει τον αγωνα με την κουλα";
Αν ναι, παω πασο.
Αν οχι, γιατι το λες εσυ; :lol:
Και παρακάτω παραδέχεσαι ότι
simba έγραψε: Πουθενα δεν ειπα οτι λεγεται κατι τετοιο στη συνεντευξη..
Αλλα απ'οσα ειπωθηκαν σ'αυτη, απ'οσα λεγονται εξω και εδω μεσα, απ'το νεο ρολο του ιβαν και απ'την καθυστερηση, αυτο συμπεραινεται..

Επιγραμματικά. Ο Φρανκ λέει
στην πορεία διαπιστώθηκε ότι κάποια πράγματα τα βλέπαμε αρκετά διαφορετικά από τον τρόπο που τα έβλεπε ο ιδιοκτήτης.
κι εσύ (καταλαβαίνεις και) γράφεις
Ο ιβαν περιμενει την εκβαση του αγωνα με τον ασπονδο φιλο του
κάτι δηλαδή παντελώς αστήριχτο. Με την ίδια "λογική", άλλος μπορεί να ισχυριστεί ότι «ο Ιβάν υπολόγιζε τις μεταγραφές με βάση το παλιό ημερολόγιο» :lol: κι αυτό είναι «πράγμα που το έβλεπαν διαφορετικά»! Μπορεί επίσης «ο Ιβάν να ήθελε Έλληνες διεθνείς ;) και ο Φρανκ ξένους» κι αυτό διαφορετικό είναι. Και άλλα χίλια μπορώ να σου βρω, όλα όμως εντελώς αστήριχτα, καθώς ο Φρανκ, ως επαγγελματίας που είναι, δεν μπήκε σε λεπτομέρειες. Και εδώ θα συμφωνήσω με τον Despe ότι «δεν θα μάθουμε ποτέ τους λόγους». :(
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

@goran 64 Φίλε δίαβασε την προηγούμενη και την επόμενη φράση από αυτο .... Είναι όλη η αλήηθεια μας αρέσει ή όχι!!!
"......Αυτός ο άνθρωπος έχει τα ηνία της ομάδας και θα κάνει ότι θέλει ή ότι πιστεύει ότι θέλει όσο τα έχει, εκτός και αν καταφέρουμε να τον διώξουμε...

Κάποτε θα μάθει, ή θα πετύχει ... είναι νομοτελειακό! Εκτός αν καταφέρουμε να φύγει πριν αυτό επιτευχθεί!!!

Άλλωστε είμαστε εδώ εξαιτίας του αλλιώς θα κάναμε παρέα στον συμπολίτη..."

Εμείς απλά πρέπει να τον βοηθήσουμε με στήριξη να δει το σωστό και όχι με απουσία από το γήπεδο γκρίνια κλπ που του τονίζουν τα αρνητικά του οπαδισμού και της ανυπομονησίας από τα οποία διακατέχεται.... ;)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Στεφανε, νομιζω γνωριζεις την εννοια της λεξης "εκτιμηση" βασει του παρελθοντος, των γεγονοτων (εισοδο ΝΒ, νεο ρολο ιβαν και καθυστερηση) και οσων εβγαζαν ορισμενοι πληροφορημενοι αρδ..

Και δε διαφωνησες γονιμα, αλλα διαστρεβλωσες (ενω πουθενα δεν ειπα οτι η εκτιμηση που κανω αναφερθηκε καπου) και ειρωνευτηκες...Για να ξερουμε τι λεμε δλδ.

Οπως βασει των οσων ειπωθηκαν απτη συνεντευξη για ελληνες παικτες ειχα κανει εκτιμηση πως αναφερεται σε Χατζηισαια..
Οπως και ειχα σημειωσει (και πολυ ωραια συνοψισε ο lamosas ) οτι η αναφορα του φρανκ για τις ανακαταταξεις ρολων "Είναι προφανώς μία νέα εμπειρία και για τους δύο μας" αφηνει να διαφανει ποσο λαθος τροπη ειχαν αρχισει να παιρνουν τα πραγματα και μετα ακουσα για εχθρους εδω μεσα και χιλια δυο..
Οπως κ εξαρχης ειχα μιλησει για ΝΒ τη στιγμη που εσυ κ αλλοι "περα εβρεχε"..
Και το τι και αν κατι ειναι αστηριχτο φανηκε απ'το ποιος επιβεβαιωθηκε δυστυχως στο τελος..
Και συ μπορει να καταλαβαινεις οτι ο γκαλιτσιος πχ ηρθε εδω περα για προπονησεις ή για εξυπηρετηση του μανατζερ του..Δε θα σε ειρωνευτω γι'αυτο, εχεις το δικαιωμα για οποιαδηποτε εκτιμηση-αποψη...

Εσυ μπορεις να καθεσαι αραχτος και να τα βλεπεις ολα πριμα (ο ρολος του ΝΒ ηταν "ενας αλλος σαββας", θαρθει το δεκαρι, υπαρχει το μπατζετ απλα ψαχνουνε κλπ κλπ) και την ιδια στιγμη να αποφευγεις να κανεις την παραμικρη εκτιμηση για το καθετι θεωρωντας ο,τι γραφεται ως ψεματα και να συνεχιζεις να πιστευεις πως ο λαος φταιει που δεν πηρε 15 χιλιαδες φανελες μπερμπα..

Οπως και τωρα, συνεχιζεις μ'αυτη τη μακαρια σταση, δε σε προβληματιζει τπτ και επιλεγεις βολικα να εθελοτυφλεις πισω απ'το "ποτε δε μαθουμε" γιατι στην πορεια αλλαξαν αυτα που ειχαν συμφωνησει και ηταν ξεκαθαρα στην αρχη...

Εσυ επελεξε να πιστευεις οτι οι λογοι των παραπανω ειναι αλλοι και οχι αυτο που ειχα εκτιμησει βασει και οσων εχει δειξει και στο παρελθον "οτι βλεπει τα πραγματα κοντοφθαλμα και καφενειακα, βασει αποτελεσματων και αμπαλης λογικης και επιρροης απο αλλους, του στυλ
....."20 μυρια εζζμπρωξε χωρίς αντικρυσμα" με την κουλα της β να σε περναει 10 βαθμους.. :mrgreen: (ακριβως οπως στη μετα στεφενς εποχη...)
(you get the point οσον αφορα στο ποια είναι τα κριτηρια αξιολογησης μιας προσπαθειας "Γιατί ρε να πληρώνω να έχω το 2ο ρόστερ κ να είναι η ομάδα 4η ? Αν είναι να είμαστε εκεί , να δίνω κ εγώ λιγότερα"... τσιριγωτης-athens wise
και γενικα οσων περιγραφω στο τελευταιο quote, που για σενα μαλλον ειναι ψιλα γραμματα...

Επελεξε να πιστευεις οτι ο φραπεδακης ηταν αυτος που τον εδιωξε, οτι ο ΝΒ και οι ανακαταξεις ηταν ενα φυσιολογικο γεγονος για τη στελεχωση της παε, πιστευε οτι μπορει να εφταιγε οτι "ο ενας ηταν δεξιος κ ο αλλος αριστερος, ο ενας προτιμουσε μεσογειακη και ο αλλος ασιατικη κουζινα" και βγαλε το safe για το happy bubble συμπερασμα οτι "νταξει μωρε, δεν ταιριαξαν τα χνωτα τους, οι "φιλοσοφιες" τους, δεν εγινε και κατι, παμε γερα τωρα με Μιχελ.."

Δε θα ερθω ομως εγω απο κατω με :lol: και ειρωνιες να σε χλευαζω επειδη επιλεγεις αυτη τη σταση ;)
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

simba έγραψε: Να τον βοηθησουμε ν'αποκτησει λογικη και υπομονη να στηριξει επιτελους κατι ελπιδοφορο μετα απο 2-3 χρονια αλλεπαλληλων λαθων και επιρροης απο παρατρεχαμενους?

Γινονται ομαδαρες "εν μια νυκτι"? Με σπασμωδικες κινησεις, ηξεις-αφηξεις, κοντοφθαλμη λογικη ή χωρις την απαραιτητα σταθερη επενδυση? Τι ειναι οι ομαδες, restaurant στο Μακ.Παλλας που φερνεις ενα σκαρμουτσο και ολα καλα? Ή μηπως μετασοβιετικη ρωσια που "εν μια νυκτι" καποιοι μοιραστηκαν τον πλουτο της χωρας και γινανε δισεκατομυριουχοι απ'το πουθενα?
Simba, ποιους εννοείς να βοηθήσουν τον Σαββίδη να κάνει υπομονή;; Μα η μεγάλη πλειοψήφεια του κόσμου είναι το ίδιο ανυπόμονη με τον Σαββίδη και είναι της φιλοσοφίας 'άμεσα αποτελέσματα'.

Στα 4 χρόνια πλέον Σαββίδη έχουμε περάσει άπειρες καταστάσεις που το παραπάνω που γράφω έχει πάψει να είναι απλώς μια εικασία αλλά ασφαλέστατο συμπέρασμα. Θυμίζω ότι η μεγάλη πλειοψηφεία του κόσμου από Νοέμβρη μήνα άδειασε το γήπεδο και γύρισε την πλάτη στο 3ετες πλάνο. Εδώ μέσα Ιουλίου από το παιχνίδι στην Κροατια με την Λοκομοτιβα ξεκίνησαν τα 'βαρια-βαρια του ΠΑΟΚ η φανέλα'…

Τουλάχιστον απο εδώ και πέρα ας πορευτούμε διοίκηση - λαός συνειδητοποιημένοι, ας πάψουμε να υποκρινόμαστε κάθε καλοκαίρι ότι μπορούμε να τραφούμε από κάτι άλλο εκτός από το αποτέλεσμα. Καμιά μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς άμεσα αποτελέσματα. Ας χαρούμε μάλιστα με το γεγονός ότι τουλάχιστον Σαββίδης/οπαδοί είμαστε της ίδιας φιλοσοφίας και ας πιέσουμε προκειμένου να σταματήσουν τα μεγάλα ρίσκα στον σχεδιασμό του αγωνιστικού με άπειρους προπονητές και χτίσιμο κορμού ομάδας με βάση παίκτες ταλέντα, χωρίς έμπειρους. Κανένα μακροπρόθεσμο πλάνο δεν μπορεί να επιβιώσει αμα δεν τραφεί χωρίς την επίτευξη short term μικρότερων στόχων, χωρίς μικρές νίκες, σήμερα...! Αρκεί οι short-term στόχοι να είναι ρεαλιστικοί και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει.

Θα το ξαναγράψω το μεγάλο μου πρόβλημα με τον Σαββίδη είναι ότι 4 χρόνια έχει αποτύχει πλήρως στο να στελεχώσει τον ΠΑΟΚ με τους κατάλληλους ανθρώπους. Οι περισσότεροι τους οποίους μας έχει φορτώσει ήτανε ανεπαρκείς χωρίς σοβαρά δείγματα γραφής σε προηγούμενες δουλειές τους ενώ όσοι είχαν καλά στοιχεία ήτανε εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας από τον ΠΑΟΚ. Εγώ το μεγάλο πρόβλημα το έχω με την επιπολαιότητα των επιλογών του και όχι τόσο ότι δεν δίνει πίστωση χρόνου.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ρε simba, τί μου ξεκινάς (πάλι) σεντόνι; Πού την είδες την ειρωνία και την... χλεύη σε αυτό;
simba έγραψε: Ο ιβαν περιμενει την εκβαση του αγωνα με τον ασπονδο φιλο του, λιγες μερες πριν τη ληξη της μεταγραφικης περιοδου, για να δει αν θα δεχτει τη λεπτομερη καταγραφη των περιπτωσεων απο Φρανκ ωστε να δωσει τπτ χρηματα μπας και καλυφθει καμια τρυπα, τη στιγμη που εχει τοσες τρομερες απαιτησεις σε μια χρονια ειδικων καταστασεων...

Βεβαια, τα οσα ειπε ο αντιπροεδρος που ο ιδιος εβαλε ηταν ολα ενα ψεμα (κακοι αρδ και μπαρουφιασμενοι οπαδοι), τα οσα ειπε ο φρανκ στη συνεντευξη του ψεμα και αυτα
stephanos έγραψε: Ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να δω ξανα τη συνεντευξη, αλλα εχω ΜΙΑ απορια: Λεει ο αντιπροεδρος η ο Φρανκ καπου οτι "ο Ιβαν περιμενει τον αγωνα με την κουλα";
Αν ναι, παω πασο.
Αν οχι, γιατι το λες εσυ; :lol:
Ένα πράγμα ρωτάω, βάζω και σε μπολντ την απορία, γιατί από πάνω ανέφερες τις δηλώσεις Φρανκ και από κάτω την «εκτίμησή σου» για ένα συγκεκριμένο πράγμα: Τις μεταγραφές βάσει ενός αποτελέσματος με την κούλα.
Και η συνέντευξη Φρανκ δεν λέει αυτό (φυσικά), ούτε οτιδήποτε παραπλήσιο, οπότε τί μου την κοτσάρεις μετά ως «απόδειξη».
Όλα τα υπόλοιπα περί ΝΒ, δεκαριού, Γκαλίτσιου γιατί τα γράφεις, δεν ξέρω. Θες να σου πούμε «μπράβο»; Θες να νιώσεις «δικαιωμένος;» Μα, άμα αρχίσω να ψάχνω για «δικαιωμένους» εδώ μέσα, θα τους βάλω όλους. Όλοι σε κάτι «δικαιώθηκαν». Και ο Joshua που έλεγε «μα είναι δυνατόν, σε ΜΙΑ θέση χρειαζόμαστε παίκτη και να μήν πάρουμε κανέναν;», δικαιωμένος 100% είναι - γι' αυτό. Αλλά και ο abg που μπορεί να έλεγε «μήν γιουχάρετε ρε στο γήπεδο» κι αυτός, με βάση τις εξελίξεις, δικαιωμένος είναι.

Άμα το καλοψάξω, θα βρω σημείο που θα είμαι δικαιωμένος κι εγώ...

ΥΓ: Τέλος από εμένα στο συγκεκριμένο θέμα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Στεφανε, δυστυχως αδυνατεις να καταλαβεις..
Σου ειπα οτι δε διαφωνησες γονιμα, αλλα διαστρεβλωσες (επροκειτο για εκτιμηση και πουθενα δεν ειπα οτι αναφερθηκε καπου) και ειρωνευτηκες καπως με το :lol: , αλλα κυριως με τα γελια ξανα μετα παροτι σου εδωσα την εξηγηση μου, ανεξαρτητα αν σου αρεσε ή οχι...
Απλο!

Τωρα για τα περι κοτσαρισματος, αυτα που αναφερε ο φρανκ περι ελλειψης υπομονης, αλλαγης πλανου και συμφωνηθεντων στην πορεια, δεν αποδεικνυουν οτι
ειναι που ο Ιβαν δεν εβλεπε τα πραγματα κοντοφθαλμα και καφενειακα, ειναι που δεν επηρεαζοταν απ'την εκβαση ορισμενων αγωνων (με κρασνονταρ, κουλα, γαυρο) για βιαστικες αξιολογησεις και για το αν θα στηριξει μεταγραφικα...
?

Κανενα μπραβο και καμια δικαιωση ειλικρινα...
Και με τις αναφορες που εκανα σε γκαλιτσιους, νβ, ιβαν, μεταγραφες, φραπεδακηδες και "ποτε δε μαθουμε",
θελησα να σου δειξω πως εχεις καθε δικαιωμα να επιλεγεις οποια σταση θελεις, να κανεις ο,τι εκτιμηση θελεις...

Και οσο και αν με βρισκουν αντιθετο τετοιες μακαριες-"εθελοτυφλικες" στασεις, το πολυ πολυ να διαφωνησω μαζι σου σε ηπιο υφος, χωρις να σπευδω να σε ειρωνευτω, να αφορισω ή να πω εξυπναδες...

Ετσι, το μονο λογικο και δικαιο ειναι το ιδιο να περιμενω/απαιτω και απ'τον αλλον..

Και καταλαβετε καποιοι οτι οσοι ανησυχουν και προβληματιζονται με καποια θεματα και κανουν καποιες εκτιμησεις/κρισεις προσεγγιζοντας τα με κριτικη σκεψη, βασει γεγονοτων, πληροφοριων και παρελθοντος, δεν ψαχνουν το κακο του ΠΑΟΚ ουτε γουσταρουν την ιντριγκα..Οποτε ας μην τους αντιμετωπιζουν ετσι αυτοι που νομιζουν πως ξερουν και εξασκουν μονοπωλιακα το καλο του ΠΑΟΚ..Ποσο μαλλον οταν η πραγματικοτητα τις περισσοτερες φορες διαψευδει πανηγυρικα τη μακαρια σταση τους..

Υ.Γ. Τελος κ απο μενα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τη βλέπω εγώ τη δουλειά.
Η επόμενη κίνησή μας σαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, είναι να κάνουμε μια γραμμή υποστήριξης και να τη δώσουμε prive στον Ιβάν. :D
Κάθε φορά που έχει τις μαύρες τους, να παίρνει τηλέφωνο και να τον λέμε, εμείς σε στηρίζουμε πρόεδρε, σε αγαπάμε και τέτοια. :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”