Έτσι ακριβώς αδερφέ ... Και ευτυχώς αυτή η ψύχραιμη δική σου άποψη ειναι ταυτόσημη στους περισσότερους Παοκτσηδες ...kotsidas9 έγραψε:Καλησπεριζω ολα τα αδερφια,
Ειμαι μελος αυτης της διαδικτυακης παρεας κοντα στα 6 χρονια..Σχεδον καθημερινα μπαινω για να ενημερωθω στα νεα της κοινης μας καψουρας απο εδω μιας και αλλα "αντικειμενικα" σάιτ τα εχω κοψει προ πολλου..Παροτι διαβαζω οσα περισσοτερα απο τα ενεργα θεματα του φορουμ μπορω, σχεδον ποτε δεν εκφερω αποψη ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω με καποιους..Αν θιξω καποιο θεμα διαλεγω να ειναι καποιο "αναλαφρο"..Αυτα που συμβαινουν ομως τελευταια με τα ατομα-σημαιες της ομαδας με κανουν και ανησυχω και εξηγουμαι..Καμια απο τις συμπεριφορες προς το προσωπο του Γκαρσια και τελευταια του Λινο δε μου καθισαν καλα..Βλεπω οτι η ομαδα που αγαπαω τεινει να γινει μια αψυχη και ψυχρη εταιρια κι εγω δεν την αγαπησα για αυτο της το χαρακτηρα..Γραφω εδω γιατι οπως λεει κι ο λαος το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι..Με ολο το σεβασμο στον Σαββιδη,καθως δεν μπορω να ξεχασω που θα ημασταν σημερα αν δεν εβαζε τα λεφτα του αυτος θα πω οτι μαλλον στραβα αρμενιζουμε..Κι αυτο γιατι ακομα μετα απο τοσο καιρο δεν εχει παρει την πιο σημαντικη αποφαση: Την ομαδα θα την διοικει αυτος ή το ατομο που εχει βαλει στη θεση του προεδρου?
Αυτα απο μενα και συγγνωμη αν σας κουρασα με το ποστ μου..
Μακάρι να γράφεις συχνότερα ...