Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

paok87

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από paok87 »

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παζνταν κ αυτος μοιάζουνε παντως οποτε μαλλον κατι τετοιο θεκουμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

paok87 έγραψε:Εικόνα

http://www.hitc.com/en-gb/2017/07/03/le ... is-return/
Μακριααα
Χαχα τι κορυφαίο πινακακι είναι αυτό;

Να κάνουμε ένα για τζαβελιτα
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

https://www.transfermarkt.com/walter-ga ... eler/52266

Μας κάνει ο Βάλτερ που είναι και ελεύθερος και από Ουρουγουάη;!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

paok87 έγραψε:Δειτε το twitter του Ιταλου, του την πεφτουν οι οπαδοι της Leeds, αν καταλαβαινω καλα οτι αρνηθηκε να παιξει (ορισμενοι τον λενε και σφαγεα λογω του τροπου παιχνιδου του)

Μακριααααα
Γιατί μακριά ? το σφαγέας εμένα με καλύπτει.
kos

Δημοσίευση από kos »

καταλαβαινω οτι η ερωτηση ειναι για μια μεταγραφη και δεν εχω ψηφισει γιατι εαν κατσω να σκεφτω θα μου φαει καμια ωρα να αποφασισω εαν θελω χαφ ή στοπερ.
παντως το να μην παρει αυτος ο ΠΑΟΚ δυο παικτες πρωτης γραμμης σε αυτες τις θεσεις ειναι παραλογο. δυο παικτες πρωτης γραμμης χωρις να μιλαμε για αντικατασταση τσιμιροτ. σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για 1 στοπερ + δυο χαφ.

αυτος ο ΠΑΟΚ χωρις ενα σουπερ χαφ και ενα αρχηγικο στοπερ θα μοιαζει με πορσε χωρις ηλεκτρικα παραθυρα και με μεταλλικες ζαντες.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Την απόκτηση του 30χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ, ύψους 1,90 εκατ. Nicolas Pallois από την Μπορντό παλεύει ο Λούμπος Μίχελ για τον ΠΑΟΚ, σε συνεννόηση πάντα με τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς...!
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

kos έγραψε: αυτος ο ΠΑΟΚ χωρις ενα σουπερ χαφ και ενα αρχηγικο στοπερ θα μοιαζει με πορσε χωρις ηλεκτρικα παραθυρα και με μεταλλικες ζαντες.

ΩΡΑΙΟ....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Νιώθω μόλις ότι βρίσκομαι στην αμήχανη στιγμή του οπαδού, ο οποίος διαβάζει πρώτα απ τους σαλιαμάλιαδες24 να γράφουν με περισσή σιγουριά πως η επόμενη μεταγραφή του Π.Α.Ο.Κ. θα είναι κεντρικός αμυντικός (μπλα μπλα μπλα) και μετά από λίγο απ το πουτανόβα σπορτς ότι θα γίνουν ακόμα τρεις μεταγραφικές κινήσεις για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ, οι οποίες αφορούν σε δεύτερο τερματοφύλακα, μεσοεπιθετικό και δεξί μπακ... :roll:

Υ.Γ. Κάτι τέτοιες ώρες θυμάμαι το τραγούδι του σχωρεμένου Αντώνη Βαρδή: " 'Εχω τόσο κουραστεί να μοιράζομαι και μετά να την πληρώνω εγώώώώ......................Θα εκραγώώώώ, θαααα εκραγώώώώώώώ"!!!! :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Την απόκτηση του 30χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ, ύψους 1,90 εκατ. Nicolas Pallois από την Μπορντό παλεύει ο Λούμπος Μίχελ για τον ΠΑΟΚ, σε συνεννόηση πάντα με τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς...!
Έλα ρε ΠΟΡΚΑΡΕ...Αναβίωσε τις ελπίδες μας για σωτηρίααααα!!!! :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

kos έγραψε:καταλαβαινω οτι η ερωτηση ειναι για μια μεταγραφη και δεν εχω ψηφισει γιατι εαν κατσω να σκεφτω θα μου φαει καμια ωρα να αποφασισω εαν θελω χαφ ή στοπερ.
παντως το να μην παρει αυτος ο ΠΑΟΚ δυο παικτες πρωτης γραμμης σε αυτες τις θεσεις ειναι παραλογο. δυο παικτες πρωτης γραμμης χωρις να μιλαμε για αντικατασταση τσιμιροτ. σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για 1 στοπερ + δυο χαφ.

αυτος ο ΠΑΟΚ χωρις ενα σουπερ χαφ και ενα αρχηγικο στοπερ θα μοιαζει με πορσε χωρις ηλεκτρικα παραθυρα και με μεταλλικες ζαντες.
με Yugo Zastava μοιάζει όχι με Porsche :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

goran 64 έγραψε:Νιώθω μόλις ότι βρίσκομαι στην αμήχανη στιγμή του οπαδού, ο οποίος διαβάζει πρώτα απ τους σαλιαμάλιαδες24 να γράφουν με περισσή σιγουριά πως η επόμενη μεταγραφή του Π.Α.Ο.Κ. θα είναι κεντρικός αμυντικός (μπλα μπλα μπλα) και μετά από λίγο απ το πουτανόβα σπορτς ότι θα γίνουν ακόμα τρεις μεταγραφικές κινήσεις για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ, οι οποίες αφορούν σε δεύτερο τερματοφύλακα, μεσοεπιθετικό και δεξί μπακ... :roll:

Υ.Γ. Κάτι τέτοιες ώρες θυμάμαι το τραγούδι του σχωρεμένου Αντώνη Βαρδή: " 'Εχω τόσο κουραστεί να μοιράζομαι και μετά να την πληρώνω εγώώώώ......................Θα εκραγώώώώ, θαααα εκραγώώώώώώώ"!!!! :D :opaokara:
Όντως λίγο αμήχανο... κάποιος απ'τους δύο (η και οι δύο) γράφουν ό,τι τους κατέβει (προτίμησα να είμαι κόσμιος)
Γνωστή ασθένεια... η απληροφορίτιδα,με συμπτώματα όπως ο πυρετός(τ) το Σαββατόβραδο και η κλίση προς τη θρησκεία (βλέπε γράφουν παπάδες...)
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

kos έγραψε: αυτος ο ΠΑΟΚ χωρις ενα σουπερ χαφ και ενα αρχηγικο στοπερ θα μοιαζει με πορσε χωρις ηλεκτρικα παραθυρα και με μεταλλικες ζαντες.

Νομίζω χωρίς σούπερ χαφ θα είναι χωρίς σασμάν και χωρίς στόπερ χωρίς φρένα.

Στο 4-4-2 τα δυο εσωτερικά χαφ πρέπει να είναι παίχτες χωρίς καμια αδυναμία στο παιχνίδι τους. Δεν μπορούμε να έχουμε στην ενδεκάδα και τον αργό Sakhov και τον ανύπαρκτο σχεδόν στο επιθετικό παιχνίδι Cimirot. Δεν είναι τυχαίο που η ομάδα στο παιχνίδι με την Gent ανέβηκε όταν έπαιξε ο Πέλκας χαφ.

Επίσης χρειαζόμαστε ένα πιο ψιλό στόπερ κατά την άποψη μου

Μέχρι στιγμής πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος με τις μεταγραφές.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Ένας παιχταράς ηγετικός μέσος είναι πολύ πιο απαραίτητος από έναν αντίστοιχο κεντρικό αμυντικό γιατί και πέρυσι και φέτος απ όσα είδαμε το βασικό πρόβλημα είναι το κέντρο. Αλλά πολύ σωστά αφήνουν τη μεταγραφή αυτή για αργότερα γιατί πρέπει πρώτα να καταλήξουν στα συστήματα που θα παίζουμε και δεύτερον να δουν τι θα γίνει με Τσίμιροτ, Κάτσε που δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνουν ή ποιες άλλες καραμπόλες μπορούν να γίνουν. Παραλλαγές υπάρχουν πολλές, μπορεί να πάνε σε ψηλό εξάρι και να αφήσουν τα οχτάρια όπως είναι, μπορεί να πάνε μέχρι και σε κοντό γρήγορο οχτάρι και να ποντάρουν στην καλή κυκλοφορία και την κατοχή μπάλας.
Άρχισαν να ακούγονται ονόματα κεντρικών αμυντικών (λογικά αυτών που κόβονται στην προεργασία) οπότε δε νομίζω ν αργήσει η μεταγραφή.
Περιμένω με ανυπομονησία να δω τον Ρέι να υπογράφει και να μπαίνει στην ομάδα. Κι αν πάρει ιταλική υπηκοότητα η αξία του είναι ήδη διπλάσια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”